Olabilir, umarım daha fazla artmaz kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorbence erkek bebeklerin genel problemi uyku + saç beyazlığı
Hadi hayırlı olsun kuzuBugün tam anlamıyla tekme attı bebeğim
Benim doktor çizelgesinde ilk aşı 20-22. haftaKızlar tetanoz için belirli bir hafta aralığı var mı ben bugün 20+5 im bayramda tatile gideceğim bayram dönüşüne kalacak aşı mevzusu sıkıntı olur mu acaba?
Gelecek tam kaç hafta oldun tatlımSağ ol canım inşallah devamı gelir
Seninde hayırlı olsun tatlımBende bugün tekmesini hissettim
19 +5 ama ultrasona göre 20 + 5 ,Gelecek tam kaç hafta oldun tatlım
iki dozun arasında 1 ay olmasını istiyorlar o zaman 22 de yaptırsam diğerini 26 da yaptırırım.Benim doktor çizelgesinde ilk aşı 20-22. hafta
2.doz için ise 24-26. Hafta yazıyor.
Evet hatta aile hekimi 2. Dozu 1 aydan daha sonraya attı. Tabi ben doktorumun tarihine göre vurulacagim. Şimdiden Şifa olsun ♡iki dozun arasında 1 ay olmasını istiyorlar o zaman 22 de yaptırsam diğerini 26 da yaptırırım.
Tam haftasında hissetmişsin kuzu ♡19 +5 ama ultrasona göre 20 + 5 ,
Çok güzel bir his . Rabbim herkese nasip etsin inşallahTam haftasında hissetmişsin kuzu ♡
Ben de öyle yaptıracağım. Sorun olmaz dedi hemsirem.Kızlar tetanoz için belirli bir hafta aralığı var mı ben bugün 20+5 im bayramda tatile gideceğim bayram dönüşüne kalacak aşı mevzusu sıkıntı olur mu acaba?
Teşekkürler canımSeninde hayırlı olsun tatlım
Sisljk icin erken degil mi?Bi gozukseniz iyi olur bence.Hanimlar iyi aksamlar. Benim ayaklarim acayip şisti ödem yapti birkac gündür. Benim durumumda olan var mi, normal mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?