Hahahahah biz bildiğin halay çekiyoruz. Daha dur neler yapacak? Fazla hareketli olması içerde keyfinin yerinde olması anlamına geliyor. Telaş yapmayın yani. 28.haftadan sonra da hareketlerini saymamizi söyleyecek doktorlar. 2 saat içinde 10 defa hareket ederse problem yok demekmiş. Zaten şu an hareketleri düzensiz. 25.haftadan sonra düzene girecek :)Kızlar bebişimi ilk defa bu kadar uzun süre ve şiddetli hissettimgeçen fazla hareket ediyor diye telaşlanan anneleri şimdi anladım Gerçekten karnımda bi bebek olduğunu idrak ettim ay çok değişik oldum yaaaaa........
Kız kur da şu müzik kutusunu konuşalım o uçların takılacağı yer yokk pil takcak yer de yok nasıl çalışcakkkk bi video izliyim işe gidince djjdskAyy çok güzell sağlıkla kullan canım ben daha kurmadım
Birde düşün kova dediğin de büyük demir tencere almış annem iki saplı kova..o yetmeyince büyük zeytin tenekesi mi ne bulmuş titiz kaynat anam kaynat bezleri .. küvet zaten yokmuş büyük leğen..Aynen oyle biz bi hevesle oda olsun buda olsun eksik kalmayalim istiyoruz ama kullandikca anlayacagiz ne gerekli ne gereksiz.. Kuvetmi vardi eskiden leğende çimerdikAmerikan bezleri kaynatilirdi sabun tozuyla her sabah
Benimki sessiz şarkı ninni bendenKız kur da şu müzik kutusunu konuşalım o uçların takılacağı yer yokk pil takcak yer de yok nasıl çalışcakkkk bi video izliyim işe gidince djjdsk
Fi tarihinde alıntılamışım ama ne yazacaktım acabaBenimde cok az kaldi alacagım. Hastane cantamıda yapicam çantayı siparis verdim. Sadece park yatağı silicem yeni ama olsun anakucagi flnda ayni sekilde silincek. kiyafet yıkamam yok cok sukür. Emzik biberin vs onlari steril etmedim birde. Sifonyer ve çantayıda bugün siparis ediyorum. Tatlı telaslar ya cok sükür.oda simdilik yapamıycam insaAllah tasınınca. Bu sifonyeri ikeanin duzenleyicisini birde kendi sifonyerimden bir cekmeceyi kızıma kullanıcam insaAllah.
Benim standart her sabah öyle. Doktoruma da sordum çok normal dedi, akşamları bağırsaklar kandan gaz mı alıyomuş gaz mı veriyormuş birşeyler anlattı amaSelam güzellikler :) Dün akşama kadar gayet hamile karnım ve sertlik vardı. Bu sabah ne karnım var nede sertlikbu normal mi bi arkadaş daha yazmıştı karnım yumuşak sert değil diye telaş yapmak istemiyorum ama çok garip
Ben normalde pembeciyim ama bunlarda nude ve gri tonlara bayıldım.Biraz yardım rica ediyoruuumSeçemedim bir türlü yatak takımını. Bir yanım aşırı pembeye gidiyor bir yanım nude pastel tonlarda kal diyor bilemedim. Sizce hanımlar?
Eki Görüntüle 2944529 Eki Görüntüle 2944530 Eki Görüntüle 2944531 Eki Görüntüle 2944532 Eki Görüntüle 2944533 Eki Görüntüle 2944534
Satan çocukta bilmiyodu ne olduğu eşim dedi ben halledermKız kur da şu müzik kutusunu konuşalım o uçların takılacağı yer yokk pil takcak yer de yok nasıl çalışcakkkk bi video izliyim işe gidince djjdsk
Şu an salonun ortasına aldım bakıp bakıp duygulanmak içinSatan çocukta bilmiyodu ne olduğu eşim dedi ben halledermkursam koycak yer yok buluruz nası çalıştığını
arada dinleniyodur annesii tembellik yapıyodurrrrGünaydınnn. Burdaki arkadaşlar az hareket ediyor stres oluyorum derdi dün ne kadar zor olduğuna hak verdimdün akşam çok az hissettim ve sabaha kadar stresli uyudum inşaallah biraz sonra bişeyler yiyince hareketlerinir. normalde bir kaç şey yaptığım da hareket ederdi yok etmedi
Koruyucu koymak istemiyorsanız beşiğin yanlarında boşluk olmamalı. Benim oğlum 9-10 aylıkken yanlarda koruyucu olmasına rağmen ayağını sıkıştırmıştı. Koruyucumuz sadece üstten bağlıydı o zamana kadar tehlike arz ettiğini düşünmemiştim sonra altına da ip dikmişti kayınvalidem ordan da bağlamıştık. Örgü olanlar görüntü olarak çok güzel gözüküyor ama bence hem yanları tam kapatmadığı için hem de dediğiniz gibi üstüne basabileceği için kullanışlı değil.Bugun bebek alışverişi egitimi vardir kizlar. Orda hemşire besiklere böyle koruyucu örgu veya koruyucu minder ped vs. Önermiyorum açık kalsin etrafı oksijen alsin bebek dedi. Yatagin etrafi kapali olursa sıcaklığı artar hem dedi. Ilk uc ay dönmeyecek zaten donmeye baslayinca da ne kadar sertlikle carpabilir kii dedi. Yuzlerini gommeyi cok severler çok sağlıklı deil, Ayaklandiklarinda uzerine basip yatakdan düşme riskleride var dedi. Bende düşünüyordum ama simdi almam sanırım.. Bilemedim..
Çok hareketli bir bebek bile olsa insanın başına 1-2 kere geliyor böyle endişe etme hemen. Şu an daha küçükler ve sık sık döndükleri için pozisyon değiştiğinde daha içe gömülüyordur sen de hareketi az hissediyorsundur. Eskiden doktorlar saatte 10 kere hareket etmesi lazım sayın falan diyordu ama şimdi artık bu tez geçerli değilmiş. 30. Haftaya kadar günde 1-2 hareketi hissetmek bile yeterliymiş.Günaydınnn. Burdaki arkadaşlar az hareket ediyor stres oluyorum derdi dün ne kadar zor olduğuna hak verdimdün akşam çok az hissettim ve sabaha kadar stresli uyudum inşaallah biraz sonra bişeyler yiyince hareketlerinir. normalde bir kaç şey yaptığım da hareket ederdi yok etmedi
Bana da doktorum 24 saatte minimum bir kez hissetmen yeterli demişti. 22. Hafta itibariyleydi sanırım pek emin değilim.Çok hareketli bir bebek bile olsa insanın başına 1-2 kere geliyor böyle endişe etme hemen. Şu an daha küçükler ve sık sık döndükleri için pozisyon değiştiğinde daha içe gömülüyordur sen de hareketi az hissediyorsundur. Eskiden doktorlar saatte 10 kere hareket etmesi lazım sayın falan diyordu ama şimdi artık bu tez geçerli değilmiş. 30. Haftaya kadar günde 1-2 hareketi hissetmek bile yeterliymiş.
Haklısınız örgüler yerine bu kenar yastıklardan düşünüyordum aslında.Koruyucu koymak istemiyorsanız beşiğin yanlarında boşluk olmamalı. Benim oğlum 9-10 aylıkken yanlarda koruyucu olmasına rağmen ayağını sıkıştırmıştı. Koruyucumuz sadece üstten bağlıydı o zamana kadar tehlike arz ettiğini düşünmemiştim sonra altına da ip dikmişti kayınvalidem ordan da bağlamıştık. Örgü olanlar görüntü olarak çok güzel gözüküyor ama bence hem yanları tam kapatmadığı için hem de dediğiniz gibi üstüne basabileceği için kullanışlı değil.
Benım denemedıgım hap kalmadı dedıgın gıbı ıçbı ıshal bı kabız sureklı karın agrısı mıde bagırsak problemı yasıyodm ocean mıcrofer ın demırını kullanıyorm hıc yan etkı hıssetmedım cok rahatladımIki haftadır bu gynoferon beni mahvetti ya doktor kabizlik ya da ishal yapabilir demisti. Sagolsun bi oyle yapiyo bi oyle cocuk gibi gundemimde surekli bi tuvalet varbiz bu demiri hamileligin sonuna kadar icicez mi? oyleyse bari baska seyler deniyim, sıkıntı yasamadiklariniz var mi?
Benimde tam tersi akşam 11 dedin mi benim uykum felaket geliyor bir ağırlık çöküyor gidiyor gözlerim direkgünaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Bu daha tehlikeli geldi bana bağlanmıyor da direkt yüzüne düşüp burnunu kapatabilir. En azından ilk 6 ay hiç kullanmamakta fayda var bence bacağını sıkıştırarak kadar hareketli olunca düşünülebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?