Lacivert Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen - Penti ben bundan aldım bay rahatKızlar pentiden südyen alayım diyorum bu hamilelik döneminde rahat rahat olsun diye. Ne önerirsiniz
Cok guzel evet rahat olur bu tarzlar ama buyuk goguslerde yukari kismi daha ucgenimsi oldugundqn taşma yapmaz mi acabaLacivert Triangle Çıkarılabilir Pedli Cotton Sütyen - Penti ben bundan aldım bay rahat
Tahlili saglik ocagi yapar mi?Mrba canım ctesi de bende ağrı oldu sanki bebek çıkacak gibi hissettim Dr ptesi gel dedi bugün gittim idrar tahlili yaptı enfeksiyonun varmış 2 tane antibiyotik yazdı aksatmadan git bakıl
Bilmiyorum ki ben 75 takıyordum şuan 80 85 alıyorum kötü durmuyor. Büyük göğüsler de taşabilirCok guzel evet rahat olur bu tarzlar ama buyuk goguslerde yukari kismi daha ucgenimsi oldugundqn taşma yapmaz mi acaba
Yapıyor canım, saat 11e kadar.Tahlili saglik ocagi yapar mi?
ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktorKızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
multivitamin aliyor musunuz kizlar ? onlarin icinde mg oluyor genelde . Benim oyle kramplarim yok daha ama hic bahsi bile gecmedi doktorumlaben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
benim de bazen cok kokulu oluyor ama idrar tahlillerim hep temiz. rengi nasil akintinin ?kızlar kokulu akıntım var daha yeni idrar , kan verdim enfeksiyon çıkmadı ama aşırı kokulu beni çok rahatsız ediyor bugün doktora gidicem dün gidemedim ona da söylicem yine bol su iç deyip beni deli edecek.
Aynı sorunu yaşadığımi doktoruma ilettim kramplar çok erken başladı bende diye.Devletin verdiği Magnorm 365 mg i yazdı özele gitmeme rağmen.Adamin pahalı takviyelerle karşı alerjisi varKızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
sarı bazen siyah ama koku çok yoğun canımı sıkan omultivitamin aliyor musunuz kizlar ? onlarin icinde mg oluyor genelde . Benim oyle kramplarim yok daha ama hic bahsi bile gecmedi doktorumla
konusurken extra mg icin.
benim de bazen cok kokulu oluyor ama idrar tahlillerim hep temiz. rengi nasil akintinin ?
Gecenlerde bir yerde okumuştum uygulamada olabilir bebeğin yağ dokusu oluşmaya başlarken bazı kalıntılar anne ile birlikte dışarı atiliyormus bu kokulu akıntılar sebep olabilir yazıyordu. Cidden rahatsızlık boyutunda oluyor bazenkızlar kokulu akıntım var daha yeni idrar , kan verdim enfeksiyon çıkmadı ama aşırı kokulu beni çok rahatsız ediyor bugün doktora gidicem dün gidemedim ona da söylicem yine bol su iç deyip beni deli edecek.
evet enfeksiyon diye çok korktum ama idrar temiz çıktı demek ki dediğin gibi bir şeyGecenlerde bir yerde okumuştum uygulamada olabilir bebeğin yağ dokusu oluşmaya başlarken bazı kalıntılar anne ile birlikte dışarı atiliyormus bu kokulu akıntılar sebep olabilir yazıyordu. Cidden rahatsızlık boyutunda oluyor bazen
Allah korusun ya valla hamileliğimiz artık şeker gibi geçsin çocuklarin anası olacağız derken dert anası olduk burda tabi sen yinede sor doktoruna ama hemen hemen hepimizde o akıntı var anladığım kadarıylaevet enfeksiyon diye çok korktum ama idrar temiz çıktı demek ki dediğin gibi bir şey
dert anası olduğumuz kesin bir bilgiiiAllah korusun ya valla hamileliğimiz artık şeker gibi geçsin çocuklarin anası olacağız derken dert anası olduk burda tabi sen yinede sor doktoruna ama hemen hemen hepimizde o akıntı var anladığım kadarıyla
Bana doktorum verdi gecen hafta Magnosit. Bir sikayetim yoktu ama vermis demekki gerekli bu haftalarda.Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Benim koku yok pek ama beyaz biraz yogun.Bazen oyle bi his veriyoki lavaboya kosuyorum Allah korusun kanama falan mi yoksa diye.Gecenlerde bir yerde okumuştum uygulamada olabilir bebeğin yağ dokusu oluşmaya başlarken bazı kalıntılar anne ile birlikte dışarı atiliyormus bu kokulu akıntılar sebep olabilir yazıyordu. Cidden rahatsızlık boyutunda oluyor bazen
Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
Aynı sorunu yaşadığımi doktoruma ilettim kramplar çok erken başladı bende diye.Devletin verdiği Magnorm 365 mg i yazdı özele gitmeme rağmen.Adamin pahalı takviyelerle karşı alerjisi varBeni bebek gibi yapti cidden magnezyum eksikligindenmis
Valla alismaktan başka caremiz yok doğuma kadar devam yazıyor bir çok yerde. sanırım bizim handikapimiz gelişim süreci yaz ayına denk geldi yazın bu tarz şeyler daha çok endişelendiriyor. Yoksa kanıyor muyum vs diye Allah korusunBenim koku yok pek ama beyaz biraz yogun.Bazen oyle bi his veriyoki lavaboya kosuyorum Allah korusun kanama falan mi yoksa diye.
siyah hic duymamistim , doktora gozuksen kafan rahat eder dedigin gbi canmsarı bazen siyah ama koku çok yoğun canımı sıkan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?