2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar kokulu akıntım var daha yeni idrar , kan verdim enfeksiyon çıkmadı ama aşırı kokulu beni çok rahatsız ediyor bugün doktora gidicem dün gidemedim ona da söylicem yine bol su iç deyip beni deli edecek.

Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsın iki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?

ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
multivitamin aliyor musunuz kizlar ? onlarin icinde mg oluyor genelde . Benim oyle kramplarim yok daha ama hic bahsi bile gecmedi doktorumla
konusurken extra mg icin.
benim de bazen cok kokulu oluyor ama idrar tahlillerim hep temiz. rengi nasil akintinin ?

Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsın iki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Aynı sorunu yaşadığımi doktoruma ilettim kramplar çok erken başladı bende diye.Devletin verdiği Magnorm 365 mg i yazdı özele gitmeme rağmen.Adamin pahalı takviyelerle karşı alerjisi var Beni bebek gibi yapti cidden magnezyum eksikligindenmis

sarı bazen siyah ama koku çok yoğun canımı sıkan o

Gecenlerde bir yerde okumuştum uygulamada olabilir bebeğin yağ dokusu oluşmaya başlarken bazı kalıntılar anne ile birlikte dışarı atiliyormus bu kokulu akıntılar sebep olabilir yazıyordu. Cidden rahatsızlık boyutunda oluyor bazen

evet enfeksiyon diye çok korktum ama idrar temiz çıktı demek ki dediğin gibi bir şey

evet enfeksiyon diye çok korktum ama idrar temiz çıktı demek ki dediğin gibi bir şey
Allah korusun ya valla hamileliğimiz artık şeker gibi geçsin çocuklarin anası olacağız derken dert anası olduk burda tabi sen yinede sor doktoruna ama hemen hemen hepimizde o akıntı var anladığım kadarıyla

Benim koku yok pek ama beyaz biraz yogun.Bazen oyle bi his veriyoki lavaboya kosuyorum Allah korusun kanama falan mi yoksa diye.

ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor

Ben magnezyum diasporal alıyordum, devam ediyordu kramplar, doktoruma söyledim o yetersiz gelir diyerek vitabest’in b6’lı magnezyumunu verdi, günde iki kez. Şimdilik kramp kalmadı ama bende de her gece bel ağrısı var evin içinde oda oda yatak yatak geziyorum o bel ağrısından.

Benim koku yok pek ama beyaz biraz yogun.Bazen oyle bi his veriyoki lavaboya kosuyorum Allah korusun kanama falan mi yoksa diye.
Valla alismaktan başka caremiz yok doğuma kadar devam yazıyor bir çok yerde. sanırım bizim handikapimiz gelişim süreci yaz ayına denk geldi yazın bu tarz şeyler daha çok endişelendiriyor. Yoksa kanıyor muyum vs diye Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…