2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar detaylıdan çıktık Şükür Allah’ıma herşey yolunda normal seyrinde Kalp yüzünden korkumuz vardı, yatamıyordum stresten geceleri binlerce şükür olsun oda temiz çıktı Rabbim hepimize iyi mutlu sağlıklı haberler almayı nasip etsin devamlı. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim teyzeleri

Bakalim ben de oyle dusundum dikkat edicem faydasi olacak mi.
Ben öyle yaptım rahat ettim.
Çiğ soğan sarımsak bile yiyemezdim midemin ağrıması yanması endoskopi yaptırmıştım hafif gastrit çıkmıştı. Onuda strese yorumladım .Bizi hasta eden olumsuz düşünceler stres .
Dua meditasyon yoga spor hayatımızda olsa bak gör ne dert ne tasa ne hastalık

Birde gerçekten Sıvı gıdalar katı yiyeceklerle karışmayınca bu sorunlar kalkıyor. Ama hali hazırda bir gastrit ülser varsa öncelikle tedavi şart. Bu mide kurallarına uymak hasta olmamak için.

MaşAllah

Canım ben de zamanında internetten araştırıp korka korka doktora kosmustum HPV den dolayı. Doktor direkt varis korkma dedi. Benimki de morumsu şişlik şeklinde. Korkma siğil çok farklı bir şey. Gebelik varisleri tetikliyor.

Gastrit ,ülser gibi rahatsizligim yok bilinen.Geçenlerde bir şeye stres yaptim o mu çok tetikledi bilmiyorum.Neyse bu sabah kahvaltimi cok hafif yaptim.Çay falan zaten icmiyorum. Biraz rahatim. Ilk hamilelikte de olmustu hatirliyorum ama cok tika basa yemesem de olunca canimi sıktı.Dün yuruyus yaptim iyi geldi gibi.Yuruyuslerime onem vericem.

N Nazeniin bak o fetal yaptırmadan direk amniyosentez yaptırdı @beyhude58 sonucları temiz geldi kalanını bekliyordu nasılsın N Nazeniin insallah güzel haberler almışsındır
Sagol okyanus..ne guzel gozu aydin herkes saglikla alsin bebisini insallah..benim daha gelmedi sonuc ama detayliya girdim hersey yolundaydi..insallah iyi gelicek diger sonuclarda..

maşallahhhh

Hemen endiselenmeyin. Hamilelikte damarlar hepten sisiyor, kiminde bacakta kiminde genital bolgede. Genital bolge civari varis olusumlarindan bahsetmisti youtube da bir hoca. O olabilir hele hele de yesil ve yumusak gordu iseniz. Baska birsey olsa sislik yerine yara gibi olur, sizlar vs. Hic moralinizi bozmayin.

Normal dogum dusunuyor iseniz risk olabilir eger aktif sigil var ise tabi. Aktif yok ise birsey olmama durumu var. Youtube doktorlari soru cevaplarinda cok sorulan bir soru. Aktif mi degil mi dogum esnasinda o muhimmis.

Benden 2 hafta ondesin.Kilo aldin mi ?
5 kilo aldım
48 kg 600 gramla gebe kaldım.
1.62 boy
Sağlıklı beslenip alsaydım yağ değil kas derdim .
Malesef yağdan aldım.
Bebekte Henüz 1-2 aydır kilo alıyor desek .
Ama şuan iyi duruyorum biraz frenledim son 3 ay şişeceğiz zaten

Evet canim benimde oyle morumsu yesilimsi birsey ve o sislige gelen bir damarda belirginlemis zaten

Nasil cozum bulundu canım? Kendiliginden mi geciyor? Seninde hamileyken mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…