Bencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.
Aynen öyle, ben 6.aydan sonra alicam kamerayı. Buhar pisiriciyi ben de kvye kitleyim gelince baya masraflı o
Bu tencere iyimis bende alabilirimBuharlı pişirici yerine bi insta mom şöyle bir önermişti kızlar, favorilerilemişim. Belki daha uygun opsiyon olarak araştırabiliriz
Bende bunu favladım alırım diyeBuharlı pişirici yerine bi insta mom şöyle bir önermişti kızlar, favorilerilemişim. Belki daha uygun opsiyon olarak araştırabiliriz
Teşekkür ederiz canımm.darısı burda bekleyen bütün herkese inşşşAyy cok şükür, sağlıkla geliyor minnoş
Benimkini ölçtü ama bişi söylemediKızlar detaylı ultrasonda, rahim agzı uzunlugunu ölçüyorlar mı?
İkinci sorum, vajinal muayene yapılıyor mu bu ölçüm için?
İlk gebeliğimde doktorum olmana gerek yok demişti ama bu sefer ki doktorum zorunlu kıldı vardır bi bildiği diyorumBenim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.
Aventin pişiricisi muhteşem bişey ek gıdanın olmazsa olmazı bence de oğlumdayken almıştım duruyor hala iyi ki kimseye vermemişim. H.sonu e bebekte 1700 tl olduğunu görünce şok oldum. 7 sene oldu ben alalı o zaman da pahalıydı ama bu kadar değildiBencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.
İnşallah negatif çıkar canım. Bir arkadasın daha negatif çıktı grupta stres yapma. Kaç gün gecti üstünden, kapalı alanda mıydınız?
Pozitif çıktımKuzum tekrar kusura bakma kargonun azizliğine uğradık. Güzel gunlerde kullansın minnoş. Bu arada umarım testinde negatif çıkar
ya sınıflardan sandalyeleri kaldırmışlar. kimse oturmasın diye. oturmak yasak bizde. böyle saçma bir hal. yarın bi doktora deyim. ona göre düşüncem bişeyler. ben de sitrat form şase şeklimde aldım magnezyumuArkadaşlar ben şöyle kalın kalın, mümkünse içi yumuşak elyaflı bir hamile eşofman altı arıyorum evde giymek için ama internette bulduklarımın hepsi orta veya ince kalınlık çıkıyor. Sizin bildiğiniz var mı? Kalın ama çok naylon olmayan tayt da olur.
Ben gelmek isterim, günlerimiz saatlerimiz uyarsa. Ulaşım olarak raylı sistemin olduğu her yere gelebilirim sanırımSağlık açısından çok kalabalık avmlere kendimiz de gitmiyoruz, onun dışındaki yerler daha iyi olur.
Prema Sundari Green Clean kullanıyormuş ben onu denemeyi düşünüyorum.
kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam benbide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünüm sizde de varmı böyle durumlar
Geçmiş olsun, bu sürekli ayakta durma zorunluluğundan doktor raporuyla kurtulma şansınız yok mu, ayakta uzun süre durması sakıncalıdır gibi bir şey yazsa size idareye gösterseniz? En azından öğrenciler aktivite yaparken oturmanıza müsaade etmiyorlar mı ne kadar zalimce bu özel sektör. Varisin en büyük dostu kötü beslenme bu arada, şeker ve trans yağlar damarlarımızı en tahrip eden şey. Bende de var eskiden kalma mor mor örümcek ağları. Biz öğretmen olarak ekstra beslenmemize dikkat etmeliyiz ki büyümesinler.
Bizimki de aynı günaklıma geldikçe ben de of ne kadar uzun süre var ya diyorum. Sonra bir bakmışım hafta bitmiş daha az gün kalmış.
Bazı arkadaşlarımız magnezyum soruyor, sanırım @Panikli anne sormuştu ve bir arkadaş 100 liralık doktorunun verdiği ürünü beğendiğini söylemiş. Bakın bu ürünün eczane fiyatı 50 tl ve 5 mg çinko içeriği dışında aynı sayılır. Ben bunu ve venaturanın magnezyum biglisinatını kullanıyorum. Her formun işlevi var ve en kötü (işlevsiz) form magnezyum oksit olarak görülüyor. Kasılmalara ve kabızlığa en iyi geleni sitrat. Bazen günde 400 mg alıyorum iki farklı formdan. Şu geçen günkü üstümü açıp yatmam olmasaydı bugüne kadar hiç ağrı sızı kasılmam olmamıştı.
Bol bol c vitamini ve saglıklı beslenme, dinlenmece. Atlatacaksın canımPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Ben MEB de kadrolu öğretmenim . Pandemiden dolayı 24 haftalık olunca idari izne ayrılabiliyoruz . Ben ara tatilde 24 haftalık oluyorum . Ayrılacağımben özel okuldayım hiç idari izin düşünmüyordum.çünkü bizde olmuyor böyle izinler. benim bu bacaklar dayanamazsa diye düşündüm. idari izin nasıl oluyor 32. haftaya kadar raporlu gibi mi olunuyor .ben diyordum ki şubatım 2 .haftası doğum iznine çıkarım
Tetanoz asisi sadece Turkiyede oneriliyo diye duydum ben ve defalarca ameliyat kurtaj olmama ragmen tetanoz asim olmadigi icin bi sorun yasamadim hic.Benim duyduğuma göre de bebekte bağışıklık oluşuyormuş, bu aşının asıl amacı da uygunsuz bir doğum ortamı yada malzemeleri ile başbaşa kalınması gereken bir durum yaşarsanız bebeğinizin bağışıklığı olmasıymış. Tabi günümüz şartlarında düşük ihtimaller bu durumlar ama imkansız mıdır bilinmez
Gece refakatci olarak mi ?Hastaneye babayi aliyorlar burda. Aslında Almanya da heryerde aliyorlar artık.
Ayyy canim doktorunla hemen konuş kan sulandırıcı veriyolar sanırım. Bol bol meyve ye çok geçmiş olsunPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Muhteşem birsey haklısınız. Bana da arkadaş hediye etmişti. Her elime aldığımda dua ettim. Gerçekten cok büyük bir kolaylık.İlk gebeliğimde doktorum olmana gerek yok demişti ama bu sefer ki doktorum zorunlu kıldı vardır bi bildiği diyorumGüvenip olacağım inşallah
Aventin pişiricisi muhteşem bişey ek gıdanın olmazsa olmazı bence de oğlumdayken almıştım duruyor hala iyi ki kimseye vermemişim. H.sonu e bebekte 1700 tl olduğunu görünce şok oldum. 7 sene oldu ben alalı o zaman da pahalıydı ama bu kadar değil
Doğum geceye kadar sürerse evet. Yada aile odasi ayarlayabilirsiniz. Kaldığınız eyalete gore fiyat degisiyor. 50-100 euro civarı oluyor. Ama sadece babayı aliyorlar. Kardeşler kalamiyorGece refakatci olarak mi ?
Canım çok çok geçmiş olsun ya umarım sıkıntısız atlatırsınız şu süreci yaz arada bizePozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Çok geçmiş olsun canım ya.Sakin kötü düşünme.Merak etme o icerde guvende Rabbimin izniyle.Beslenmene çok dikkat et.Dr.vitamin falan verdimi?Pozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Meyva vs eksik etme ekstra yemene icmene ozen göster içine darlama grip gibi geçsin gitsin Allah'ın izniylePozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
çok geçmiş olsun. inşallah çar çabuk geçer giderPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?