• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Beyaz sabunla çitileyip makinaya atıyorum hiç leke kalmiyo direkt makinaya atılınca asla çıkmıyo lekesi
Günaydın kızlar😁
Bebeğim maşallah her kaka da beline çıkarıyor ne üst kalıyor ne baş. Bu lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz? Bebek deterjanı çıkar mıyor biraz Ace yi su ile seyreltip ıslasam sonra yıkasam olur mu? Çift durulama yaptırsam. Ama zararlı olabilir diye korkuyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu hardal sarısı lekeleri,?

Normal doğumda mı geçerli bu sadece🙄

O eski yaraları da iyleştiriyormul. Ben o anlarda çok sıkıntılıudım tek olduğum için kullanmak aklıma gelmedi. Şuan kullansak işe yaramaz mı acaba

İlk 28 günde hatta 20 güne kadar olanda bilinçleri tam oturmadığı için en iyi dönem sayılıyor. Bende 15 20 gün arası yaptırmak istedim ama 31 yada 32ydi o günde yapıldı. Ağrı kesici verdim hatta doktor da fitil kattırdı. Buna rağmen bezlerken falan uzun süre korku yaşadı. Benim hatam doktor seçimim iyiydi ama yapılan yer anne kucağı değil ameliyathane idi o oldu. Belki o yüzden ağlıyordur sizin bebeğiniz de. Ama evet 2 ayda da acı çok olurmuş. Calpolü ben ilk gün 4 saat ara ile 3 kere verdim 1 ml şeklinde. Operasyondan sonra fitil takıldığo için 5 saat dediler ama 4 saat sonra verdim ilk calpolü.
Hiç bilmiyorum kuzu araştırmak lazım aslında öyleyse ben de düzenli kullanmaya başlarim ise yarar belki

Yediğim şeyleri unutur hale geldim. Araştırırsan yazar mısın? Ben araştırmauı da unuturum😁
Kizzz haberler güzel 😍 aşağıdaki yazıyı buldum 😂
Contractubex krem; Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren aynı zamanda yalnızca eczanelerde satılan medikal bir kremdir. Cildin veya vücudun dış yüzeyinde bulunan kusurları gidermede oldukça başarılı olan Contractubex jel, var olan bu kusurları kolayca ortadan kaldırılabilir. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor. Sayısız faydasıyla günümüzde popüler hale gelen bu jel krem aynı zamanda derinleşmiş akne izleri, kaşıma sebebi ile oluşan ciltte belirgin izleri hatta ameliyat ile alınmış benlerden kalan izleri yok etmesi gibi faydaları da bulunmaktadır.Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür.

Günaydın kizlar. Benim bebek hiç uyumuyo biliyorsunuz . Burnu çok tıkanıyor buhar makinası alalım dedik. Hangi markayı öneriyorsunuz

Kizzz haberler güzel 😍 aşağıdaki yazıyı buldum 😂
Contractubex krem; Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren aynı zamanda yalnızca eczanelerde satılan medikal bir kremdir. Cildin veya vücudun dış yüzeyinde bulunan kusurları gidermede oldukça başarılı olan Contractubex jel, var olan bu kusurları kolayca ortadan kaldırılabilir. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor. Sayısız faydasıyla günümüzde popüler hale gelen bu jel krem aynı zamanda derinleşmiş akne izleri, kaşıma sebebi ile oluşan ciltte belirgin izleri hatta ameliyat ile alınmış benlerden kalan izleri yok etmesi gibi faydaları da bulunmaktadır.Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür.
Bu kremi kullanıyorum ben de çok düzenli olmasa da sık kullandım diyebilirim şuan sezaryen dikiş izim açık pembe bence gerçekten etkili bir jel.

Birde bir sorum daha olacak sizlere🙄 ben daha önce hiç bebek kakası görmedim😁 benimki şu gibi yapıyor bazen günde 2 3 bazen 1 ama hep su gibi. Normal demişti doktor ama o zaman 1 aylıktı. Bidaha da sormadım. Hatta benimkinin temiz bez hobisi var. Yapamadığı zaman masaj yapıyırum hareket yaptırıyorum yarım saatten fazla bekliyorım sonrasıkda. altını kirli bezi kaldırmadan açarak da bekliyorum. adam yapmıyor. Bezi değiştiriyorum cırt cırt takarken yapıyor bazen zor kapatıyorum 😁 her neyse bi iki dk sonra değiştirmek için açtığımda şu gibi oluyor dikkat etmesem akar yani.
Kuzum bizim de öyleydi ben de sorduğumda normal demişti doktor ishal sayilmiyormus bu durun yeni doğanda,yeni yeni düzeldi katılaşma başladı

Kızlar merhaba bebekle grubu takip etmek o kadar zor ki günler de nasıl geçiyor anlamıyoruz günden güne buyuyor kuzum yavaş yavaş da düzene giriyor 2. Ay aşılarımızı yaptırdık ateş yapmadı ama baya huysuzluk yaptı atak haftasına da denk geldi sanırım onun haricinde gülücüklerimiz arttı hala aggulayamiyoruz ama ona üzülüyorum. Sizinkiler agulamaya kaçıncı günde başladı

Bu kremi kullanıyorum ben de çok düzenli olmasa da sık kullandım diyebilirim şuan sezaryen dikiş izim açık pembe bence gerçekten etkili bir jel.
Ben de gecikmeden düzenli kullanmaya başlayayım ya benim dikişimin kenarları kızarık senin de öyle mi

Hanımlar uykusuzluktan bitmek üzereydi,normalde geceleri hep 3 defa kalkardık o durum bile zor gelirdi,şimdi 10 drfayı buluyor kalkmamız, gündüzleri de uyumuyor inat ediyor,sürekli ağlıyor,mamada veriyorum duruk aynı,siz uykularını nasıl düzene soktunuz bana yardımcı olabilecek varmı,sabrım tükeniyor artık kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum bu durum beni fazlasıyla olumsuz etkiliyor,eşimde gece kalkmıyor bütün gün 7/24 bende çocuk psikolojim çökmek üzere bu durumdan nasıl kurtulabilirim bennn 😩😔 desteklerinize ihtiyacım var

İlk 28 günde hatta 20 güne kadar olanda bilinçleri tam oturmadığı için en iyi dönem sayılıyor. Bende 15 20 gün arası yaptırmak istedim ama 31 yada 32ydi o günde yapıldı. Ağrı kesici verdim hatta doktor da fitil kattırdı. Buna rağmen bezlerken falan uzun süre korku yaşadı. Benim hatam doktor seçimim iyiydi ama yapılan yer anne kucağı değil ameliyathane idi o oldu. Belki o yüzden ağlıyordur sizin bebeğiniz de. Ama evet 2 ayda da acı çok olurmuş. Calpolü ben ilk gün 4 saat ara ile 3 kere verdim 1 ml şeklinde. Operasyondan sonra fitil takıldığo için 5 saat dediler ama 4 saat sonra verdim ilk calpolü.

Ben de gecikmeden düzenli kullanmaya başlayayım ya benim dikişimin kenarları kızarık senin de öyle mi
Sen söyleyince tekrar dikkatli baktım kızarıklık yok jel kuruyana kadar masaj yaparak surmemi söylemişti doktorum o şekilde sürüyorum

Sen söyleyince tekrar dikkatli baktım kızarıklık yok jel kuruyana kadar masaj yaparak surmemi söylemişti doktorum o şekilde sürüyorum
Ben kendimi çok zorluyorum sanırım çocukla eğilip kalkarken. Bizim kızın maşallahı da var emzirirken falan karnima baskı yapıyo

Ağrıdı bence canım. Ben iki kez calpol verdim. Akşam dokuz ondan sonra sakinleşti şükürler olsun. Gülücükler saçmaya başladı. Ben bir mutlu oldum anlatamam. dün çok zor bir gündü. Senin sünneti hatırlamıyorum. Cok ağlamıştı senin oğlun. Bir de genel anestezi verip ameliyathanede yapmışlardı diye hatırlıyorum. Biz yanındaydık. Sünnet anında hiç ağlamadı. Keyfi yerindeydi.

Benim bebeğimin en başından beri çıkıntılıydı göbek deliği bizim de fıtık var. Dogustan miydi yoksa bizimki ikinmaktan mi oldu emin degilim ama aynı şeyleri söyledi doktorumuz. Hatta bazen ceviz büyüklüğünde bile görebilirsin korkma demişti ve bu bilgi beni rahatlatmisti.
Benim bebeğimin de cevize yaklaştı bazen rengi de değişiyor gibi geliyor 😥

Selam kızlar ben Aralık annesi olmayı beklerken 24 Kasım'da geldi kızım😌 pek takip edemedim burayı ,size sormak istediğim şu ki,kızımda doğuştan göbek fıtığı var, oğlumda da vardı ama çabuk kapanmıştı, şimdi kızımda göbek deliği dışarda duruyor, doktoru 3-4 yaşına kadar kendiliğinden geçmezse cerrahi müdahale edilir , ağrı sızı yapmaz bu hali dedi, ama giderek kuculecegine büyüyor ben de gördükçe endişe ediyorum,var mı aranizda bizim gibi doğuştan fıtığı olan🥺
Bizde var ama bizimki küçüldü canım. Bizim doktorumuz hiç öyle kötü konuşmadı. İki yasina kadar gecer dedi. Korkma çok kişide oluyor o. Geçer inşallah 🙏

Günaydın kizlar. Benim bebek hiç uyumuyo biliyorsunuz . Burnu çok tıkanıyor buhar makinası alalım dedik. Hangi markayı öneriyorsunuz
Biz king aldık e bebekden üstelik şimdi internette indirimde 700 almıştık şuan 500 e inmiş tavsiye ederim bır dolumda en düşük seviyede çalışıyor bizde sabaha kadar 3 günde filan bitiyor suyu akitmasi yok gayet iyi suanadek.

Back
X