beyaz yasiyah hic duymamistim , doktora gozuksen kafan rahat eder dedigin gbi canm
bende sok gecirdim okurkenbeyaz yane siyahı hahahahah sabah sabah ne yazdığımı bilmiyorum
ben daha sormadım doktora ama zararsız bir takviye diye kendim alayım dedim. ama sorayım ben de bakalım ne verecek.ben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
alıyorum ben canım multivitamin ama onun harici ekstra bir takviye almıyorum. maden suyu içmeye çalışıyorum günde bir tane ama yeterli olmuyor sanırım.multivitamin aliyor musunuz kizlar ? onlarin icinde mg oluyor genelde . Benim oyle kramplarim yok daha ama hic bahsi bile gecmedi doktorumla
konusurken extra mg icin.
benim de bazen cok kokulu oluyor ama idrar tahlillerim hep temiz. rengi nasil akintinin ?
bakayım ona da canım sağ olBana doktorum verdi gecen hafta Magnosit. Bir sikayetim yoktu ama vermis demekki gerekli bu haftalarda.
bende de oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor oturduğum yerden zor kalkıyorum sanki tutulmuş gibi oluyor.Ben magnezyum diasporal alıyordum, devam ediyordu kramplar, doktoruma söyledim o yetersiz gelir diyerek vitabest’in b6’lı magnezyumunu verdi, günde iki kez. Şimdilik kramp kalmadı ama bende de her gece bel ağrısı varevin içinde oda oda yatak yatak geziyorum o bel ağrısından.
ya evet şerbetli bi yiyecektense çikolatanın çok işe yaradığını duymuştum :)Kesinlikle dava acin , hem maddi hem manevi. yaptiginiz onca masrafin parasinida geri alirsiniz.
Bu tarz hatalar da lab larin donuna kadar alabilirsiniz. Hakkinizi birakmayin.
Benim de kalbi tam goremediler gecen hafta, bu hafta tekrar gidecegim, bende cikolata yiyim girmeden
Ben tesaduf LC Waikikiden emzirme ve alti balensiz sutyenler buldum ve inanilmaz rahatim. Pamuklu olduklari icin teri de emiyorlar hem de gogus uclari gorunmuyor. Bazi AVM'lerde ic camasiri icin ozel bolumleri oluyor. Bakin derim.Kızlar pentiden südyen alayım diyorum bu hamilelik döneminde rahat rahat olsun diye. Ne önerirsiniz
Benim bacak ve ayaklarimda surekli huzursuzluk ve agri vardi. Burada bir arkadasin hekimi Vicium D3 recete etmis diye okumustum. Onu aldim, birden 2 gundur agrilarim kesildi. Arkadasin adini hatirlayamiyorum ama kocaman sariliyorum :)Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Iki haftadir ellerim ayaklarim inanilmaz sisiyor. Kizilay Erzincan soda iciyordum, ondan olabilir dedi diyetisyen. Yuzuk vs takamiyorum artikben anca soda içiyorum vermiyor uyuz doktor
biz ne yapalım benimde ayaklarım şişiyordu yeni düzeldi çok tuzlu tüketme bol su içi tuz çok ödem yaparmışIki haftadir ellerim ayaklarim inanilmaz sisiyor. Kizilay Erzincan soda iciyordum, ondan olabilir dedi diyetisyen. Yuzuk vs takamiyorum artik
Sodyumuna bak içtiğin Maden suyunun tatlım 2 tane içme gün içinde ben Beypazarı içiyorum evet sodyumu fazla ama sofralık tuz gibi düşünme magnezyumuda çok.Iki haftadir ellerim ayaklarim inanilmaz sisiyor. Kizilay Erzincan soda iciyordum, ondan olabilir dedi diyetisyen. Yuzuk vs takamiyorum artik
Tuz neredeyse hic tuketmiyorum. Sevmem de. Yemekleri yaparken tuz atmam mesela. Tursu vs asla yemem. Tek tukettigim sodyumu yuksek soda vardi. O da artik yok.biz ne yapalım benimde ayaklarım şişiyordu yeni düzeldi çok tuzlu tüketme bol su içi tuz çok ödem yaparmış
Beypazari ve Akmina sodyumu en dusuk sodalar maden sulariymis. Ama malesef biraktim artik. Vicium D3 ile magnezyum ihtiyacimi alacagim.Sodyumuna bak içtiğin Maden suyunun tatlım 2 tane içme gün içinde ben Beypazarı içiyorum evet sodyumu fazla ama sofralık tuz gibi düşünme magnezyumuda çok.
Beypazari ve Akmina sodyumu en dusuk sodalar maden sulariymis. Ama malesef biraktim artik. Vicium D3 ile magnezyum ihtiyacimi alacagim.
Kardesimle konustum. Hamileliginin 30. haftasi civari arkadaslariyla bir yerde yemek yemisler. 1 tane soda icmis. Eve geldigimde gozlerim cizgi halini almisti o kadar sismistim diyor. Belki de irsi bir durumdur bizde.
Bana daha önce de verilmisti. Magosit adı. Yanlislikla Magnosit yazmisim.ben daha sormadım doktora ama zararsız bir takviye diye kendim alayım dedim. ama sorayım ben de bakalım ne verecek.
alıyorum ben canım multivitamin ama onun harici ekstra bir takviye almıyorum. maden suyu içmeye çalışıyorum günde bir tane ama yeterli olmuyor sanırım.
bakayım ona da canım sağ ol
bende de oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor oturduğum yerden zor kalkıyorum sanki tutulmuş gibi oluyor.
Buna da şukur ne diyelim. Çaresi olan şeyler olsun da.Valla alismaktan başka caremiz yok doğuma kadar devam yazıyor bir çok yerde. sanırım bizim handikapimiz gelişim süreci yaz ayına denk geldi yazın bu tarz şeyler daha çok endişelendiriyor. Yoksa kanıyor muyum vs diye Allah korusun
GünaydıııınnnnGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydıııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?