2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
E esem-15 kaçta randevunn çıkmadın mııııı dahaa
Cnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedi benim doktor instagramda çok aktif paylaşımlar yapiyor takip etmek isterseniz kızlar docdrmfk

Merhabalar mesajınızı şimdi okudum. Benim de değerim 0.005 çıktı siz ilaç kullanmaya başladınız mı ve şu an ne durumda acaba Tsh değeriniz

labim diye bir portal var oradan görüyosun. ama dr un sana bi numara vermesi gerekiyor

primadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenara
Ben de öyle düşünüyorum da, işte gene de riske atamıyorum, ya begenmezse totosu diye

Aaa baya iyi o. Arada kesfette denk geliyorum ben. Mfk yöntemi ile hamile kalan baya anne var.

Kuzu ben tecrübeli değilim ama 1 paket yenidogan aldim bende. 1 paket daha al dedi anneme sordum. 70'lik aldım ben. Gunde 5-6 adet degistirsek 12 gün falan yeter 1 paket. Hemende buyumezler heralde en az 40'ı çıkana kadar yenidogan kullaniriz diye düşünüyorum.
Ben prima premiumu 2 beden aldım 1i çok ufak oluyormuş
Ayy o sleepy diil mi ben 1 numara aldim valahi oyleyse ikinci paketi 2 numara alayim kiz

Doktorunun hıkayelerı sureklı ınstagramda karsıma çıkıyo gerçekten çok aktıf ve farklı bılgıler verıyor

Ben oğlumda prima premium care kullandım başından sonuna kadar hiç pişik durumu yaşamadık. Bir kere primanın normalini aldım ama hiç beğenmemiştim. Bi keresinde de marketten premium care aldım ama çok sızdırdı mail attım dönüş yapacaklarını beklememiştim hiç bi baktım telefonum çaldı. Paket içerisinden 5 tane bez istediler incelemek için ve yeni bir paket yolladılar adresime Sorun yaşarsanız aklınızda olsun

Kızlar bugün baby hareketlerini hiç duymadım neden ki iki gündür yeni duymaya başlamıştım böyle olan oldu mu yazsın bana lütfen

Kızlar bu arada uyku yatağımız geldi hoşuma gitti benim ölçüleri de makul 60*100 diyodu açıklamada. kimler resim istemişti unuttum etiketleyemedim

Eklentiler

• E9185DAE-FE44-4EFE-A331-FE0C707C5005.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 1BE7ADF2-9B2C-4F70-ABC0-115BE148CE3E.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 731E10DB-CEC3-4092-83F5-B36413CB190F.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bugün baby hareketlerini hiç duymadım neden ki iki gündür yeni duymaya başlamıştım böyle olan oldu mu yazsın bana lütfen
Ilk zamanlar duzensız olması cok normal hıc stres yapma 1 gun duyup 3 gun duymayabılırsın benım bu ara duzenlı olmaya basladı ama yıne duymadıgım zamanlar oluyo tabı ılerleyen zamanda duzenlı duyulması onemlıymıs

Canım sen daha yeni başladın zaten hissetmeye hergün hissetmemen normal endişelenme.
Tamam o zaman sevindim ne biliyim tamamen duymadım bugün takıldım kaldı aklım

İşte bilemiyorum bende 2 paket mi alsak 1 numaradan, şimdi düşündüm de 2 paket gider ya bir numaradan en kötü bir ay kullanılır. Bende bir paket daha 1 alıyım o zaman 1i çok küçük olan sleeppy primaya büyük bile yazanlar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…