Acıbadem sezaryen için 17-20 bin arası diyormuşBen muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acibademin doktoru, paylasimlarindan gordugum kadariyla da dogumlari orada yaptiriyo sadece. Bizim sigorta da daha yili dolmadigi icin gebelikte ve dogumda gecmiyomus. Artik doktorumu da birakamam heralde, geçmiş olsun bize fiyatlar baya ucukmus diye duymustum acibademdebari ben de bi artik gidip ogreneyim
Benim daha yeni kargoya verdiler. Vallahi sovucem ebebek e. 7 taksit yapmıştım, 2ye bolmuslerAyy geldi biboşlarrrr utanmasam süt içicem çok heveslendim
Ayy cok şükür, sağlıkla geliyor minnoşTamı tamına 1 saat 15 dakka sürdüdoktor bi ara biraz otur bebek dinlensin dedi ara verdik devam ettik hiç bir sıkıntı yok çok şükür .biraz doktor sessiz konuşmasa iyiydi bütün kulak radarlarımı açıp ne dedi diye zorlandım bazen haftasından 3 4 günde önde gidiyormuş.bütün el ayak parmaklarına kadar gösterdi tabi ben lens takmadığım için karşıya koyduğu küçücük ekranda göremedim onun için de CD verdi sende burdan sonra izlersin diye . Gerçi izlesem ne ney onuda anlamam .en son bağırsakları gösterirken parmak sandım çünkü ama benim kadın doğum doktorumun sanki renkli ultrasonu daha netti onada anlam veremedim . Elini yüzünü görmek için aralığı iple çekiyorum
Acıbadem sezaryen için 17-20 bin arası diyormuşSemtine göre değişiyordur muhtemelen ama
Benim de anne yanı gelmedi hala lanet olasıca 28 inden beri bekliyo aktarmadaBenim daha yeni kargoya verdiler. Vallahi sovucem ebebek e. 7 taksit yapmıştım, 2ye bolmusler
Çekim de aktif olmadı hala
Hastane işini ben de Perşembe sorucam doktora. Vallahi annemi falan istemiyorum yanımda, eşim kalsın yoksa adam sabaha kadar asagida bekleyecek soğukta. Kıyamam
AminnnYarın sabah 11.00’de detaylım var.. ayy kalpten gitmesem bari. Dua edin bana minik saglıklı olsun. Foto moto hiç bi beklentim yok valla, sağlıklı desin doktor yeter
Benim hareketlerde son 2 3 gündür bir yavaslık ve azalma hissediyorum yaa, o cok kafama takılıyorAminnnBenim de 11:30 da. Kalbim çıkıcak. Stresten sanırım minik de hiç ama hiç olmadığı kadr hareketli bugün. Gidip görsem sağ salim rahatlasam İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya yarın
İnşallah negatif çıkar canım. Bir arkadasın daha negatif çıktı grupta stres yapma. Kaç gün gecti üstünden, kapalı alanda mıydınız?Bı arada çok hastayım kovid temasıyım test verdim bekliyorum sonucu. Umarım negatiftir. Çok dua lütfen.
Bencede mantıklı bende oglumda premıum care kullanmıştım ındırıme gırerse olmadı ondan alayımKuzu bende prima premium care aldim yenidogan dün 1 paket aldım. Bakalım deneme yanılma bu işparamız yetmezse sleepy alırım
Bak bebisko sen ne yap biliyo musun komple bi uzan ayaklarini falan uzat sırt üstü. Elini al bebiskom sol el ama ben hep sol elimle hissettim. Bebeginle konuş ve hissedeceğine inan. Annesine dokunmassa bende hicbisey bilmiyorimsonra yaz bana cici kız
Ben hala kızımı kamerasi acik olmadan uyutmuyorum. Kamera hep baş ucumda olacak. Simdi yeni bebeğe de mi Kamera almam lazim acaba diye düşünüyorumBen açıkçası helede gece yanlız bırakmamalı diyorum acelesi yok ki sizinle aynı fikirdeyim.sadece gündüz odasında takıldığında koyarım yoksa anne yani beşik geceleri
19+1 son adet gününe göre ama doktor 1 hafta bebek onde dedi yani 20+1 görünüyor dedi ama pıt pıt duyduğum bebek mi gaz mi bilmiyorum
Bencede sadece eşimi isterim. Anneme kıyamam hic gerek yok. Sag salim doğsun bebek. Mis gibi gelsin bebeği kucağına alsin inşallah. Üzmeye gerek yok.Benim daha yeni kargoya verdiler. Vallahi sovucem ebebek e. 7 taksit yapmıştım, 2ye bolmusler
Çekim de aktif olmadı hala
Hastane işini ben de Perşembe sorucam doktora. Vallahi annemi falan istemiyorum yanımda, eşim kalsın yoksa adam sabaha kadar asagida bekleyecek soğukta. Kıyamam
Hahaha bizim de aynı. Kızıma aliyorum. Kış geldi. Yeni bot falan. Bebeğe daha gecemedikBen hala ogluma eksık yetıstırıyorm bugun botunu aldım ınternetten boynerde guzel ındırım vardı botlarda ıcerdekı tekme atıyo neden banada almıyosun dercesıne galıba abıyı kıskancakıkı cocuk olunca sıra gelmıyo ama onada alcam ınsallah daha 4 ayımız var
Kuzum tekrar kusura bakma kargonun azizliğine uğradık. Güzel gunlerde kullansın minnoş. Bu arada umarım testinde negatif çıkar
Sizin yaninizda esiniz kalabiliyor mu ? Dogumu mu soylediniz ?Bencede sadece eşimi isterim. Anneme kıyamam hic gerek yok. Sag salim doğsun bebek. Mis gibi gelsin bebeği kucağına alsin inşallah. Üzmeye gerek yok.
Aynen öyle. Ya bir de şimdi ilk bebek, her şeyi beraber yapalım istiyorum eşimle. Adamın içinde kalmasın. Anneler zaten kaç tane büyüttü. Tamam yardım etsinler ama bebekle ilgili kararları biz alalım istiyorum sadece. Kimse karışmasın.Bencede sadece eşimi isterim. Anneme kıyamam hic gerek yok. Sag salim doğsun bebek. Mis gibi gelsin bebeği kucağına alsin inşallah. Üzmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?