2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende hamileligin basindan beri progestan aspirin vee prilam kullanıyorum şimdi ek olarak elevit magnezyum kan ilaci ve reflu için şurup var. Elevitte bir suru vitamin var yaziyor ama omega yok mesela sordum yazmadi doktor. Tum bunlara ek okarak gecen gittigimde göğüs ucu kremi verdi basla artik kullanmaya dedi. Almadim dahalik kremi. Benimde bi dunya ilac Nefret ediyorum koca koca haplardan

bir şey soracağım, yarın detaylı ultrasondan sonra bez stoklarına başlayacağım :) hangi bedenden kaçar adet almak lazım, deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Fazla fazla almayalım Prima Premium alacağım 1 numarası 2-5kg, 2 numarası 4-8 kg

dira90 bu arada ilk doktora gittiğinde en başta test yapılıyor ya o zaman 15 tane b 12 ignesi yazılmıştı çok dusuktu igne verildi..
Folik asit 3 ay bitene kadar içtim devit3 bir şişe bitti bu ikinci oluyor öyle işte doktor değerlere bakip yazıyor..

Bende normalde ilaç kullanmayı hiç sevmiyordum ki artık biktim cidden.Napalim hepsi bebiş için.Gogus inç kremi bende lansinoh alıp son 1ay başlamayı düşünüyorum.Oglumda çok zorlandım.Hemen yara olmuştu.
Prilam artık ise yaramıyordu bende bırakınca rahatladım.Ama baya kullanmistim.

Bende b12 igne kullandım sonra da hap verdi canım.Cunku çok düşüktü.Bakalim bu kontrolden sonra ne diyecek.

Happy mom da kaçıncı aydayiz detaylı yazıyor bakın dedim attım

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-29-08-03-42-248_tr.com.happydigital.happymom.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2021-10-29-08-03-39-670_tr.com.happydigital.happymom.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2021-10-29-08-03-36-264_tr.com.happydigital.happymom.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2021-10-29-08-03-31-554_tr.com.happydigital.happymom.webp
    34 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2021-10-29-08-03-27-794_tr.com.happydigital.happymom.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2021-10-29-08-03-23-920_tr.com.happydigital.happymom.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 82
Ben çok stok yapmayı düşünmüyorum .Prensesin popisi hangisini severse artık.Ona gore alırım.1tane prima aldım 1numara ilk doğduğunda kullansın diye.Gobek bağı oyuntulu.1tane de 2numara aldim prima.

Ben çok stok yapmayı düşünmüyorum .Prensesin popisi hangisini severse artık.Ona gore alırım.1tane prima aldım 1numara ilk doğduğunda kullansın diye.Gobek bağı oyuntulu.1tane de 2numara aldim prima.
Prima premiumda hiç pişik yaptı yorumu okumadım ya, pişik yapmama garantili gibi geliyor nedense fiyatı düşerse indirimde yakalarsa stok candır diye diyorum bende 1 paket 70 adet 1 numara almıştım, 1 pakette 2 numara alıyım o zaman. Daha fazlaa 1 numaraya ihtiyaç olur mu onu bilemedim

Disarisi ile temasiniz yoksa ne guzel . Insallah saglicakla bebisi kucaginiza alirsiniz ve hic olmazsiniz.
Bu ara cok fazla grip cesidi var. Bende biri bitti derken baska turlu oluyorm. Cocuklar devamli öksürüyor. Biter artik insallah bu corona da rahatlar herkes

Ben aldim kampanya vardi. Prima nin sanirim buradaki adi Pampers. Gorseldekini aldim.

Eklentiler

• Screenshot 2021-11-03 at 15.55.49.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 75
Normal idrar tahlili verdim canım. Vajinal olacağını sanmıyorum cunku kaşıntı koku vs yok akıntımda normal beyaz. Doktorlar kafalarına göre ilacı dayıyor

Arkadaşlar da yazmış gerçi ama bir numara vermeleri gerekiyor ASM den onunla labim den bakılıyo. Benim sonuçlarım hep ertesi gün çıkıyodu. E-nabıza da yansıyor mutlaka tahlillerim kısmından görebiliyorum ben.
Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Ben coraspin, magznezyum (günde 2), demir, kalsiyum, dvit3 bir de decavit kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için ilk 3 ay kullandığım iğne ve ilaçlar için alarm kurmuştum padişah fermanı gibiydi bitmiyodu Ekran videosu hala duruyo Çok değil yani bence :) Ayşegül Çoruhlu'nun bi lafı var hep o gelir aklıma bir paket cipsi bisküviyi yerken hiç düşünmüyoruz içeriğini, bize zararını ama vitamin ya da ilaç kullanmamız gerektiğinde çok düşünüyoruz nedense. Halbuki o ambalajlı gıdalardaki içeceklerdeki katkı maddeleri belki de çok çok daha zararlı vücudumuza.

Bence doğana kadar bekle. Alacağın belki pişik yapacak elinde kalacak. Deneme yanılma yöntemi ile almak lazim.

Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Magnezyum olarak magosit 365 ( devlet ödüyor), multivitamin decavit, demir gyneferon, d vitamini devir, OMEGA 3 içiyorum bir de.

Prima kulübüne katıldım 25 TL indirim verdi sizde bakin

Birde fişi tarat vs puan topluyor işe yarar mı şuan bilmiyorum bu 25 TL yıl kullanırım ilk bezlerini prima alicam sanırım sonra bakalım tenine göre

Eklentiler

• IMG_20211103_182049.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 73
Tesekkurler kızlar. Sistemi biraz farklıymış demekki. Barkod falan vermediler bana, bi ulaşmaya calısayım ben asm’e en iyisi
Hangi ildeysen adını yazıp laboratuvar sonuçları diye arat. TC numaran ile görebilirsin sonuçları. Mesela ben tokat asm lab sonuçları diye aratiyorum. Numaraya falan gerek olmuyor.

Her gün gir oraya 3 puan veriyor. Her ayın ilk cuması da baya ödülü varmış. :)
Prima kulübüne katıldım 25 TL indirim verdi sizde bakin

Birde fişi tarat vs puan topluyor işe yarar mı şuan bilmiyorum bu 25 TL yıl kullanırım ilk bezlerini prima alicam sanırım sonra bakalım tenine göre

Bence doğana kadar bekle. Alacağın belki pişik yapacak elinde kalacak. Deneme yanılma yöntemi ile almak lazim.
primadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…