2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hahahahah biz bildiğin halay çekiyoruz. Daha dur neler yapacak? Fazla hareketli olması içerde keyfinin yerinde olması anlamına geliyor. Telaş yapmayın yani. 28.haftadan sonra da hareketlerini saymamizi söyleyecek doktorlar. 2 saat içinde 10 defa hareket ederse problem yok demekmiş. Zaten şu an hareketleri düzensiz. 25.haftadan sonra düzene girecek :)

Aynen oyle biz bi hevesle oda olsun buda olsun eksik kalmayalim istiyoruz ama kullandikca anlayacagiz ne gerekli ne gereksiz.. Kuvetmi vardi eskiden leğende çimerdik Amerikan bezleri kaynatilirdi sabun tozuyla her sabah
Birde düşün kova dediğin de büyük demir tencere almış annem iki saplı kova..o yetmeyince büyük zeytin tenekesi mi ne bulmuş titiz kaynat anam kaynat bezleri .. küvet zaten yokmuş büyük leğen..

Kız kur da şu müzik kutusunu konuşalım o uçların takılacağı yer yokk pil takcak yer de yok nasıl çalışcakkkk bi video izliyim işe gidince djjdsk
Benimki sessiz şarkı ninni benden

Fi tarihinde alıntılamışım ama ne yazacaktım acaba
Ben de kendi şifonyerimden ve dolabından epey yer ayırdım yeter şimdilik diye düşünüyorum :)
Benim standart her sabah öyle. Doktoruma da sordum çok normal dedi, akşamları bağırsaklar kandan gaz mı alıyomuş gaz mı veriyormuş birşeyler anlattı ama Endişelenecek bir şey olmadığını söyledi akşam yemeğini olabildiğince erkene çek dedi ama ne mümkün 20:30 dan önce eve varamıyorum ki İstanbul trafiğinde
Ben normalde pembeciyim ama bunlarda nude ve gri tonlara bayıldım.
Ama beşik kenarı kullanılmaması konusunda E Elflatunn a katılıyorum. Amerikan pediatri derneği de önermiyor Ani Bebek Ölümü Sendromunu engellemek için beşikte yatak ve bebekten başka hiçbir şey olmamalıymış. Yorgan yastık dahil. Mevsimine göre bir uyku tulumu yeterliymiş uyurken. Kendini korkuluğa çarpma riski burnunu o kenarlıklara kapatma riskinin yanında hiçbir şey. Bebekler belli bir dönem yalnızca burundan nefes alıyolar çünkü o yüzden burunlarını kapanma riskine çok dikkat edilmesi gerekiyormuş :) İzleye okuya öğrenicez hep birlikte

Kız kur da şu müzik kutusunu konuşalım o uçların takılacağı yer yokk pil takcak yer de yok nasıl çalışcakkkk bi video izliyim işe gidince djjdsk
Satan çocukta bilmiyodu ne olduğu eşim dedi ben hallederm kursam koycak yer yok buluruz nası çalıştığını

Günaydınnn. Burdaki arkadaşlar az hareket ediyor stres oluyorum derdi dün ne kadar zor olduğuna hak verdim dün akşam çok az hissettim ve sabaha kadar stresli uyudum inşaallah biraz sonra bişeyler yiyince hareketlerinir. normalde bir kaç şey yaptığım da hareket ederdi yok etmedi

arada dinleniyodur annesii tembellik yapıyodurrrr

Koruyucu koymak istemiyorsanız beşiğin yanlarında boşluk olmamalı. Benim oğlum 9-10 aylıkken yanlarda koruyucu olmasına rağmen ayağını sıkıştırmıştı. Koruyucumuz sadece üstten bağlıydı o zamana kadar tehlike arz ettiğini düşünmemiştim sonra altına da ip dikmişti kayınvalidem ordan da bağlamıştık. Örgü olanlar görüntü olarak çok güzel gözüküyor ama bence hem yanları tam kapatmadığı için hem de dediğiniz gibi üstüne basabileceği için kullanışlı değil.

Çok hareketli bir bebek bile olsa insanın başına 1-2 kere geliyor böyle endişe etme hemen. Şu an daha küçükler ve sık sık döndükleri için pozisyon değiştiğinde daha içe gömülüyordur sen de hareketi az hissediyorsundur. Eskiden doktorlar saatte 10 kere hareket etmesi lazım sayın falan diyordu ama şimdi artık bu tez geçerli değilmiş. 30. Haftaya kadar günde 1-2 hareketi hissetmek bile yeterliymiş.

Bana da doktorum 24 saatte minimum bir kez hissetmen yeterli demişti. 22. Hafta itibariyleydi sanırım pek emin değilim.

Iki haftadır bu gynoferon beni mahvetti ya doktor kabizlik ya da ishal yapabilir demisti. Sagolsun bi oyle yapiyo bi oyle cocuk gibi gundemimde surekli bi tuvalet var biz bu demiri hamileligin sonuna kadar icicez mi? oyleyse bari baska seyler deniyim, sıkıntı yasamadiklariniz var mi?

Haklısınız örgüler yerine bu kenar yastıklardan düşünüyordum aslında.

Benım denemedıgım hap kalmadı dedıgın gıbı ıçbı ıshal bı kabız sureklı karın agrısı mıde bagırsak problemı yasıyodm ocean mıcrofer ın demırını kullanıyorm hıc yan etkı hıssetmedım cok rahatladım

günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara

günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Benimde tam tersi akşam 11 dedin mi benim uykum felaket geliyor bir ağırlık çöküyor gidiyor gözlerim direk

Haklısınız örgüler yerine bu kenar yastıklardan düşünüyordum aslında.
Eki Görüntüle 2944659
Bu daha tehlikeli geldi bana bağlanmıyor da direkt yüzüne düşüp burnunu kapatabilir. En azından ilk 6 ay hiç kullanmamakta fayda var bence bacağını sıkıştırarak kadar hareketli olunca düşünülebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…