- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Genelde karından bakıyo canım ama bazen ölcüm yaparken damar yada herhangi bısey goremez ise soruyo alttan baksam pozisyonu oyle daha müsait gibi sen hayır dersen bakmaz tabi bana dedi de olur dedim dur bi daha ugrasayım falan dedi son dakka yakaladı yoksa alttan bakacaktıKızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bu arada özel olacak ama alt temizliğinde zorlanmaya başladınız mı ? Göbek büyüdülçe zorlanmaya başladım
Ayrıntilida vajinal kontrol etmiyor.Zaten bebeği ayrıntılı olarak inceliyor kalp damar kordon boyu vs vs..Bu işlem uzun sürdüğü ve doğuma daha çok zaman olacağı için alttan kontrol yok yanlış hatırlamıyorsam daha sonraki haftalarda bakıyorlar diye duymuştum.Kızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bu arada özel olacak ama alt temizliğinde zorlanmaya başladınız mı ? Göbek büyüdülçe zorlanmaya başladım
Ben ocean extramag kullanıyorum içinde en yararlı magnezyum formları var. Öyle suda eritilen tabletlerden değil onlarda genelde magnezyum oksit var en yararsız magnezyn formu bir faydasi olacağını sanmıyorum. Benim kramplarım hiç kalmadı hatta ilacım bitti devamını almadim iki haftadır pilates yaptığımdan mıdır bilmiyorum hiç kramp girmedi dahaKızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben epeydir bu şekildeyimBenim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım
Ay bi zahmet benim doktor da uğraşsın ya hiç nüsait değilim ne yalan söyleyeyim. Hep dedim gitmeden 1 akşam önce temziler giderim banyonu da yaparım diye tertemiz olurum dedim ama uyuyakaldım, dün çok yoruldum. Normalde zor uyuyan ben dün gece kanapede resmen bayıldım gittimGenelde karından bakıyo canım ama bazen ölcüm yaparken damar yada herhangi bısey goremez ise soruyo alttan baksam pozisyonu oyle daha müsait gibi sen hayır dersen bakmaz tabi bana dedi de olur dedim dur bi daha ugrasayım falan dedi son dakka yakaladı yoksa alttan bakacaktı
Bu yazdıklarının hepsini yaşıyorum hala burnum tıkalı temizleyince kanıyor resmen beynime kadar tıkalı . tık sesine uyanıyorum yatış pozisyonumu değiştirmek için uyanıyorum bütün yüküm tek tarafta olduğu için bacaklarım uyuşuyor ve karnımın içi nefes aldığımda bile acıyor geriliyor.Benim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım
Evet doğuma yakın bakabiliyormuş. İçim rahatladı. Normalde uyumam dün gece iptal oldum resmen.Ayrıntilida vajinal kontrol etmiyor.Zaten bebeği ayrıntılı olarak inceliyor kalp damar kordon boyu vs vs..Bu işlem uzun sürdüğü ve doğuma daha çok zaman olacağı için alttan kontrol yok yanlış hatırlamıyorsam daha sonraki haftalarda bakıyorlar diye duymuştum.
Pilatese internetten mi bakıyorsun canım salona mı gidiyorsun? Bayramdan sonra bende başlayacağım. Bayramda misafirlerim gelecek yapamam çünküBen ocean extramag kullanıyorum içinde en yararlı magnezyum formları var. Öyle suda eritilen tabletlerden değil onlarda genelde magnezyum oksit var en yararsız magnezyn formu bir faydasi olacağını sanmıyorum. Benim kramplarım hiç kalmadı hatta ilacım bitti devamını almadim iki haftadır pilates yaptığımdan mıdır bilmiyorum hiç kramp girmedi daha
Detaylı ultrasonda alttan muayene yapılmadı bende rahim ağzı uzunluğu karından ölçüldü. Hiç utanmayın onlar neler görüyorlar. Yumurta takibi yaparken adetin 3.gunu gitmiştim doktor zorla alttan bakmam lazım hiç utanma dünyanın en doğal döngüsü adet olmak hiç çekinme benden demişti. Bikini temizliğinde bende zorlanmaya başladım zaten yukardan bakınca göbekten göremiyorumKızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Ben valla agdaya gittim gecenlerde , artik egildikce hem basim donuyor hem karnim agriyorKızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bende de kramp oluyordu magnosit verdi, iyiyim rahatım şu ara. Kuyruk sokumunda bir süredir ara ara bende de sancı oluyor. Özellikle oturunca saplanıyor sancı başka zaman olmuyor, nedenini bilmiyorumben daha sormadım doktora ama zararsız bir takviye diye kendim alayım dedim. ama sorayım ben de bakalım ne verecek.
alıyorum ben canım multivitamin ama onun harici ekstra bir takviye almıyorum. maden suyu içmeye çalışıyorum günde bir tane ama yeterli olmuyor sanırım.
bakayım ona da canım sağ ol
bende de oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor oturduğum yerden zor kalkıyorum sanki tutulmuş gibi oluyor.
Şuan zoom üzerinden devam ediyorum çalıştığım için başka bir merkeze gitmek yorucu geldi ama son aylarda izne ayrılınca hocam eve gelecek birebir çalışacağız. Çok faydasını gördüm bayağı esneklik kazandiriyor vücut dinleniyor aksine.Pilatese internetten mi bakıyorsun canım salona mı gidiyorsun? Bayramdan sonra bende başlayacağım. Bayramda misafirlerim gelecek yapamam çünkü
Aman derdimiz bitmiyor neyse ki sayılı gün idare edeceğizDetaylı ultrasonda alttan muayene yapılmadı bende rahim ağzı uzunluğu karından ölçüldü. Hiç utanmayın onlar neler görüyorlar. Yumurta takibi yaparken adetin 3.gunu gitmiştim doktor zorla alttan bakmam lazım hiç utanma dünyanın en doğal döngüsü adet olmak hiç çekinme benden demişti. Bikini temizliğinde bende zorlanmaya başladım zaten yukardan bakınca göbekten göremiyorumkuaföre gittim ben hamile olduğumu görünce yüz üstü yatmadan uygun bir şekilde aldılar
Çok iyiymiş, o zaman sen önceden de yaoıyordun pilates ? Ben çok tembelim ya basitle başlamam lazım hiç spor falan işim olmadı benim en fazla yürüyüşŞuan zoom üzerinden devam ediyorum çalıştığım için başka bir merkeze gitmek yorucu geldi ama son aylarda izne ayrılınca hocam eve gelecek birebir çalışacağız. Çok faydasını gördüm bayağı esneklik kazandiriyor vücut dinleniyor aksine.
Ben de üniversitedeyken lazere gittim ise yaramayinca boşuna acı cekmeyeyim diye yarıda bıraktım meğer polikistik sendromum varmış bitmesi mümkün değilmişAman derdimiz bitmiyor neyse ki sayılı gün idare edeceğizkuaföre gideyim dedim de ağda zarar vermez mi ya yani böyle çekmeler falan, bişey olmaz diyorlar ama ben tedirginim. Bikaç ay jilete talim, sonrasında epilasyona başlayacağım zaten. Hamilelikte hormonlar bozuluyor dediler hep erteledim o yüzden . Eve cihaz aldım aslında ama hamile kalınca o da kaldı. Neyse alınmış alınmıştır, ucuza almış oldum
Burun kanamalari olurmus kan basinci arttigi icin.Bu hamilelik doneminde her sey var da var mubarek :)Benim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım
Ben bir ara vücut geliştirme üzerine çalıştım alt yapim vardı evlendikten sonra biraz ara verdim vücut saldı şimdi onu toparlamam lazım. Profildeki resim 3 yıl oncesine aitÇok iyiymiş, o zaman sen önceden de yaoıyordun pilates ? Ben çok tembelim ya basitle başlamam lazım hiç spor falan işim olmadı benim en fazla yürüyüş
Ben ocean extramag kullanıyorum. İçerisinde 3 çeşit magnezyum var hem uykuya, hem kas ağrısına hem de bağırsaklara iyi gelen türleri. Akşam yemeğinden 1 saat sonra içiyorum.Kızlar günaydın, Allahını seven üzerime magnezyum tavsiyesi atsıniki üç gündür kramplar oluyor ayaklarımda. Sizler neler kullanıyorsunuz?
O siyahi okuyunca gözlerim kocaman açıldı. Neyse ki yanlismisbeyaz yane siyahı hahahahah sabah sabah ne yazdığımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?