2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Acıbadem sezaryen için 17-20 bin arası diyormuş Semtine göre değişiyordur muhtemelen ama

Doktor kontrolümüz cok guzel gecti cok sukur doktor omurgasini bu sekilde inceledi hayret ettim ne kadar net ya bu görüntüyü 360 derece dondurerek bakiyorlar azicik da olsa yüzünü de gösterdi oğluşum cok guzeldi

Eklentiler

• 20211101_184331.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 84
Ayy geldi biboşlarrrr utanmasam süt içicem çok heveslendim
Benim daha yeni kargoya verdiler. Vallahi sovucem ebebek e. 7 taksit yapmıştım, 2ye bolmusler
Çekim de aktif olmadı hala
Hastane işini ben de Perşembe sorucam doktora. Vallahi annemi falan istemiyorum yanımda, eşim kalsın yoksa adam sabaha kadar asagida bekleyecek soğukta. Kıyamam

Ayy cok şükür, sağlıkla geliyor minnoş

Benim de anne yanı gelmedi hala lanet olasıca 28 inden beri bekliyo aktarmada
Ayy sor sor konuş her şeyi yazık kız o kalsın tabii ilgilenirler ya

Yarın sabah 11.00’de detaylım var.. ayy kalpten gitmesem bari. Dua edin bana minik saglıklı olsun. Foto moto hiç bi beklentim yok valla, sağlıklı desin doktor yeter
Aminnn Benim de 11:30 da. Kalbim çıkıcak. Stresten sanırım minik de hiç ama hiç olmadığı kadr hareketli bugün. Gidip görsem sağ salim rahatlasam İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya yarın

Aminnn Benim de 11:30 da. Kalbim çıkıcak. Stresten sanırım minik de hiç ama hiç olmadığı kadr hareketli bugün. Gidip görsem sağ salim rahatlasam İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya yarın
Benim hareketlerde son 2 3 gündür bir yavaslık ve azalma hissediyorum yaa, o cok kafama takılıyor bu haftalarda düzensiz olur dedikleri için cok endişe etmemeye calısıyorum da valla yarın bi saglıklı desinler, üstümden yük kalkacak.

İkimizde güzel haberleri verelim insallah yarın

Bı arada çok hastayım kovid temasıyım test verdim bekliyorum sonucu. Umarım negatiftir. Çok dua lütfen.
İnşallah negatif çıkar canım. Bir arkadasın daha negatif çıktı grupta stres yapma. Kaç gün gecti üstünden, kapalı alanda mıydınız?

Bencede mantıklı bende oglumda premıum care kullanmıştım ındırıme gırerse olmadı ondan alayım

Ben hala kızımı kamerasi acik olmadan uyutmuyorum. Kamera hep baş ucumda olacak. Simdi yeni bebeğe de mi Kamera almam lazim acaba diye düşünüyorum

Ben hala ogluma eksık yetıstırıyorm bugun botunu aldım ınternetten boynerde guzel ındırım vardı botlarda ıcerdekı tekme atıyo neden banada almıyosun dercesıne galıba abıyı kıskancakıkı cocuk olunca sıra gelmıyo ama onada alcam ınsallah daha 4 ayımız var

Bencede sadece eşimi isterim. Anneme kıyamam hic gerek yok. Sag salim doğsun bebek. Mis gibi gelsin bebeği kucağına alsin inşallah. Üzmeye gerek yok.

Hahaha bizim de aynı. Kızıma aliyorum. Kış geldi. Yeni bot falan. Bebeğe daha gecemedik

Bencede sadece eşimi isterim. Anneme kıyamam hic gerek yok. Sag salim doğsun bebek. Mis gibi gelsin bebeği kucağına alsin inşallah. Üzmeye gerek yok.
Aynen öyle. Ya bir de şimdi ilk bebek, her şeyi beraber yapalım istiyorum eşimle. Adamın içinde kalmasın. Anneler zaten kaç tane büyüttü. Tamam yardım etsinler ama bebekle ilgili kararları biz alalım istiyorum sadece. Kimse karışmasın.
Z zahrada kız bir sürü şeyi var sanırsın 0 3 ay 4 zibini çıktı çocuğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…