Nice mutlu güzel yaşlara tatlım iyi ki doğdun :) seneye bebisinle kutlaman dileğiyleBugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Benim arkadaşım ıslak mendil değil de, bu BİM'in pamuğu var ya mutlaka onu kullan o çok güzel, ıslak mendilden daha iyi dedi.Ben de öyle araştırıyorum ama prima dan başka bez alacağımı da düşünmüyorumıslak mendil olayında çok kararsızım 7 sene önce hep unibaby kullandık çok da memnunduk diğer mendillerin hepsi yapış yapış tuhaf bi dokusu oluyordu. Bu markaları alıp baktın mı hiç baktıysan ben de alayım
Çevremdeki herkes mustela alın dedi bana.Bu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Ben son kullanma tarihlerinden dolayı onları biraz sonlara bırakmayı düşünmüştüm. Mustela düşünüyorum ama marka olarakBu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Doğum günün kutlu olsun canımBugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Fazla yorma kendini. 2 3e böl öyle yap. Adamın beli kopuyor yoksa. Dikkatli ol. Tekken de yapma yanında mutlaka biri olsun.dira90 nice yılların olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu senelere
Bebek bezi konuşulmuş benim düşünce 1 paket yeni doğan alıp bebişimin durumuna göre devam etmek etraftan önerilen hep bu yönde bana da mantıklı geldiBu kampanyalar hep oluyor ve biz bu bezleri baya bi süre kullanıcaz yeri gelecek uygun bulucaz yeri gelecek pahalıya alıcaz nasip neyse o olur napalım
Bu ara Masumlar Apartmanı na taktım baştan izlemeye başladım aşırı temizlik yapasım geliyor bir engel çıkmazsa yarın bi evi temizleyim diyorum rosie (robot süpürge) bi gün izin yapsın
Pisik kremi bepantol dusunuyorum ben kuzu. Sampuana karar veremedimBu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Baktım daha yeni varmış burada da satışı fiyatı da babe ile aynı. Ay bilemedim şimdi daha önce kullananlar memnun mu?Çevremdeki herkes mustela alın dedi bana.
Çevremde kim varsa bunun setini alıyor. 7 8 ay gidiyormuş.Baktım daha yeni varmış burada da satışı fiyatı da babe ile aynı. Ay bilemedim şimdi daha önce kullananlar memnun mu?
Çok teşekkürler canım.dira90 nice yılların olsun canım ailenle sevdiklerinle sağlıklı mutlu senelere
Bebek bezi konuşulmuş benim düşünce 1 paket yeni doğan alıp bebişimin durumuna göre devam etmek etraftan önerilen hep bu yönde bana da mantıklı geldiBu kampanyalar hep oluyor ve biz bu bezleri baya bi süre kullanıcaz yeri gelecek uygun bulucaz yeri gelecek pahalıya alıcaz nasip neyse o olur napalım
Bu ara Masumlar Apartmanı na taktım baştan izlemeye başladım aşırı temizlik yapasım geliyor bir engel çıkmazsa yarın bi evi temizleyim diyorum rosie (robot süpürge) bi gün izin yapsın
Bakayım bende bi. Teşekkür ederimÇevremde kim varsa bunun setini alıyor. 7 8 ay gidiyormuş.
Pişik kremi de dahil hepsi için mustela alacağım. Kesinlikle en güzeli.Bu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Pamuk derken, pamuğu ıslatıp mı kullanmış? Eğer öyleyse bana hiç pratik gelmiyor öyle şeyler kimisi hiç mendil kullanmadan yıkıyor mesela ama ben beceremedim onu ıslak mendil en kolayıma gelenBenim arkadaşım ıslak mendil değil de, bu BİM'in pamuğu var ya mutlaka onu kullan o çok güzel, ıslak mendilden daha iyi dedi.
Bende bitti yarın yada cuma yazdiricamAynen oyle, dün bitmiş farketmedim benicemedim haliyle, sabah hapsirinca bir sancı girdi. Gittim 2 kutu yazdırdım hemen asmdeki doktora
TeşekkürlerMutlu yıllarBebiş içeride bayram ediyordur şimdi waffle dan sonra hahah
evett prima sizinki de, ama kaçar adet kaç numara alacağızzzz
Ozel değilde devlettemi o dr.bayagi pozitif birine benziyor.o zamanada dahada buyur bebiş güzel bı foto olur.benim yaşadığım şehirde düzgün cihaz bile yok bebislerimin en net görüntüsünü ayrintilida alacağım inşallah.Evet kızlar o doktor valla önce deneyim memnun kalmazsam özele giderim dedim istagramda takip ediyorum herkese öneriyorum falan dedimhoşuna gitti baya güzel ilgilendi hatta 28. Haftada tekrar randevu al güzel foto verecem dedi
Doğum günün kutlu olsun tatlım karnında bebisinle kutlanmakta ayrı bı zevk olsa gerek benimki denkgelmiyecek güzel bı anı olurdu.nice güzel yaşların olsunBugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Benim kendi deneyimim bebek bezinde şu şekilde oldu. Markayı sık degistirmemek gerekiyor. Yeni beze başlayınca ilk bir iki gün popoda kızarıklık oluyor sonra düzeliyordu.primadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenara
Valla onu ayrıntılı ogrenicem.Pişik kremi de dahil hepsi için mustela alacağım. Kesinlikle en güzeli.
Pamuk derken, pamuğu ıslatıp mı kullanmış? Eğer öyleyse bana hiç pratik gelmiyor öyle şeyler kimisi hiç mendil kullanmadan yıkıyor mesela ama ben beceremedim onu ıslak mendil en kolayıma gelen
Aman onu ihmal etme. Yazdır hemen. Doktoruna günde 2 ye çıkardı doktorum 2 paket yazar mısınız de hatta. 2 ay rahat edersinBende bitti yarın yada cuma yazdiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?