Cnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedi
dr hangisini verdi canımBende demir kullanmıyorum canım doktorum şuan için değerlirimin iyi olduğunu demir hapının yan etkileri uğraşmamı söyledi 24 hafta da başlarız dedi d vitamini de magnezyum kalsiyum karışık olan bi takviye verdi onu kullanıyorum canım
Merhabalar mesajınızı şimdi okudum. Benim de değerim 0.005 çıktı siz ilaç kullanmaya başladınız mı ve şu an ne durumda acaba Tsh değerinizKadın doğuma gözktükten sonra bemde endokrine gidicem haftaya inşllh 4 yıl önceki tesslerime baktım tsh normal t4 t3 mde. Zaten normalde de tiroidlerim çok çalışır. Ama bu sefer 0.002 çıkması düşündürdü beni. Bilgi için sağolasın canım
labim diye bir portal var oradan görüyosun. ama dr un sana bi numara vermesi gerekiyorKızlar aile hekiminden kan & idrar veren olmus muydu daha once? Sonucları e-nabız’a düşüyor mu, yoksa asm’ye gidip almak mı gerekiyor, bilir misiniz?
Pazartesi tetanoza gittigimde kan & idrar almıslardı ama sonuclar hala e-nabız’a düşmedi merak ettim.
Ben de öyle düşünüyorum da, işte gene de riske atamıyorum, ya begenmezse totosu diyeprimadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenara
Aaa baya iyi o. Arada kesfette denk geliyorum ben. Mfk yöntemi ile hamile kalan baya anne var.Cnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedibenim doktor instagramda çok aktif paylaşımlar yapiyor takip etmek isterseniz kızlar docdrmfk
Aynen prima burada pampers biz de bunlardan alıyoruzBen aldim kampanya vardi. Prima nin sanirim buradaki adi Pampers. Gorseldekini aldim.
Ben prima premiumu 2 beden aldım 1i çok ufak oluyormuşevett prima sizinki de, ama kaçar adet kaç numara alacağızzzz
Kuzu ben tecrübeli değilim ama 1 paket yenidogan aldim bende. 1 paket daha al dedi anneme sordum. 70'lik aldım ben. Gunde 5-6 adet degistirsek 12 gün falan yeter 1 paket. Hemende buyumezler heralde en az 40'ı çıkana kadar yenidogan kullaniriz diye düşünüyorum.Prima premiumda hiç pişik yaptı yorumu okumadım ya, pişik yapmama garantili gibi geliyor nedensefiyatı düşerse indirimde yakalarsa stok candır diye diyorum bende 1 paket 70 adet 1 numara almıştım, 1 pakette 2 numara alıyım o zaman. Daha fazlaa 1 numaraya ihtiyaç olur mu onu bilemedim
Ayy o sleepy diil mi ben 1 numara aldim valahi oyleyse ikinci paketi 2 numara alayim kizBen prima premiumu 2 beden aldım 1i çok ufak oluyormuş
Doktorunun hıkayelerı sureklı ınstagramda karsıma çıkıyo gerçekten çok aktıf ve farklı bılgıler verıyorCnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedibenim doktor instagramda çok aktif paylaşımlar yapiyor takip etmek isterseniz kızlar docdrmfk
Ilk zamanlar duzensız olması cok normal hıc stres yapma 1 gun duyup 3 gun duymayabılırsın benım bu ara duzenlı olmaya basladı ama yıne duymadıgım zamanlar oluyo tabı ılerleyen zamanda duzenlı duyulması onemlıymısKızlar bugün baby hareketlerini hiç duymadım neden ki iki gündür yeni duymaya başlamıştım böyle olan oldu mu yazsın bana lütfen
Canım sen daha yeni başladın zaten hissetmeye hergün hissetmemen normal endişelenme.Kızlar bugün baby hareketlerini hiç duymadım neden ki iki gündür yeni duymaya başlamıştım böyle olan oldu mu yazsın bana lütfen
Ilk zamanlar duzensız olması cok normal hıc stres yapma 1 gun duyup 3 gun duymayabılırsın benım bu ara duzenlı olmaya basladı ama yıne duymadıgım zamanlar oluyo tabı ılerleyen zamanda duzenlı duyulması onemlıymıs
Tamam o zaman sevindim ne biliyim tamamen duymadım bugün takıldım kaldı aklımCanım sen daha yeni başladın zaten hissetmeye hergün hissetmemen normal endişelenme.
O zaman en ucuzundan alırız artıkBen de öyle düşünüyorum da, işte gene de riske atamıyorum, ya begenmezse totosu diye
Yok ya 2-5kg yorumlarda 1e bile büyük diyenler olmuş. 1i çok küçük olan sleppynin bezleri diye biliyorıöBen prima premiumu 2 beden aldım 1i çok ufak oluyormuş
İşte bilemiyorum bende 2 paket mi alsak 1 numaradan, şimdi düşündüm de 2 paket gider ya bir numaradan en kötü bir ay kullanılır. Bende bir paket daha 1 alıyım o zamanKuzu ben tecrübeli değilim ama 1 paket yenidogan aldim bende. 1 paket daha al dedi anneme sordum. 70'lik aldım ben. Gunde 5-6 adet degistirsek 12 gün falan yeter 1 paket. Hemende buyumezler heralde en az 40'ı çıkana kadar yenidogan kullaniriz diye düşünüyorum.
Ayy o sleepy diil mi ben 1 numara aldim valahi oyleyse ikinci paketi 2 numara alayim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?