2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
en azından yalnız olmadığıma sevindim açıkçası acaba kendi kendime strese mi giriyorum diye düşünmüştüm, normalmiş demek uykusuzluk güncellemesi :)
Ne güzel dalmisim, ebebek kargosu geldi ona uyandım
Ben onu doktoruma sordum, ne zaman uykun geliyorsa o zaman yat dedi.

Pregonun kendi mağazasına bakin. Hepsiburadada 4bin olan arabayı, mağazasından 3300 e aldık biz.

Günaydın kizlarrr
Bugün sabah cimcimemin tekmeleri ile kalktım.Özellikle yan yatırmıyor yaramaz beni hiç.Ama bazen çok sert hareket ediyor sanki.Abisi bile bu kadar değildi ya.
Benimki de öyle canım. Çok sert. Yarım kilosun annem sen diyorum ablası da aşırı hareketliydi ama o artık son aylarda kuduruyodu bu minik hissetmeye başladığımdan beri aşırı aşırı kıpırdak ve sert. Asla oturmamı yatmamı istemiyo sürekli ayakta durayım öyle iyi
Ben 2. Sakin olsa bari derim hep, arkadaşlarım da böyle ablası varken aksi mümkün mü derler kızım çok aktif sosyal hakkını arayan bi çocuk. Ama 2 numaram da pek sakin olmucak heralde yine yangınlar yine ben

Gecmis olsun , sizin orada hâlâ hamilelere yapmiyorlar mi corona aşisi ?
Yapılıyor ama benim kadın doktorum önermedi. Ama yapma da demedi. Ben de evde okula kreşe giden çocuğum olmadığı için yapmamaya karar verdim. Zaten aileden uzak ta olduğum için hic kimse ile görüsmüyorum. Eşim aşı oldu ama genelde evde çalışıyor.
Ne bileyim aklim cok karışık bu korona aşısı hamilelikte olma durumu ile ilgili.
Öksürük falan yok boğazım da agirmiyor sadece sürekli hapsiriyorum ve burnum tikali. Gecen perşembe başladı hala tam gecmedi.
Pazar test yaptim negatifti. Ama insan bu korona yüzünden gönül rahatligi ile grip bile olamiyor. Bi yerde öksüren insan görsem panik oluyorum.

Hamilelikte kan pompalamasyon fazla olduğu için, burun tıkanıklığı normalmiş. Hapşırma da çok olurmuş. Telaş yapma.

Pregonun kendi mağazasına bakin. Hepsiburadada 4bin olan arabayı, mağazasından 3300 e aldık biz.
Haklisin canım genelde e bebek ve trendyoldan bakıyorum.simdide hepsi burada bebek arabalarinda indirim var.

Uykun yoksa yatağa girme. Boşa kendini kasiyormussun o durumda. Bizimki öyle dedi bana.
uykum olmadan yattığımı idrak etmem 2 gün sürdü canım normalde pıt diye uyurdum bol bol bu ara terse döndü uyku düzeni artık kitap falan okumayı deneyeceğim hem uykum gelir hem bilgi iyidir

ben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Ben ben Geçen kontrolde sormuştum 24. Haftada kan değerlerinize bakacağım ona göre ihtiyaç varsa başlatacağım şu an için hiç gerek yok dedi. Pregnacare kullanıyorum, magnezyum bile kullanmana gerek yok diyor. Çok detaylı anlattı neden vermediğini benim de aklıma yattı açıkçası.
bana uyku güncellemesi ne zaman gelecek 6. ayımıza girdik ne zaman uyuyacağım ya
Bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra hepten unut son 3 aydaki uykulardan bi cacık olmaz

Hamilelikte kan pompalamasyon fazla olduğu için, burun tıkanıklığı normalmiş. Hapşırma da çok olurmuş. Telaş yapma.
Biraz nezle var. Sesim de değişiklik. Gecen eylül de korona testim pozitif cikmisti ama hiç birseyim yoktu. O zaman dan beri testlere karşı panik atagim oldu.
Birazdan gidip mecbur test olacağım. Yarin ki detayli ultrason için.

Biz bebek arabamızı aldık daha yenii. Marka emmaljunga seçtim eğer düşünen olursa, çok rahat
Eki Görüntüle 2944767
Güle güle kullanın. Bu beyazlar bebis yemeye icmeye başlayınca cok kötü olabilir. Hele ki meyve püreleri ictikleri zaman. Bazen bizim arabamiz öyle bir kirleniyor ki anlatamam.

Aaa bizim gibi.Zaten bizim büyükler der ki ""On teker nereye arka teker oraya" Bu da babanemin lafi
Ben de çok sakin olsa sıkılırım zaten.Zorla dürterim yavrumu.Ama içerdeyken biraz garip oluyor.Acaba bi sıkıntımı var diyorum

Güle güle kullanın. Bu beyazlar bebis yemeye icmeye başlayınca cok kötü olabilir. Hele ki meyve püreleri ictikleri zaman. Bazen bizim arabamiz öyle bir kirleniyor ki anlatamam.
Teşekkür ederim bizim aldığımız krem rengi deri kaplama tam beyaz değil. Koyu renk hiç sevmiyorum hem güneşi çok çekiyor. Kirlensin canım napalım çocuk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…