Yay burcu hemdeBugün tam 20 haftalık oldu bebeğim gün gün gebelik diye bi program indirdim 6. Ayım da gösteriyor programa inanmalı mıyımbana sorduklarında bugün 5 aylık oldu diyordum anlamadım ben bu işi
Amniyosentez veya kordosentez gibi tanı testleri olmadan sonlandırma yapılamıyor. Fetal DNA bir tanı testi değil, tarama testi olduğundan onun sonucunda sonlandırılamazMerhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim bende fetal DNA sonucu bekliyorum kendimde değilim günlerdir.Yasal sınır dediğin yani 24. Haftaya kadar anne baba onayı olursa hamilelik sonlandırılabiliyormu yoksa amniyosentez sonrası kesin tanımı olması gerekiyor
Sizin sonucunuz iyi mi geldi okumuştum mesajlarınızıAmniyosentez veya kordosentez gibi tanı testleri olmadan sonlandırma yapılamıyor. Fetal DNA bir tanı testi değil, tarama testi olduğundan onun sonucunda sonlandırılamaz
Benim ikiz olduğu için amniyosentez başarısız oldu, sıvılar karıştı. Yarın kordosentez yapılacakSizin sonucunuz iyi mi geldi okumuştum mesajlarınızı
İnşallah güzel haberlerini alırızBenim ikiz olduğu için amniyosentez başarısız oldu, sıvılar karıştı. Yarın kordosentez yapılacak
Allah yardımcınız olsunBenim ikiz olduğu için amniyosentez başarısız oldu, sıvılar karıştı. Yarın kordosentez yapılacak
Aynen canım ya valla cok rahatsız oluyorumBurun kanamalari olurmus kan basinci arttigi icin.Bu hamilelik doneminde her sey var da var mubarek :)
Sinir sistemi bozuluyor insanın gece uyumak istiyorum düzgün dönüp duruyorum evde geziyorum falanBen epeydir bu şekildeyimherkes diyo ki hamile kalınca oturduğum yerde uyurdum diye ben yatağımda bile zor uyuyorum. Sabah da erkenden uyanıyorum. Burnum da tıkalı, çok rahatsız ederse nazalnem arada 1 damla damlatıyorum rahatlatıyor
Allah yardım etsin hepimize yanlız değilim demekki erken başladı diyorum oglum da son 2 ay Boyle cektim ama bu 20 li haftalarda basladıBu yazdıklarının hepsini yaşıyorum hala burnum tıkalı temizleyince kanıyor resmen beynime kadar tıkalı . tık sesine uyanıyorum yatış pozisyonumu değiştirmek için uyanıyorum bütün yüküm tek tarafta olduğu için bacaklarım uyuşuyor ve karnımın içi nefes aldığımda bile acıyor geriliyor.
Varmış baya ceken yanlız değilmişimAh ahhh ben. Gece 3 yada 4 civari gozler aciliyor. Sonra 45 dk 1 saat kadar donup duruyorum. Burnum tıkanmasin diye deniz suyu ve burun bandi takiyorum ve ise yariyor ancak bu uyanmaya ne neden olur bulamiyorum.
Youtube'da Amerikali bir doktor vucudun bebeklerin uyanma ritmine yavas yavas alismasi olabilecegini soylemisti. Malum kalkacagiz gece birkac kere.
Fetal den sonra yapmazlar canım amniyosentez istiyolar her türlü onun sonucuna göre anne babanın rızasıyla doktorun demesiyle tahliye diyor profesörler sonlandırma işlemine yapıyolarmıs 24 ü gecerse o cocugu bogmak gerek zaten kocaman diyolar o yüzden yasal sınır 24 Allah içine serinlik versin umarım bebeğinde bısey yoktur sağlıklıdırMerhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim bende fetal DNA sonucu bekliyorum kendimde değilim günlerdir.Yasal sınır dediğin yani 24. Haftaya kadar anne baba onayı olursa hamilelik sonlandırılabiliyormu yoksa amniyosentez sonrası kesin tanımı olması gerekiyor
Ben yaklaşık 3 4 haftadır öyleyim. Gece özellikle 4.30-5 aralığında uyanıyorum. Ve uyandığımda gayet dinç şekilde uyanık oluyorum, geri uyumakta çok zorlanıyorum. R Roseash ayrıca bir ara özellkle kabuslar yakamdaydı. Bu ara şükür onlar azaldıBenim gibi sabaha karsı 5 de 4.30 da uyanan var mı bu ara uykularım cok kalitesizleşti uyuyamıyorum önce yatınca uyuyorum da gece gozum acılınca uyuyamıyorum ve hala burnum yatınca tıkanıyo afedersin kan pıhtısı dolu yani içi kanıyo yatak batıyo rahatsızlık hissi 23+5 oldum bugun ve sabahın 5 i hortladım
Ben de zorlanıyorum zaten daha önce lazer yaptırmıştım ama ilginç şekilde üstte ince tüyler kaldı. Çok seyrekler ama uzayınca temiz olmuyor tabi diye epilatörle alıyordum. Artık iyice görememeye başladım orayıKızlar sormuştum ama bi daha sorayım. Akşama detaylı var alttan muayene etme ihtiymali var mı sadece katından mı bakılıyor? Bayram hazırlığı iş ve daha bi sürü şey üst üste geldi akşam uyuyakalmışım nanyo yapamadım da şimdi de işteyim. Alttan bakmma gerek derse utanırım, hiç müsait değilim çünkü.
Bu arada özel olacak ama alt temizliğinde zorlanmaya başladınız mı ? Göbek büyüdülçe zorlanmaya başladım
İnşallah güzel haberler alırım çok ihtiyacım var derdimi kimseye anlatamayorum eşim testleri yaptırma taraftarş değil yalnız eşimde çok üzülüyor pek çaktırmasana kombine riskim 1/53 yaşım 37Aynen canım ya valla cok rahatsız oluyorum
Sinir sistemi bozuluyor insanın gece uyumak istiyorum düzgün dönüp duruyorum evde geziyorum falan
Allah yardım etsin hepimize yanlız değilim demekki erken başladı diyorum oglum da son 2 ay Boyle cektim ama bu 20 li haftalarda basladı
Varmış baya ceken yanlız değilmişimson aylar olan seyler erken başladı her gebelik farklı cidden onu ben de duymustum ama insanın sinirleri bozuluyo
Fetal den sonra yapmazlar canım amniyosentez istiyolar her türlü onun sonucuna göre anne babanın rızasıyla doktorun demesiyle tahliye diyor profesörler sonlandırma işlemine yapıyolarmıs 24 ü gecerse o cocugu bogmak gerek zaten kocaman diyolar o yüzden yasal sınır 24 Allah içine serinlik versin umarım bebeğinde bısey yoktur sağlıklıdırgüzel haberlerle yazarsın insallah
Özel de yaptırma arastırma hastanesi profesör perinatolaglar var profesyonel göz yaptırırsan oyle yaptır ama sunu düşün fetali yaptırdın riskli cıktı ( Allah korusun cıkmasın insallah gönlünü ferahlatır) sonra amniyosentez yapılcak dediler imza attın yaptırdın sonucun geldi riskli (yine Allah korusun tabi ki olmasın bu asamaya hiç gelmeİnşallah güzel haberler alırım çok ihtiyacım var derdimi kimseye anlatamayorum eşim testleri yaptırma taraftarş değil yalnız eşimde çok üzülüyor pek çaktırmasana kombine riskim 1/53 yaşım 37
Yaş riski mi bimiyorumkiÖzel de yaptırma arastırma hastanesi profesör perinatolaglar var profesyonel göz yaptırırsan oyle yaptır ama sunu düşün fetali yaptırdın riskli cıktı ( Allah korusun cıkmasın insallah gönlünü ferahlatır) sonra amniyosentez yapılcak dediler imza attın yaptırdın sonucun geldi riskli (yine Allah korusun tabi ki olmasın bu asamaya hiç gelme) gebeliği sonlandıracak mısın kilit orası eğer ki sonlandırma düşünmüyosan hiç yaptırma hiç bi testi ama yok ben sonlandırcam sonuca göre diyosan eşinin de tabi ki fikrî bu yöndeyse o zaman yaptır insallah fetal dna gönlünü ferahlatır hiç amniyosenteze gerek kalmaz aslında yaş riskinden dolayı mı cıkıyo ikili tarama kombine riskin mi canım 1/53
Hiçbir şeyi kafama takmıyorum düşünmüyorum bile ama neden böyle oluyor bilemedmmSelam anneler
Ben yaklaşık 3 4 haftadır öyleyim. Gece özellikle 4.30-5 aralığında uyanıyorum. Ve uyandığımda gayet dinç şekilde uyanık oluyorum, geri uyumakta çok zorlanıyorum. R Roseash ayrıca bir ara özellkle kabuslar yakamdaydı. Bu ara şükür onlar azaldı
Ben de zorlanıyorum zaten daha önce lazer yaptırmıştım ama ilginç şekilde üstte ince tüyler kaldı. Çok seyrekler ama uzayınca temiz olmuyor tabi diye epilatörle alıyordum. Artık iyice görememeye başladım orayıgeçen karşıma ayna koyup ordan baktım mecburen
MaşAllahKızlar doktordan geliyorum şükür bebek yukarı çıkmış 500 gram olmuşama kafama takılan şey şeker yüklemesi yapmıyorum ben dedi 1 ay sonra gel geldiğinde açlık şekeri ve tokluk ölçtür bana getir dedi bizim ailede şeker ırsi o yüzden biraz morelim bozuldu çokta diretmek istemiyorum bir bildiği vardır. 10 günde 1 kilo almışım o canımı çok sıktı
Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşumMaşAllah
Doktor kilosuna iyi demedimi
Senin kilon artmış oda bebek kilo alıyor diye kuzu goguslerde şişiyor çok takilma
Kuzu her doktor farklı söylüyor 4 kilo 5 ay için çok normal benimkide bana diyor ama napalim yani su içsem yarıyor.Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşumbebek kilosu iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?