2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gerçekten mi? Yalnızım sanıyordum. Benim sol kulağım tıkanıyor, çoğunlukla dışarı çıktığımda. Daha önce kulakzarı ameliyatı oldum, ondan sanıyordum. Randevu bulupta doktora da gidemedim.

Kesinlikle dava acin , hem maddi hem manevi. yaptiginiz onca masrafin parasinida geri alirsiniz.

Bu tarz hatalar da lab larin donuna kadar alabilirsiniz. Hakkinizi birakmayin.
Benim de kalbi tam goremediler gecen hafta, bu hafta tekrar gidecegim, bende cikolata yiyim girmeden

Zirtek diye bir alerji ilacı ve bir de burun spreyi verdi. 20 gün kadar kullanılacak.

Benimki dün gece beni uyutmadı desem yeridir tam dalacağım bir tekme atıyor
Sorma ben de oyleyim bazi gunler.Ozellikle yan yattigimda hani suya dusersin debelenirsin ya oyle gibi bi his :) Acaba rahatsjz mi oluyo diye dusunmustum meger tam tersine yanlara yatinca kan akisi artar ve bebek keyiflenirmjs.

Merhaba daha önce yazmıştım karaciğer enzimlerim çok yükselmişti bugün biraz düşmüş şükür doktor demir ilacını kesince düşmüştü ama bugün tekrar başla dedi. Demir ilacı tavsiyesi olan varmı acaba yan etkisi en az olan mide bulandırmayan en zararsızlarından acaba

Bende soğuk algınlığo geçirdiğimde aynısını yaşadım,burnum kapalı kulaklarım kapalı,ama bende sinüzit vardı oda çok fazla etkili oldu ve yaklaşık nerdeyde 2 haftadır iki kulağımda kapalı ve arada ağrıyordu,aile hekimi sprey verdi kadın doğum doktoruna sorarak onu kullandım ve kullanınca rahatlayarak kulaklarımda açıldı yoksa başka türlü çözüm olmadı malesef

Ay ben multivitaminimi bile demirsiz aldim midemi bulandiriyor diye ama benim demir sorunum yok canim.
Mide bulantisi icin baska bir ilac verebilir , birde sabah icme , aksamlari ic daha iyi olur.

Çok geçmiş olsun sana da. Atlatıyor olmana sevindim. Sprey neydi acaba?

Ben idrar torbam doldu ise böyle hissediyorum ama onun dışında bir baskım yok. Ben de 19.haftadayım ve serklajlıyım.
Teşekkür ederim bugün iki Dr daha göründüm. Herhangi bir problem olmadığını teyit ettiler fakat biraz idrar enfeksiyonu varmış bunun için tek kullanımlık bir şase verdiler. Dilerim hepimiz için her şey güzel olur ve yolunda ilerler

Kızlar pentiden südyen alayım diyorum bu hamilelik döneminde rahat rahat olsun diye. Ne önerirsiniz

Pentide ne tarz urun var bilmiyorum ama ben pazarda denk geldim pamuklu penye sutyen demiri destegi vs yok sadece gogus ucu icin icinde ince sunger var cok buyuk olmayan.Inanilmsz rshatladim.Bu tarz dusunebilirsiniz.

3 gundur cok uzun surmeyen ama ara ara olan sag kasik agrim oluyo Yasayan var mi? Acaba idrar enfeksiyonu mu basladi
Mrba canım ctesi de bende ağrı oldu sanki bebek çıkacak gibi hissettim Dr ptesi gel dedi bugün gittim idrar tahlili yaptı enfeksiyonun varmış 2 tane antibiyotik yazdı aksatmadan git bakıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…