2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Nice mutlu güzel yaşlara tatlım iyi ki doğdun :) seneye bebisinle kutlaman dileğiyle

Benim arkadaşım ıslak mendil değil de, bu BİM'in pamuğu var ya mutlaka onu kullan o çok güzel, ıslak mendilden daha iyi dedi.

Bu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Ben son kullanma tarihlerinden dolayı onları biraz sonlara bırakmayı düşünmüştüm. Mustela düşünüyorum ama marka olarak

Fazla yorma kendini. 2 3e böl öyle yap. Adamın beli kopuyor yoksa. Dikkatli ol. Tekken de yapma yanında mutlaka biri olsun.

Baktım daha yeni varmış burada da satışı fiyatı da babe ile aynı. Ay bilemedim şimdi daha önce kullananlar memnun mu?
Çevremde kim varsa bunun setini alıyor. 7 8 ay gidiyormuş.

Çok teşekkürler canım.
Bez konusunda hem o ilk günler alma imkanım olmaz diyorum.Hemde her sene ebebek şubatta baya indirim yapıyor.Az daha beklesemmi diyorum.Fazla stok da yapmak istemiyorum.
Temizlik bende bi aşka geldim sonuç ağrıdan 2gundur kendime gelemedim canım.Cok dikkat et kendine.

Bu arada losyon, şampuan vs alan var mı veya hangi marka düşünüyorsunuz? Burada BABE markası bayağı popüler bende onu denesem diyorum
Pişik kremi de dahil hepsi için mustela alacağım. Kesinlikle en güzeli.
Benim arkadaşım ıslak mendil değil de, bu BİM'in pamuğu var ya mutlaka onu kullan o çok güzel, ıslak mendilden daha iyi dedi.
Pamuk derken, pamuğu ıslatıp mı kullanmış? Eğer öyleyse bana hiç pratik gelmiyor öyle şeyler kimisi hiç mendil kullanmadan yıkıyor mesela ama ben beceremedim onu ıslak mendil en kolayıma gelen

evett prima sizinki de, ama kaçar adet kaç numara alacağızzzz

1 numara aldim ben. 4 lu paket icerisinde 40 adet var her birinin sanirim. Toplu cok uyguna geldi. Bu arada ben prima en iyisi diye duydugumdan bunu aldim. Tecrubeliler de hep prima dediler acikcasi. 1 numara olan yenidogana yeter. Bide cok sik altini pisliyor dediler o yuzden de bence yetecektir 2 numaraya gecene kadar.

Evet kızlar o doktor valla önce deneyim memnun kalmazsam özele giderim dedim istagramda takip ediyorum herkese öneriyorum falan dedim hoşuna gitti baya güzel ilgilendi hatta 28. Haftada tekrar randevu al güzel foto verecem dedi
Ozel değilde devlettemi o dr.bayagi pozitif birine benziyor.o zamanada dahada buyur bebiş güzel bı foto olur.benim yaşadığım şehirde düzgün cihaz bile yok bebislerimin en net görüntüsünü ayrintilida alacağım inşallah.

Bugün acayip aştım kendimi.31 oldum ya.Koca waffle devirdim hemde o yemeğin üstüne.Nefes alamıyorum ya.
Doğum günün kutlu olsun tatlım karnında bebisinle kutlanmakta ayrı bı zevk olsa gerek benimki denkgelmiyecek güzel bı anı olurdu.nice güzel yaşların olsun

primadan pek memnun kalmayan yok canım, yapmaz pişik diye düşündüm. Çılgın kasım indirimleri de geliyor ya denk gelirse diye alıp koyayım dedim kenara
Benim kendi deneyimim bebek bezinde şu şekilde oldu. Markayı sık degistirmemek gerekiyor. Yeni beze başlayınca ilk bir iki gün popoda kızarıklık oluyor sonra düzeliyordu.
Biz de hep prima kullandık almanya da adı pampers olarak geçiyor. Ama Türkiye de tatil de sleepy de kullandım sevdik onuda.

Valla onu ayrıntılı ogrenicem. Daha erken diye sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…