bazi dr lar kafayi yemis. 4 kilonun 1-2 kilosu bebek ve suyudur zaten. Vucudumuz su tutuyor .Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşumbebek kilosu iyi dedi
Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşumbebek kilosu iyi dedi
Ya canım 4 kilo nedir doktor da herhalde gözünü korkutmak için söylüyor. Maşallah yani iyi gidiyorsun bence. Zaten yolun yarısı bitti böyle gene 4 5 kilo alsan daha ne.Doktor her gittiğimde kilo almaya müsaitsin çikolata ekmek abur cubur yeme diyor 75 baslasdım 79 olmuşumbebek kilosu iyi dedi
Ben mesela birazdan kek yicemBaşlangıçtan bu yana 4 kilo iyi bence yaa. Maşallah diyelim. Ayda 2-3 kilo almak çok ideal zaten. Ben bundan sonrasından korkuyorum, şu an mesela canım dondurma çekiyorama geç oldu. Böyle tutuyorum akşamları kendimi ama çok zor
Benimde benimde kavunlu çilekliBaşlangıçtan bu yana 4 kilo iyi bence yaa. Maşallah diyelim. Ayda 2-3 kilo almak çok ideal zaten. Ben bundan sonrasından korkuyorum, şu an mesela canım dondurma çekiyorama geç oldu. Böyle tutuyorum akşamları kendimi ama çok zor
Ben mesela birazdan kek yicemyaptım o kadar bozulsun mu diye vicdanımı rahatlatıyorum
Son haftalarda cok alınıyor diyorlar doğru mu acabaYa canım 4 kilo nedir doktor da herhalde gözünü korkutmak için söylüyor. Maşallah yani iyi gidiyorsun bence. Zaten yolun yarısı bitti böyle gene 4 5 kilo alsan daha ne.
Valla benimki beni kilo konusunda tükettibazi dr lar kafayi yemis. 4 kilonun 1-2 kilosu bebek ve suyudur zaten. Vucudumuz su tutuyor .
benim arkadasim 30 kg aldi , 12 kilo dogum da gitti, 1 senede eski kilosuna sporsuz diyetsiz dondu.
yani bu dr larin derdi ne zaten otu b.ku kafamiza takiyoruz. az yapici olsunlar
Ayaklarım şiş zaten ödemlendiKuzu her doktor farklı söylüyor 4 kilo 5 ay için çok normal benimkide bana diyor ama napalim yani su içsem yarıyor.
Bebek kilo alıyor ne güzel işte maşAllah sıkma canını doğumdan sonra veririz kiloları bak gör o senin kilon değil vücudunun diğer noktalarının aldığı ödem göğüs ağırlığı amniyon sıvısı
O bence bebek son haftalarda daha hızlı büyüdüğü içindir yani doğum sonrası gidecek kilolardandır son dönemde alınan kilolarSon haftalarda cok alınıyor diyorlar doğru mu acaba
Benimde sağ ayak ağrıyor soldan destekle yürüyorum sola yatmaktan sağ tarafım pasif kaldıAyaklarım şiş zaten ödemlendi
Ben araştırmıştım. Genel olarak ilk gebelikse bilinçaltında bir kaygı durumu olabiliyor diyorlar. Aslında ben de kafama bir şey takmıyorum çünküHiçbir şeyi kafama takmıyorum düşünmüyorum bile ama neden böyle oluyor bilemedmm
Çok şükürKızlar doktordan geliyorum şükür bebek yukarı çıkmış 500 gram olmuşama kafama takılan şey şeker yüklemesi yapmıyorum ben dedi 1 ay sonra gel geldiğinde açlık şekeri ve tokluk ölçtür bana getir dedi bizim ailede şeker ırsi o yüzden biraz morelim bozuldu çokta diretmek istemiyorum bir bildiği vardır. 10 günde 1 kilo almışım o canımı çok sıktı
Burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi mi yani ultrason da hani yorum yapıyor ya ölcüm yaparken kan değil de grafik oluyor ya istatistiksel yani ultrosan da ölcümlerin normal dedi mi yoksa görmedim ense kalınlığı var falan gibi yorum yapmadı yani her sey ultroson da normla sadece istatistiksel olarak yas riskin cıktıysa gönlünü ferah tut diyebilirim rabbim yüzünü güldürsünYaş riski mi bimiyorumkiEki Görüntüle 3094431
Ooo sen tecrübelisin desene. Ben tembeldim ya öylede devam herhaldeBen bir ara vücut geliştirme üzerine çalıştım alt yapim vardı evlendikten sonra biraz ara verdim vücut saldı şimdi onu toparlamam lazım. Profildeki resim 3 yıl oncesine aitşimdi biraz toparlaklastim.
Araştırayım canım sağolasınBen lazere devam ediyordum ama gittiğim yer risk almak istemedi ben de bu ay ağdaya gittim. Aşırı tüylenmem olmaya başladı. Saçlarım da aşırı uzuyor. Almakta zorlanıyorsan tecrübeli bir kuaföre gitmekte fayda var
Tahmin ettim canım ama sağolasın yine de düşünmen yeterP pembeumutyildizi Ay ben temizliği yanlış anlamışım kusura bakmayın :)
Merhaba, bazı doktorlar gerek yok diyor benim ayrıntılı ultrasonlar için gittiğim periontolog doc. Dr Mehmet özgür akkurt ilk gebeliğinizin ise anne ve bebek sağlığı için öneririm dedi. Kendi doktorumda eğer sonradan gelişen bir diyabet varsa oluşabilecek sorunları anlattı. Bebeğin doğduktan sonra yaşayabileceği sağlık sorunları, yada hamileyken annenin yasayabilecekleri inanın alacağımız glikoz sekerinden çok daha önemli şeyler. Siz bilirsiniz ama ailenizde de varsa Bask abir hekime daha danışın derimKızlar doktordan geliyorum şükür bebek yukarı çıkmış 500 gram olmuşama kafama takılan şey şeker yüklemesi yapmıyorum ben dedi 1 ay sonra gel geldiğinde açlık şekeri ve tokluk ölçtür bana getir dedi bizim ailede şeker ırsi o yüzden biraz morelim bozuldu çokta diretmek istemiyorum bir bildiği vardır. 10 günde 1 kilo almışım o canımı çok sıktı
Canım son haftalarda bebek cok kilo aliyor ama anne bebek mideye baski yaptigi icin cok yiyemiyor zaten diye biliyorumSon haftalarda cok alınıyor diyorlar doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?