• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugün doğum sonrası 42.günüm benden kanlı uzayan bir akıntı geldi 10 gündür falan kanamam olmuyordu şimdi de kasıklarımda belimde sızlama şeklinde ağrı var normal mi bu durum
benimde 41. günüm akıntım yaklaşık 1 haftadır yok ama adet olacak gibi kasık ağrılarım başladı. İnsanlar aylarca adet olmuyor desene bizimki erken başlayacak. Seninki adet öncesi akıntı olmasın

benimde 41. günüm akıntım yaklaşık 1 haftadır yok ama adet olacak gibi kasık ağrılarım başladı. İnsanlar aylarca adet olmuyor desene bizimki erken başlayacak. Seninki adet öncesi akıntı olmasın
Ben pcosluyum erken gelmesi mucize olur benim için 😂 bana da kist varmış gibi geldi kahverengi uzayan akıntı oldu sonra damla damla kanama oldu. Hafif sancı da oldu tam adet ağrısı gibi olmasa da. doktorum 40 günden sonra gel dedi bakalım randevu alıp kontrole gitmem lazım

Mutlu ve Saglikli bir yil olsun hepimiz icin 🥰

Eklentiler

• 13C12509-9173-4CA0-871A-BA5243F92208.webp
    13C12509-9173-4CA0-871A-BA5243F92208.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar Yeni yıla uykusuz girdik bütün sene böyle geçmez inşallah 🙈 kızım bizi rahata alıştırdı 40 gün boyunca sonra başladı bir türlü dalamiyor bu saate kadar uyumadık eşimle kuş uykusu gibi 10 dk 10 dk uyuyor 😔
İki gündür benimki de sıkıntılı. Hele gündüz canıma okuyor. Hep mızmız. Ağlıyor sürekli. Ben bugün kendimi tükenmiş hissediyorum. Ki gece uyuduğu halde. Gece de uyumasa timarhanelik olurum herhalde. Yeni yıla hiç hoş girmedik😅😅🥴😢

İki gündür benimki de sıkıntılı. Hele gündüz canıma okuyor. Hep mızmız. Ağlıyor sürekli. Ben bugün kendimi tükenmiş hissediyorum. Ki gece uyuduğu halde. Gece de uyumasa timarhanelik olurum herhalde. Yeni yıla hiç hoş girmedik😅😅🥴😢
Benimki gündüz uyuyor gece başlıyor. İki gündür arkadaşlar geliyor akşam oturuyoruz vs ondan mı düzeni bozuldu acaba diyorum bakalım bu akşam başbaşa kalacagiz belki huzursuzluğu misafirdendir. Ama gece yatarken sürekli yutkunuyor sanki midesinden süt geliyormuş gibi reflü yatagina yaptırsam bile.

Merhaba, mutlu sağlıklı seneler güzel anneler 💐 salı günü sağlık ocağı aşı günümüz. Rota aşısı için de doktor randevumuzu alıcam da aynı gün olursa sorun olur mu yoksa arada belli bir zaman mı olmalı? Bilen anneler varsa 🙏🏻

Ben pcosluyum erken gelmesi mucize olur benim için 😂 bana da kist varmış gibi geldi kahverengi uzayan akıntı oldu sonra damla damla kanama oldu. Hafif sancı da oldu tam adet ağrısı gibi olmasa da. doktorum 40 günden sonra gel dedi bakalım randevu alıp kontrole gitmem lazım
ben bu gidişle 3. aylarını çıkartıp gideriz kontrole 😀 anneme hep kızardım hastaneye neden gitmiyorsun kendini ihmal ediyorsın diye çocuğum olunca daha iyi anladım

Merhaba, mutlu sağlıklı seneler güzel anneler 💐 salı günü sağlık ocağı aşı günümüz. Rota aşısı için de doktor randevumuzu alıcam da aynı gün olursa sorun olur mu yoksa arada belli bir zaman mı olmalı? Bilen anneler varsa 🙏🏻
Bizim doktorumuz ikinci ay asilariyla beraber yaptırabilirsiniz hiçbir sorun olmaz dedi ben de ikinci ay asilariyla beraber aynı gün aile hekimliğinde yaptıracağım. Rota aşısının ilk dozu en geç üçüncü ay yapılmalı deniyor.

Bizim doktorumuz ikinci ay asilariyla beraber yaptırabilirsiniz hiçbir sorun olmaz dedi ben de ikinci ay asilariyla beraber aynı gün aile hekimliğinde yaptıracağım. Rota aşısının ilk dozu en geç üçüncü ay yapılmalı deniyor.
Sağlık ocağında rota yapılıyor mu? Hastanede çok pahalı olacak çünkü

Son olarak uyku konusunu takmayın bebeğiniz şuan nasıl uyuyabiliyorsa öyle uyutun alışkanlık oluşmaz.
4. Aydan sonra uyutma şeklinize önem verirsiniz. Uykuyu alamazlarsa hep huysuz mızmız oluyorlar ağzımızın tadı bozuluyor Ali Rıza bey😅
Hay siz çok yaşayın🙂 Şu omzunda uyutma, kucakta, memede alışır diyenlerden gına gelmişti.Ne iyi geldi yazınız zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkürler o kadar ihtiyacımız vardı ki🙏

Benimki gündüz uyuyor gece başlıyor. İki gündür arkadaşlar geliyor akşam oturuyoruz vs ondan mı düzeni bozuldu acaba diyorum bakalım bu akşam başbaşa kalacagiz belki huzursuzluğu misafirdendir. Ama gece yatarken sürekli yutkunuyor sanki midesinden süt geliyormuş gibi reflü yatagina yaptırsam bile.
Ayy aynı dert 3 gündür bizde de var sanki ağzına bişey geliyor geviş getiriyor gibi şaplatıp yutkunuyor. Sonra boğazına kaçıyor çok bazen öksürüyor Acaba reflüsü mü var diye korkuyorum kusuyor da neredeyse her emzirme sonrası az az. Bende reflü yatağında yatırıyorum 🥺

ben bu gidişle 3. aylarını çıkartıp gideriz kontrole 😀 anneme hep kızardım hastaneye neden gitmiyorsun kendini ihmal ediyorsın diye çocuğum olunca daha iyi anladım
Doktor vajinal ultrasonla kontrol edecek bir de smear alacak o yüzden temizlik yapmam lazım böyle kanama devam ettikçe temizlik de yapamıyorum kaldı yani
Kızlar dayanamadım doritos yedim 🥴
Ya ben sürekli dayanamayıp abur cubur yiyorum hele dün yılbaşı diye azittim kendime çok kızıyorum karar aldım bugün paketli ürün yemiycem artık 😔 çocuğumun yüzü ondan pul pul oluyor belki de kızarıyor minik minik
Ayy aynı dert 3 gündür bizde de var sanki ağzına bişey geliyor geviş getiriyor gibi şaplatıp yutkunuyor. Sonra boğazına kaçıyor çok bazen öksürüyor Acaba reflüsü mü var diye korkuyorum kusuyor da neredeyse her emzirme sonrası az az. Bende reflü yatağında yatırıyorum 🥺
Çözemedim neyi var o egimde bile ağzına bişey cikmamasi lazım aslında

Belki düzeni bozulmuş olabilir. Artık dış dünyanın daha çok farkındalar. İnşallah geçicidir her ikisininki de🙏🙏🙏

Back
X