Primadan memnun kalmayan yok sanırım, deneyelim bakalım bizdeBenim kendi deneyimim bebek bezinde şu şekilde oldu. Markayı sık degistirmemek gerekiyor. Yeni beze başlayınca ilk bir iki gün popoda kızarıklık oluyor sonra düzeliyordu.
Biz de hep prima kullandık almanya da adı pampers olarak geçiyor. Ama Türkiye de tatil de sleepy de kullandım sevdik onuda.
Teskkurler canım.Sen de inşallah karnındayken denk gelmediyse yanındayken kutlarsın.Ya beraber mum üfler seninle minnakinDoğum günün kutlu olsun tatlım karnında bebisinle kutlanmakta ayrı bı zevk olsa gerek benimki denkgelmiyecek güzel bı anı olurdu.nice güzel yaşların olsun
Cok erken degiil mi ya ben ilk hamileligimde magnezyuma 7.ayda başlamıştım.Bunda onsuz gün gecmiyo.Bende 2paket isticem.Yoksa çok zorlaniyorum.Aman onu ihmal etme. Yazdır hemen. Doktoruna günde 2 ye çıkardı doktorum 2 paket yazar mısınız de hatta. 2 ay rahat edersin
Evet cnm devletteOzel değilde devlettemi o dr.bayagi pozitif birine benziyor.o zamanada dahada buyur bebiş güzel bı foto olur.benim yaşadığım şehirde düzgün cihaz bile yok bebislerimin en net görüntüsünü ayrintilida alacağım inşallah.
Ya öyleymiş yavruş, çok mantıklı dediğin düşünelim bunuAyy kız aşk olsun kiyafetleri yıkamaya erken değil de bez almaya mı erken
Bebişkom o sleeppyler öyle biliyorum ben. Zaten 1 numara 2-5 2 numara 4-8 kilo. Bence 2 numara ilk başta buyuk gelir. Prematüresi de var demin arkadaşın dediği gibi. En kotu dolapta satariz napalim o zamana pahalanir zaten garanti
Ben bunun üst kısmı olmayanani aldım geçen gün. Fena değil.Eki Görüntüle 2945201 Kızlar, bu hamile kemeri/bandajı bilmiyorum ne deniliyor da, kullanan var mı? Ağrıları hafifletiyor diyorlar.
Geçen gün bi doktorun yazısında okudum doktor onayı olmadan kullanılmamalı kesinlikle diyordu ama kimin yazısıydı hatırlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kısıtlıyormuş, sadece bel fıtığı olan hastalara gözetim altına izin veriyoruz diyordu. Bence doktoruna danışmadan alma.Eki Görüntüle 2945201 Kızlar, bu hamile kemeri/bandajı bilmiyorum ne deniliyor da, kullanan var mı? Ağrıları hafifletiyor diyorlar.
Valla krampları bile engelliyor. Benim bacağıma çok kramp girerdi. Onu kullandigimdan beri maaşallah diyeyim çok iyiyimCok erken degiil mi ya ben ilk hamileligimde magnezyuma 7.ayda başlamıştım.Bunda onsuz gün gecmiyo.Bende 2paket isticem.Yoksa çok zorlaniyorum.
Geçen gün bi doktorun yazısında okudum doktor onayı olmadan kullanılmamalı kesinlikle diyordu ama kimin yazısıydı hatırlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kısıtlıyormuş, sadece bel fıtığı olan hastalara gözetim altına izin veriyoruz diyordu. Bence doktoruna danışmadan alma.
Kıyafet yikamadim ki dahaAyy kız aşk olsun kiyafetleri yıkamaya erken değil de bez almaya mı erken
Bebişkom o sleeppyler öyle biliyorum ben. Zaten 1 numara 2-5 2 numara 4-8 kilo. Bence 2 numara ilk başta buyuk gelir. Prematüresi de var demin arkadaşın dediği gibi. En kotu dolapta satariz napalim o zamana pahalanir zaten garanti
Kız daha gecen bavula yerlestirdim demedin mi ben mi yanlis hatirliyorumKıyafet yikamadim ki daha
Bende pişik kremini sudocrem gerisini müstela düşünüyorum ama ıslak mendil için yeni doğduğunda yıkayıp kullanman gerekiyormuş hertürlü içinde kimyasal barındırıyor bende pamukla başlıyacağım o yüzdenPişik kremi de dahil hepsi için mustela alacağım. Kesinlikle en güzeli.
Pamuk derken, pamuğu ıslatıp mı kullanmış? Eğer öyleyse bana hiç pratik gelmiyor öyle şeyler kimisi hiç mendil kullanmadan yıkıyor mesela ama ben beceremedim onu ıslak mendil en kolayıma gelen
Onu ben yaptımKız daha gecen bavula yerlestirdim demedin mi ben mi yanlis hatirliyorumneyse canım takılmıştım zaten ama bikac paket bez bende alicam son ana birakilmasina gerek yok bence sonuçta alinacak
Biberonda bunu seçtim kızlar verdik siparişiniYorumlar çok iyiydi inşAllah ihtiyaç kalmaz kullanmaya hep meme emer sütüm yeter Amin
Takip ediyorum, komik bir doktor ihtiyacım olmayan bilgileri bile okuyorumCnm çıktım çok şükür herşey normal ben devlette gittiğim için sadece rapor verdi cd vermedi ama 28. Haftada tekrar gel güzel foto vereyim dedibenim doktor instagramda çok aktif paylaşımlar yapiyor takip etmek isterseniz kızlar docdrmfk
Ben de o sebeple bi sürü temizleme pamuğu aldım kocaman kocamanBende pişik kremini sudocrem gerisini müstela düşünüyorum ama ıslak mendil için yeni doğduğunda yıkayıp kullanman gerekiyormuş hertürlü içinde kimyasal barındırıyor bende pamukla başlıyacağım o yüzden
Ben dr browns aldım ama bu da aklımda bide chicconun var 2-3 tane çok mu olur bilemedimButun grup olarak bunun setini aldık sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?