- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Dogru söyluyosun profesörleri de bekle Allah bekle özel hastane bura için diyorum ısparta için birinin muayne ücreti 150 indirimli hali birinin 165 profesörlerin 250 muayne ücreti ayrıntılıyı da profesör perinatolaga yaptırdım 420 bi verdik omiriliği pozisyon olarak uygun değil göremedim dedi bi daha gün verdi biz de sanıyoruz ki ücret ödemiycez gittik önce 420 verdiğimiz için 250 aldı bu sefer kendi gittiğim kadın dogumcu prof sonuc gostermeye gittim en son 1 ay önce gelmişsin pazartesi bi daha gel dedi para için halbu ki ben o arada 2 kez ayrıntılıya girdim ama sırf laf edecek diye gittik 250 bi daha bayıldık insan ı bi yerden yakalıyolar bi evlenirken bi cocuk dogururken iyi sömürüyolarBuldumda işte bu iptal olan 1000 di şimdiki aldığım 1500 birde ikisi de aynı binada prof
Allah a emanetiz
Şeker yüklemeside yaptırmayacağım kendi doktorumada sinirlendim yazıyorum cevap vermiyor .Kendi arkadaşları ikiside.
Bu kadar olmaz bir seçenek olmalı. Mağdur ediyorlar özeldede rezil oluyorsun hepsi aynı
Sizin oranın fiyatları iyi diyeceğimde gözümde inan artık para yok insana değer 0 haklarımız çiğneniyor.Dogru söyluyosun profesörleri de bekle Allah bekle özel hastane bura için diyorum ısparta için birinin muayne ücreti 150 indirimli hali birinin 165 profesörlerin 250 muayne ücreti ayrıntılıyı da profesör perinatolaga yaptırdım 420 bi verdik omiriliği pozisyon olarak uygun değil göremedim dedi bi daha gün verdi biz de sanıyoruz ki ücret ödemiycez gittik önce 420 verdiğimiz için 250 aldı bu sefer kendi gittiğim kadın dogumcu prof sonuc gostermeye gittim en son 1 ay önce gelmişsin pazartesi bi daha gel dedi para için halbu ki ben o arada 2 kez ayrıntılıya girdim ama sırf laf edecek diye gittik 250 bi daha bayıldık insan ı bi yerden yakalıyolar bi evlenirken bi cocuk dogururken iyi sömürüyolar
Evet 1 hafta her gun yap dedi. ILık su dolu leğene(oturmanw yetecek kadar) 1 bardak sirke koy ve yarim saat kadar otur dedi. ASLinda mantar cabuk gecirecek ilaclar var ama hamileliktr uygun degil dedj.Şu sirkeli suyu nasıl hazırlayacağını söyledimi benide aydınlatırsan sevinirim tatlım. 1 litre ılık sumu sıcak sumu bardak hesabı sirkemi kaşık hesabımı katılıyor kaç dk oturuluyor. Otur diyorlar ama nasıl oturacağız.
Geçmez ne yapıyorsak yine buluyor kullandığımız iç çamaşırındanda olurmuş kahve çay kafeinli içecekler kayganlaştırıcı jellerEvet 1 hafta her gun yap dedi. ILık su dolu leğene(oturmanw yetecek kadar) 1 bardak sirke koy ve yarim saat kadar otur dedi. ASLinda mantar cabuk gecirecek ilaclar var ama hamileliktr uygun degil dedj.
Evet çok korkuyorum valla diğer kontrole kadar gün geçmiyor tehlikeli diye okudum ama yine de internete güvenmek istemiyorumÖyle bir durum mu varmış
benim 1.2 gün önce aşırı kokulu akıntım vardı su içmeyi daha çok arttırdım ve gelir gelmez lavaboya gittim koku gitti akıntıda normale döndü idrarı tutmamakta çok önemliiKizlar sulu beyaz akintim var bazen de peynirimsj gibi.Doktor bakti mantar bu dedi. Kasintim yok koku da cok yogun yok. Akinti deyip gecmeyin yogunsa bi gorunun bence.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim Allah a emanet yasıyoruz işteSizin oranın fiyatları iyi diyeceğimde gözümde inan artık para yok insana değer 0 haklarımız çiğneniyor.
İştah felanda kalmadı.Bundan sonra daha rahat olacağım ne kadar inceleyip bulunca başıma bunlar geliyor .Ne yaparsak yapalım olanın ötesinede geçemiyoruz.
Sonra demesinler mağduruz. Herkes mağdur.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim Allah a emanet yasıyoruz işte
Kuzum benim üzme kendini de bebeği de.Nasip işte bazı şeyler..Bir çok doktor izinliyken yerine bakabilecek bir arkadaş ayarlıyor madur etmiyorken bu yaptığı cidden ayıp olmuş.Belki karsilasacagin doktor sana çok çok iyi gelecek bilemeyiz.Hakkinda hayırlısı inşallahBugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .
Buldum buldum fakat gerilmekten eridim bittim diyebilirim.Buldugumda daha pahalı bundada vardır bir hayır diyorum .Allah a havale ediyorum .
Hastalık olabilir ama hastalarını mağdur etmemeli bir seçenek olmalı .
Aynen kuzum bundada vardır bir hayır.Kuzum benim üzme kendini de bebeği de.Nasip işte bazı şeyler..Bir çok doktor izinliyken yerine bakabilecek bir arkadaş ayarlıyor madur etmiyorken bu yaptığı cidden ayıp olmuş.Belki karsilasacagin doktor sana çok çok iyi gelecek bilemeyiz.Hakkinda hayırlısı inşallah
Panik atak ya da anksiyete krizlerinde de çarpıntı ile geliyor ataklar kuzu.Bir yakınım da senin gibi kalpten şüphelendi günlerce testlerden geçti çıkmadı birşey sonra panik atakmis onunkisi mesela.Allah korusun direkt kötüyü düşünme.Tabi sen yine ihmal etme kendini dinle ama bu ihtimali de düşünerek yola çık hiç değilse.Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Bulduğun doktor ne zamana pekiAynen kuzum bundada vardır bir hayır.
Nasipten ötesi olmaz bunu daha iyi anladım.
Amin
Hamilelikte bu tarz şeylerin yaşanabileceğini söylüyordu Dr. Kağan Kocatepe bir videosunda izlediğimi hatırlıyorum. Ama çok rahatsız ediyorsa bir görünmenizde fayda olabilir.Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Canim ekim annelerinde bir kac kisi daha gormuslerdi kalpde parlaklik ama bebek buyudukce gecen birseymis, ilerki haftalarda gittikleri ultrosonlarda gecmisti parlaklik. Dilerim senin bebeginin ki de gecerKızlar ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık var denilen oldu mu hiç ne demek nasıl olcak acaba çok bilgi vermedi de doktor
Canım kızlar bu kadın -yani ben- pişik olmuşum. Allahım bu sıcak ne olacak böyle birde ben hala kilo alamıyorum aksine veriyorum bu çok canımı sıkıyor. Doktor bebeğin kilosu iyi dedi ama ben çok halsiz ve yorgunum. Hep yuhum gelir diye uyumak istiyorum. Enfeksiyon çıkmıştı idrarda o da geçmiş
Bende senin gibiydim canim doktor mide ilaci verdi bay iyi geldi. bende hala kilo almadim. kustugum daki verdigim kilodayim hala ama hersey ok dedi doktor.Yok ne yesem hala kusuyorum. Dün salata yedim akşam sadece. Birde arada meyve
hamilelik ilerledikce kalp yanmasi yada cok sk sk atmasi normal diye karsilaniyor . istersen genede bir doktorunla gorus icin rahat ederKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Tshların normal çıkıyor değil mi? Bazen ondan olabiliyor.Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Yapabiliyor diye biliyorum, ama özel hastanelerde de çok pahalı değilmiş bu test. Bu arada şimdi aynı kola yada gazoz gibi olanları çıkmış, içerken insanın midesi bulanmiyormus sanki normal içecekmis gibi oluyormuş tadı acibadem deki hemşire öyle söylediaile hekimi yapabiliyor mu yüklemeyi
Merhaba aynı sorun bende de var, doktorum hamilelikte olabiliyor kan akış hızı vs değiştiği için dedi. Kansızlık ve demir eksikliğinde yapıyor çok fazla.. Kendinizi dinlemeyin dikkati oraya verince daha fazla oluyor çünküKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Aynen sonuna kadar katılıyorum. Ne diyeyim Allah'a havale edelim.Oda onun arkadaşı yalnız inanki kendim için olsa tenezzül etmem.En çok zoruma giden 1 gün önce denmesi özür dilenmemesi telafi için bir seçenek sunulmamasi 1 hafta öncesi olsa bu olay bu kadar dert edilecek birşey değil.
Cidden hiçbir değerimiz yok.Parada versen vermesende rezil oluyorsun .Biri vermediğin için önemsemeden inceler ötekine verirsin yüzüne bakmaz .
Sonra empati kur oluyor hasta doktor ilişkisini yönetemiyorsan yapma o zaman bu mesleği diğer doktorlara olan güvenimizide zedeliyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?