- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Bence de güvenme. Kontrol ne zaman? Bir an önce güzel haberler alırsın inşallah. Çok zor biliyorum ama güçlü olmalısın karnındaki sevimli bıdık için. Rabbim sana güç versin.Evet çok korkuyorum valla diğer kontrole kadar gün geçmiyor tehlikeli diye okudum ama yine de internete güvenmek istemiyorum
Neyse ki randevu bulmuşsun canım vardır bunda da bir hayırOda onun arkadaşı yalnız inanki kendim için olsa tenezzül etmem.En çok zoruma giden 1 gün önce denmesi özür dilenmemesi telafi için bir seçenek sunulmamasi 1 hafta öncesi olsa bu olay bu kadar dert edilecek birşey değil.
Cidden hiçbir değerimiz yok.Parada versen vermesende rezil oluyorsun .Biri vermediğin için önemsemeden inceler ötekine verirsin yüzüne bakmaz .
Sonra empati kur oluyor hasta doktor ilişkisini yönetemiyorsan yapma o zaman bu mesleği diğer doktorlara olan güvenimizide zedeliyorlar .
Her şerde bir hayır vardır derler ya canım. Bazen hakikatleri görmek için birazcık üzülmek gerekiyor.Sonra demesinler mağduruz. Herkes mağdur.
2 aya bir gitmeyi düşünüyorum doktorada şeker yüklemeside yaptırmayacağım.Her dediklerine uyarsak. Şekeri ekmeği kesiyorum .İnan bu benim için bir dönüm noktası oldu .Kendime geldim .
Ailende yakın anne babam kardes hani seker hastası olan var mı varsa yaptır mutlaka yoksa da her ihtimale karşı aclık toklu sekerini ölctür en azından canımSonra demesinler mağduruz. Herkes mağdur.
2 aya bir gitmeyi düşünüyorum doktorada şeker yüklemeside yaptırmayacağım.Her dediklerine uyarsak. Şekeri ekmeği kesiyorum .İnan bu benim için bir dönüm noktası oldu .Kendime geldim .
Yarin hayırlısıyla tatlımBulduğun doktor ne zamana peki
Hayırlısıyla yarın kuzumCanim ekim annelerinde bir kac kisi daha gormuslerdi kalpde parlaklik ama bebek buyudukce gecen birseymis, ilerki haftalarda gittikleri ultrosonlarda gecmisti parlaklik. Dilerim senin bebeginin ki de gecer
Bende senin gibiydim canim doktor mide ilaci verdi bay iyi geldi. bende hala kilo almadim. kustugum daki verdigim kilodayim hala ama hersey ok dedi doktor.
hamilelik ilerledikce kalp yanmasi yada cok sk sk atmasi normal diye karsilaniyor . istersen genede bir doktorunla gorus icin rahat eder
H a p p y ah canim doktorun baskasina yonlendirmemesine cok uzuldum. Hasta olabilirdin tabi ama bir alternatif vermek cok zor olmamali. Neyse ki sen halletmissin
Ötesine geçilmiyor. Mecbur sindirip kabulleniyoruzAynen sonuna kadar katılıyorum. Ne diyeyim Allah'a havale edelim.
2li testimtede böyle olmuştu Jinekolog değiştirmiştim tatlım kaderim böyle benimNeyse ki randevu bulmuşsun canım vardır bunda da bir hayır
Benim kaderim bu herhalde sonunda evde doğuracağımHer şerde bir hayır vardır derler ya canım. Bazen hakikatleri görmek için birazcık üzülmek gerekiyor.
Yarin sağlık ocağına soracagim tatlım bebek için yaptırırım grevdeler sanırımAilende yakın anne babam kardes hani seker hastası olan var mı varsa yaptır mutlaka yoksa da her ihtimale karşı aclık toklu sekerini ölctür en azından canım
Hadi güzel haberler getir bizeeeeYarin hayırlısıyla tatlım
Canım benim sıkma canını dicem ama biliyorum insanın elinde değilBugün küçük çaplı bir kriz yaşadım çıldıracaktım detaylı ultrasonum iptal edildi mühim bir hastalığı varmış bayramdan sonra randevu oluşturulursada haftam geçiyormuş. Dedim başka önerebileceğiniz doktor varmi aldığım yanıt malesef bunu birgün önceden söylemeleri peki .
Buldum buldum fakat gerilmekten eridim bittim diyebilirim.Buldugumda daha pahalı bundada vardır bir hayır diyorum .Allah a havale ediyorum .
Hastalık olabilir ama hastalarını mağdur etmemeli bir seçenek olmalı .
Yarında grev var diyorlar şans işteHadi güzel haberler getir bizeeee
İnşAllah tatlım.Canım benim sıkma canını dicem ama biliyorum insanın elinde değilVardır her şerde bir hayır hayırlı haberler alda varsın geç olsun. Üzme kendini ve bebişi git detaylına ve bize hayırlı güzel haberler getir inşallah rabbimin izniyle
Kötüyü çağırma yahuİnşAllah tatlım.
Umarım oda iptal olmaz
Devlettekiler grevde kuzum ozeldekiler nereye gidecek sen özele gidecektin diye hatırlıyorumYarında grev var diyorlar şans işte
Öyle haberde görmedim.
15:40 taKötüyü çağırma yahuKaçta yarın
Evet kuzum 15:40 ta olsa derdi herhalde oda yarın 1 saat oncesi ararsa umutsuz vaka gibi oldumDevlettekiler grevde kuzum ozeldekiler nereye gidecek sen özele gidecektin diye hatırlıyorum
Yok canım özel oldugu için bakar ucunda 1.500 lira varEvet kuzum 15:40 ta olsa derdi herhalde oda yarın 1 saat oncesi ararsa umutsuz vaka gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?