2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gün içinde olmaması garip, yürüyorum bende kayısı yada arada kefir vs yapiyorum aslinda ama. Teşekkür ederim cevabın için kuzum

Kızlar selam, sessiz sessiz takip ediyorum sizi:) 19. haftadayız şu ana kadar 4.5 kilo aldım, her gün 10 bin adım atıp gün aşırı pilates yapıyorum. 9 kasımda 20. hafta muayenemiz, 25 kasımda ayrıntılı usg miz var. İnşallah hayırlısıyla bi atlatsak şu ayrıntılıyıda kafam biraz daha rahat olacak 2 li ve 4 lü tarama testleri yapıldı onların sonucu çok şükür iyi geldi. Z zahrada canım nasip olursa ismimiz Mehmet Selim :)

Geçen benim kasılmadan ötürü acilde yazmışlardı sonra ertesi gün tahlil verdim ama o gece içtim. Sonuç temiz geldi boşa içmiş oldum

Geçen benim kasılmadan ötürü acilde yazmışlardı sonra ertesi gün tahlil verdim ama o gece içtim. Sonuç temiz geldi boşa içmiş oldum
İdrar tahlili mi verdin canım yoksa smear gibi örnek mi aldılar vajinal enfeksiyon idrar tahlilinde çıkmıyormuş jinekolog Kaan kocatepenin videosunda duydum hatta hiç alakası yokmuş
E esem-15 kaçta randevunn çıkmadın mııııı dahaa
Detaylı ultrason için bu cuma saat 3 e randevu aldım canım bende

Kızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Pazartesi tetanoza gittigimde kan & idrar almıslardı ama sonuclar hala e-nabız’a düşmedi merak ettim.

Sana internetten bakman için numara vermeleri lazım . Eğer verdilerse labim yaz Google ordan sonuckari görebilirsin

Doktor onaylamadan düşmüyor doktorda siz gitmeden girip bakmıyor malesef ben o yüzden barkodun fotoğrafını çekip internetten asm nin bağlı olduğu laboratuarın sitesinden bakıyorum doktorunuzun ya da ebenizin telefon numarası varsa bi arayın isterseniz

Benim e nabız a düşüyor ama genelde gel doktor baksın diyolar

Canım bu fiyata bana gideceği okulu, evleneceği kişiyi söyle deseydin çok güldüm çok şükür sonuç güzel
Ben bir yerde 28.hafta bırakılıyor diye okumuştum. Doktoruma sonraki randevuda danışıcam. Belki bilen vardır
ben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Canım en azında d vitamini kullan, doktor onun için sistem kendinden kullanılıyor diye atıyor hatta dedi demek kullanılması lazım. Özellikle kış geliyor ya, onu sor doktoruna. Diğer vitaminlerin emilimi için de faydalı diye biliyorum.

her gittiğim doktora sordum vermediler 4. doktoruma da sorcam ama 20 kasımda anca gitcem

Sana internetten bakman için numara vermeleri lazım . Eğer verdilerse labim yaz Google ordan sonuckari görebilirsin

Tesekkurler kızlar. Sistemi biraz farklıymış demekki. Barkod falan vermediler bana, bi ulaşmaya calısayım ben asm’e en iyisi

Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?

Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Ben de demir, d vitamini, magnezyum bide multi aliyorum onda da omega, b vitamini, folik asit, cinko vs var iceriginde

Ben de hamilelik vitamini aliyorum 2 tabletten olusuyor (butun vitamin, mineral, omega3, folik asit vs var) Ayni zamanda demir hapi aliyorum. Bunun yaninda aspirin de verdiler cok dusuk doz. Yurtdisinda ilk gebeliklerde genelde aspirin veriliyormus. Yani bence cok degil. Ablam da iki hamileliginde de bunlarin tamamini aldi. Masallah saglikli cocuklari dogdu. Buyuduler bile :)

Ben ilkinde bi multivitamin ve demir aldım.Bi de magnezyum vardı.Ama bunda biraz fazla geldi sanki.Bi de oksapar iğnem var.Daha önce düşük olduğu için.Aspirin bizim bi akraba da kullanmıştı.7aydan sonra biraktirdi dr.u

Bu arada herkes termometre tavsiyesinde bulunmus. Ben yurtdisindayim ve burada onerilenleri sizinle paylasayim belki faydasi olur.

Cok memnunlar her ikisinden de:

Kızıma hamileyken visiofocus almıştım y yıldır kullanıyorum çok memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim

Ben folik, demir ve B vitamini kullanıyorum

Devit3damla__efamom_magzinc bunları kullanıyorum bende doktor ne dediyse kafadan olmaz tabi.. demir eksikliği yok herhalde yazılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…