2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet çok korkuyorum valla diğer kontrole kadar gün geçmiyor tehlikeli diye okudum ama yine de internete güvenmek istemiyorum
Bence de güvenme. Kontrol ne zaman? Bir an önce güzel haberler alırsın inşallah. Çok zor biliyorum ama güçlü olmalısın karnındaki sevimli bıdık için. Rabbim sana güç versin.

Neyse ki randevu bulmuşsun canım vardır bunda da bir hayır

Her şerde bir hayır vardır derler ya canım. Bazen hakikatleri görmek için birazcık üzülmek gerekiyor.

Ailende yakın anne babam kardes hani seker hastası olan var mı varsa yaptır mutlaka yoksa da her ihtimale karşı aclık toklu sekerini ölctür en azından canım

Hayırlısıyla yarın kuzum

Ailende yakın anne babam kardes hani seker hastası olan var mı varsa yaptır mutlaka yoksa da her ihtimale karşı aclık toklu sekerini ölctür en azından canım
Yarin sağlık ocağına soracagim tatlım bebek için yaptırırım grevdeler sanırım

Canım benim sıkma canını dicem ama biliyorum insanın elinde değil Vardır her şerde bir hayır hayırlı haberler alda varsın geç olsun. Üzme kendini ve bebişi git detaylına ve bize hayırlı güzel haberler getir inşallah rabbimin izniyle

İnşAllah tatlım.
Umarım oda iptal olmaz

Böyle bir habere denk geldim ama özel hastane ve muayenelerde ki doktorlarda dahil olurmu bilemedim H a p p y

Eklentiler

• FB0F861C-D951-43C8-8FAF-8D4FCDA025B8.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…