- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Gün içinde olmaması garip, yürüyorum bende kayısı yada arada kefir vs yapiyorum aslinda ama. Teşekkür ederim cevabın için kuzum20 yıl geçmez zannetmiyorum kafanda öyle kurma sağlıklı beslen
Bence gaz var kabızlık belki sizde olabilir mi ben hergün bir iki kayısı yiyorum öyle olunca azıcık yürüyorum
4 kez çamaşır aynı ben suyu azaltır azaltmaz rengi sarıya dönüyor su çoğalınca wc çok gidiyorum ama akıntı beyaz oluyor ağrı su içince azalıyor daha yeni sayılır iki hafta önce munurol verildi.. hamile degilkende çok akıntı olurdu ayni böyle o zaman takmiyordum şimdi endişe ediyorum
Daha olmadım 13 unde ayrıntılı ultrason sonra tetanoz kovid sırasıyla basliycam aşı iğne hiç sevmem ama artık mecburum
Geçen benim kasılmadan ötürü acilde yazmışlardı sonra ertesi gün tahlil verdim ama o gece içtim. Sonuç temiz geldi boşa içmiş oldumAynısını yaşadım bi uyandım bütün karnım kırmızı çizimlerle dolupijamamın lastik izi olduğunu sonradan anladım
2 gün önce bütün gün çok hareketliydi gündüz hareketleri birden kesildi yemek yedim meyve yedim hiç kımıldamadı karnıma bastırdım konuştum yok tahin pekmeze abanınca sonunda ufak bi tekme attı ama nasıl korktum bisey oldu da farkedemedim diye çok hareket etse bi dert hareket etmese bi dert
Bende de vajinal enfeksiyon çıktı hiç bi belirti yok ne yanma ne kaşıntı geçen hafta birden bol miktarda beyaz pürüzsüz akıntı geldi bugün de gelince doktoru aradım vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi
Kızlar akıntınız artarsa ihmal etmeyin beyaz diye enfeksiyon yok diye düsünmeyin doktorunuzla görüşün
İdrar tahlili mi verdin canım yoksa smear gibi örnek mi aldılar vajinal enfeksiyon idrar tahlilinde çıkmıyormuş jinekolog Kaan kocatepenin videosunda duydum hatta hiç alakası yokmuşGeçen benim kasılmadan ötürü acilde yazmışlardı sonra ertesi gün tahlil verdim ama o gece içtim. Sonuç temiz geldi boşa içmiş oldum
Detaylı ultrason için bu cuma saat 3 e randevu aldım canım bende
Sana internetten bakman için numara vermeleri lazım . Eğer verdilerse labim yaz Google ordan sonuckari görebilirsinKızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Pazartesi tetanoza gittigimde kan & idrar almıslardı ama sonuclar hala e-nabız’a düşmedi merak ettim.
Doktor onaylamadan düşmüyor doktorda siz gitmeden girip bakmıyor malesef ben o yüzden barkodun fotoğrafını çekip internetten asm nin bağlı olduğu laboratuarın sitesinden bakıyorum doktorunuzun ya da ebenizin telefon numarası varsa bi arayın istersenizKızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Pazartesi tetanoza gittigimde kan & idrar almıslardı ama sonuclar hala e-nabız’a düşmedi merak ettim.
Benim e nabız a düşüyor ama genelde gel doktor baksın diyolarKızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Canım bu fiyata bana gideceği okulu, evleneceği kişiyi söyle deseydinAy bebek iyi diye anlattıgıma göre, işin biraz goy goy kısmına geçebilirim sanırsam
İçeri girmem cıkmam 45 dk sürdü tam. Ama uzun bir süresi hemşireyleydi sadece, ilacları vs. Not alması, bana sordugu bitmek bilmeyen ahiretlik sorular… sevgili doktor cihat şen’le olan yakınlığımız ise taaaam 25dk sürdüyani 25 dk’ya 2800 tl kızlar. Adam böyle tatlış gözükmeye calısıyor ama hafif aksi bir adam belli. Az ve öz konuşuyor. Yani sevdim ama mesela bu tarz bi doktorla komple gebelik takibime devam edemezdim herhalde. Gerer beni
Ben bir yerde 28.hafta bırakılıyor diye okumuştum. Doktoruma sonraki randevuda danışıcam. Belki bilen vardırIki haftadır bu gynoferon beni mahvetti ya doktor kabizlik ya da ishal yapabilir demisti. Sagolsun bi oyle yapiyo bi oyle cocuk gibi gundemimde surekli bi tuvalet varbiz bu demiri hamileligin sonuna kadar icicez mi? oyleyse bari baska seyler deniyim, sıkıntı yasamadiklariniz var mi?
Canım en azında d vitamini kullan, doktor onun için sistem kendinden kullanılıyor diye atıyor hatta dediben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
her gittiğim doktora sordum vermediler 4. doktoruma da sorcam ama 20 kasımda anca gitcemCanım bu fiyata bana gideceği okulu, evleneceği kişiyi söyle deseydinçok güldüm çok şükür sonuç güzel
Ben bir yerde 28.hafta bırakılıyor diye okumuştum. Doktoruma sonraki randevuda danışıcam. Belki bilen vardır
Canım en azında d vitamini kullan, doktor onun için sistem kendinden kullanılıyor diye atıyor hatta dedidemek kullanılması lazım. Özellikle kış geliyor ya, onu sor doktoruna. Diğer vitaminlerin emilimi için de faydalı diye biliyorum.
Sana internetten bakman için numara vermeleri lazım . Eğer verdilerse labim yaz Google ordan sonuckari görebilirsin
Tesekkurler kızlar. Sistemi biraz farklıymış demekki. Barkod falan vermediler bana, bi ulaşmaya calısayım ben asm’e en iyisiDoktor onaylamadan düşmüyor doktorda siz gitmeden girip bakmıyor malesef ben o yüzden barkodun fotoğrafını çekip internetten asm nin bağlı olduğu laboratuarın sitesinden bakıyorum doktorunuzun ya da ebenizin telefon numarası varsa bi arayın isterseniz
Ben de demir, d vitamini, magnezyum bide multi aliyorum onda da omega, b vitamini, folik asit, cinko vs var icerigindeKızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Anlaşılan bi b12 fazla.Bi de calsiyum.Onu da kg verdim ilk başlarda.Sut peynir yoğurt hiç yiyemiyorum diye vermişti.Ben de demir, d vitamini, magnezyum bide multi aliyorum onda da omega, b vitamini, folik asit, cinko vs var iceriginde
Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Ben ilkinde bi multivitamin ve demir aldım.Bi de magnezyum vardı.Ama bunda biraz fazla geldi sanki.Bi de oksapar iğnem var.Daha önce düşük olduğu için.Aspirin bizim bi akraba da kullanmıştı.7aydan sonra biraktirdi dr.u
Ben de hamilelik vitamini aliyorum 2 tabletten olusuyor (butun vitamin, mineral, omega3, folik asit vs var) Ayni zamanda demir hapi aliyorum. Bunun yaninda aspirin de verdiler cok dusuk doz. Yurtdisinda ilk gebeliklerde genelde aspirin veriliyormus. Yani bence cok degil. Ablam da iki hamileliginde de bunlarin tamamini aldi. Masallah saglikli cocuklari dogdu. Buyuduler bile :)
Bu arada herkes termometre tavsiyesinde bulunmus. Ben yurtdisindayim ve burada onerilenleri sizinle paylasayim belki faydasi olur.
Cok memnunlar her ikisinden de:
Kızıma hamileyken visiofocus almıştım y yıldır kullanıyorum çok memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederimEvet, yorumlarda da okudum insanlar bu Visiofocus un hastahanelerde de kullanildigini gorunce almak istemisler. Ablam da kullaniyor. Cok memnun. Bide cocugu uyandirmak zorunda kalmiyorsun en onemlisi. Kulak ya da kol alti ister istemez uyandirabilir. Ne yazik ki cok pahali....
Ben folik, demir ve B vitamini kullanıyorumKızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Devit3damla__efamom_magzinc bunları kullanıyorum bende doktor ne dediyse kafadan olmaz tabi.. demir eksikliği yok herhalde yazılmadıKızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?