- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Öyle bir durum mu varmışKızlar ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık var denilen oldu mu hiç ne demek nasıl olcak acaba çok bilgi vermedi de doktor
Teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsınız kızlar
Bölgesel zayıf benim bacağa gidiyorZayifmissin bisey olmaz ondsn :))
Bebek iyiyse yeme kuzu kendine kilo olur zaten .O etki etmiyor artık. Mide koruyucu verdi. Onunla bi demiyorum ama hiç iştahım yok. Canım hiç bi şey çekmiyor. Yani yemek sayfalarında geziyorum ııı tık yok
Arttırdı bakalım bayramdan sonra detaylıya giricem nasılmış benim bebişBebek iyiyse yeme kuzu kendine kilo olur zaten .
Vitamin haplarini arttirsin bari sana enerji olsun diye.
2 tane prilam al yatarken doktor yazsin hatta 3 de alinabilio siddetine gore doktora sor.Emin ol rahatlatir.O etki etmiyor artık. Mide koruyucu verdi. Onunla bi demiyorum ama hiç iştahım yok. Canım hiç bi şey çekmiyor. Yani yemek sayfalarında geziyorum ııı tık yok
Canım 2 gece 1 sabah içiyordum. Ama doktor etki etmeyeceğini söyledi. Annemde böyleymiş zaten. Çok kusarmış 9 ay kusmuş. Bende ona benziyorum sanırım2 tane prilam al yatarken doktor yazsin hatta 3 de alinabilio siddetine gore doktora sor.Emin ol rahatlatir.
Canım benim progestandan sebep hep öyle bi akıntım var. Olsamda sanırım anlamamKizlar sulu beyaz akintim var bazen de peynirimsj gibi.Doktor bakti mantar bu dedi. Kasintim yok koku da cok yogun yok. Akinti deyip gecmeyin yogunsa bi gorunun bence.
Hayırlı haberlerle gel insallah cok sevindimSagol okyanus..ne guzel gozu aydin herkes saglikla alsin bebisini insallah..benim daha gelmedi sonuc ama detayliya girdim hersey yolundaydi..insallah iyi gelicek diger sonuclarda..
Sana da günaydın canımm, yeni güne hep senin günaydınınla başlıyorum
Bugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .Arttırdı bakalım bayramdan sonra detaylıya giricem nasılmış benim bebiş
Şu sirkeli suyu nasıl hazırlayacağını söyledimi benide aydınlatırsan sevinirim tatlım. 1 litre ılık sumu sıcak sumu bardak hesabı sirkemi kaşık hesabımı katılıyor kaç dk oturuluyor. Otur diyorlar ama nasıl oturacağız.Benim de kan degerlerimi dusuk buldu doktor.Vitaminlerine baktiricam takviye de aliorum aslinda ama bende zaten genelde var bu sorun. Kasıgimdaki agri yi yapmazmis ama muayenr etti ben isteyince cok vajinal mantarim varmis yogun. Fitil verdi bi de sirkeli suya otur dedi 1 hafta yapacakmisim. Belki de yogun mantar yapti agriyi.
Aaa çok garip birini önerse bari. Hastalık olur tabi ki ama birini önerse de iyi olurmuşBugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .
Buldum buldum fakat gerilmekten eridim bittim diyebilirim.Buldugumda daha pahalı bundada vardır bir hayır diyorum .Allah a havale ediyorum .
Hastalık olabilir ama hastalarını mağdur etmemeli bir seçenek olmalı .
Yok canim bak kendim için olsa neyse doktormu yok derim .Birde yani haftasına göre gidilmesi gereken bir durum .Normal bir randevu olsa hadi tamam .Kendi ağzıyla diyor zaten daha ileri tarihe versem haftanız geçer diyor bir özür dileme felanda yok .Aaa çok garip birini önerse bari. Hastalık olur tabi ki ama birini önerse de iyi olurmuş
Maraza cıkarsan şikayet etsen haklı cıkarsın ama tam da cıkartmalık oyle bi saçmalık olamaz 1 gün kala onu gectim belki de bilerek yaptı oda Allah la onun arasında malum zam da zam her seyeYok canim bak kendim için olsa neyse doktormu yok derim .Birde yani haftasına göre gidilmesi gereken bir durum .Normal bir randevu olsa hadi tamam .Kendi ağzıyla diyor zaten daha ileri tarihe versem haftanız geçer diyor bir özür dileme felanda yok .
Gerçekten çok sinir bozucu olmuş. Hastasını insan mağdur eder mi bu şekilde. Ne halin varsa gör der gibi. Terbiyesizler. Ben bile burdaan sinirlendim. Seni düşünemiyorum. Neyse ki bulmuşsun bir yer. Canın sağ olsun. İnsan sakın kalmiyor işte.Bugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .
Buldum buldum fakat gerilmekten eridim bittim diyebilirim.Buldugumda daha pahalı bundada vardır bir hayır diyorum .Allah a havale ediyorum .
Hastalık olabilir ama hastalarını mağdur etmemeli bir seçenek olmalı .
Buldumda işte bu iptal olan 1000 di şimdiki aldığım 1500 birde ikisi de aynı binada profMaraza cıkarsan şikayet etsen haklı cıkarsın ama tam da cıkartmalık oyle bi saçmalık olamaz 1 gün kala onu gectim belki de bilerek yaptı oda Allah la onun arasında malum zam da zam her seye
Oda onun arkadaşı yalnız inanki kendim için olsa tenezzül etmem.En çok zoruma giden 1 gün önce denmesi özür dilenmemesi telafi için bir seçenek sunulmamasi 1 hafta öncesi olsa bu olay bu kadar dert edilecek birşey değil.Gerçekten çok sinir bozucu olmuş. Hastasını insan mağdur eder mi bu şekilde. Ne halin varsa gör der gibi. Terbiyesizler. Ben bile burdaan sinirlendim. Seni düşünemiyorum. Neyse ki bulmuşsun bir yer. Canın sağ olsun. İnsan sakın kalmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?