- 8 Temmuz 2021
- 773
- 1.045
- 63
- 30
Canım ben kahvaltıda bir kase yoğurt tüketiyorum o rahatlattı biraz onu yemezsen bende hiç tuvalete çıkamıyorum çözümü onda buldumDoktoruma sorup degistireyim bide bunu deniyim madem aynen surekli agri, gaz vs hayat kalitem düştü
en azından yalnız olmadığıma sevindim açıkçasıSabah 7e doğru yattım, hala adam gibi uyuyamadım.
bana uyku güncellemesi ne zaman gelecek 6. ayımıza girdik ne zaman uyuyacağım yaen azından yalnız olmadığıma sevindim açıkçasıacaba kendi kendime strese mi giriyorum diye düşünmüştüm, normalmiş demek uykusuzluk güncellemesi :)
ben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Bende demir kullanmıyorum canım doktorum şuan için değerlirimin iyi olduğunu demir hapının yan etkileri uğraşmamı söyledi 24 hafta da başlarız dedi d vitamini de magnezyum kalsiyum karışık olan bi takviye verdi onu kullanıyorum canımben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
galiba sen uykusuz anne olacaksın canım, artık uykusuz geceler başlıyor gibibana uyku güncellemesi ne zaman gelecek 6. ayımıza girdik ne zaman uyuyacağım ya
Çikçikçik regenesis kardeşliği o zamannnBensadece regenesis e devam
oh az daha içim rahatladıBende demir kullanmıyorum canım doktorum şuan için değerlirimin iyi olduğunu demir hapının yan etkileri uğraşmamı söyledi 24 hafta da başlarız dedi d vitamini de magnezyum kalsiyum karışık olan bi takviye verdi onu kullanıyorum canım
gözaltlarım morluktan zombiye döndügaliba sen uykusuz anne olacaksın canım, artık uykusuz geceler başlıyor gibi
Daha küçükler bizimkiler hareket etmediği günler olması normalGünaydınnn. Burdaki arkadaşlar az hareket ediyor stres oluyorum derdi dün ne kadar zor olduğuna hak verdimdün akşam çok az hissettim ve sabaha kadar stresli uyudum inşaallah biraz sonra bişeyler yiyince hareketlerinir. normalde bir kaç şey yaptığım da hareket ederdi yok etmedi
Bende şükür varis falan yoktu ama yeni farkediyirum bacaklarımda küçük morluklar olmaya başlamış.demekki vücudun almaya elverişli daha bebisler 300.400gr ileriyi dusunemiyorum 20kg ile kapatırız insallahhaklısın iyi olsunlar da. ben sürekli ayaktayım hareketliyim aslında neden aldım bu kadar bilmiyorum. aşırı da yemiyorum. korkum ağırlaştım mı varislerim beni taşıyabilcek mi. yoksa alayım kilo ne olcak
Olmaz canım merak etme atabildigin kadar at o balgamı temizlensin ciğerlerin.bendede olmuştu hırıltılı şekilde öksürük ve balgam suyu icebiliyorsan çok iç en iyi balgam sökücü.mslum hiç bı ilaç kullanılmıyor.Bol ballı limonlu ilik su içmiştim ben sade sudan tiksinince.Balgamlı öksürük var bu ne demek acaba ya çok korkuyorum bebeğe bir şey olur diye
Gri filli ve sondan bı önceki çok güzel.saglikli günlerde kullansın minnosBiraz yardım rica ediyoruuumSeçemedim bir türlü yatak takımını. Bir yanım aşırı pembeye gidiyor bir yanım nude pastel tonlarda kal diyor bilemedim. Sizce hanımlar?
Eki Görüntüle 2944529 Eki Görüntüle 2944530 Eki Görüntüle 2944531 Eki Görüntüle 2944532 Eki Görüntüle 2944533 Eki Görüntüle 2944534
Ay ne tatliBebişlerim uyku muhabbeti dönmüş, bende en başından beri uykuya çok düşkündüm normalde de severim gerçi de ben bildiginiZ 10-11 en geç uyuyorum daha doğrusu uyuyakaliyorum ve çalışmadığım halde
Bu arada dün minnoskom ilk defa babasına muhteşem bir tekme attı. Babası elini koydu sevdi sevdi başta hiç tepki yok, sonra bi vurdu nolduğunu şaşırdıkgerçekten sesleri ayırt ediyolar artık G gumus82 senden de bekliyorum
Ablam yurt dışında onunda bana dediği bı tarz şeyler onerilmiyo çocuklarda boğulma tehlikesi yarattığı için yastık ve yorgan siz düz zemin oneriliyormus reflü yastığı bile önerilmiyor dedi.Bugun bebek alışverişi egitimi vardir kizlar. Orda hemşire besiklere böyle koruyucu örgu veya koruyucu minder ped vs. Önermiyorum açık kalsin etrafı oksijen alsin bebek dedi. Yatagin etrafi kapali olursa sıcaklığı artar hem dedi. Ilk uc ay dönmeyecek zaten donmeye baslayinca da ne kadar sertlikle carpabilir kii dedi. Yuzlerini gommeyi cok severler çok sağlıklı deil, Ayaklandiklarinda uzerine basip yatakdan düşme riskleride var dedi. Bende düşünüyordum ama simdi almam sanırım.. Bilemedim..
Cokgevmis olsun gebelikte normalmiş ilk günden beri uğraşıyorum.bol su içiyorum günde 4kez çamaşır değişimi yapıyorum.ama yinede oluyor anlamadım en son çözümü WC sürekli gitmekte buldum çok az bile olsa biriktirme den yapıp geliyorum birimince bakteri üretiyormus mesane.İdrar enfeksiyonu çıktı bende off off normalde yaşamadığım ne hastalık varsa yaşıyorum hamilelikte
Ucuz olan ne varki canım?iyice insanları somuruyorlar artık birşey alırken üç beş kez düşünüyorum ben gerçekten gereklimi diye.bizde ikiz bebek arabası bektik e bebekte prego 6.500 Muş kaç ay çalışır artık eşim onu almak için yeterki bebeklerimiz sağlıkla olsun diyoruzda bu kadarda abartilmaz fiyatlar.yurtdisinda yaşayasim geldi bı an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?