2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dogru söyluyosun profesörleri de bekle Allah bekle özel hastane bura için diyorum ısparta için birinin muayne ücreti 150 indirimli hali birinin 165 profesörlerin 250 muayne ücreti ayrıntılıyı da profesör perinatolaga yaptırdım 420 bi verdik omiriliği pozisyon olarak uygun değil göremedim dedi bi daha gün verdi biz de sanıyoruz ki ücret ödemiycez gittik önce 420 verdiğimiz için 250 aldı bu sefer kendi gittiğim kadın dogumcu prof sonuc gostermeye gittim en son 1 ay önce gelmişsin pazartesi bi daha gel dedi para için halbu ki ben o arada 2 kez ayrıntılıya girdim ama sırf laf edecek diye gittik 250 bi daha bayıldık insan ı bi yerden yakalıyolar bi evlenirken bi cocuk dogururken iyi sömürüyolar

Sizin oranın fiyatları iyi diyeceğimde gözümde inan artık para yok insana değer 0 haklarımız çiğneniyor.
İştah felanda kalmadı.Bundan sonra daha rahat olacağım ne kadar inceleyip bulunca başıma bunlar geliyor .Ne yaparsak yapalım olanın ötesinede geçemiyoruz.

Evet 1 hafta her gun yap dedi. ILık su dolu leğene(oturmanw yetecek kadar) 1 bardak sirke koy ve yarim saat kadar otur dedi. ASLinda mantar cabuk gecirecek ilaclar var ama hamileliktr uygun degil dedj.

Evet 1 hafta her gun yap dedi. ILık su dolu leğene(oturmanw yetecek kadar) 1 bardak sirke koy ve yarim saat kadar otur dedi. ASLinda mantar cabuk gecirecek ilaclar var ama hamileliktr uygun degil dedj.
Geçmez ne yapıyorsak yine buluyor kullandığımız iç çamaşırındanda olurmuş kahve çay kafeinli içecekler kayganlaştırıcı jeller

Kizlar sulu beyaz akintim var bazen de peynirimsj gibi.Doktor bakti mantar bu dedi. Kasintim yok koku da cok yogun yok. Akinti deyip gecmeyin yogunsa bi gorunun bence.
benim 1.2 gün önce aşırı kokulu akıntım vardı su içmeyi daha çok arttırdım ve gelir gelmez lavaboya gittim koku gitti akıntıda normale döndü idrarı tutmamakta çok önemlii

Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim Allah a emanet yasıyoruz işte

Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim Allah a emanet yasıyoruz işte
Sonra demesinler mağduruz. Herkes mağdur.
2 aya bir gitmeyi düşünüyorum doktorada şeker yüklemeside yaptırmayacağım.Her dediklerine uyarsak. Şekeri ekmeği kesiyorum .İnan bu benim için bir dönüm noktası oldu .Kendime geldim .

Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum

Kuzum benim üzme kendini de bebeği de.Nasip işte bazı şeyler..Bir çok doktor izinliyken yerine bakabilecek bir arkadaş ayarlıyor madur etmiyorken bu yaptığı cidden ayıp olmuş.Belki karsilasacagin doktor sana çok çok iyi gelecek bilemeyiz.Hakkinda hayırlısı inşallah

Aynen kuzum bundada vardır bir hayır.
Nasipten ötesi olmaz bunu daha iyi anladım.

Amin

Panik atak ya da anksiyete krizlerinde de çarpıntı ile geliyor ataklar kuzu.Bir yakınım da senin gibi kalpten şüphelendi günlerce testlerden geçti çıkmadı birşey sonra panik atakmis onunkisi mesela.Allah korusun direkt kötüyü düşünme.Tabi sen yine ihmal etme kendini dinle ama bu ihtimali de düşünerek yola çık hiç değilse.

Hamilelikte bu tarz şeylerin yaşanabileceğini söylüyordu Dr. Kağan Kocatepe bir videosunda izlediğimi hatırlıyorum. Ama çok rahatsız ediyorsa bir görünmenizde fayda olabilir.

Kızlar ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık var denilen oldu mu hiç ne demek nasıl olcak acaba çok bilgi vermedi de doktor
Canim ekim annelerinde bir kac kisi daha gormuslerdi kalpde parlaklik ama bebek buyudukce gecen birseymis, ilerki haftalarda gittikleri ultrosonlarda gecmisti parlaklik. Dilerim senin bebeginin ki de gecer

Yok ne yesem hala kusuyorum. Dün salata yedim akşam sadece. Birde arada meyve
Bende senin gibiydim canim doktor mide ilaci verdi bay iyi geldi. bende hala kilo almadim. kustugum daki verdigim kilodayim hala ama hersey ok dedi doktor.
hamilelik ilerledikce kalp yanmasi yada cok sk sk atmasi normal diye karsilaniyor . istersen genede bir doktorunla gorus icin rahat eder

H a p p y ah canim doktorun baskasina yonlendirmemesine cok uzuldum. Hasta olabilirdin tabi ama bir alternatif vermek cok zor olmamali. Neyse ki sen halletmissin

Tshların normal çıkıyor değil mi? Bazen ondan olabiliyor.

Birde gebelikte basınç arttığı için çarpıntı gibi hissetmek olabiliyomus mesela bugun benim muayenede kalbim çok atıyor heyecanlandım herwlde dedim normal çıktı daha fazla hissediliyomus falan.

Umarım önemli bişi değildir

aile hekimi yapabiliyor mu yüklemeyi
Yapabiliyor diye biliyorum, ama özel hastanelerde de çok pahalı değilmiş bu test. Bu arada şimdi aynı kola yada gazoz gibi olanları çıkmış, içerken insanın midesi bulanmiyormus sanki normal içecekmis gibi oluyormuş tadı acibadem deki hemşire öyle söyledi ben şimdilik yaptırmayı düşünüyorum çok iyi bir doktordan nedenlerini dinlemediğim sürece de yaptiricam 3 hafta sonra

Merhaba aynı sorun bende de var, doktorum hamilelikte olabiliyor kan akış hızı vs değiştiği için dedi. Kansızlık ve demir eksikliğinde yapıyor çok fazla.. Kendinizi dinlemeyin dikkati oraya verince daha fazla oluyor çünkü

Aynen sonuna kadar katılıyorum. Ne diyeyim Allah'a havale edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…