Ne güzel dalmisim, ebebek kargosu geldi ona uyandımen azından yalnız olmadığıma sevindim açıkçasıacaba kendi kendime strese mi giriyorum diye düşünmüştüm, normalmiş demek uykusuzluk güncellemesi :)
Pregonun kendi mağazasına bakin. Hepsiburadada 4bin olan arabayı, mağazasından 3300 e aldık biz.Ucuz olan ne varki canım?iyice insanları somuruyorlar artık birşey alırken üç beş kez düşünüyorum ben gerçekten gereklimi diye.bizde ikiz bebek arabası bektik e bebekte prego 6.500 Muş kaç ay çalışır artık eşim onu almak için yeterki bebeklerimiz sağlıkla olsun diyoruzda bu kadarda abartilmaz fiyatlar.yurtdisinda yaşayasim geldi bı an.
yok yeni günlerimiz böyle olacak ise ona göre gece etkinliği bulayım kendimeNe güzel dalmisim, ebebek kargosu geldi ona uyandım
Ben onu doktoruma sordum, ne zaman uykun geliyorsa o zaman yat dedi.
Ben dizi izliyorumyok yeni günlerimiz böyle olacak ise ona göre gece etkinliği bulayım kendime
Benimki de öyle canım. Çok sert. Yarım kilosun annem sen diyorumGünaydın kizlarrr
Bugün sabah cimcimemin tekmeleri ile kalktım.Özellikle yan yatırmıyor yaramaz beni hiç.Ama bazen çok sert hareket ediyor sanki.Abisi bile bu kadar değildi ya.
iki gündür deneyimsizliğimden eşimi uyandırmadan trendyolda takılıyorum sıkıldım artıkBen dizi izliyorumbitsin sınava çalışmaya baslicam
Oyun indirdim telefona onları oynuyorum ben deiki gündür deneyimsizliğimden eşimi uyandırmadan trendyolda takılıyorum sıkıldım artıkhiçte indirim falan yok zaten yalan hepsi
Yapılıyor ama benim kadın doktorum önermedi. Ama yapma da demedi. Ben de evde okula kreşe giden çocuğum olmadığı için yapmamaya karar verdim. Zaten aileden uzak ta olduğum için hic kimse ile görüsmüyorum. Eşim aşı oldu ama genelde evde çalışıyor.Gecmis olsun , sizin orada hâlâ hamilelere yapmiyorlar mi corona aşisi ?
Uykun yoksa yatağa girme. Boşa kendini kasiyormussun o durumda. Bizimki öyle dedi bana.iki gündür deneyimsizliğimden eşimi uyandırmadan trendyolda takılıyorum sıkıldım artıkhiçte indirim falan yok zaten yalan hepsi
Yapılıyor ama benim kadın doktorum önermedi. Ama yapma da demedi. Ben de evde okula kreşe giden çocuğum olmadığı için yapmamaya karar verdim. Zaten aileden uzak ta olduğum için hic kimse ile görüsmüyorum. Eşim aşı oldu ama genelde evde çalışıyor.
Ne bileyim aklim cok karışık bu korona aşısı hamilelikte olma durumu ile ilgili.
Öksürük falan yok boğazım da agirmiyor sadece sürekli hapsiriyorum ve burnum tikali. Gecen perşembe başladı hala tam gecmedi.
Pazar test yaptim negatifti. Ama insan bu korona yüzünden gönül rahatligi ile grip bile olamiyor. Bi yerde öksüren insan görsem panik oluyorum.
Benim doktorum da istemeden hiç bi ilaç vermiyo demire falan hiç başlamadm dahaben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Haklisin canım genelde e bebek ve trendyoldan bakıyorum.simdide hepsi burada bebek arabalarinda indirim var.Pregonun kendi mağazasına bakin. Hepsiburadada 4bin olan arabayı, mağazasından 3300 e aldık biz.
Öyle bişey yapamazlar canım korkma bende tetanoz olmadım ama doktorum gerek yok dediği için olmadım benGünaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
uykum olmadan yattığımı idrak etmem 2 gün sürdü canımUykun yoksa yatağa girme. Boşa kendini kasiyormussun o durumda. Bizimki öyle dedi bana.
Uygulamadan linkinizi kesinlikle açamadım googleden baktım ama bayıldım harika görünüyorBiz bebek arabamızı aldık daha yenii. Marka emmaljunga seçtim eğer düşünen olursa, çok rahat
Eki Görüntüle 2944767
Ben benben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra hepten unutbana uyku güncellemesi ne zaman gelecek 6. ayımıza girdik ne zaman uyuyacağım ya
Biraz nezle var. Sesim de değişiklik. Gecen eylül de korona testim pozitif cikmisti ama hiç birseyim yoktu. O zaman dan beri testlere karşı panik atagim oldu.Hamilelikte kan pompalamasyon fazla olduğu için, burun tıkanıklığı normalmiş. Hapşırma da çok olurmuş. Telaş yapma.
Güle güle kullanın. Bu beyazlar bebis yemeye icmeye başlayınca cok kötü olabilir. Hele ki meyve püreleri ictikleri zaman. Bazen bizim arabamiz öyle bir kirleniyor ki anlatamam.Biz bebek arabamızı aldık daha yenii. Marka emmaljunga seçtim eğer düşünen olursa, çok rahat
Eki Görüntüle 2944767
Aaa bizim gibi.Zaten bizim büyükler der ki ""On teker nereye arka teker oraya" Bu da babanemin lafiBenimki de öyle canım. Çok sert. Yarım kilosun annem sen diyorumablası da aşırı hareketliydi ama o artık son aylarda kuduruyodu bu minik hissetmeye başladığımdan beri aşırı aşırı kıpırdak ve sert. Asla oturmamı yatmamı istemiyo sürekli ayakta durayım öyle iyi
Ben 2. Sakin olsa bari derim hep, arkadaşlarım da böyle ablası varken aksi mümkün mü derlerkızım çok aktif sosyal hakkını arayan bi çocuk. Ama 2 numaram da pek sakin olmucak heralde yine yangınlar yine ben
Teşekkür ederimGüle güle kullanın. Bu beyazlar bebis yemeye icmeye başlayınca cok kötü olabilir. Hele ki meyve püreleri ictikleri zaman. Bazen bizim arabamiz öyle bir kirleniyor ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?