2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
ben daha sormadım doktora ama zararsız bir takviye diye kendim alayım dedim. ama sorayım ben de bakalım ne verecek.
alıyorum ben canım multivitamin ama onun harici ekstra bir takviye almıyorum. maden suyu içmeye çalışıyorum günde bir tane ama yeterli olmuyor sanırım.
Bana doktorum verdi gecen hafta Magnosit. Bir sikayetim yoktu ama vermis demekki gerekli bu haftalarda.
bakayım ona da canım sağ ol
bende de oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor oturduğum yerden zor kalkıyorum sanki tutulmuş gibi oluyor.

ya evet şerbetli bi yiyecektense çikolatanın çok işe yaradığını duymuştum :)

Kızlar pentiden südyen alayım diyorum bu hamilelik döneminde rahat rahat olsun diye. Ne önerirsiniz
Ben tesaduf LC Waikikiden emzirme ve alti balensiz sutyenler buldum ve inanilmaz rahatim. Pamuklu olduklari icin teri de emiyorlar hem de gogus uclari gorunmuyor. Bazi AVM'lerde ic camasiri icin ozel bolumleri oluyor. Bakin derim.

Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsın iki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Benim bacak ve ayaklarimda surekli huzursuzluk ve agri vardi. Burada bir arkadasin hekimi Vicium D3 recete etmis diye okumustum. Onu aldim, birden 2 gundur agrilarim kesildi. Arkadasin adini hatirlayamiyorum ama kocaman sariliyorum :)

Iki haftadir ellerim ayaklarim inanilmaz sisiyor. Kizilay Erzincan soda iciyordum, ondan olabilir dedi diyetisyen. Yuzuk vs takamiyorum artik
Sodyumuna bak içtiğin Maden suyunun tatlım 2 tane içme gün içinde ben Beypazarı içiyorum evet sodyumu fazla ama sofralık tuz gibi düşünme magnezyumuda çok.

biz ne yapalım benimde ayaklarım şişiyordu yeni düzeldi çok tuzlu tüketme bol su içi tuz çok ödem yaparmış
Tuz neredeyse hic tuketmiyorum. Sevmem de. Yemekleri yaparken tuz atmam mesela. Tursu vs asla yemem. Tek tukettigim sodyumu yuksek soda vardi. O da artik yok.

Sodyumuna bak içtiğin Maden suyunun tatlım 2 tane içme gün içinde ben Beypazarı içiyorum evet sodyumu fazla ama sofralık tuz gibi düşünme magnezyumuda çok.
Beypazari ve Akmina sodyumu en dusuk sodalar maden sulariymis. Ama malesef biraktim artik. Vicium D3 ile magnezyum ihtiyacimi alacagim.
Kardesimle konustum. Hamileliginin 30. haftasi civari arkadaslariyla bir yerde yemek yemisler. 1 tane soda icmis. Eve geldigimde gozlerim cizgi halini almisti o kadar sismistim diyor. Belki de irsi bir durumdur bizde.

ay cok dikkat et canim

Bana daha önce de verilmisti. Magosit adı. Yanlislikla Magnosit yazmisim.

Bugun randevu aldim doktoruma kontrol gunum gecmedi zaten henuz.Bi idrar tahlili yaptirayim varsa enfeksiyon ilerlemeden halledilmis olur.

Benim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…