2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
valla dün listeye bakınca benim de daha kıyafet alasım gelmedi değil sanki gezmelik şeyleri yok gibi hep pijama tarzı gibi

valla dün listeye bakınca benim de daha kıyafet alasım gelmedi değil sanki gezmelik şeyleri yok gibi hep pijama tarzı gibi
Ahahaha sanki benim de öyle ya, sanki hep evlik kıyafet almışım gibi geliyor ama bebek bi doğsun önce bi dur sen de dogunca kilosuna falan göre bakarız artık

Merhaba hanımlar iyi akşamlar iş çıkışı ayrıntılı ultrason randevum vardı herşey yolunda çok şükür ama gelin görün ki ayrıntılı da bile yüzünü göremedim gene göstermedi inat bebiş en azından ensesini ve kulaklarını bu sefer görebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum çok kıpır kıpır yaramaz bir oğlan cücüğü yükleniyor

Ben kullandım ise yaramıştı.Listeme not etmiştim bile.Tavsiye edilir yani
Aynen canım kullanmak nasip olacak vizede bakalım.boyle fiyat performans ürünlerini paylasalimda tecrube olsun çoğu şeyi bilmiyorum.

Bebeğin kordonu dolanınca hareketleri azalıyormuş. Hareketli olması iyi diye biliyorum

Kızlar detaylı ultrasonda, rahim agzı uzunlugunu ölçüyorlar mı?
İkinci sorum, vajinal muayene yapılıyor mu bu ölçüm için?

Katından ultrason yapıldı rahim ağzı için herhangi bişey söylenmedi benim genelde rutin muayenelerde bu konu hakkında ölçüm yapılıp bilgi verildi

Benim kendi doktorum da ayrıntılı yapıyor her defasında. Kendi normal karından bakıp 5mm çok iyi demişti.

Bencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.
Aynen öyle, ben 6.aydan sonra alicam kamerayı. Buhar pisiriciyi ben de kvye kitleyim gelince baya masraflı o

Çok iyi yapmış en gerekli şeylerden biri bence

Bencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.

Aynen öyle, ben 6.aydan sonra alicam kamerayı. Buhar pisiriciyi ben de kvye kitleyim gelince baya masraflı o
Kızlar valla acelesi neydi bilemiyorum odasına takılacak xiomi bin gayet güzel ama gece görüşü de iyi..

Buhar makinesi ile napcaz A azaria Melasel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…