2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O siyahi okuyunca gözlerim kocaman açıldı. Neyse ki yanlismis
Dün kaliteli uyku uyuyamadım uykusuzluğuma verin bu ara yine saçma rüyalar görmeye başladım eşim beni aldatıyordu buradaki konular aklımda kalıyor herhalde adam artık ben neymişim diye tribe giriyor çokta mülayim kendi halinde biridir oysaki kimseye güven olmaz tabii

Ah ahhh ben. Gece 3 yada 4 civari gozler aciliyor. Sonra 45 dk 1 saat kadar donup duruyorum. Burnum tıkanmasin diye deniz suyu ve burun bandi takiyorum ve ise yariyor ancak bu uyanmaya ne neden olur bulamiyorum.
Youtube'da Amerikali bir doktor vucudun bebeklerin uyanma ritmine yavas yavas alismasi olabilecegini soylemisti. Malum kalkacagiz gece birkac kere.

Ben lazere devam ediyordum ama gittiğim yer risk almak istemedi ben de bu ay ağdaya gittim. Aşırı tüylenmem olmaya başladı. Saçlarım da aşırı uzuyor. Almakta zorlanıyorsan tecrübeli bir kuaföre gitmekte fayda var

Merhaba çok büyük ihtimalle karından bakar. Bir sıkıntı görmediği süreci rahim ağzı ile ilgili. Ama size şöyle bir tavsiye verebilirim. Ben temiz bile olsam öğleden sonra falan gideceksem yanıma intim mendil alıyorum doktora girmeden onunla siliyorum. Böylece içim de rahat ediyor. Watsons, gratis ya da eczanelerde bulabilirsiniz. Islak mendil gibi mini paket oluyor çantada taşımalık.

Hamilelik alinganliklari rüyalara yansıyor işte.

Geçmiş olsun kuzu .Olabilir. Bende henüz başlamadı günde 1 tane içiyorum ilerleyen zaman ne gösterir onu bilemem .Hareketsiz kalınca diz yanım şişiyor ama onuda sola yatınca geceleri kalmıyor her birimizin bünyesi farklı

Selam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
Acı eşiğin yüksekse bazılarında hafif kol ağrısı oluyor bazılarında olmuyor ağrı olsada 3-5 güne geçiyor kullanmadığın koluna yaptir üstüne yatma bir günde su degdirme şifa olsun

Kizlar daha once dogum yaptim ama 8 sene evveldi. Benim gobek deligimle gogus arasi yani midem sis semsert oluyo. Allah korusun kasilma falan olsa alt karin kismi sertlesir.Bi sertlesir bi yumusardi dimi? Ilk gebeligimde muayenemde 29. Haftada erken kasilma gormuslerdi. Yalanci erken kasilma olsa nasil ayirdedebiliriz?Bugun doktora gidecegm ama insan merak ediyo iste.

Gecmis olsun ben de alerji spreyi kullaniyorum. Ama ilac vermedi sadece sprey verdi

Bugün tam 20 haftalık oldu bebeğim gün gün gebelik diye bi program indirdim 6. Ayım da gösteriyor programa inanmalı mıyım bana sorduklarında bugün 5 aylık oldu diyordum anlamadım ben bu işi

Eklentiler

• 4AA29403-3B96-4C57-8132-9355B25FE251.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 66
Evet böyle başlanıyor sonra iyice belirgin hale geliyor karnın dalgalandığını falan göreceksin sonra :)

Selam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
bende ağrı o kadar hafif oldu ki.. herkeste aynı olmuyo canım içini ferah tut. olsa bile uzun sürmüyor zaten

Bugün tam 20 haftalık oldu bebeğim gün gün gebelik diye bi program indirdim 6. Ayım da gösteriyor programa inanmalı mıyım bana sorduklarında bugün 5 aylık oldu diyordum anlamadım ben bu işi
5. ayı doldurdun artık 6. aydan gün almaya başladığın için öyle gösteriyor canım bence

Merhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim bende fetal DNA sonucu bekliyorum kendimde değilim günlerdir.Yasal sınır dediğin yani 24. Haftaya kadar anne baba onayı olursa hamilelik sonlandırılabiliyormu yoksa amniyosentez sonrası kesin tanımı olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…