Aynen öyle. Ya bir de şimdi ilk bebek, her şeyi beraber yapalım istiyorum eşimle. Adamın içinde kalmasın. Anneler zaten kaç tane büyüttü. Tamam yardım etsinler ama bebekle ilgili kararları biz alalım istiyorum sadece. Kimse karışmasın. Zzahrada
kız bir sürü şeyi var sanırsın 0 3 ay 4 zibini çıktı çocuğumun
Ahahaha sanki benim de öyle ya, sanki hep evlik kıyafet almışım gibi geliyor ama bebek bi doğsun önce bi dur sen de dogunca kilosuna falan göre bakarız artık
Merhaba hanımlar iyi akşamlar iş çıkışı ayrıntılı ultrason randevum vardı herşey yolunda çok şükür ama gelin görün ki ayrıntılı da bile yüzünü göremedim gene göstermedi inat bebiş en azından ensesini ve kulaklarını bu sefer görebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum çok kıpır kıpır yaramaz bir oğlan cücüğü yükleniyor
ACİL! Kızlar ben bebeğimin hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum. Ama tabikide küçük olduğu için belli aralıklarla belli zamanlarda. Şuan 21. Haftamdayım dünden beri aşırı hareket ediyor çok kuvvetli şekilde değil ama durmuyor çok korkuyorum lütfen tecrübeli anneler huzursuz sanki içerde yolunda gitmeyen bir durummu var acaba ? Kordon mu geldi kurtulmaya çalışıyo ? Aklımda bir ton soru ve 10 gündür hastayım sinüzitim başladı .