1numara 1tane yeter sanki ya.Gerekirse tekrar alırım.Bende psiik olmaz diye düşünüyorum.Prima premiumda hiç pişik yaptı yorumu okumadım ya, pişik yapmama garantili gibi geliyor nedensefiyatı düşerse indirimde yakalarsa stok candır diye diyorum bende 1 paket 70 adet 1 numara almıştım, 1 pakette 2 numara alıyım o zaman. Daha fazlaa 1 numaraya ihtiyaç olur mu onu bilemedim
Bende magosit 365 kullanıyorum.Ise yaradı sanki yoksa yuruyemiyodum bile.Magnezyum olarak magosit 365 ( devlet ödüyor), multivitamin decavit, demir gyneferon, d vitamini devir, OMEGA 3 içiyorum bir de.
Yok yok düşündüm de yetmez sanki ya 15 gün kullansan bi 15 gün daha 1 numaraya ihtiyaç olabilir gibi ilk ay için.1numara 1tane yeter sanki ya.Gerekirse tekrar alırım.Bende psiik olmaz diye düşünüyorum.
Kaç kg doğar bilmiyorum ki.Dur bende 2paket alıyım.Yok yok düşündüm de yetmez sanki ya 15 gün kullansan bi 15 gün daha 1 numaraya ihtiyaç olabilir gibi ilk ay için.
Aa su tiktoktaki Dr mu perinatolog olan.gecen bı kadın ucuz hamileydi ultrasyonda bakarken nasıl yaptıniz bunu diye soruyorduCnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedibenim doktor instagramda çok aktif paylaşımlar yapiyor takip etmek isterseniz kızlar docdrmfk
5kg doğmaz herhaldeKaç kg doğar bilmiyorum ki.Dur bende 2paket alıyım.
Bende nefes alamıyorum hep diyorum ayarlı olucam yok soğanlı salata sanırım gazda yaptıBugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Kızlar bez için erken değil mi daha 4 ay var en az..onun dışında annem minyon küçücük bir kadın kardeşim 3850 doğmuştu şans5kg doğmaz herhalde3,5 olsa bile bir ay sürer 1 numaradan çıkması diye düşündüm canım. 2 paket 1 numara, 2 paket 2 numara alıp sonrasına sonra bakıcam sanırım ben ideal gibi geldi başlangıç için
ayyy canım akrep burcu iyi ki doğduuunnn yarın eşimin pazar da beniiimKaç kg doğar bilmiyorum ki.Dur bende 2paket alıyım.
Olabilir tabikide belli olmaz ama 1 numara 2-5kg diyor kurtarır sanki bir ay. Bir de ona erken buna erken derken çok birikiyor her şey. İndirimde bulunca almak lazım sanki ya. Zaten marketlerde pahalı internetten indirim kovalamak lazım canım sankiBende nefes alamıyorum hep diyorum ayarlı olucam yok soğanlı salata sanırım gazda yaptı
Kızlar bez için erken değil mi daha 4 ay var en az..onun dışında annem minyon küçücük bir kadın kardeşim 3850 doğmuştu şans
Ya cidden iyiki tanışmışız canım benim.ayyy canım akrep burcu iyi ki doğduuunnn yarın eşimin pazar da beniiim
akrepsssleer toplansııın
iyi ki tanışmışıııız
afiyet bal şeker olsun ohhh
Letgoyu kovaladim gardırop buyuyen besik uyku seti ayaklı küvet seti mama sandalyesiOlabilir tabikide belli olmaz ama 1 numara 2-5kg diyor kurtarır sanki bir ay. Bir de ona erken buna erken derken çok birikiyor her şey. İndirimde bulunca almak lazım sanki ya. Zaten marketlerde pahalı internetten indirim kovalamak lazım canım sanki
O yüzden mecburen ufak ufak alıp koyucaz kenara, inşallah kullanacağımız günü görürüz diyeceğizLetgoyu kovaladim gardırop buyuyen besik uyku seti ayaklı küvet seti mama sandalyesi
E bebek marketten kıyafet biraz yorgan
Bebek arabası almadık
Bez losyon kozmetik hiç almadım
Ama gerçekten hepsi bir arada alınmaz masraf çok
Bunun içinde birde doktor masrafları devam ediyor
Fi tarihinde alıntılamışım ama ne yazacaktım acaba
Ben de kendi şifonyerimden ve dolabından epey yer ayırdım yeter şimdilik diye düşünüyorum :)
Benim standart her sabah öyle. Doktoruma da sordum çok normal dedi, akşamları bağırsaklar kandan gaz mı alıyomuş gaz mı veriyormuş birşeyler anlattı amaEndişelenecek bir şey olmadığını söyledi akşam yemeğini olabildiğince erkene çek dedi ama ne mümkün 20:30 dan önce eve varamıyorum ki İstanbul trafiğinde
Ben normalde pembeciyim ama bunlarda nude ve gri tonlara bayıldım.
Ama beşik kenarı kullanılmaması konusunda @Elflatunn a katılıyorum. Amerikan pediatri derneği de önermiyor Ani Bebek Ölümü Sendromunu engellemek için beşikte yatak ve bebekten başka hiçbir şey olmamalıymış. Yorgan yastık dahil. Mevsimine göre bir uyku tulumu yeterliymiş uyurken. Kendini korkuluğa çarpma riski burnunu o kenarlıklara kapatma riskinin yanında hiçbir şey. Bebekler belli bir dönem yalnızca burundan nefes alıyolar çünkü o yüzden burunlarını kapanma riskine çok dikkat edilmesi gerekiyormuş :) İzleye okuya öğrenicez hep birlikte
Ben bu hesabı uzun zamandır takip ediyorum ama bazı tereddütlerim var. Başka bi hesap daha vardı onunla mahkemelik oldular. Baya olaylar olmuştu. Çok güvenemiyorum çünkü bu insanlar aynı zamanda reklam yapıyolar, para kazanıyolar yani. Her tanıttıkları ürüne güvenmiyorum. Bi de şu var dermatoloğumuzun her zaman dediği şey şu “içeriğinin organik olması o ürünü masum yapmaz.” Bu bi pazardır ve bunun üzerinden ticaret yapıyorlar. Sizin organik diye gördüğünüz şeylere belki alerjiniz var bilemezsiniz der. Bi de içeriği ilaç olmayan hiçbir şey (şampuan,krem, güneş kremi vs) vücut tarafından emilmez, kana karışmaz. Benim de fikrim bu yönde açıkçasıDün mühendisinoğlu paylaşımlarına baktım belki takip etmeyen vardır sizinle de paylaşayım dedim
Deterjan ve biberon temizleyici olarak minorisr
Islak mendili unibaby yenidoğan alacaktım ama içeriği değişmiş o yüzden waterwipes veya sleepy
Şampuan ve bakım kremleri mustela
Bez konusunda hala kararsızım, prima alacaktım ama listede sadece pure serisi var
Ben bu hesabı uzun zamandır takip ediyorum ama bazı tereddütlerim var. Başka bi hesap daha vardı onunla mahkemelik oldular. Baya olaylar olmuştu. Çok güvenemiyorum çünkü bu insanlar aynı zamanda reklam yapıyolar, para kazanıyolar yani. Her tanıttıkları ürüne güvenmiyorum. Bi de şu var dermatoloğumuzun her zaman dediği şey şu “içeriğinin organik olması o ürünü masum yapmaz.” Bu bi pazardır ve bunun üzerinden ticaret yapıyorlar. Sizin organik diye gördüğünüz şeylere belki alerjiniz var bilemezsiniz der. Bi de içeriği ilaç olmayan hiçbir şey (şampuan,krem, güneş kremi vs) vücut tarafından emilmez, kana karışmaz. Benim de fikrim bu yönde açıkçası
Bugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Ben de öyle araştırıyorum ama prima dan başka bez alacağımı da düşünmüyorumO zamanları hatırlıyorum evet, hatta takibi de bırakmıştım. Organik olayına kesinlikle katılıyorum herkese herşey yaramazTek bir kaynağa bağımlı kalmayıp araştırıyorum tabi bez dışında diğer markalar uzun zamandır bildiğim kesin alacaklarımdı hatta hamilelik öncesi ıslak mendili favorilerime atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?