Valla Z zahrada 1 premature için dedi diye 2 beden aldım ben deKuzu ben tecrübeli değilim ama 1 paket yenidogan aldim bende. 1 paket daha al dedi anneme sordum. 70'lik aldım ben. Gunde 5-6 adet degistirsek 12 gün falan yeter 1 paket. Hemende buyumezler heralde en az 40'ı çıkana kadar yenidogan kullaniriz diye düşünüyorum.
Ayy o sleepy diil mi ben 1 numara aldim valahi oyleyse ikinci paketi 2 numara alayim kiz
Yok ya 2-5kg yorumlarda 1e bile büyük diyenler olmuş. 1i çok küçük olan sleppynin bezleri diye biliyorıö
Ben de öyle araştırıyorum ama prima dan başka bez alacağımı da düşünmüyorumıslak mendil olayında çok kararsızım 7 sene önce hep unibaby kullandık çok da memnunduk diğer mendillerin hepsi yapış yapış tuhaf bi dokusu oluyordu. Bu markaları alıp baktın mı hiç baktıysan ben de alayım
Sleepyde 1 numara küçük canım, prima da sıfırda var çünkübiz açıp baktık mouse kadardı olmazsa yedek 1 beden de alalım madem ne olur ne olmaz
Ya bi sürü marka çıkmış hakikatenBen de öyle araştırıyorum ama prima dan başka bez alacağımı da düşünmüyorumıslak mendil olayında çok kararsızım 7 sene önce hep unibaby kullandık çok da memnunduk diğer mendillerin hepsi yapış yapış tuhaf bi dokusu oluyordu. Bu markaları alıp baktın mı hiç baktıysan ben de alayım
Amin inşallah zaten olumsuz şeyler düşünüp almamak sacma Allah nasip eder inşallah..aminO yüzden mecburen ufak ufak alıp koyucaz kenara, inşallah kullanacağımız günü görürüz diyeceğiz
Aaa baya iyi o. Arada kesfette denk geliyorum ben. Mfk yöntemi ile hamile kalan baya anne var.
Doktorunun hıkayelerı sureklı ınstagramda karsıma çıkıyo gerçekten çok aktıf ve farklı bılgıler verıyor
Evet kızlar o doktor valla önce deneyim memnun kalmazsam özele giderim dedim istagramda takip ediyorum herkese öneriyorum falan dedimAa su tiktoktaki Dr mu perinatolog olan.gecen bı kadın ucuz hamileydi ultrasyonda bakarken nasıl yaptıniz bunu diye soruyordu
Bende akrebimayyy canım akrep burcu iyi ki doğduuunnn yarın eşimin pazar da beniiim
akrepsssleer toplansııın
iyi ki tanışmışıııız
afiyet bal şeker olsun ohhh
Islak mendil olarak geçen unibaby almıştım evde bulunsun diye değişikliği hissedilir gibi değil ama dediğin markalardan birer tane alıp bakıcam bakalımKesinlikle primadan şaşmam ben deunibabyi çok seviyordum ama işte içerik değişmesi üzücü oldu. sleepy naturali kullanıyoruz yeğenimde güzel aslında, ben waterwipes dan umutluyum baya ağırdı paketi geçen baktığımda bildiğin sulu pamuk onu da deneyip ikisinden biriyle yoluma devam ederim diyorum
Çok eski hissettim kendimi değişiklikleri duyuncaYa bi sürü marka çıkmış hakikatenkızımda ben de prima premium care kullanmıştım. Islak mendil unibaby yenidoğan kullanmıştım sonra normal babysine geçmiştik. Şimdi primanın pure serisi çıkmış bi de onu merak ediyorum onun dışında aynılarını kullanırım gibi geliyo bana da
Çok teşekkür ederim canım benim.InsallahCanım nice mutlu yaşlara! iyi ki doğmuşsun yollarımız ne güzel bi vesileyle kesişmişsüper bi yaş olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim
Inşallah canım.Cok teşekkürler.
Aynen oyle, dün bitmiş farketmedim benBende magosit 365 kullanıyorum.Ise yaradı sanki yoksa yuruyemiyodum bile.
Yükselen akrep bendeayyy canım akrep burcu iyi ki doğduuunnn yarın eşimin pazar da beniiim
akrepsssleer toplansııın
iyi ki tanışmışıııız
afiyet bal şeker olsun ohhh
Mutlu yıllarBugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Ayy kız aşk olsun kiyafetleri yıkamaya erken değil de bez almaya mı erkenBende nefes alamıyorum hep diyorum ayarlı olucam yok soğanlı salata sanırım gazda yaptı
Kızlar bez için erken değil mi daha 4 ay var en az..onun dışında annem minyon küçücük bir kadın kardeşim 3850 doğmuştu şans
Bebişkom o sleeppyler öyle biliyorum ben. Zaten 1 numara 2-5 2 numara 4-8 kilo. Bence 2 numara ilk başta buyuk gelir. Prematüresi de var demin arkadaşın dediği gibi. En kotu dolapta satariz napalim o zamana pahalanir zaten garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?