Dün kaliteli uyku uyuyamadım uykusuzluğuma verinO siyahi okuyunca gözlerim kocaman açıldı. Neyse ki yanlismis
Ah ahhh ben. Gece 3 yada 4 civari gozler aciliyor. Sonra 45 dk 1 saat kadar donup duruyorum. Burnum tıkanmasin diye deniz suyu ve burun bandi takiyorum ve ise yariyor ancak bu uyanmaya ne neden olur bulamiyorum.Benim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım
Ben lazere devam ediyordum ama gittiğim yer risk almak istemedi ben de bu ay ağdaya gittim. Aşırı tüylenmem olmaya başladı. Saçlarım da aşırı uzuyor. Almakta zorlanıyorsan tecrübeli bir kuaföre gitmekte fayda varKızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bu arada özel olacak ama alt temizliğinde zorlanmaya başladınız mı ? Göbek büyüdülçe zorlanmaya başladım
Merhaba çok büyük ihtimalle karından bakar. Bir sıkıntı görmediği süreci rahim ağzı ile ilgili. Ama size şöyle bir tavsiye verebilirim. Ben temiz bile olsam öğleden sonra falan gideceksem yanıma intim mendil alıyorum doktora girmeden onunla siliyorum. Böylece içim de rahat ediyor. Watsons, gratis ya da eczanelerde bulabilirsiniz. Islak mendil gibi mini paket oluyor çantada taşımalık.Kızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bu arada özel olacak ama alt temizliğinde zorlanmaya başladınız mı ? Göbek büyüdülçe zorlanmaya başladım
Hamilelik alinganliklari rüyalara yansıyor işte.Dün kaliteli uyku uyuyamadım uykusuzluğuma verinbu ara yine saçma rüyalar görmeye başladım eşim beni aldatıyordu buradaki konular aklımda kalıyor herhalde adam artık ben neymişim diye tribe giriyor çokta mülayim kendi halinde biridir oysaki kimseye güven olmaz tabii
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorummHamilelik alinganliklari rüyalara yansıyor işte.
Geçmiş olsun kuzu .Olabilir. Bende henüz başlamadı günde 1 tane içiyorum ilerleyen zaman ne gösterir onu bilemem .Hareketsiz kalınca diz yanım şişiyor ama onuda sola yatınca geceleri kalmıyor her birimizin bünyesi farklıBeypazari ve Akmina sodyumu en dusuk sodalar maden sulariymis. Ama malesef biraktim artik. Vicium D3 ile magnezyum ihtiyacimi alacagim.
Kardesimle konustum. Hamileliginin 30. haftasi civari arkadaslariyla bir yerde yemek yemisler. 1 tane soda icmis. Eve geldigimde gozlerim cizgi halini almisti o kadar sismistim diyor. Belki de irsi bir durumdur bizde.
Acı eşiğin yüksekse bazılarında hafif kol ağrısı oluyor bazılarında olmuyor ağrı olsada 3-5 güne geçiyor kullanmadığın koluna yaptir üstüne yatma bir günde su degdirme şifa olsunSelam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
Gecmis olsun ben de alerji spreyi kullaniyorum. Ama ilac vermedi sadece sprey verdiKızlar kulak tıkanıklığı problemi yaşayan var mı? Benim iki haftadır sürekli tıkalı, KBB’ye gittim artık, kulaklar temiz, burnum sorunlu benim, normalde de nefes problemim var. Burundan kaynaklı bir şey olabilir dedi. İlaç verdi, alerji ve sprey şeklinde. Kullanıp kullanmamada çok kararsızımdoktoruma da danıştım, o da kullanabilirsin dedi.
Sık idrardan dolayı bir ağrım var. Altta hep bir boşluk hissi var Serklajdan sonra ama her muayenede herhangi bir problem olmadığı bana öyle geldiği söyleniyor. İki dr.a birden gidiyorum. Bişey yok diyorlar ama umarım öyledir.Ne sikayetiniz vardi ?
Evet böyle başlanıyor sonra iyice belirgin hale geliyor karnın dalgalandığını falan göreceksin sonra :)Kizlar selam bugun ilk defa bir şey dikkatimi çekti. Karnıma dikkatli bakınca pit pit atıyor kalp atışı sanki. Böyle böyle mi hissetmeye başlayacağız bebisleri? Çok garip geldi görünce heyecanlandım:)
bende ağrı o kadar hafif oldu ki.. herkeste aynı olmuyo canım içini ferah tut. olsa bile uzun sürmüyor zatenSelam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
5. ayı doldurdun artık 6. aydan gün almaya başladığın için öyle gösteriyor canım benceBugün tam 20 haftalık oldu bebeğim gün gün gebelik diye bi program indirdim 6. Ayım da gösteriyor programa inanmalı mıyımbana sorduklarında bugün 5 aylık oldu diyordum anlamadım ben bu işi
Merhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim bende fetal DNA sonucu bekliyorum kendimde değilim günlerdir.Yasal sınır dediğin yani 24. Haftaya kadar anne baba onayı olursa hamilelik sonlandırılabiliyormu yoksa amniyosentez sonrası kesin tanımı olması gerekiyorCanım her kez amniyosentez yaptırsın diye bısey demedim ben yanlıs anlasılma olmasın sıralama ikili üçlü istediğin zaman fetal dna arkası amniyosentez diyorum ki ben bu test öneriyolar ya herkese tanı testi değil diyolar madem dogruluk payı göreceli en sonun da amniyosentez olacagım neden fetale ekstra para vereyim her türlü sonun amniyosentez olmuyor mu bakış acısı farklı sımdı kesinlik oranı yüzde 99.9 diyip bir risk geldiği zaman tanı testi değil demek ne mantık yani cebinden para cıksın mı maksat tabi yaptıran yaptırır yaptırmayan yaptırmaz ama bana mantıksız geldi anlatmak istediğim o rabbim kimseye yaşatmasın sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsinyasal sınır 24 hafta dolana kadar ailenin kararı aldırılabilir diye biliyorum rabbim kimseye karar vermeye mecbur bırakmasın artık her sey ticari maalesef 30 dan sonra riskli çıkartıyorlar ama günümüz zaten geç evleniyo yani oda ayrı bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?