Bende normalde ilaç kullanmayı hiç sevmiyordum ki artık biktim cidden.Napalim hepsi bebiş için.Gogus inç kremi bende lansinoh alıp son 1ay başlamayı düşünüyorum.Oglumda çok zorlandım.Hemen yara olmuştu.Bende hamileligin basindan beri progestan aspirin vee prilam kullanıyorum şimdi ek olarak elevit magnezyum kan ilaci ve reflu için şurup var. Elevitte bir suru vitamin var yaziyor ama omega yok mesela sordum yazmadi doktor. Tum bunlara ek okarak gecen gittigimde göğüs ucu kremi verdi basla artik kullanmaya dedi. Almadim dahalik kremi. Benimde bi dunya ilac Nefret ediyorum koca koca haplardan
Bende b12 igne kullandım sonra da hap verdi canım.Cunku çok düşüktü.Bakalim bu kontrolden sonra ne diyecek.dira90 bu arada ilk doktora gittiğinde en başta test yapılıyor ya o zaman 15 tane b 12 ignesi yazılmıştı çok dusuktu igne verildi..
Folik asit 3 ay bitene kadar içtim devit3 bir şişe bitti bu ikinci oluyor öyle işte doktor değerlere bakip yazıyor..
Ben çok stok yapmayı düşünmüyorum .Prensesin popisi hangisini severse artık.Ona gore alırım.1tane prima aldım 1numara ilk doğduğunda kullansın diye.Gobek bağı oyuntulu.1tane de 2numara aldim prima.bir şey soracağım, yarın detaylı ultrasondan sonra bez stoklarına başlayacağım :) hangi bedenden kaçar adet almak lazım, deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Fazla fazla almayalımPrima Premium alacağım 1 numarası 2-5kg, 2 numarası 4-8 kg
Prima premiumda hiç pişik yaptı yorumu okumadım ya, pişik yapmama garantili gibi geliyor nedenseBen çok stok yapmayı düşünmüyorum .Prensesin popisi hangisini severse artık.Ona gore alırım.1tane prima aldım 1numara ilk doğduğunda kullansın diye.Gobek bağı oyuntulu.1tane de 2numara aldim prima.
Disarisi ile temasiniz yoksa ne guzel . Insallah saglicakla bebisi kucaginiza alirsiniz ve hic olmazsiniz.Yapılıyor ama benim kadın doktorum önermedi. Ama yapma da demedi. Ben de evde okula kreşe giden çocuğum olmadığı için yapmamaya karar verdim. Zaten aileden uzak ta olduğum için hic kimse ile görüsmüyorum. Eşim aşı oldu ama genelde evde çalışıyor.
Ne bileyim aklim cok karışık bu korona aşısı hamilelikte olma durumu ile ilgili.
Öksürük falan yok boğazım da agirmiyor sadece sürekli hapsiriyorum ve burnum tikali. Gecen perşembe başladı hala tam gecmedi.
Pazar test yaptim negatifti. Ama insan bu korona yüzünden gönül rahatligi ile grip bile olamiyor. Bi yerde öksüren insan görsem panik oluyorum.
bir şey soracağım, yarın detaylı ultrasondan sonra bez stoklarına başlayacağım :) hangi bedenden kaçar adet almak lazım, deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Fazla fazla almayalımPrima Premium alacağım 1 numarası 2-5kg, 2 numarası 4-8 kg
Normal idrar tahlili verdim canım. Vajinal olacağını sanmıyorum cunku kaşıntı koku vs yok akıntımda normal beyaz. Doktorlar kafalarına göre ilacı dayıyorİdrar tahlili mi verdin canım yoksa smear gibi örnek mi aldılar vajinal enfeksiyon idrar tahlilinde çıkmıyormuş jinekolog Kaan kocatepenin videosunda duydum hatta hiç alakası yokmuş
Detaylı ultrason için bu cuma saat 3 e randevu aldım canım bende
Arkadaşlar da yazmış gerçi ama bir numara vermeleri gerekiyor ASM den onunla labim den bakılıyo. Benim sonuçlarım hep ertesi gün çıkıyodu. E-nabıza da yansıyor mutlaka tahlillerim kısmından görebiliyorum ben.Kızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Pazartesi tetanoza gittigimde kan & idrar almıslardı ama sonuclar hala e-nabız’a düşmedi merak ettim.
Ben coraspin, magznezyum (günde 2), demir, kalsiyum, dvit3 bir de decavit kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için ilk 3 ay kullandığım iğne ve ilaçlar için alarm kurmuştum padişah fermanı gibiydi bitmiyoduKızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
evett prima sizinki de, ama kaçar adet kaç numara alacağızzzzBen aldim kampanya vardi. Prima nin sanirim buradaki adi Pampers. Gorseldekini aldim.
Bence doğana kadar bekle. Alacağın belki pişik yapacak elinde kalacak. Deneme yanılma yöntemi ile almak lazim.bir şey soracağım, yarın detaylı ultrasondan sonra bez stoklarına başlayacağım :) hangi bedenden kaçar adet almak lazım, deneyimli anneler yardımcı olabilir mi? Fazla fazla almayalımPrima Premium alacağım 1 numarası 2-5kg, 2 numarası 4-8 kg
Magnezyum olarak magosit 365 ( devlet ödüyor), multivitamin decavit, demir gyneferon, d vitamini devir, OMEGA 3 içiyorum bir de.Kızlar dvit,calsiyum,b12(çok düşük çıktığı icin)ımom,magnezyum ve demir için suda eriyen bi şase var bunları kullanıyorum.Ama bu kadarı fazla değil mi ya.Size neler verdi dr.nuz?
Bazı yerlerde 6.ay diyor 22-26 arasına.Happy mom da kaçıncı aydayiz detaylı yazıyor bakın dedim attım
Hangi ildeysen adını yazıp laboratuvar sonuçları diye arat. TC numaran ile görebilirsin sonuçları. Mesela ben tokat asm lab sonuçları diye aratiyorum. Numaraya falan gerek olmuyor.Tesekkurler kızlar. Sistemi biraz farklıymış demekki. Barkod falan vermediler bana, bi ulaşmaya calısayım ben asm’e en iyisi
Prima kulübüne katıldım 25 TL indirim verdi sizde bakin
Birde fişi tarat vs puan topluyor işe yarar mı şuan bilmiyorum bu 25 TL yıl kullanırım ilk bezlerini prima alicam sanırım sonra bakalım tenine göre
primadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenaraBence doğana kadar bekle. Alacağın belki pişik yapacak elinde kalacak. Deneme yanılma yöntemi ile almak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?