- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Ben öyle yaptım rahat ettim.Bakalim ben de oyle dusundum dikkat edicem faydasi olacak mi.
MaşAllahKızlar detaylıdan çıktıkŞükür Allah’ıma herşey yolunda normal seyrinde Kalp yüzünden korkumuz vardı, yatamıyordum stresten geceleri binlerce şükür olsun oda temiz çıktı Rabbim hepimize iyi mutlu sağlıklı haberler almayı nasip etsin devamlı. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim teyzeleri
Eki Görüntüle 3094591
Allahım hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin kuzum
Canım ben de zamanında internetten araştırıp korka korka doktora kosmustum HPV den dolayı. Doktor direkt varis korkma dedi. Benimki de morumsu şişlik şeklinde. Korkma siğil çok farklı bir şey. Gebelik varisleri tetikliyor.Kızlar doktorum izinde. Yarın ayrintili ultrasonum var gece kendimi temizlerken elime bir sislik geldi vajina dudaginda. Internetten arastirdim. Hpv sigili gibi degil. Et beni gibi de degil. Yumuşak yeşil bir şişlik kendisine gelen bir damarda yeşil hatta. Ağri vs yok. Vajina varisi diye birsey gördüm. Sanırım ondan cunku ordaki damarlar baya belirginlesmis. Bilgisi olan var mi? Hpv diye cok korktum ama ona benzemiyor insallah degildir
Hayırlısıyla inşAllah Allahım banada sağlıklı gelişimini görmemi nasip ederAllahım hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin kuzumHeyecan hiç bitmiyor ama oda tuzu biberi
Mevzu olursa çağırOoo sen tecrübelisin desene. Ben tembeldim ya öylede devam herhalde
Gastrit ,ülser gibi rahatsizligim yok bilinen.Geçenlerde bir şeye stres yaptim o mu çok tetikledi bilmiyorum.Neyse bu sabah kahvaltimi cok hafif yaptim.Çay falan zaten icmiyorum. Biraz rahatim. Ilk hamilelikte de olmustu hatirliyorum ama cok tika basa yemesem de olunca canimi sıktı.Dün yuruyus yaptim iyi geldi gibi.Yuruyuslerime onem vericem.Ben öyle yaptım rahat ettim.
Çiğ soğan sarımsak bile yiyemezdim midemin ağrıması yanması endoskopi yaptırmıştım hafif gastrit çıkmıştı. Onuda strese yorumladım .Bizi hasta eden olumsuz düşünceler stres .
Dua meditasyon yoga spor hayatımızda olsa bak gör ne dert ne tasa ne hastalık
Birde gerçekten Sıvı gıdalar katı yiyeceklerle karışmayınca bu sorunlar kalkıyor. Ama hali hazırda bir gastrit ülser varsa öncelikle tedavi şart. Bu mide kurallarına uymak hasta olmamak için.
Sagol okyanus..ne guzel gozu aydin herkes saglikla alsin bebisini insallah..benim daha gelmedi sonuc ama detayliya girdim hersey yolundaydi..insallah iyi gelicek diger sonuclarda..N Nazeniin bak o fetal yaptırmadan direk amniyosentez yaptırdı @beyhude58 sonucları temiz geldi kalanını bekliyordu nasılsın N Nazeniin insallah güzel haberler almışsındır
Happy senij kacinci hafta?Hayırlısıyla inşAllah Allahım banada sağlıklı gelişimini görmemi nasip eder
Yarin hayırlısıyla tam belli olacak tatlım.Happy senij kacinci hafta?
maşallahhhhKızlar detaylıdan çıktıkŞükür Allah’ıma herşey yolunda normal seyrinde Kalp yüzünden korkumuz vardı, yatamıyordum stresten geceleri binlerce şükür olsun oda temiz çıktı Rabbim hepimize iyi mutlu sağlıklı haberler almayı nasip etsin devamlı. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim teyzeleri
Hemen endiselenmeyin. Hamilelikte damarlar hepten sisiyor, kiminde bacakta kiminde genital bolgede. Genital bolge civari varis olusumlarindan bahsetmisti youtube da bir hoca. O olabilir hele hele de yesil ve yumusak gordu iseniz. Baska birsey olsa sislik yerine yara gibi olur, sizlar vs. Hic moralinizi bozmayin.Kızlar doktorum izinde. Yarın ayrintili ultrasonum var gece kendimi temizlerken elime bir sislik geldi vajina dudaginda. Internetten arastirdim. Hpv sigili gibi degil. Et beni gibi de degil. Yumuşak yeşil bir şişlik kendisine gelen bir damarda yeşil hatta. Ağri vs yok. Vajina varisi diye birsey gördüm. Sanırım ondan cunku ordaki damarlar baya belirginlesmis. Bilgisi olan var mi? Hpv diye cok korktum ama ona benzemiyor insallah degildir
Normal dogum dusunuyor iseniz risk olabilir eger aktif sigil var ise tabi. Aktif yok ise birsey olmama durumu var. Youtube doktorlari soru cevaplarinda cok sorulan bir soru. Aktif mi degil mi dogum esnasinda o muhimmis.Kızlar genital şişkinlik konusu açılmışken ben de bir şey sorim ya. Bende de genital siğil vardı önceden, çok büyük falan değildi ama vardı yani yaktırmıştım. Geçenlerde sanki yine çıkıyor gibi geldi. Hamilelikte bir sorun yaratıyor mu siğilin çıkması? Bir müdahaleye gerek var mı duyan yaşayan var mı acaba bu durumu?
Benden 2 hafta ondesin.Kilo aldin mi ?Yarin hayırlısıyla tam belli olacak tatlım.
22.haftadayim
Benden 2 hafta ondesin.Kilo aldin mi ?
Evet canim benimde oyle morumsu yesilimsi birsey ve o sislige gelen bir damarda belirginlemis zatenCanım ben de zamanında internetten araştırıp korka korka doktora kosmustum HPV den dolayı. Doktor direkt varis korkma dedi. Benimki de morumsu şişlik şeklinde. Korkma siğil çok farklı bir şey. Gebelik varisleri tetikliyor.
Nasil cozum bulundu canım? Kendiliginden mi geciyor? Seninde hamileyken mi oldu?Canım ben de zamanında internetten araştırıp korka korka doktora kosmustum HPV den dolayı. Doktor direkt varis korkma dedi. Benimki de morumsu şişlik şeklinde. Korkma siğil çok farklı bir şey. Gebelik varisleri tetikliyor.
Yapar canımTahlili saglik ocagi yapar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?