2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
1numara 1tane yeter sanki ya.Gerekirse tekrar alırım.Bende psiik olmaz diye düşünüyorum.

Aa su tiktoktaki Dr mu perinatolog olan.gecen bı kadın ucuz hamileydi ultrasyonda bakarken nasıl yaptıniz bunu diye soruyordu

Kaç kg doğar bilmiyorum ki.Dur bende 2paket alıyım.
5kg doğmaz herhalde 3,5 olsa bile bir ay sürer 1 numaradan çıkması diye düşündüm canım. 2 paket 1 numara, 2 paket 2 numara alıp sonrasına sonra bakıcam sanırım ben ideal gibi geldi başlangıç için

Bugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Bende nefes alamıyorum hep diyorum ayarlı olucam yok soğanlı salata sanırım gazda yaptı
Kızlar bez için erken değil mi daha 4 ay var en az..onun dışında annem minyon küçücük bir kadın kardeşim 3850 doğmuştu şans

Olabilir tabikide belli olmaz ama 1 numara 2-5kg diyor kurtarır sanki bir ay. Bir de ona erken buna erken derken çok birikiyor her şey. İndirimde bulunca almak lazım sanki ya. Zaten marketlerde pahalı internetten indirim kovalamak lazım canım sanki

Letgoyu kovaladim gardırop buyuyen besik uyku seti ayaklı küvet seti mama sandalyesi
E bebek marketten kıyafet biraz yorgan
Bebek arabası almadık
Bez losyon kozmetik hiç almadım
Ama gerçekten hepsi bir arada alınmaz masraf çok
Bunun içinde birde doktor masrafları devam ediyor

O yüzden mecburen ufak ufak alıp koyucaz kenara, inşallah kullanacağımız günü görürüz diyeceğiz

Dün mühendisinoğlu paylaşımlarına baktım belki takip etmeyen vardır sizinle de paylaşayım dedim
Deterjan ve biberon temizleyici olarak minoris
Islak mendili unibaby yenidoğan alacaktım ama içeriği değişmiş o yüzden waterwipes veya sleepy
Şampuan ve bakım kremleri mustela
Bez konusunda hala kararsızım, prima alacaktım ama listede sadece pure serisi var

Eklentiler

• 986E3B82-CEAE-46CF-99C6-7DA646E6317A.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 550A254D-D4D4-48C5-8B78-4C15250A7A71.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 0B89812F-DF03-4818-8191-DF52C030B0EE.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 8597785B-A181-4F69-9D59-8CC4BCE21D70.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 66053B35-C07B-4D2B-BA79-E9CE030FB1BD.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 92
bende bazen oyle oluyo alintilamısım ama neden .

Netten aldıgım sifonyer geldi kurduk yarın yerleştiricem

Eklentiler

• 20211103_183554.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 20211103_183542.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 94
Ben bu hesabı uzun zamandır takip ediyorum ama bazı tereddütlerim var. Başka bi hesap daha vardı onunla mahkemelik oldular. Baya olaylar olmuştu. Çok güvenemiyorum çünkü bu insanlar aynı zamanda reklam yapıyolar, para kazanıyolar yani. Her tanıttıkları ürüne güvenmiyorum. Bi de şu var dermatoloğumuzun her zaman dediği şey şu “içeriğinin organik olması o ürünü masum yapmaz.” Bu bi pazardır ve bunun üzerinden ticaret yapıyorlar. Sizin organik diye gördüğünüz şeylere belki alerjiniz var bilemezsiniz der. Bi de içeriği ilaç olmayan hiçbir şey (şampuan,krem, güneş kremi vs) vücut tarafından emilmez, kana karışmaz. Benim de fikrim bu yönde açıkçası

O zamanları hatırlıyorum evet, hatta takibi de bırakmıştım. Organik olayına kesinlikle katılıyorum herkese herşey yaramaz Tek bir kaynağa bağımlı kalmayıp araştırıyorum tabi bez dışında diğer markalar uzun zamandır bildiğim kesin alacaklarımdı hatta hamilelik öncesi ıslak mendili favorilerime atmıştım

Ben de öyle araştırıyorum ama prima dan başka bez alacağımı da düşünmüyorum ıslak mendil olayında çok kararsızım 7 sene önce hep unibaby kullandık çok da memnunduk diğer mendillerin hepsi yapış yapış tuhaf bi dokusu oluyordu. Bu markaları alıp baktın mı hiç baktıysan ben de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…