2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşum bebek kilosu iyi dedi
bazi dr lar kafayi yemis. 4 kilonun 1-2 kilosu bebek ve suyudur zaten. Vucudumuz su tutuyor .

benim arkadasim 30 kg aldi , 12 kilo dogum da gitti, 1 senede eski kilosuna sporsuz diyetsiz dondu.

yani bu dr larin derdi ne zaten otu b.ku kafamiza takiyoruz. az yapici olsunlar

Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşum bebek kilosu iyi dedi

Başlangıçtan bu yana 4 kilo iyi bence yaa. Maşallah diyelim. Ayda 2-3 kilo almak çok ideal zaten. Ben bundan sonrasından korkuyorum, şu an mesela canım dondurma çekiyor ama geç oldu. Böyle tutuyorum akşamları kendimi ama çok zor

Ya canım 4 kilo nedir doktor da herhalde gözünü korkutmak için söylüyor. Maşallah yani iyi gidiyorsun bence. Zaten yolun yarısı bitti böyle gene 4 5 kilo alsan daha ne.

Ben mesela birazdan kek yicem yaptım o kadar bozulsun mu diye vicdanımı rahatlatıyorum

Benimde benimde kavunlu çilekli

Valla benimki beni kilo konusunda tüketti

Ayaklarım şiş zaten ödemlendi

19+2yim bugunku muayenemde oglum 330 gr oldugunu ogrendim.Bebisler hizla buyuyolar Allah im saglikla hepimizi kavustursun. Şu midemdeki sertlik bi geçse Doktor bu kasılma falan degil alt karnin yumusak.Midenle ilgili bisey dedi. Geçer mi yaa ilk hamileligimde de bu problem vardi. Hic yok mu aranizda midesi az da yese cok da yese hemen şişen tiķanan sertlesen??? tabi olmanizi istemem herkes iyi olsun

Hiçbir şeyi kafama takmıyorum düşünmüyorum bile ama neden böyle oluyor bilemedmm
Ben araştırmıştım. Genel olarak ilk gebelikse bilinçaltında bir kaygı durumu olabiliyor diyorlar. Aslında ben de kafama bir şey takmıyorum çünkü bir de benim bahaettiğinim uyanma konusu kalitesiz uykuya sebep oluyormuş. Rem uykusunda uyanıp birden ayıldığın için kalitesiz uyku kaynaklı kabusa sebep olabiliyormuş
Çok şükür
4 kilo çok değil sanki ya. Ben 63 ile başlamıştım en son gittiğimde 66 küsür çıktı, doktorum kilo almamaya yemin mi ettin sen dedi bence seninki de makul yani.

Burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi mi yani ultrason da hani yorum yapıyor ya ölcüm yaparken kan değil de grafik oluyor ya istatistiksel yani ultrosan da ölcümlerin normal dedi mi yoksa görmedim ense kalınlığı var falan gibi yorum yapmadı yani her sey ultroson da normla sadece istatistiksel olarak yas riskin cıktıysa gönlünü ferah tut diyebilirim rabbim yüzünü güldürsün insallah

Merhaba, bazı doktorlar gerek yok diyor benim ayrıntılı ultrasonlar için gittiğim periontolog doc. Dr Mehmet özgür akkurt ilk gebeliğinizin ise anne ve bebek sağlığı için öneririm dedi. Kendi doktorumda eğer sonradan gelişen bir diyabet varsa oluşabilecek sorunları anlattı. Bebeğin doğduktan sonra yaşayabileceği sağlık sorunları, yada hamileyken annenin yasayabilecekleri inanın alacağımız glikoz sekerinden çok daha önemli şeyler. Siz bilirsiniz ama ailenizde de varsa Bask abir hekime daha danışın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…