2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun bebek alışverişi egitimi vardir kizlar. Orda hemşire besiklere böyle koruyucu örgu veya koruyucu minder ped vs. Önermiyorum açık kalsin etrafı oksijen alsin bebek dedi. Yatagin etrafi kapali olursa sıcaklığı artar hem dedi. Ilk uc ay dönmeyecek zaten donmeye baslayinca da ne kadar sertlikle carpabilir kii dedi. Yuzlerini gommeyi cok severler çok sağlıklı deil, Ayaklandiklarinda uzerine basip yatakdan düşme riskleride var dedi. Bende düşünüyordum ama simdi almam sanırım.. Bilemedim..

Çok mantıklı geldi söyledikleri hep para harcamak için aslında pek çok şey masraftan başka birşey değil düşünüyorum da ben doğduğumda bir beşik yorgan yastık kundak hazır olmayan yikanan bez..sadece anne sevgisi yeter bir bebege

Aynen oyle biz bi hevesle oda olsun buda olsun eksik kalmayalim istiyoruz ama kullandikca anlayacagiz ne gerekli ne gereksiz.. Kuvetmi vardi eskiden leğende çimerdik Amerikan bezleri kaynatilirdi sabun tozuyla her sabah

Canım ya bende bununla ilgili soru sorcaktım tam buraya.
21. Haftamdayım. Ben de yarına aldım randevu devlete. önce ön muayene için randevu alınıyor muş , yarın mı yapar yoksa tekrar gün mü verir bilemedim.
Aç ya da tok karnına gitmek fark ediyor mu?

Bende o setlerdeki örgü yerine kare yastıklardan düşünüyordum aslında. Dediğiniz de mantıklı

Benim randevum sabah erkendi o yüzden çok bir şey yiyemedim. Muayenede aç tok farketmiyor, hatta yemek bence daha iyi çünkü benim bebek çok hareket etmediği için doktorum sürekli dürtmek zorunda kaldı

Benim randevum sabah erkendi o yüzden çok bir şey yiyemedim. Muayenede aç tok farketmiyor, hatta yemek bence daha iyi çünkü benim bebek çok hareket etmediği için doktorum sürekli dürtmek zorunda kaldı
Tamam canımm benim öğlen rabdevum o saate kadar da imkanı yok aç kalamam zaten

Ne güzel tedbir dolu geçiyor günleriniz bana 20. Hafta dediler ama küçüklükten beri aşılardan korkmuşumdur. Sizin gibi 22.haftada olsam 2hafta daha huzurlu olurum.
Aşı hafif ateş gibi şeyler yaptı mı??
Tetanoz aşısı sonrası ben de hiç bir yan etki olmadı, kol agrısı da olmadı. Aşı olmamış gibiyim acıkcası, korkmayın siz de hiç

Ne güzel tedbir dolu geçiyor günleriniz bana 20. Hafta dediler ama küçüklükten beri aşılardan korkmuşumdur. Sizin gibi 22.haftada olsam 2hafta daha huzurlu olurum.
Aşı hafif ateş gibi şeyler yaptı mı??
Bende de ateş yapmadı, biraz kol ağrısı oldu ama o da normal 2 asi var içinde. Tetanoz ve difteri oluyoruz. Aşıdan sonra kolunuza masaj yapın biraz sert bir şekilde.

Bu sefer buldum galiba arabayı mamas papas airo travel ve pusetli cybex GB Qbit aldım. Artık canlısını görüp beğenmediğimi iade edicem ikisi arasında kararsız kaldım. Önerisi olan varsa yorumlara açığım inşallah bu sefer araba seçimi sürecini tamamlayabilirim

Benim arkadaş da mamas papas strada var. Baya memnun ondan. Biraz tuzlu fiyatı ama

6.500lerden 4.900e düşmüş benim dediğim model. Ben kabin tipi pusetli arıyordum çokta alternatif yok açıkçası ve fiyatlarr maalesef 4-5 civarlarında
Aynen öyle. Biz de pregonun quatrro vip alalım diye gidip, escalade alıp çıktık
Daha da artacak fiyatları. Gelince evde dene, beğenmediğini iade et. Hayırlı olsun. Bir ağır eşyası daha tamamlandı bebişin

Sorma baya ağır Çok sağol. İnşallah dışarıda kullandığımız günleride görürüz

Kızlar çatlaklarınız ne durumda şimdiden? Benim göğüslerde biraz oluşmaya başlamış sabah akşam bio oil sürüyorum umarım kalıcı olmazlar
Çatlak dedin aklıma geldi geçen yine yemişim yırtılıyorum havalar soğudu tabi kalın giyindim. Sen atlet iz yap göbeğime lierac sürerken bi baktım çatlak gibi bi sürü iz aklım çıktı sonradan geçince anladım atlet iziymiş
Ben de şuan tık yok ama kesin çatlıcak hissediyorum çok gerginim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…