- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Aynısını yaşadım bi uyandım bütün karnım kırmızı çizimlerle doluÇatlak dedin aklıma geldi geçen yine yemişim yırtılıyorum havalar soğudu tabi kalın giyindim. Sen atlet iz yap göbeğimelierac sürerken bi baktım çatlak gibi bi sürü iz aklım çıktı sonradan geçince anladım atlet iziymiş
Ben de şuan tık yok ama kesin çatlıcak hissediyorum çok gerginim çünkü.
2 gün önce bütün gün çok hareketliydi gündüz hareketleri birden kesildi yemek yedim meyve yedim hiç kımıldamadı karnıma bastırdım konuştum yok tahin pekmeze abanınca sonunda ufak bi tekme attı ama nasıl korktum bisey oldu da farkedemedim diye çok hareket etse bi dert hareket etmese bi dertGünaydınnn. Burdaki arkadaşlar az hareket ediyor stres oluyorum derdi dün ne kadar zor olduğuna hak verdimdün akşam çok az hissettim ve sabaha kadar stresli uyudum inşaallah biraz sonra bişeyler yiyince hareketlerinir. normalde bir kaç şey yaptığım da hareket ederdi yok etmedi
Bende de vajinal enfeksiyon çıktı hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı geçen hafta birden bol miktarda beyaz pürüzsüz akıntı geldi bugün de gelince doktoru aradım vajinal enfeksiyon dedi fitil verdiBende çok dikkat ederdim bundan sonra daha da dikkat edicemHiç bir belirti yoktu sadece yürürken ağrı giriyordu karnıma ne yanma ne idrar varmış hissi ne ateş hiç bişey yoktu doktorum demese idrar yolunda sorun vardır diye aklıma gelmezdi
Hoşgeldiiniiiz aramızaa hemen ekleyelimmmSelamlar herkese,
Ben Nisan 2022 anne grubundaydim ancak gorunen o ki cocugun dogum tarihi icin 30 mart 2022 diyorlar. Herhalde bu gruba dahil olmam gerekiyor diye dusundum
Tekrardan merhaba :) memnun oldum.
Umarim hepimiz saglikla, mutlulukla, zamaninda, canli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Ictenlikle :)
Ay Allah razı olsun benimle aynı şeyleri yaşayan biri. Çok teşekkür ederim.Olmaz canım merak etme atabildigin kadar at o balgamı temizlensin ciğerlerin.bendede olmuştu hırıltılı şekilde öksürük ve balgam suyu icebiliyorsan çok iç en iyi balgam sökücü.mslum hiç bı ilaç kullanılmıyor.Bol ballı limonlu ilik su içmiştim ben sade sudan tiksinince.
Hosbulduk :)Hoşgeldiiniiiz aramızaa hemen ekleyelimmm
kaçıncı çocuk
hatta adı bile belliyse onu da alalımm
Evet canım sorma dün geceden beri maaf oldum kafam deli gibi zorkluyor bugün çok ufak hareketler ediyor Allahım çok şükür diyorumAynısını yaşadım bi uyandım bütün karnım kırmızı çizimlerle dolupijamamın lastik izi olduğunu sonradan anladım
2 gün önce bütün gün çok hareketliydi gündüz hareketleri birden kesildi yemek yedim meyve yedim hiç kımıldamadı karnıma bastırdım konuştum yok tahin pekmeze abanınca sonunda ufak bi tekme attı ama nasıl korktum bisey oldu da farkedemedim diye çok hareket etse bi dert hareket etmese bi dert
Bende de vajinal enfeksiyon çıktı hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı geçen hafta birden bol miktarda beyaz pürüzsüz akıntı geldi bugün de gelince doktoru aradım vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi
Kızlar akıntınız artarsa ihmal etmeyin beyaz diye enfeksiyon yok diye düsünmeyin doktorunuzla görüşün
ben de hem alından hem kulaktan ölçen var kulaktan ölçen ateşte 1 derece yüksek gösteriyor insan panikliyor kızımdan tecrübeleyim bu konuda alindan ölçen daha kullanışlı ama bunlarda surekli kalibrasyon ayarı yapılması öneriliyor bir uzman tarafından aslında 3n iyisi çocuk uslu olacak koltuk altına konulan eski usul en iyisiBu arada herkes termometre tavsiyesinde bulunmus. Ben yurtdisindayim ve burada onerilenleri sizinle paylasayim belki faydasi olur.
Cok memnunlar her ikisinden de:
Rica ederim canım benim sifalar dilerimAy Allah razı olsun benimle aynı şeyleri yaşayan biri. Çok teşekkür ederim.
Evet, yorumlarda da okudum insanlar bu Visiofocus un hastahanelerde de kullanildigini gorunce almak istemisler. Ablam da kullaniyor. Cok memnun. Bide cocugu uyandirmak zorunda kalmiyorsun en onemlisi. Kulak ya da kol alti ister istemez uyandirabilir. Ne yazik ki cok pahali....ben de hem alından hem kulaktan ölçen var kulaktan ölçen ateşte 1 derece yüksek gösteriyor insan panikliyor kızımdan tecrübeleyim bu konuda alindan ölçen daha kullanışlı ama bunlarda surekli kalibrasyon ayarı yapılması öneriliyor bir uzman tarafından aslında 3n iyisi çocuk uslu olacak koltuk altına konulan eski usul en iyisi
Ben de ondan çok tedirgin oldum ama dün doktora ısrarla sordum. Hocam bu kadar hareket normal mi diye. Adam hareketten doğru dürüst ölçü alamazken bile çok güzel çok güzel dedi durduAaa bizim gibi.Zaten bizim büyükler der ki ""On teker nereye arka teker oraya" Bu da babanemin lafi
Ben de çok sakin olsa sıkılırım zaten.Zorla dürterim yavrumu.Ama içerdeyken biraz garip oluyor.Acaba bi sıkıntımı var diyorum
Teşekkür ederiiiizUygulamadan linkinizi kesinlikle açamadım googleden baktım ama bayıldım harika görünüyorgüle güle kullanın
Ay canım teşekkür ederim inşallah benimki bugün hiç tekme atmadi herhalde normaldir eşim elini koydu birkaç sefer bekledi ama yok henüz bende sana yazmayı dört gözle bekliyorumBebişlerim uyku muhabbeti dönmüş, bende en başından beri uykuya çok düşkündüm normalde de severim gerçi de ben bildiginiZ 10-11 en geç uyuyorum daha doğrusu uyuyakaliyorum ve çalışmadığım halde
Bu arada dün minnoskom ilk defa babasına muhteşem bir tekme attı. Babası elini koydu sevdi sevdi başta hiç tepki yok, sonra bi vurdu nolduğunu şaşırdıkgerçekten sesleri ayırt ediyolar artık G gumus82 senden de bekliyorum
Güzel günlerde kullanın. Haklısın cocuk elbette kirletecek. Deri olması iyimis.Teşekkür ederimbizim aldığımız krem rengi deri kaplama tam beyaz değil. Koyu renk hiç sevmiyorum hem güneşi çok çekiyor. Kirlensin canım napalım çocuk bu
ben medikalden almıştım 300 lira olması lazımEvet, yorumlarda da okudum insanlar bu Visiofocus un hastahanelerde de kullanildigini gorunce almak istemisler. Ablam da kullaniyor. Cok memnun. Bide cocugu uyandirmak zorunda kalmiyorsun en onemlisi. Kulak ya da kol alti ister istemez uyandirabilir. Ne yazik ki cok pahali....
Kesinlikle ben hiç ihtimal vermiyordum enfeksiyona bebekle ilgili bişey var diye korkuyordum enfeksiyonmuş meğer. Hemen su miktarını artırdım tuvaleti vs temizdi zaten ama tekrar iyice bi temizledim. Bide iç çamaşırlara yumuşatıcı kullanmayın kıyafetlerinizi sabun deterjanla yıkayın iç çamaşırları ütüleyin diyo benim hemşirem kapıya gelen ebe de aynı şeyi söyledi ben bugün aldım deterjanı yumuşatıcı kullanmayı bıraktım iç çamaşırlardaBende de vajinal enfeksiyon çıktı hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı geçen hafta birden bol miktarda beyaz pürüzsüz akıntı geldi bugün de gelince doktoru aradım vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi
Kızlar akıntınız artarsa ihmal etmeyin beyaz diye enfeksiyon yok diye düsünmeyin doktorunuzla görüşün
20 yıl geçmez zannetmiyorum kafanda öyle kurma sağlıklı beslenBende şükür varis falan yoktu ama yeni farkediyirum bacaklarımda küçük morluklar olmaya başlamış.demekki vücudun almaya elverişli daha bebisler 300.400gr ileriyi dusunemiyorum 20kg ile kapatırız insallah
Bence gaz var kabızlık belki sizde olabilir mi ben hergün bir iki kayısı yiyorum öyle olunca azıcık yürüyorumBen yaklaşık 3/4 kilo aldim, dışardan asla hamile gibi durmuyorum zaten vucut tipi olarakta iri diyebilirim, neyse. Bir kac gündür yattigim yer cehennem oluyor ya, aşırı şiş sagdan sola bile dönemiyorum. Anlamiyorum neden böyle oldum. Hala ayni pantolonlarima vs giriyorum yani neden böyle agirlastim özellikle uyku sırası ve uyanma sırasında. Benim gibi olan var mı ya? Gerçekten anlamadim noluyor
4 kez çamaşır aynı ben suyu azaltır azaltmaz rengi sarıya dönüyor su çoğalınca wc çok gidiyorum ama akıntı beyaz oluyor ağrı su içince azalıyor daha yeni sayılır iki hafta önce munurol verildi.. hamile degilkende çok akıntı olurdu ayni böyle o zaman takmiyordum şimdi endişe ediyorumCokgevmis olsun gebelikte normalmiş ilk günden beri uğraşıyorum.bol su içiyorum günde 4kez çamaşır değişimi yapıyorum.ama yinede oluyor anlamadım en son çözümü WC sürekli gitmekte buldum çok az bile olsa biriktirme den yapıp geliyorum birimince bakteri üretiyormus mesane.
Daha olmadım 13 unde ayrıntılı ultrason sonra tetanoz kovid sırasıyla basliycam aşı iğne hiç sevmem ama artık mecburumGünaydın kızlar. Tetanoz aşısı olmayan var mı içinizde, ben hala yaptırmadım. Kafam çok karışık sanıyorum korona vuracaklar bunun korkusuyla gidemiyorum
Minnoşum.bizim planli bir gebelik. Ve ben gebelikten önce cok stresli bir işte calisiyodum o yüzden ilk bikac ay baktık tutmuyo hemen ciktim istenAy canım teşekkür ederim inşallah benimki bugün hiç tekme atmadi herhalde normaldir eşim elini koydu birkaç sefer bekledi ama yok henüz bende sana yazmayı dört gözle bekliyorum
Bu arada bende hamile olduğumu öğrendim işi bıraktım şimdi dogunca kendim bakmak istiyorum sen çalışıyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?