2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.

Aynen öyle, ben 6.aydan sonra alicam kamerayı. Buhar pisiriciyi ben de kvye kitleyim gelince baya masraflı o

Buharlı pişirici yerine bi insta mom şöyle bir önermişti kızlar, favorilerilemişim. Belki daha uygun opsiyon olarak araştırabiliriz

Eklentiler

• 55873803-40FF-4FAF-B58B-347FC216BBF7.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
Buharlı pişirici yerine bi insta mom şöyle bir önermişti kızlar, favorilerilemişim. Belki daha uygun opsiyon olarak araştırabiliriz
Bu tencere iyimis bende alabilirim

Bendede aşağıya ekledigimin teflonu var içi eskidi defistircem böyle çelik alicam Makarna yap istediğini hasla kapağından süz derin olması ayrica güzeldi hiçbir tencerem bu kadar işe yaramadı

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-01-20-59-47-903_com.android.chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 43
Benim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.
İlk gebeliğimde doktorum olmana gerek yok demişti ama bu sefer ki doktorum zorunlu kıldı vardır bi bildiği diyorum Güvenip olacağım inşallah
Bencede en önemli şey.
İkincisi de ek gıdaya başlayınca aventin buhar pisiricisi. Cok büyük bir kolaylık.
Aventin pişiricisi muhteşem bişey ek gıdanın olmazsa olmazı bence de oğlumdayken almıştım duruyor hala iyi ki kimseye vermemişim. H.sonu e bebekte 1700 tl olduğunu görünce şok oldum. 7 sene oldu ben alalı o zaman da pahalıydı ama bu kadar değildi

İnşallah negatif çıkar canım. Bir arkadasın daha negatif çıktı grupta stres yapma. Kaç gün gecti üstünden, kapalı alanda mıydınız?

Kuzum tekrar kusura bakma kargonun azizliğine uğradık. Güzel gunlerde kullansın minnoş. Bu arada umarım testinde negatif çıkar
Pozitif çıktım umarım bebişe bi zararı olmaz

ya sınıflardan sandalyeleri kaldırmışlar. kimse oturmasın diye. oturmak yasak bizde. böyle saçma bir hal. yarın bi doktora deyim. ona göre düşüncem bişeyler. ben de sitrat form şase şeklimde aldım magnezyumu

Pozitif çıktım umarım bebişe bi zararı olmaz
Bol bol c vitamini ve saglıklı beslenme, dinlenmece. Atlatacaksın canım doktoruna yazma şansın varsa onu da bilgilendir, belki kan sulandırıcı iğne, veya hiç yoksa bi 100’luk coraspirin verir belki. Bazı doktorlar veriyor diye biliyorum

Ben MEB de kadrolu öğretmenim . Pandemiden dolayı 24 haftalık olunca idari izne ayrılabiliyoruz . Ben ara tatilde 24 haftalık oluyorum . Ayrılacağım

Tetanoz asisi sadece Turkiyede oneriliyo diye duydum ben ve defalarca ameliyat kurtaj olmama ragmen tetanoz asim olmadigi icin bi sorun yasamadim hic.

Muhteşem birsey haklısınız. Bana da arkadaş hediye etmişti. Her elime aldığımda dua ettim. Gerçekten cok büyük bir kolaylık.
Ama anlamadığım şey burda 80 euro yani tamam anladım TL değer cok kayb etti ama bu aletin fiyati cikmadi ki hadi 880 TL olsa neyse 1700 nedir. Resmen insanları kullanıyorlar. Kötü giden ekonomiyi daha da kötüye çekiyorlar. Bu neyin düşmanlığı anlamıyorum. Bırakın insanlar alsın rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…