bende o geçti 2 aydır falan olmuyor :))Benimde tam tersi akşam 11 dedin mi benim uykum felaket geliyor bir ağırlık çöküyor gidiyor gözlerim direk
Çok sağ ol canım bi nebze rahatladım. Çikolata tadımlık yerdim bir paket yedim sırf azıcık hissedeyim diye az az hissediyorum buna da çok şükür dün gece çok korktum aklıma kötü kötü şeyler geldi. Can taşımak bambaşka bişeymiş gerçekten insna yaşayınca anlıyormuşÇok hareketli bir bebek bile olsa insanın başına 1-2 kere geliyor böyle endişe etme hemen. Şu an daha küçükler ve sık sık döndükleri için pozisyon değiştiğinde daha içe gömülüyordur sen de hareketi az hissediyorsundur. Eskiden doktorlar saatte 10 kere hareket etmesi lazım sayın falan diyordu ama şimdi artık bu tez geçerli değilmiş. 30. Haftaya kadar günde 1-2 hareketi hissetmek bile yeterliymiş.
Günaydınlar ben ne zaman tatlı biseyler yesem içerde disco havası oluyor sanırımGünaydın kızlar güne bebişimin karmını gıdıklamalarıyla uyandım açıktı heralde bu gene
Her gün aynı yoğunluk ve tempoda beklememek gerekiyormuş bu haftalarda bana böyle söyledi doktorum. İçinizi ferah tutunÇok sağ ol canım bi nebze rahatladım. Çikolata tadımlık yerdim bir paket yedim sırf azıcık hissedeyim diye az az hissediyorum buna da çok şükür dün gece çok korktum aklıma kötü kötü şeyler geldi. Can taşımak bambaşka bişeymiş gerçekten insna yaşayınca anlıyormuş
Ama bu yastıkların arkasında bağcık var mı yatağa sabitlenmiyorsa almayın derim
Ben 11 gibi uyuyorum ama gece wc ihtiyacı olduğu için uyanıyorum tekrar uyumam 1 saat sürüyor. Artık bundan sonra uykusuzluk normal uyusam bile sürekli uyanıyorum.günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Merak etme canım bu durumu hepimiz yaşıyoruz. Kolay mı içimizde küçücük canlar var ve çoook kıymetliler e hormonlarımız da tavanÇok sağ ol canım bi nebze rahatladım. Çikolata tadımlık yerdim bir paket yedim sırf azıcık hissedeyim diye az az hissediyorum buna da çok şükür dün gece çok korktum aklıma kötü kötü şeyler geldi. Can taşımak bambaşka bişeymiş gerçekten insna yaşayınca anlıyormuş
Doktoruma sorup degistireyim bide bunu deniyim madem aynen surekli agri, gaz vs hayat kalitem düştüBenım denemedıgım hap kalmadı dedıgın gıbı ıçbı ıshal bı kabız sureklı karın agrısı mıde bagırsak problemı yasıyodm ocean mıcrofer ın demırını kullanıyorm hıc yan etkı hıssetmedım cok rahatladım
hiç wcye kalkmıyorum neredeyse ama sanki günlerdir uyumuşum gibi cin gibiyim bütün geceAma bu yastıkların arkasında bağcık var mı yatağa sabitlenmiyorsa almayın derimdüz koruyucular var en güzeli onlar
Ben 11 gibi uyuyorum ama gece wc ihtiyacı olduğu için uyanıyorum tekrar uyumam 1 saat sürüyor. Artık bundan sonra uykusuzluk normal uyusam bile sürekli uyanıyorum.
Merak etme canım bu durumu hepimiz yaşıyoruz. Kolay mı içimizde küçücük canlar var ve çoook kıymetliler e hormonlarımız da tavan
İlk hamileliğimde ben de öyleydim. Sabah ezanına kadar uyuyamazdım. Allah kolaylık versinhiç wcye kalkmıyorum neredeyse ama sanki günlerdir uyumuşum gibi cin gibiyim bütün gece
Var var arkadan sabitleniyorlarAma bu yastıkların arkasında bağcık var mı yatağa sabitlenmiyorsa almayın derimdüz koruyucular var en güzeli onlar
Kuzum erik suyu eğer bulabilirsen kabızlığa çok iyi, bir de chia tohumu al yoğurtla karıştır ye ishale falan çok iyi geliyorIki haftadır bu gynoferon beni mahvetti ya doktor kabizlik ya da ishal yapabilir demisti. Sagolsun bi oyle yapiyo bi oyle cocuk gibi gundemimde surekli bi tuvalet varbiz bu demiri hamileligin sonuna kadar icicez mi? oyleyse bari baska seyler deniyim, sıkıntı yasamadiklariniz var mi?
ben hamilelik başından beri öyleyim o hamilelik uyuması dedikleri hiç uğramadı hiiiç bizimki de geceleri çok seviyo anası gibi yandık doğuncahiç wcye kalkmıyorum neredeyse ama sanki günlerdir uyumuşum gibi cin gibiyim bütün gece
Ben 15. Haftadan beri böyleyim ilk başlarda ağlıyordum uykusuzluktan yorgunluktan hatta. Şimdi alıştım sürekli tuvalete uyanıyorum uyuyamazsam da bir şeylerle oyalanıyorum uyuyana kadargünaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Sabah 7e doğru yattım, hala adam gibi uyuyamadım.günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Evet bır onuda dene bakalım ama o rahatsızlık cok zor ınsanı mahvedıyorDoktoruma sorup degistireyim bide bunu deniyim madem aynen surekli agri, gaz vs hayat kalitem düştü
Tabi görüyorum videoya alıp eşine atıyorumGünaydınlar ben ne zaman tatlı biseyler yesem içerde disco havası oluyor sanırımbir de artık dışardan da görebiliyorum tekmelediginde siz de görüyor musunuz
banada yeni güncelleme geldi demek ki benim gibiler de varmış bakben hamilelik başından beri öyleyim o hamilelik uyuması dedikleri hiç uğramadı hiiiç bizimki de geceleri çok seviyo anası gibi yandık doğunca
bende oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galibaBen 15. Haftadan beri böyleyim ilk başlarda ağlıyordum uykusuzluktan yorgunluktan hatta. Şimdi alıştım sürekli tuvalete uyanıyorum uyuyamazsam da bir şeylerle oyalanıyorum uyuyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?