2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O etki etmiyor artık. Mide koruyucu verdi. Onunla bi demiyorum ama hiç iştahım yok. Canım hiç bi şey çekmiyor. Yani yemek sayfalarında geziyorum ııı tık yok
Bebek iyiyse yeme kuzu kendine kilo olur zaten .
Vitamin haplarini arttirsin bari sana enerji olsun diye.

O etki etmiyor artık. Mide koruyucu verdi. Onunla bi demiyorum ama hiç iştahım yok. Canım hiç bi şey çekmiyor. Yani yemek sayfalarında geziyorum ııı tık yok
2 tane prilam al yatarken doktor yazsin hatta 3 de alinabilio siddetine gore doktora sor.Emin ol rahatlatir.

Benim de kan degerlerimi dusuk buldu doktor.Vitaminlerine baktiricam takviye de aliorum aslinda ama bende zaten genelde var bu sorun. Kasıgimdaki agri yi yapmazmis ama muayenr etti ben isteyince cok vajinal mantarim varmis yogun. Fitil verdi bi de sirkeli suya otur dedi 1 hafta yapacakmisim. Belki de yogun mantar yapti agriyi.

Arttırdı bakalım bayramdan sonra detaylıya giricem nasılmış benim bebiş
Bugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .
Buldum buldum fakat gerilmekten eridim bittim diyebilirim.Buldugumda daha pahalı bundada vardır bir hayır diyorum .Allah a havale ediyorum .
Hastalık olabilir ama hastalarını mağdur etmemeli bir seçenek olmalı .

Şu sirkeli suyu nasıl hazırlayacağını söyledimi benide aydınlatırsan sevinirim tatlım. 1 litre ılık sumu sıcak sumu bardak hesabı sirkemi kaşık hesabımı katılıyor kaç dk oturuluyor. Otur diyorlar ama nasıl oturacağız.

Aaa çok garip birini önerse bari. Hastalık olur tabi ki ama birini önerse de iyi olurmuş

Aaa çok garip birini önerse bari. Hastalık olur tabi ki ama birini önerse de iyi olurmuş
Yok canim bak kendim için olsa neyse doktormu yok derim .Birde yani haftasına göre gidilmesi gereken bir durum .Normal bir randevu olsa hadi tamam .Kendi ağzıyla diyor zaten daha ileri tarihe versem haftanız geçer diyor bir özür dileme felanda yok .

Maraza cıkarsan şikayet etsen haklı cıkarsın ama tam da cıkartmalık oyle bi saçmalık olamaz 1 gün kala onu gectim belki de bilerek yaptı oda Allah la onun arasında malum zam da zam her seye

Gerçekten çok sinir bozucu olmuş. Hastasını insan mağdur eder mi bu şekilde. Ne halin varsa gör der gibi. Terbiyesizler. Ben bile burdaan sinirlendim. Seni düşünemiyorum. Neyse ki bulmuşsun bir yer. Canın sağ olsun. İnsan sakın kalmiyor işte.

Maraza cıkarsan şikayet etsen haklı cıkarsın ama tam da cıkartmalık oyle bi saçmalık olamaz 1 gün kala onu gectim belki de bilerek yaptı oda Allah la onun arasında malum zam da zam her seye
Buldumda işte bu iptal olan 1000 di şimdiki aldığım 1500 birde ikisi de aynı binada prof
Allah a emanetiz

Şeker yüklemeside yaptırmayacağım kendi doktorumada sinirlendim yazıyorum cevap vermiyor .Kendi arkadaşları ikiside.
Bu kadar olmaz bir seçenek olmalı. Mağdur ediyorlar özeldede rezil oluyorsun hepsi aynı

Oda onun arkadaşı yalnız inanki kendim için olsa tenezzül etmem.En çok zoruma giden 1 gün önce denmesi özür dilenmemesi telafi için bir seçenek sunulmamasi 1 hafta öncesi olsa bu olay bu kadar dert edilecek birşey değil.
Cidden hiçbir değerimiz yok.Parada versen vermesende rezil oluyorsun .Biri vermediğin için önemsemeden inceler ötekine verirsin yüzüne bakmaz .
Sonra empati kur oluyor hasta doktor ilişkisini yönetemiyorsan yapma o zaman bu mesleği diğer doktorlara olan güvenimizide zedeliyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…