Sana da günaydın canımm, yeni güne hep senin günaydınınla başlıyorumGünaydın kızlar
canım bu midenle ilgili olabilir gerçekten. benim mide problemlerimin olduğu dönemde az da yesem şişip sertleşirdi. nefes almamı bile zorlaştırırdı. bir mide doktoruna git istersen.19+2yim bugunku muayenemde oglum 330 gr oldugunu ogrendim.Bebisler hizla buyuyolar Allah im saglikla hepimizi kavustursun. Şu midemdeki sertlik bi geçseDoktor bu kasılma falan degil alt karnin yumusak.Midenle ilgili bisey dedi. Geçer mi yaa ilk hamileligimde de bu problem vardi. Hic yok mu aranizda midesi az da yese cok da yese hemen şişen tiķanan sertlesen??? tabi olmanizi istemem herkes iyi olsun
Hayır hayır hiç takılmayın 22.hafta neredeyse 5 bitmiş 6 ya giriyorsunuz 4 kilo gayet iyi. Ben serklaj oldum 2 haftada 2 kilo aldım hareketsizlikten daha 19.haftada 4 kg aldım sizin gibi ve hareket kısıtım olduğu için sonum kilo konusunda meşhul. Ama sağlık olsun diyorum. Üzmeyin kendinizi lütfen.Valla benimki beni kilo konusunda tüketti
Neden endişelendiniz anlamadım. Ben de folbiol kullandım gebeliğin başında.Biraz içim rahatladı. Çok sağolamin insAllah
Çok sevindim geçmiş olsun. Güzel duan için de teşekkürler aminKızlar detaylıdan çıktıkŞükür Allah’ıma herşey yolunda normal seyrinde Kalp yüzünden korkumuz vardı, yatamıyordum stresten geceleri binlerce şükür olsun oda temiz çıktı Rabbim hepimize iyi mutlu sağlıklı haberler almayı nasip etsin devamlı. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim teyzeleri
5 mg çok fazlaymış. Allah korusun otizme sebep oluyor falan yazıyor internette. Normalde 400 mcg ( mikrogram) kullanmak gerekirmiş biz 5000 mcg kullanmış olduk.Neden endişelendiniz anlamadım. Ben de folbiol kullandım gebeliğin başında.
2-3 aylık kullanımda öyle bir etki oluşacak olsa bu dozda bir ilaç piyasada olmazdı diye düşünüyorum. Tabi yıllarca kullanımla oluşabilecek bir şey olabilir ama kanıtlanmış bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Ben eşimi eczaneye göndermiştim eczacı bunu vermişti.5 mg çok fazlaymış. Allah korusun otizme sebep oluyor falan yazıyor internette. Normalde 400 mcg ( mikrogram) kullanmak gerekirmiş biz 5000 mcg kullanmış olduk.
Teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsınız kızlarHayır hayır hiç takılmayın 22.hafta neredeyse 5 bitmiş 6 ya giriyorsunuz 4 kilo gayet iyi. Ben serklaj oldum 2 haftada 2 kilo aldım hareketsizlikten daha 19.haftada 4 kg aldım sizin gibi ve hareket kısıtım olduğu için sonum kilo konusunda meşhul. Ama sağlık olsun diyorum. Üzmeyin kendinizi lütfen.
Hamilikten önce bunu veriyorlarmış hamilele kalınca doz dusuruluyormus. Ama sizin gibi kullanan bir sürü kişi var hiç bir şey olmamış. Daha iki üç yıl öncesine kadar doktorlar folbiol 5 mg vermis hep. Neden böyle bir söylenti çıktı bilmiyorum. Sonuçta folik asit fazlası vücuttan idrarla atılıyor2-3 aylık kullanımda öyle bir etki oluşacak olsa bu dozda bir ilaç piyasada olmazdı diye düşünüyorum. Tabi yıllarca kullanımla oluşabilecek bir şey olabilir ama kanıtlanmış bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Ben eşimi eczaneye göndermiştim eczacı bunu vermişti.
nasıl kilo veriyorsunCanım kızlar bu kadın -yani ben- pişik olmuşum. Allahım bu sıcak ne olacak böyle birde ben hala kilo alamıyorum aksine veriyorum bu çok canımı sıkıyor. Doktor bebeğin kilosu iyi dedi ama ben çok halsiz ve yorgunum. Hep yuhum gelir diye uyumak istiyorum. Enfeksiyon çıkmıştı idrarda o da geçmiş
Amin kuzum dualarımız seninleHayırlısıyla inşAllah Allahım banada sağlıklı gelişimini görmemi nasip eder
maşallahhhh
Teşekkür ederimÇok sevindim geçmiş olsun. Güzel duan için de teşekkürler amin
Bı zararı yok dedi doktorum. Duruyor öylece yıllardır. Tam ne zaman çıktı bilmiyorum. Gebeligimde çıkıp sonradan fark etmiş olabilirim.Nasil cozum bulundu canım? Kendiliginden mi geciyor? Seninde hamileyken mi oldu?
Yok ne yesem hala kusuyorum. Dün salata yedim akşam sadece. Birde arada meyvenasıl kilo veriyorsunbebek büyüdüğü zaman illa ki istemsiz almaya başlıyorsun hiç mi yemek yemiyorsun
Zayifmissin bisey olmaz ondsn :))5 kilo aldım
48 kg 600 gramla gebe kaldım.
1.62 boy
Sağlıklı beslenip alsaydım yağ değil kas derdim .
Malesef yağdan aldım.
Bebekte Henüz 1-2 aydır kilo alıyor desek .
Ama şuan iyi duruyorum biraz frenledim son 3 ay şişeceğiz zaten
Gitsem mide ilaci verecek sadece aslinda dogumdsn sonra bi endoskopiye gitmek istiyorum.Bizde mide sorunu baba tarafindsn yadigarcanım bu midenle ilgili olabilir gerçekten. benim mide problemlerimin olduğu dönemde az da yesem şişip sertleşirdi. nefes almamı bile zorlaştırırdı. bir mide doktoruna git istersen.
Ben gebelik öncesi ve ilk 3 ay bunu kullandım doktorum da bir şey dememişti.Bebişimiz de sağlıklı şükür. İlk kez duyuyorum sıkıntı durumlarını bir şey olmaz umarım ya.Evet canım 2 ay her gün kullandım. Benim arkadaşım da folbiol kullandık biz zamanında diyince rahatlamıştım :) inşallah sen de sağlıkla al kucağına bebişini
Bulanti hapi alsaniz?Cunku artik beslenmeler onemliYok ne yesem hala kusuyorum. Dün salata yedim akşam sadece. Birde arada meyve
O etki etmiyor artık. Mide koruyucu verdi. Onunla bi demiyorum ama hiç iştahım yok. Canım hiç bi şey çekmiyor. Yani yemek sayfalarında geziyorum ııı tık yokBulanti hapi alsaniz?Cunku artik beslenmeler onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?