Bende çok dikkat ederdim bundan sonra daha da dikkat edicemCokgevmis olsun gebelikte normalmiş ilk günden beri uğraşıyorum.bol su içiyorum günde 4kez çamaşır değişimi yapıyorum.ama yinede oluyor anlamadım en son çözümü WC sürekli gitmekte buldum çok az bile olsa biriktirme den yapıp geliyorum birimince bakteri üretiyormus mesane.
Çünkü neden olmasın
Benim vajen bölgesinde batma oluyordu o zaman biliyordum.hemen tahlil yaptırıyorum bakteri çıkıyordu.dr dedim ne kadar dikkat edersen et oluyor gebelikte dedi.monurol şase veriyor tek kullanımlık sanada verdiler iBende çok dikkat ederdim bundan sonra daha da dikkat edicemHiç bir belirti yoktu sadece yürürken ağrı giriyordu karnıma ne yanma ne idrar varmış hissi ne ateş hiç bişey yoktu doktorum demese idrar yolunda sorun vardır diye aklıma gelmezdi
Bana hem onu verdiler hemde sef antibiyotik verdilerBenim vajen bölgesinde batma oluyordu o zaman biliyordum.hemen tahlil yaptırıyorum bakteri çıkıyordu.dr dedim ne kadar dikkat edersen et oluyor gebelikte dedi.monurol şase veriyor tek kullanımlık sanada verdiler i
Geçer ilaçlarla inşallah.bana antibiyotik vermediler idrar kültürü baktılar ve bol su iç dediler.birde yaban mersinj kapsülleri çok faydaliymis idrar enfeksiyon için.dahada devam etseydi alacaktım bendeBana hem onu verdiler hemde sef antibiyotik verdiler
Sorma canım bende öyle artık kendimizden geçtik almıyoruz bişey yavrumuza alalım diyoruz da hiç birşeye el atılacak gibi değil Allah herkesin yardımcısı olsun.yeter ki sağlık olsun da herşeyin üstesinden geliriz Allahın izni ileUcuz olan ne varki canım?iyice insanları somuruyorlar artık birşey alırken üç beş kez düşünüyorum ben gerçekten gereklimi diye.bizde ikiz bebek arabası bektik e bebekte prego 6.500 Muş kaç ay çalışır artık eşim onu almak için yeterki bebeklerimiz sağlıkla olsun diyoruzda bu kadarda abartilmaz fiyatlar.yurtdisinda yaşayasim geldi bı an.
Enfeksiyona bağlı herhalde ilaç vermeleri gereksiz yere antibiyotik vermezler inşallahGeçer ilaçlarla inşallah.bana antibiyotik vermediler idrar kültürü baktılar ve bol su iç dediler.birde yaban mersinj kapsülleri çok faydaliymis idrar enfeksiyon için.dahada devam etseydi alacaktım bende
En iyisini yapmışsın zaten gebelikte kullanılan bı antibiyotiktir enfeksiyon daha tehlikeli.difa olsun.Enfeksiyona bağlı herhalde ilaç vermeleri gereksiz yere antibiyotik vermezler inşallahiçtim bende kadın doğum doktorum iç diyince
Bende baktım şimdi google amca güvenli diyoEn iyisini yapmışsın zaten gebelikte kullanılan bı antibiyotiktir enfeksiyon daha tehlikeli.difa olsun.
Rabbim yardım eder inşallah kismetiyle gelir bebisler.maddi imkanı olan herşeyi alabilir bizlerde gerekeni alırız olsun.hersekil buyur bebislerSorma canım bende öyle artık kendimizden geçtik almıyoruz bişey yavrumuza alalım diyoruz da hiç birşeye el atılacak gibi değil Allah herkesin yardımcısı olsun.yeter ki sağlık olsun da herşeyin üstesinden geliriz Allahın izni ile
Bu kadar tedirgin sen yaptırmayı bilirsin.Günaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Gebelik kategorisi önemli bildiğim kadarıyla.iyi bari Google amca bilete güzel birşey demiş felaket tellalligi yapmamışBende baktım şimdi google amca güvenli diyoNormalde ilaç konusunda tereddüt etmem ama konu evlat olunca değişiyormuş işler
Canım öyle bisey olmaZ. Düşünsene ben 2 doz biontech oldum pzt tetanoz oldum sağlık ocağında 3.biontechi mi yapmis olcaklar dusunsene cok sacma olmaz miGünaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
henüz olmadım doktor detaylıdan sonra demişti cumayı bekliyorum ne vururlarsa vursunlar ya istiyolarsa şekerli su vursunlar amannn en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişlerGünaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Annemi daha çok anlamaya başladım gerçekten anne olunca anlarsın derler ya çok doğruymuş. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı ❤Gebelik kategorisi önemli bildiğim kadarıyla.iyi bari Google amca bilete güzel birşey demiş felaket tellalligi yapmamışya hemde nasıl konu evlat olunca ben önceden normal insan gibi yürüdüm şimdi tam bı düşün artık.sanki düşecek psikolojisi var hiç alakası yok aslında ama işte ana yüreği
Ben yurtdışındayım kimse bahsetmedi aşıdan falan. Yaptırmak zorunlu değil bildiğim kadarıylaGünaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Gecmis olsun , sizin orada hâlâ hamilelere yapmiyorlar mi corona aşisi ?Bu kadar tedirgin sen yaptırmayı bilirsin.
Yurt dışında yapmıyorlar zaten. Yani benim ikinci bebegim inşallah. Ilkinde de olmadim.
Bu arada ben de bir haftadır nezle gibiydim sanki bugun daha çok halsizim. Test yapmaya gideceğim birazdan. Yarin detayli ultrason var hastanede. Testi mecburi yapacagim test yapmadan da almiyorlar hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?