2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selamlar herkese,

Ben Nisan 2022 anne grubundaydim ancak gorunen o ki cocugun dogum tarihi icin 30 mart 2022 diyorlar. Herhalde bu gruba dahil olmam gerekiyor diye dusundum
Tekrardan merhaba :) memnun oldum.

Umarim hepimiz saglikla, mutlulukla, zamaninda, canli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Ictenlikle :)

Aynısını yaşadım bi uyandım bütün karnım kırmızı çizimlerle dolu pijamamın lastik izi olduğunu sonradan anladım
2 gün önce bütün gün çok hareketliydi gündüz hareketleri birden kesildi yemek yedim meyve yedim hiç kımıldamadı karnıma bastırdım konuştum yok tahin pekmeze abanınca sonunda ufak bi tekme attı ama nasıl korktum bisey oldu da farkedemedim diye çok hareket etse bi dert hareket etmese bi dert
Bende de vajinal enfeksiyon çıktı hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı geçen hafta birden bol miktarda beyaz pürüzsüz akıntı geldi bugün de gelince doktoru aradım vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi
Kızlar akıntınız artarsa ihmal etmeyin beyaz diye enfeksiyon yok diye düsünmeyin doktorunuzla görüşün

Hoşgeldiiniiiz aramızaa hemen ekleyelimmm
kaçıncı çocuk
hatta adı bile belliyse onu da alalımm

edit: 1. çocuk ve cinsiyetimiz erkek onu gördüm ankettennn

Bu arada herkes termometre tavsiyesinde bulunmus. Ben yurtdisindayim ve burada onerilenleri sizinle paylasayim belki faydasi olur.

Cok memnunlar her ikisinden de:

Eklentiler

• Screenshot 2021-11-03 at 12.17.45.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot 2021-11-03 at 12.17.53.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 61
Ay Allah razı olsun benimle aynı şeyleri yaşayan biri. Çok teşekkür ederim.

Hoşgeldiiniiiz aramızaa hemen ekleyelimmm
kaçıncı çocuk
hatta adı bile belliyse onu da alalımm
Hosbulduk :)

Ilk cocugum henuz
Yasim 29 :)
Hayir asi olmadim henuz dogumdan sonra olacagim.
Belcikada yasiyorum
Erkek.

Isim insallah dogunca paylasayim istiyorum.

Evet canım sorma dün geceden beri maaf oldum kafam deli gibi zorkluyor bugün çok ufak hareketler ediyor Allahım çok şükür diyorum

Bu arada herkes termometre tavsiyesinde bulunmus. Ben yurtdisindayim ve burada onerilenleri sizinle paylasayim belki faydasi olur.

Cok memnunlar her ikisinden de:
ben de hem alından hem kulaktan ölçen var kulaktan ölçen ateşte 1 derece yüksek gösteriyor insan panikliyor kızımdan tecrübeleyim bu konuda alindan ölçen daha kullanışlı ama bunlarda surekli kalibrasyon ayarı yapılması öneriliyor bir uzman tarafından aslında 3n iyisi çocuk uslu olacak koltuk altına konulan eski usul en iyisi

Evet, yorumlarda da okudum insanlar bu Visiofocus un hastahanelerde de kullanildigini gorunce almak istemisler. Ablam da kullaniyor. Cok memnun. Bide cocugu uyandirmak zorunda kalmiyorsun en onemlisi. Kulak ya da kol alti ister istemez uyandirabilir. Ne yazik ki cok pahali....

Kızlar waikiki uygulamasinda çark hediye indirim kodu var. İlk alisverise kargoda bedava. Esimden de benden de indirdim , hamile pantolonu iki tane hamile tunik bir corap birde sweatshirt aldim 190 odedim toplam. Bugün mutlak bakın, harika seyler var kodla alinca uygun oluyor

Ben de ondan çok tedirgin oldum ama dün doktora ısrarla sordum. Hocam bu kadar hareket normal mi diye. Adam hareketten doğru dürüst ölçü alamazken bile çok güzel çok güzel dedi durdu

Ay canım teşekkür ederim inşallah benimki bugün hiç tekme atmadi herhalde normaldir eşim elini koydu birkaç sefer bekledi ama yok henüz bende sana yazmayı dört gözle bekliyorum
Bu arada bende hamile olduğumu öğrendim işi bıraktım şimdi dogunca kendim bakmak istiyorum sen çalışıyor muydun

ben medikalden almıştım 300 lira olması lazım

Kesinlikle ben hiç ihtimal vermiyordum enfeksiyona bebekle ilgili bişey var diye korkuyordum enfeksiyonmuş meğer. Hemen su miktarını artırdım tuvaleti vs temizdi zaten ama tekrar iyice bi temizledim. Bide iç çamaşırlara yumuşatıcı kullanmayın kıyafetlerinizi sabun deterjanla yıkayın iç çamaşırları ütüleyin diyo benim hemşirem kapıya gelen ebe de aynı şeyi söyledi ben bugün aldım deterjanı yumuşatıcı kullanmayı bıraktım iç çamaşırlarda

Bende şükür varis falan yoktu ama yeni farkediyirum bacaklarımda küçük morluklar olmaya başlamış.demekki vücudun almaya elverişli daha bebisler 300.400gr ileriyi dusunemiyorum 20kg ile kapatırız insallah
20 yıl geçmez zannetmiyorum kafanda öyle kurma sağlıklı beslen
Bence gaz var kabızlık belki sizde olabilir mi ben hergün bir iki kayısı yiyorum öyle olunca azıcık yürüyorum
4 kez çamaşır aynı ben suyu azaltır azaltmaz rengi sarıya dönüyor su çoğalınca wc çok gidiyorum ama akıntı beyaz oluyor ağrı su içince azalıyor daha yeni sayılır iki hafta önce munurol verildi.. hamile degilkende çok akıntı olurdu ayni böyle o zaman takmiyordum şimdi endişe ediyorum
Günaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Daha olmadım 13 unde ayrıntılı ultrason sonra tetanoz kovid sırasıyla basliycam aşı iğne hiç sevmem ama artık mecburum

Minnoşum.bizim planli bir gebelik. Ve ben gebelikten önce cok stresli bir işte calisiyodum o yüzden ilk bikac ay baktık tutmuyo hemen ciktim isten sonraki ay bebiş geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…