2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende çok dikkat ederdim bundan sonra daha da dikkat edicem Hiç bir belirti yoktu sadece yürürken ağrı giriyordu karnıma ne yanma ne idrar varmış hissi ne ateş hiç bişey yoktu doktorum demese idrar yolunda sorun vardır diye aklıma gelmezdi

Benim vajen bölgesinde batma oluyordu o zaman biliyordum.hemen tahlil yaptırıyorum bakteri çıkıyordu.dr dedim ne kadar dikkat edersen et oluyor gebelikte dedi.monurol şase veriyor tek kullanımlık sanada verdiler i

Benim vajen bölgesinde batma oluyordu o zaman biliyordum.hemen tahlil yaptırıyorum bakteri çıkıyordu.dr dedim ne kadar dikkat edersen et oluyor gebelikte dedi.monurol şase veriyor tek kullanımlık sanada verdiler i
Bana hem onu verdiler hemde sef antibiyotik verdiler

Bana hem onu verdiler hemde sef antibiyotik verdiler
Geçer ilaçlarla inşallah.bana antibiyotik vermediler idrar kültürü baktılar ve bol su iç dediler.birde yaban mersinj kapsülleri çok faydaliymis idrar enfeksiyon için.dahada devam etseydi alacaktım bende

Sorma canım bende öyle artık kendimizden geçtik almıyoruz bişey yavrumuza alalım diyoruz da hiç birşeye el atılacak gibi değil Allah herkesin yardımcısı olsun.yeter ki sağlık olsun da herşeyin üstesinden geliriz Allahın izni ile

Günaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum

Geçer ilaçlarla inşallah.bana antibiyotik vermediler idrar kültürü baktılar ve bol su iç dediler.birde yaban mersinj kapsülleri çok faydaliymis idrar enfeksiyon için.dahada devam etseydi alacaktım bende
Enfeksiyona bağlı herhalde ilaç vermeleri gereksiz yere antibiyotik vermezler inşallah içtim bende kadın doğum doktorum iç diyince

Enfeksiyona bağlı herhalde ilaç vermeleri gereksiz yere antibiyotik vermezler inşallah içtim bende kadın doğum doktorum iç diyince
En iyisini yapmışsın zaten gebelikte kullanılan bı antibiyotiktir enfeksiyon daha tehlikeli.difa olsun.

Rabbim yardım eder inşallah kismetiyle gelir bebisler.maddi imkanı olan herşeyi alabilir bizlerde gerekeni alırız olsun.hersekil buyur bebisler

Günaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Bu kadar tedirgin sen yaptırmayı bilirsin.
Yurt dışında yapmıyorlar zaten. Yani benim ikinci bebegim inşallah. Ilkinde de olmadim.
Bu arada ben de bir haftadır nezle gibiydim sanki bugun daha çok halsizim. Test yapmaya gideceğim birazdan. Yarin detayli ultrason var hastanede. Testi mecburi yapacagim test yapmadan da almiyorlar hastaneye.

Bende baktım şimdi google amca güvenli diyo Normalde ilaç konusunda tereddüt etmem ama konu evlat olunca değişiyormuş işler
Gebelik kategorisi önemli bildiğim kadarıyla.iyi bari Google amca bilete güzel birşey demiş felaket tellalligi yapmamış ya hemde nasıl konu evlat olunca ben önceden normal insan gibi yürüdüm şimdi tam bı düşün artık.sanki düşecek psikolojisi var hiç alakası yok aslında ama işte ana yüreği

Canım öyle bisey olmaZ. Düşünsene ben 2 doz biontech oldum pzt tetanoz oldum sağlık ocağında 3.biontechi mi yapmis olcaklar dusunsene cok sacma olmaz mi ama tetanoz zorunlu değil zaten tercih senin

henüz olmadım doktor detaylıdan sonra demişti cumayı bekliyorum ne vururlarsa vursunlar ya istiyolarsa şekerli su vursunlar amannn en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişler

Günaydın kizlarrr
Bugün sabah cimcimemin tekmeleri ile kalktım.Özellikle yan yatırmıyor yaramaz beni hiç.Ama bazen çok sert hareket ediyor sanki.Abisi bile bu kadar değildi ya.

Annemi daha çok anlamaya başladım gerçekten anne olunca anlarsın derler ya çok doğruymuş. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı ❤

Ben yurtdışındayım kimse bahsetmedi aşıdan falan. Yaptırmak zorunlu değil bildiğim kadarıyla

Gecmis olsun , sizin orada hâlâ hamilelere yapmiyorlar mi corona aşisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…