Benimki dün gece beni uyutmadı desem yeridirBugün tam anlamıyla tekme attı bebeğim
Gerçekten mi? Yalnızım sanıyordum. Benim sol kulağım tıkanıyor, çoğunlukla dışarı çıktığımda. Daha önce kulakzarı ameliyatı oldum, ondan sanıyordum. Randevu bulupta doktora da gidemedim.Kızlar kulak tıkanıklığı problemi yaşayan var mı? Benim iki haftadır sürekli tıkalı, KBB’ye gittim artık, kulaklar temiz, burnum sorunlu benim, normalde de nefes problemim var. Burundan kaynaklı bir şey olabilir dedi. İlaç verdi, alerji ve sprey şeklinde. Kullanıp kullanmamada çok kararsızımdoktoruma da danıştım, o da kullanabilirsin dedi.
Kesinlikle dava acin , hem maddi hem manevi. yaptiginiz onca masrafin parasinida geri alirsiniz.yok canım bizim hikaye o kadar karışık ki ankarada bir genetik firmasında sma taşıyıcılık baktırdık eşimle ikimize de taşıyıcısınız dediler bizde mecbur yumurta toplattık..oluşan embriyoların genetik incelemesi sırasında başka bir merkezle çalıştık ve sonuç ben taşıyıcı değilim... yanlış sonuç bulan firmaya testi tekrarlattık e hanfendi kusura bakmayın gak guk... dava açsam bi türlü açmasam bi türlü...sonrasında normal yolllardan hamile kaldım ama brusella tam o ara bakıldı...bebiş sizinkilerle yaşıt yani inşallah kasım annesi olacağım:)
Benim de kalbi tam goremediler gecen hafta, bu hafta tekrar gidecegim, bende cikolata yiyim girmedenya bende yaradı işe, evet tam 4 kez girdim belki ama kalbine 4. de anca bakabildi doktor bey. Ama buna şükür diyorum 5 gün üst üste gelen varmış bebek dönmeyince :) yedikten 15-20 dk sonra tekrar aldılar beni. zaten çikolata yiyince bi hareketlendi
Gerçekten mi? Yalnızım sanıyordum. Benim sol kulağım tıkanıyor, çoğunlukla dışarı çıktığımda. Daha önce kulakzarı ameliyatı oldum, ondan sanıyordum. Randevu bulupta doktora da gidemedim.
İnşallah geçer canım, geçmiş olsunZirtek diye bir alerji ilacı ve bir de burun spreyi verdi. 20 gün kadar kullanılacak.
Sorma ben de oyleyim bazi gunler.Ozellikle yan yattigimda hani suya dusersin debelenirsin ya oyle gibi bi his :) Acaba rahatsjz mi oluyo diye dusunmustum meger tam tersine yanlara yatinca kan akisi artar ve bebek keyiflenirmjs.Benimki dün gece beni uyutmadı desem yeridirtam dalacağım bir tekme atıyor
İnşallah geçer canım, geçmiş olsun
KatılıyorumSana daçok zormuş cidden, artık iletişimi kesme noktasına geldim, ne dinlemek ne de konuşmak keyif veriyor artık.
Bende soğuk algınlığo geçirdiğimde aynısını yaşadım,burnum kapalı kulaklarım kapalı,ama bende sinüzit vardı oda çok fazla etkili oldu ve yaklaşık nerdeyde 2 haftadır iki kulağımda kapalı ve arada ağrıyordu,aile hekimi sprey verdi kadın doğum doktoruna sorarak onu kullandım ve kullanınca rahatlayarak kulaklarımda açıldı yoksa başka türlü çözüm olmadı malesefKızlar kulak tıkanıklığı problemi yaşayan var mı? Benim iki haftadır sürekli tıkalı, KBB’ye gittim artık, kulaklar temiz, burnum sorunlu benim, normalde de nefes problemim var. Burundan kaynaklı bir şey olabilir dedi. İlaç verdi, alerji ve sprey şeklinde. Kullanıp kullanmamada çok kararsızımdoktoruma da danıştım, o da kullanabilirsin dedi.
Çok tatlı bir hisBenimki dün gece beni uyutmadı desem yeridirtam dalacağım bir tekme atıyor
Ay ben multivitaminimi bile demirsiz aldim midemi bulandiriyor diye ama benim demir sorunum yok canim.Merhaba daha önce yazmıştım karaciğer enzimlerim çok yükselmişti bugün biraz düşmüş şükür doktor demir ilacını kesince düşmüştü ama bugün tekrar başla dedi. Demir ilacı tavsiyesi olan varmı acaba yan etkisi en az olan mide bulandırmayanen zararsızlarından acaba
Bende soğuk algınlığo geçirdiğimde aynısını yaşadım,burnum kapalı kulaklarım kapalı,ama bende sinüzit vardı oda çok fazla etkili oldu ve yaklaşık nerdeyde 2 haftadır iki kulağımda kapalı ve arada ağrıyordu,aile hekimi sprey verdi kadın doğum doktoruna sorarak onu kullandım ve kullanınca rahatlayarak kulaklarımda açıldı yoksa başka türlü çözüm olmadı malesef
Teşekkür ederim bugün iki Dr daha göründüm. Herhangi bir problem olmadığını teyit ettiler fakat biraz idrar enfeksiyonu varmış bunun için tek kullanımlık bir şase verdiler. Dilerim hepimiz için her şey güzel olur ve yolunda ilerlerBen idrar torbam doldu ise böyle hissediyorum ama onun dışında bir baskım yok. Ben de 19.haftadayım ve serklajlıyım.
Ne sikayetiniz vardi ?Teşekkür ederim bugün iki Dr daha göründüm. Herhangi bir problem olmadığını teyit ettiler fakat biraz idrar enfeksiyonu varmış bunun için tek kullanımlık bir şase verdiler. Dilerim hepimiz için her şey güzel olur ve yolunda ilerler
Mrba canım ctesi de bende ağrı oldu sanki bebek çıkacak gibi hissettim Dr ptesi gel dedi bugün gittim idrar tahlili yaptı enfeksiyonun varmış 2 tane antibiyotik yazdı aksatmadan git bakıl3 gundur cok uzun surmeyen ama ara ara olan sag kasik agrim oluyoYasayan var mi? Acaba idrar enfeksiyonu mu basladi
Ay aynı benBana Gunaydin sana Iyi aksamlar canim, bende geriye dogru mesajlari okuyup cevaplandiriyordum
Ay evet elbise giymek cok rahatlik ya, corabimi zor giyiyorum artik
KesinlikleYok ya da ben beceremedim ama cok ugrastm sinir yapiyordu bebisim de yavrum tutamadikca. Gogus ucu cok cikik hanimlara hayranim :)emzirirken buyuk avantaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?