2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğum geceye kadar sürerse evet. Yada aile odasi ayarlayabilirsiniz. Kaldığınız eyalete gore fiyat degisiyor. 50-100 euro civarı oluyor. Ama sadece babayı aliyorlar. Kardeşler kalamiyor
Aaa ben onu hic bilmiyordum. Ozel odayi biliyordum ama yine baba kalamiyor saniyordum. Oncesinde gidip hastaneye sorulabilir tabi tesekkur ederim

1000 tl ye kadar olsa hadi anlayacağım alıştık artık bu rakamlara ama 1700 tl gerçekten büyük abartı. Evimde olmasa şimdi gidip almazdım. Her bebekli evin ihtiyacıyken burda böyle ürünler lükse giriyor maalesef.

Ülkede lüks olmayan ne kaldı ki? Bugün okuldakilere bebek arabasina 3300 verdim dedim de o neymiş öyle dediler. Sanıyorlar ki arabalar 100 200 galiba
Dedim bin liraya da var 2 günde kırılıyor

Selam herkese, inşallah keyifler yerindedir pozitif çıkan arkadaşimiza geçmiş olsun arkadaşım geçirdi geçen hafta şu an 36. haftasi grip gibi atlattı vitaminlerinizi ve bol sıvı ile meyveyi ihmal etmeyi umarım kolay atlatirsinizbugün benim detaylı randevum vardi herşey yolundaymis çok şükür 570 gram olmuş kuzucumnormalde benim 22+3 tü ama 23+2 çıktı ve 27 Şubat dedi beklenen doğum tarihine bakalım birkaç güne kendi doktoruma gidicem o ne diycek.Detayli bekleyen herkesin güzel haberler almasii dileğiyle

Arkadaşının aşısı var mıydı canım merak ettim 36.hafta riski bir haftada covidde o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…