• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biz ikinci ay kontrolünde yaptırdık ilk ay kontrolünde doktoru erken biraz geçsin dedi ikinci ayda gittk hemen hemen çekelim geç olmadan diye acele ettirdi o an çektirdi😀
Sağol canım normal 2 aylık olunca değil dimi, düzeltilmiş 2 aylıkken yapıldı

Kızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww🙄3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız
Yapmaz mı benim olayım kaka 🤣🤣 az önce mesela bayağı açık yeşil uaptı Antep fıstığı yemiştim bir miktar ondan mı oldu diye düşünüyorum tam öncesinde ,ön sütten mi bilemiyorum işte 15 gün önce falan bu yeşil kaka ve sık kaka yapması nedeniyle kaka testi yaptırmıştık bir şey çıkmadı şimdi ay kontrolünü bekliyorum ama aklımın bir köşesinde hep bu durum,doktora ilk sorduğumuzda ama normal demişti sadece kırmızı ,siyah beyaz kakadan korkun dedi diğer kakalar normal sayılıyormuş ishal vs değilse hatta bizim doktor emmeleri normalse hali vakti kilo alımı iyiyse sıvı fışkırmalı yeşil kakaya da normal diyor hafif mukusluya da ama benim aklıma hep alerji geliyor 🤷🏼‍♀️

Kızlar bebekleriniz arada yeşil kaka yapıyor mu yaww🙄3 gün önce ve bugun yaptı.
Birde biz 45 günlük olacağız yarın hangi aşıları yaptırdınız acaba bu ayın 19 u 2 aylık olacağız
Canım ben denk gelmedim ama doktorum kaka renklerini sayarken icinde yeşil de vardı 😅 Korkma yani. Yeşillik falan mı yedin acaba? Yediklerimiz de etkiliyor kakanin rengini.

Sağol canım normal 2 aylık olunca değil dimi, düzeltilmiş 2 aylıkken yapıldı
Yok canım düzeltilmiş değil normal iki ay aşıları da normale göre gidiyor düzeltilmişe göre değil bir tek ropta göz için düzeltilmiş gelin demişti 6.ay için diğerleri normal gidiyor dünyada geçirdiği zamana göre

Kızlar daha önce konu konuşulmuştu ama netice ne oldu hatırlamıyorum. Benim kırk gün az az kanamam oldu. Bir haftadır temizdim. Dün gene baya koyu kahverengi az az bir şeyler gelmeye başladı. Normal midir? Kontrole giden arkadaşlar ya da başına gelenler bu adet kanaması mıdır?

Yok canım düzeltilmiş değil normal iki ay aşıları da normale göre gidiyor düzeltilmişe göre değil bir tek ropta göz için düzeltilmiş gelin demişti 6.ay için diğerleri normal gidiyor dünyada geçirdiği zamana göre
Bizim epikriz raporunda doktor kalça USG yi düzeltilmiş 2.ay yazmış bize canım , ocakta olcaz biz bu hafta yaptırcaz inş.

Kızlar daha önce konu konuşulmuştu ama netice ne oldu hatırlamıyorum. Benim kırk gün az az kanamam oldu. Bir haftadır temizdim. Dün gene baya koyu kahverengi az az bir şeyler gelmeye başladı. Normal midir? Kontrole giden arkadaşlar ya da başına gelenler bu adet kanaması mıdır?
Canim benim de yeniden başladı şimdi açık kirmizi adet kanaması gibi kanamam var iki gün önce başladi bugün 45 günlüğüz. Daha kontrole gidemedim vajinal ultrason yapılacak diye temizlenmem lazım ama kanama bitmediği için temizlenemiyorum 🙈

Kızlar bebekleri özellikle 2 ayı geçenler ,bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ? Ay benim kaka derdim hiç bitmiyor aslnda bir sorun yok gibi ama genelde hep az duyduğum için tedirgin oluyotum geçen ay doktor normal olduğunu söyledi ama bana fazla geliyor yine de 🤔
Benim kızım yarın 10 haftalık olaCak günde ortalama 4 kez yapıyor

Canim benim de yeniden başladı şimdi açık kirmizi adet kanaması gibi kanamam var iki gün önce başladi bugün 45 günlüğüz. Daha kontrole gidemedim vajinal ultrason yapılacak diye temizlenmem lazım ama kanama bitmediği için temizlenemiyorum 🙈
Benim ilk çocukta böyle olmadı. Kırk gün kanamam oldu. Oğlum dört aylıkken de adet oldum. Bu sefer ilginç oldu. Ayrıca eder kanaması gibi değil. Koyu kahve siyaha dönük bir şey. Bilemedim.

Benim ilk çocukta böyle olmadı. Kırk gün kanamam oldu. Oğlum dört aylıkken de adet oldum. Bu sefer ilginç oldu. Ayrıca eder kanaması gibi değil. Koyu kahve siyaha dönük bir şey. Bilemedim.
Benim kanamalarım 25.gunde falan bitti damla damla geliyordu 30 dan sonra hiç gelmedi. Bir kaç gün önce kahve kırmızı yapışkan bir akıntım oldu kasıklarım ağrıdı dün de açık kırmızı kanama başladı anlayamadım

Evet canım hatta rota ile birlikte 4 aşı oldu kızım geçen hafta. İlk gece hafif ateşi oldu yarım fitille baya rahatladı uyudu. Benim beklediğimden kolay oldu
Aynı gün mü oldu 4 aşı canım
Fitili kendin mi aldın hemşire mi önermişti

Evet ağlamaktan olmuş. Benim kız sürekli emmek istiyor vermeyince ağlıyor. Doktor da vereceksin kusarss temizle tekrar ver dedi 🤪
Ya benimki de öyle, özellikle memesiz uykuya dalamıyor, uykusuzluktan başı düşüyor ama yine son bi kez memeyi görmek istiyor 😂 ben de kötü alıştırdım diye kendime kızıyordum, bu kadar sık emmek sindirimi zorlaştırır diye. O zaman endişe duymayalım mı?

Benim kanamalarım 25.gunde falan bitti damla damla geliyordu 30 dan sonra hiç gelmedi. Bir kaç gün önce kahve kırmızı yapışkan bir akıntım oldu kasıklarım ağrıdı dün de açık kırmızı kanama başladı anlayamadım
Adet için biraz erken gibi ama herhalde kişiden kişiye değişiyor bu durum da. Doktora sormak en iyisi. Doktordan bu konuda bilgi edinen varsa yazsın lütfen 🤗

93DB85B3-A255-4D43-8F86-512CDA8DEA44.webp 35962A0D-12ED-476E-8D7E-47633C457C31.webp
Merhaba kasım anneleri, aranızda ana kucağı kullanan var mı? Bu ikisi arasında kaldım, gri olan titreşimli. Hangisi kullanışlı olur bilemedim. Kucak delisi bir kızım var, kendi kendine oyalansın, ben iş yaparken yanımda kalsın istiyorum. Tavsiye verebilir misiniz

Back
X