2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok sağ ol canım bi nebze rahatladım. Çikolata tadımlık yerdim bir paket yedim sırf azıcık hissedeyim diye az az hissediyorum buna da çok şükür dün gece çok korktum aklıma kötü kötü şeyler geldi. Can taşımak bambaşka bişeymiş gerçekten insna yaşayınca anlıyormuş

Günaydın kızlar güne bebişimin karmını gıdıklamalarıyla uyandım açıktı heralde bu gene
Günaydınlar ben ne zaman tatlı biseyler yesem içerde disco havası oluyor sanırım bir de artık dışardan da görebiliyorum tekmelediginde siz de görüyor musunuz

Her gün aynı yoğunluk ve tempoda beklememek gerekiyormuş bu haftalarda bana böyle söyledi doktorum. İçinizi ferah tutun hep iyi düşünün iyi olsun

Haklısınız örgüler yerine bu kenar yastıklardan düşünüyordum aslında.
Eki Görüntüle 2944659
Ama bu yastıkların arkasında bağcık var mı yatağa sabitlenmiyorsa almayın derim düz koruyucular var en güzeli onlar
günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Ben 11 gibi uyuyorum ama gece wc ihtiyacı olduğu için uyanıyorum tekrar uyumam 1 saat sürüyor. Artık bundan sonra uykusuzluk normal uyusam bile sürekli uyanıyorum.
Merak etme canım bu durumu hepimiz yaşıyoruz. Kolay mı içimizde küçücük canlar var ve çoook kıymetliler e hormonlarımız da tavan

Doktoruma sorup degistireyim bide bunu deniyim madem aynen surekli agri, gaz vs hayat kalitem düştü

hiç wcye kalkmıyorum neredeyse ama sanki günlerdir uyumuşum gibi cin gibiyim bütün gece

Kuzum erik suyu eğer bulabilirsen kabızlığa çok iyi, bir de chia tohumu al yoğurtla karıştır ye ishale falan çok iyi geliyor

günaydınnnlar, bana uykusuzluk güncellemesi geldi 3-4 gündür 2den erken uyuyamıyorum yatakta sağa sola dön dön... dün gece 4te uyudum var mı benzer durum yaşayan, yoksa bende mi bir düzensizlik oldu bu ara
Ben 15. Haftadan beri böyleyim ilk başlarda ağlıyordum uykusuzluktan yorgunluktan hatta. Şimdi alıştım sürekli tuvalete uyanıyorum uyuyamazsam da bir şeylerle oyalanıyorum uyuyana kadar

Sabah 7e doğru yattım, hala adam gibi uyuyamadım.

Günaydınlar ben ne zaman tatlı biseyler yesem içerde disco havası oluyor sanırım bir de artık dışardan da görebiliyorum tekmelediginde siz de görüyor musunuz
Tabi görüyorum videoya alıp eşine atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…