- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
1500 ne detaylı ücretimiYok canım özel oldugu için bakar ucunda 1.500 lira var
Sağlık olsun canım benim bebeğin ve sen iyi olda gerisi boş2li testimtede böyle olmuştu Jinekolog değiştirmiştim tatlım kaderim böyle benim
Aynen detaylı ultrason ücreti arkadasa 1000 e ayarladıgı son dakka iptal etmiş randevu 1.500 e basla bulmus ayarlamıs her seye her yeni gün zam zam neye yetiseceksek artık valla insan hayattan soguyo su sıra her sey ateş pahası1500 ne detaylı ücretimi
Ben 500 e bedavaya yaptırıyorum o zaman. Allah sonumuzu hayır etsinAynen detaylı ultrason ücreti arkadasa 1000 e ayarladıgı son dakka iptal etmiş randevu 1.500 e basla bulmus ayarlamıs her seye her yeni gün zam zam neye yetiseceksek artık valla insan hayattan soguyo su sıra her sey ateş pahası
Haklisin bi de bagisikligi iyi tutmak onemliymisbenim 1.2 gün önce aşırı kokulu akıntım vardı su içmeyi daha çok arttırdım ve gelir gelmez lavaboya gittim koku gitti akıntıda normale döndü idrarı tutmamakta çok önemlii
Nerde? Evet 500 iyiBen 500 e bedavaya yaptırıyorum o zaman. Allah sonumuzu hayır etsin
Oyle düşünme en azından aksilikler erken yaşandı. Bundan sonrası rahat olur inşallahBenim kaderim bu herhalde sonunda evde doğuracağım
Bilmiorum doktor oyle dedi cok etkin ilaclar var ama gebelikte kullanima uygun degil dedi.Geçmez ne yapıyorsak yine buluyor kullandığımız iç çamaşırındanda olurmuş kahve çay kafeinli içecekler kayganlaştırıcı jeller
Gecmis olsum bende de oluyo zaman zaman ve benim demirim dustugunde nuksediyor. Once o degerinize baktirin eger normalse psikolojiktir buyuk ihtimal.Kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum, benim liseden beri ara ara çarpıntım oluyordu daha doğrusu sanki ritim bozukluğu gibi bir çarpıntı oluyordu. Geçen sene baya ayrıntılı bir kalp muayenesinde geçtim hiç bir şey çıkmadı. Ama şu son dönemde tekrar başladı aynı çarpıntı ve çok rahatsız etmeye başladı. Tekrar doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim ama bir şey olsa geçen sene o kadar testte çıkardı diye düşünüyorum
Bende gittiğim gün PaArtesi 1.200 dü çarşamba 1.500 olacak demiştiAynen detaylı ultrason ücreti arkadasa 1000 e ayarladıgı son dakka iptal etmiş randevu 1.500 e basla bulmus ayarlamıs her seye her yeni gün zam zam neye yetiseceksek artık valla insan hayattan soguyo su sıra her sey ateş pahası
Hoşgeldin kaderdaşımKizlar sulu beyaz akintim var bazen de peynirimsj gibi.Doktor bakti mantar bu dedi. Kasintim yok koku da cok yogun yok. Akinti deyip gecmeyin yogunsa bi gorunun bence.
Canım zaten bir panik atak geçmişim var ama bu ara öyle stresli ya da panik yapacak bir durumum da yok o yüzden bir acaba dedim. Doktoruma gidince soracağım gene bir bunuPanik atak ya da anksiyete krizlerinde de çarpıntı ile geliyor ataklar kuzu.Bir yakınım da senin gibi kalpten şüphelendi günlerce testlerden geçti çıkmadı birşey sonra panik atakmis onunkisi mesela.Allah korusun direkt kötüyü düşünme.Tabi sen yine ihmal etme kendini dinle ama bu ihtimali de düşünerek yola çık hiç değilse.
Evet hamilelikte kan miktarı arttığı için kalpte çarpıntı olabiliyormuş ama bu ara biraz rahatsız ettiği için tedirgin oldumHamilelikte bu tarz şeylerin yaşanabileceğini söylüyordu Dr. Kağan Kocatepe bir videosunda izlediğimi hatırlıyorum. Ama çok rahatsız ediyorsa bir görünmenizde fayda olabilir.
Çok sağ ol canımTshların normal çıkıyor değil mi? Bazen ondan olabiliyor.
Birde gebelikte basınç arttığı için çarpıntı gibi hissetmek olabiliyomus mesela bugun benim muayenede kalbim çok atıyor heyecanlandım herwlde dedim normal çıktı daha fazla hissediliyomus falan.
Umarım önemli bişi değildir
Daha yeni baktırdım kan değerlerime, kansızlık yok çok şükürMerhaba aynı sorun bende de var, doktorum hamilelikte olabiliyor kan akış hızı vs değiştiği için dedi. Kansızlık ve demir eksikliğinde yapıyor çok fazla.. Kendinizi dinlemeyin dikkati oraya verince daha fazla oluyor çünkü
Benim demir ya da kan değerlerimde sıkıntı yok yeni baktırdımGecmis olsum bende de oluyo zaman zaman ve benim demirim dustugunde nuksediyor. Once o degerinize baktirin eger normalse psikolojiktir buyuk ihtimal.
Benim arkadasim da hamile o da öyle oldu insallah sadeve hamilelikten kaynakli gecici bir seydir canim.Canım zaten bir panik atak geçmişim var ama bu ara öyle stresli ya da panik yapacak bir durumum da yok o yüzden bir acaba dedim. Doktoruma gidince soracağım gene bir bunu
Evet hamilelikte kan miktarı arttığı için kalpte çarpıntı olabiliyormuş ama bu ara biraz rahatsız ettiği için tedirgin oldum
Çok sağ ol canımtsh değerim normal, sanırım dediğin gibi kan basıncının artmasından dolayı oluyor
Daha yeni baktırdım kan değerlerime, kansızlık yok çok şükürbelki magnezyum eksikliğinden olabilir dedim. Yeni kullanmaya başladım magnezyumu da belki o iyi gelir
Benim demir ya da kan değerlerimde sıkıntı yok yeni baktırdımya psikolojik ya da hamilelikten dolayı, bir doktoruma danışacağım
Bu sirke karisimli suya oturmaya daha once duymustum hatta idrar yolu enfeksiyonu icin de onerilmisti ama doktor da onerince gercekten onemli ve iyi geldigini daha iyi idrak ettim sen denemis miydin? Evet ya bende de bitmiyo her sene ya bu mantar ya idrar enfeksiyonu bi sekilde buluyo beni.Hoşgeldin kaderdaşımbu mantar belasından ne çektim hala da bitmedi bende
Korkunç meblağlar yaAynen detaylı ultrason ücreti arkadasa 1000 e ayarladıgı son dakka iptal etmiş randevu 1.500 e basla bulmus ayarlamıs her seye her yeni gün zam zam neye yetiseceksek artık valla insan hayattan soguyo su sıra her sey ateş pahası
Aynen canım her sey cok ucuk ve hıç bısey yerinde durmuyo aldığın yaptığın kar oyle bi devirdeyizKorkunç meblağlar yaben 800 verdim o bile fazla geldi. Rabbim yardımcımız olsun çok ters zamana denk geldik.
2 kez normal dogum yapmıssın ne guzel belki bu cok kolay olcak sonuc da 3 olcak her dogum farklı oyle dusunme korkma bi sekılde oluyo geciyo rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimizeHayırlı geceler kızlar. Benim iki normal doğumum var travmalı. Acaba diyorum sezeryan mı olsam bu aralar çok düşünüyorum sezeryanı. Normal doğum gibisi yok ama benim doğumlarım çok zor. Ya kesip çekiyolar ya itip çekiyorlar. Ay nasıl doğurucam hiç bilmiyorum.
Durmuyo ki zam zam diyip duruyolar simdiki zaman cok kotu yaBende gittiğim gün PaArtesi 1.200 dü çarşamba 1.500 olacak demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?