Merhaba görünce yazmak istedim. Fetal DNA sonucu gelince Amniyosentez yapılacak birde onun sonucu beklenecek bu arada bebek 24. Haftayı geçiyor mu, eğer geçiyorsa yasal süre 24. Haftaya kadar. Siz 12. Haftadan sonra fetal DNA yaptirsaydiniz 16.haftaya kadar tüm sonuçları almış olurdunuz. Neden böyle gecikme oldu. Gerçi haftanizi bilmiyorum şu anki umarım daha erkendir.. Birde ikili testiniz riskliyse ve yaşınız varsa bu risk kesinlikle yaş faktorunden kendimden biliyorum. Ayrıntılı ultrason da doktor herhangi birsey gormediyse hiç korkmayın bebeğiniz sağlıklıdır eminimMerhaba arkadaşım bişey sorabilirmiyim bende fetal DNA sonucu bekliyorum kendimde değilim günlerdir.Yasal sınır dediğin yani 24. Haftaya kadar anne baba onayı olursa hamilelik sonlandırılabiliyormu yoksa amniyosentez sonrası kesin tanımı olması gerekiyor
Teşekkürler ayrıntılı yorumların için evet burun kemiği gayet görüldü ense kalınlığı 1.7 ultrasonda herhangi bir bulgu yok yaşım 37.İyi dilekleriniz inşallah ulaşırım ben on yıldır mücadele ediyorum iyigecelerBurun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi mi yani ultrason da hani yorum yapıyor ya ölcüm yaparken kan değil de grafik oluyor ya istatistiksel yani ultrosan da ölcümlerin normal dedi mi yoksa görmedim ense kalınlığı var falan gibi yorum yapmadı yani her sey ultroson da normla sadece istatistiksel olarak yas riskin cıktıysa gönlünü ferah tut diyebilirim rabbim yüzünü güldürsüninsallah
Çok haklısınız her sonucumu hemen çıktımı diye e nabıza bakan ben nedense buna bakmadım doktorumda dediki bi sizi çağırırız bişey olursa önünde işgüzarlığı aramadılar.Haftam 15+4 üm cnm yaşım 37 ayrıntılı ultrasona daha zamanımız var .Galiba 24 haftayı aşmayız inşallah dualarınıza talibim yorumunuz için teşekkür ederim.Merhaba görünce yazmak istedim. Fetal DNA sonucu gelince Amniyosentez yapılacak birde onun sonucu beklenecek bu arada bebek 24. Haftayı geçiyor mu, eğer geçiyorsa yasal süre 24. Haftaya kadar. Siz 12. Haftadan sonra fetal DNA yaptirsaydiniz 16.haftaya kadar tüm sonuçları almış olurdunuz. Neden böyle gecikme oldu. Gerçi haftanizi bilmiyorum şu anki umarım daha erkendir.. Birde ikili testiniz riskliyse ve yaşınız varsa bu risk kesinlikle yaş faktorunden kendimden biliyorum. Ayrıntılı ultrason da doktor herhangi birsey gormediyse hiç korkmayın bebeğiniz sağlıklıdır eminim
Yaş faktorunden genelde korkutuyorlar bunun sebebi sevgili özel doktorlarinin şirketlerden bir miktar ödenek alması olabilir... Böyle bir sorunu bende yaşadım iki haftam berbat geçti sonuç tertemiz sonuc.Sadece ben değil önceki haftalarda bunu yaşayan arkadaşlar vardi.lütfen canınızı da yavrunuzu da üzmeyin.İnsallah sonuclariniz tertemiz çıkarTeşekkürler ayrıntılı yorumların için evet burun kemiği gayet görüldü ense kalınlığı 1.7 ultrasonda herhangi bir bulgu yok yaşım 37.İyi dilekleriniz inşallah ulaşırım ben on yıldır mücadele ediyorum iyigeceler
Zaten doktorumu değiştirmek istiyorum yorumun için sağol İstanbul’da ikamet etmek bu dönemde çok iyi olacaktı iyi doktorlar orada var maalesefYaş faktorunden genelde korkutuyorlar bunun sebebi sevgili özel doktorlarinin şirketlerden bir miktar ödenek alması olabilir... lütfen canınızı da yavrunuzu da üzmeyin.İnsallah sonuclariniz tertemiz çıkar
Doktorunuza güvenmiyorsanız doğuma kadar bende onu tavsiye ederim.Hasta doktor uyumu doğuma kadar o kadar önemli ki..Boyle ısrarcı bir testten sonra bende bir doktoru bırakıp başka bir doktora geçmiştim..Hangi ildeyaeniz aratırsanız elbet memnun kalıp doktor adı paylaşan vardır buralarda.Sizede fikir olur hiç değilseZaten doktorumu değiştirmek istiyorum yorumun için sağol İstanbul’da ikamet etmek bu dönemde çok iyi olacaktı iyi doktorlar orada var maalesef
Bende dün oldum, kolumu belirli seviyeden yukarı kaldıramıyorum agri yapıyorSelam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
O zaman dediğim gibi sadece yaş riskin var ultroson da ölcümlerin normal sen canını sıkma hiç fetal için korkuttu seni senden komisyon alıyo cunku para için yapmayacakları sey yok hele ki su günümüz de hiç canınızı sıkmayın eşin de sen de rahat ol fetalin temiz gelecek ondan sonra 3 lü tarama yada 4 lü taramaya bulasma fetal yaptırdım der gecersin cunku onlar da da bısey bulurlar diyecek emin ol ayrıntılı ultrasona girersin şeker yüklemesi yaptırırsın kan uyuşmazlığınız varsa iğneni olursunTeşekkürler ayrıntılı yorumların için evet burun kemiği gayet görüldü ense kalınlığı 1.7 ultrasonda herhangi bir bulgu yok yaşım 37.İyi dilekleriniz inşallah ulaşırım ben on yıldır mücadele ediyorum iyigeceler
Aynaya bakıp bişey yapamam ki ben ama deneyeceğim mecburen. Ağda zarar vermez di mi ?Selam anneler
Ben yaklaşık 3 4 haftadır öyleyim. Gece özellikle 4.30-5 aralığında uyanıyorum. Ve uyandığımda gayet dinç şekilde uyanık oluyorum, geri uyumakta çok zorlanıyorum. @Roseash ayrıca bir ara özellkle kabuslar yakamdaydı. Bu ara şükür onlar azaldı
Ben de zorlanıyorum zaten daha önce lazer yaptırmıştım ama ilginç şekilde üstte ince tüyler kaldı. Çok seyrekler ama uzayınca temiz olmuyor tabi diye epilatörle alıyordum. Artık iyice görememeye başladım orayıgeçen karşıma ayna koyup ordan baktım mecburen
Herkesin bünyesi farklı bende mesela şükür hiç ağrı yapmadı, sağlık ocağından çıktığımda geçmişti ağrısı. Az bi süre yarım saat 1 saat kadar hafiiifff bi ağrı oldu sanki ne zamandır spor yapmadım da yarım saat yapmışım gibi, sonra bişey kalmadıSelam kizlar . Biraz once aile hekimliginden aradi ebemiz. Tetenoz asisi icin cagirdi .22. haftamda olmus olacagim yani. İnsallah cok fazla agri sanci yapmaz kolumda.
Gönlünüzü ferah tutun insallah allahin izniyle güzel çıkacak sonuçlarıniz ben inanıyorum zaten burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı çok çok iyi durumda, bu ikisi çok yüksek ihtimal anomali olmadığının işareti. Güzel sonuçlar alacaksınız dualarımız sizinle.Çok haklısınız her sonucumu hemen çıktımı diye e nabıza bakan ben nedense buna bakmadım doktorumda dediki bi sizi çağırırız bişey olursa önünde işgüzarlığı aramadılar.Haftam 15+4 üm cnm yaşım 37 ayrıntılı ultrasona daha zamanımız var .Galiba 24 haftayı aşmayız inşallah dualarınıza talibim yorumunuz için teşekkür ederim.
Canım bende 1 yıl önce folbiol 5 mg. Kullanmıştım. Şimdi yeniden başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Ve öğrendiğim gün başladım 6 gün içtim. Bir şey olur mu ki ? Çok korkuyorum randevum yarınKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
Sen çok kısa süre kullanmışsın canım, ben uzun süre kullandım. Doktorum bir şey olmaz dedi, inşallah olmayacakCanım bende 1 yıl önce folbiol 5 mg. Kullanmıştım. Şimdi yeniden başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Ve öğrendiğim gün başladım 6 gün içtim. Bir şey olur mu ki ? Çok korkuyorum randevum yarın
Her gün mü kullanmistin sende ? İnşAllah canım hiç bir şey olmasın ikimizin bebislerinede. Eskiden hep folbiol 5 mg veriyorlarmış. Daha 2-3 yıldır böyle bir söylenti var. Bence de bir şey olmazda korkuyo insan iyi bir şey yapayım derken kötü bir şey yapmaktanSen çok kısa süre kullanmışsın canım, ben uzun süre kullandım. Doktorum bir şey olmaz dedi, inşallah olmayacak
Evet canım 2 ay her gün kullandım. Benim arkadaşım da folbiol kullandık biz zamanında diyince rahatlamıştım :) inşallah sen de sağlıkla al kucağına bebişiniHer gün mü kullanmistin sende ? İnşAllah canım hiç bir şey olmasın ikimizin bebislerinede. Eskiden hep folbiol 5 mg veriyorlarmış. Daha 2-3 yıldır böyle bir söylenti var. Bence de bir şey olmazda korkuyo insan iyi bir şey yapayım derken kötü bir şey yapmaktan
Gebelik öncesi oluyordu .19+2yim bugunku muayenemde oglum 330 gr oldugunu ogrendim.Bebisler hizla buyuyolar Allah im saglikla hepimizi kavustursun. Şu midemdeki sertlik bi geçseDoktor bu kasılma falan degil alt karnin yumusak.Midenle ilgili bisey dedi. Geçer mi yaa ilk hamileligimde de bu problem vardi. Hic yok mu aranizda midesi az da yese cok da yese hemen şişen tiķanan sertlesen??? tabi olmanizi istemem herkes iyi olsun
Biraz içim rahatladı. Çok sağolEvet canım 2 ay her gün kullandım. Benim arkadaşım da folbiol kullandık biz zamanında diyince rahatlamıştım :) inşallah sen de sağlıkla al kucağına bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?