2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla Z zahrada 1 premature için dedi diye 2 beden aldım ben de ama ölçtük zaten minnak 2 beden de olur kesin

Kesinlikle primadan şaşmam ben de unibabyi çok seviyordum ama işte içerik değişmesi üzücü oldu. sleepy naturali kullanıyoruz yeğenimde güzel aslında, ben waterwipes dan umutluyum baya ağırdı paketi geçen baktığımda bildiğin sulu pamuk onu da deneyip ikisinden biriyle yoluma devam ederim diyorum

dira90 nice yılların olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu senelere

Bebek bezi konuşulmuş benim düşünce 1 paket yeni doğan alıp bebişimin durumuna göre devam etmek etraftan önerilen hep bu yönde bana da mantıklı geldi Bu kampanyalar hep oluyor ve biz bu bezleri baya bi süre kullanıcaz yeri gelecek uygun bulucaz yeri gelecek pahalıya alıcaz nasip neyse o olur napalım

Bu ara Masumlar Apartmanı na taktım baştan izlemeye başladım aşırı temizlik yapasım geliyor bir engel çıkmazsa yarın bi evi temizleyim diyorum rosie (robot süpürge) bi gün izin yapsın

Ya bi sürü marka çıkmış hakikaten kızımda ben de prima premium care kullanmıştım. Islak mendil unibaby yenidoğan kullanmıştım sonra normal babysine geçmiştik. Şimdi primanın pure serisi çıkmış bi de onu merak ediyorum onun dışında aynılarını kullanırım gibi geliyo bana da

Aaa baya iyi o. Arada kesfette denk geliyorum ben. Mfk yöntemi ile hamile kalan baya anne var.

Doktorunun hıkayelerı sureklı ınstagramda karsıma çıkıyo gerçekten çok aktıf ve farklı bılgıler verıyor

Aa su tiktoktaki Dr mu perinatolog olan.gecen bı kadın ucuz hamileydi ultrasyonda bakarken nasıl yaptıniz bunu diye soruyordu
Evet kızlar o doktor valla önce deneyim memnun kalmazsam özele giderim dedim istagramda takip ediyorum herkese öneriyorum falan dedim hoşuna gitti baya güzel ilgilendi hatta 28. Haftada tekrar randevu al güzel foto verecem dedi

Islak mendil olarak geçen unibaby almıştım evde bulunsun diye değişikliği hissedilir gibi değil ama dediğin markalardan birer tane alıp bakıcam bakalım
Çok eski hissettim kendimi değişiklikleri duyunca pure serisini denerim ben de ama ıslak mendili napıcaz bakalım. Venüsün söylediklerine bakıcam ama yine unibaby de alabilirim

Bende magosit 365 kullanıyorum.Ise yaradı sanki yoksa yuruyemiyodum bile.
Aynen oyle, dün bitmiş farketmedim ben icemedim haliyle, sabah hapsirinca bir sancı girdi. Gittim 2 kutu yazdırdım hemen asmdeki doktora

Ayy kız aşk olsun kiyafetleri yıkamaya erken değil de bez almaya mı erken
Valla Z zahrada 1 premature için dedi diye 2 beden aldım ben de ama ölçtük zaten minnak 2 beden de olur kesin
Bebişkom o sleeppyler öyle biliyorum ben. Zaten 1 numara 2-5 2 numara 4-8 kilo. Bence 2 numara ilk başta buyuk gelir. Prematüresi de var demin arkadaşın dediği gibi. En kotu dolapta satariz napalim o zamana pahalanir zaten garanti

Bu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…