2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Primadan memnun kalmayan yok sanırım, deneyelim bakalım bizde

Doğum günün kutlu olsun tatlım karnında bebisinle kutlanmakta ayrı bı zevk olsa gerek benimki denkgelmiyecek güzel bı anı olurdu.nice güzel yaşların olsun
Teskkurler canım.Sen de inşallah karnındayken denk gelmediyse yanındayken kutlarsın.Ya beraber mum üfler seninle minnakin

Aman onu ihmal etme. Yazdır hemen. Doktoruna günde 2 ye çıkardı doktorum 2 paket yazar mısınız de hatta. 2 ay rahat edersin
Cok erken degiil mi ya ben ilk hamileligimde magnezyuma 7.ayda başlamıştım.Bunda onsuz gün gecmiyo.Bende 2paket isticem.Yoksa çok zorlaniyorum.

Ya öyleymiş yavruş, çok mantıklı dediğin düşünelim bunu yada illaki bebişolar büyücek stokta durur bozulcak hali yok ya

Nemlendirici losyon şampuan pişik kremi olarak da hiç ayrıntıya girmeyip yine mustela alıcam ben. Kızımda hepsinden de memnun kaldım. Pişik olan bi bebek değildi ama kızardığı zamanlarda sürmemle geçirdi. Konak şampuanından da çok memnun kalmıştım. Bi sürü yeni marka var şimdi.earth mama angel da kullandım organik tertemiz bi marka ondan da aşırı memnun kalmıştım. Ama onun fiyatları artık iyice uçuk olmuş.o kadarına da gerek yok gibi geliyo.

Kızlar, bu hamile kemeri/bandajı bilmiyorum ne deniliyor da, kullanan var mı? Ağrıları hafifletiyor diyorlar.

Eki Görüntüle 2945201 Kızlar, bu hamile kemeri/bandajı bilmiyorum ne deniliyor da, kullanan var mı? Ağrıları hafifletiyor diyorlar.
Geçen gün bi doktorun yazısında okudum doktor onayı olmadan kullanılmamalı kesinlikle diyordu ama kimin yazısıydı hatırlamıyorum. Bebeğin hareketlerini kısıtlıyormuş, sadece bel fıtığı olan hastalara gözetim altına izin veriyoruz diyordu. Bence doktoruna danışmadan alma.

Cok erken degiil mi ya ben ilk hamileligimde magnezyuma 7.ayda başlamıştım.Bunda onsuz gün gecmiyo.Bende 2paket isticem.Yoksa çok zorlaniyorum.
Valla krampları bile engelliyor. Benim bacağıma çok kramp girerdi. Onu kullandigimdan beri maaşallah diyeyim çok iyiyim

Aa yarın sorayım ben de doktoruma. Benimki bel altı sadece o yönden bir sorun olmaz galiba ama gene de danışmak lazim.

Kıyafet yikamadim ki daha

Bende pişik kremini sudocrem gerisini müstela düşünüyorum ama ıslak mendil için yeni doğduğunda yıkayıp kullanman gerekiyormuş hertürlü içinde kimyasal barındırıyor bende pamukla başlıyacağım o yüzden

Kız daha gecen bavula yerlestirdim demedin mi ben mi yanlis hatirliyorum neyse canım takılmıştım zaten ama bikac paket bez bende alicam son ana birakilmasina gerek yok bence sonuçta alinacak
Onu ben yaptım

Takip ediyorum, komik bir doktor ihtiyacım olmayan bilgileri bile okuyorum

Ben de o sebeple bi sürü temizleme pamuğu aldım kocaman kocaman ılık suyla ıslatıp silerm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…