- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Mart cocukları herşeyin iyisine layıkButun grup olarak bunun setini aldık sanirim
Tek kötü şansımız kış bebekleri Popoları üşücek minnaklarınBen de o sebeple bi sürü temizleme pamuğu aldım kocaman kocamanılık suyla ıslatıp silerm diye
Bübchen aldım ben de sudocrem için içeriği hakkında bi sürü şey yazılmıştı. Mustelanın da hoşgeldin bebek seti var o güzel.Bende pişik kremini sudocrem gerisini müstela düşünüyorum ama ıslak mendil için yeni doğduğunda yıkayıp kullanman gerekiyormuş hertürlü içinde kimyasal barındırıyor bende pamukla başlıyacağım o yüzden
Yeni doğan olucaksa çok olur ama 6 aylık vs. Alırsanız kullanabilirsiniz Zaten bebelak bir tanesine alıştımı başka istemiyor, biberon çok kullanmak meme reddine sebep oluyormuşBen dr browns aldım ama bu da aklımda bide chicconun var 2-3 tane çok mu olur bilemedim
Görmedim hiç kız tekrar yine bir araştırırım söylediğin çok iyi olduuBübchen aldım ben de sudocrem için içeriği hakkında bi sürü şey yazılmıştı. Mustelanın da hoşgeldin bebek seti var o güzel.
Onların başlıkları değişiyor ya zaten, büyüdükçe diğer başlıkları alıp takarım diye düşündüm. Tabi memeden ayrıldıktan sonra.Yeni doğan olucaksa çok olur ama 6 aylık vs. Alırsanız kullanabilirsiniz Zaten bebelak bir tanesine alıştımı başka istemiyor, biberon çok kullanmak meme reddine sebep oluyormuş
Dr browns da baya ovuluyor. Bakalım hangisini beğenecek bebişler?Ben dr browns aldım ama bu da aklımda bide chicconun var 2-3 tane çok mu olur bilemedim
Çok yormadan yaparım ya ev temizlicem diye kendimi tehlikeye sokmak istemiyorumFazla yorma kendini. 2 3e böl öyle yap. Adamın beli kopuyor yoksa. Dikkatli ol. Tekken de yapma yanında mutlaka biri olsun.
Ben bez değil de ıslak mendil mi alsam diyorum ya onlarda da kampanya oluyor ama kurur diye onu da bekliyorumÇok teşekkürler canım.
Bez konusunda hem o ilk günler alma imkanım olmaz diyorum.Hemde her sene ebebek şubatta baya indirim yapıyor.Az daha beklesemmi diyorum.Fazla stok da yapmak istemiyorum.
Temizlik bende bi aşka geldim sonuç ağrıdan 2gundur kendime gelemedim canım.Cok dikkat et kendine.
Hayırlara olsun anne sütü görmüşsün bebek kötü değil rüya ama dua et suya anlat derler kuzuGünaydınnn ay dün uyumadan önce bez konuşuldu ya rüyamda uriş doğmuş
Ay bir süt içiyo bir süt içiyo sonra yayağına bırakıyorum uyusun diye dönünce ne göreyim çocuk bezini almış içine kusuyo ayyy diyorum ne akıllı çocuk doğurmuşum bezi almış emicek diye içine kusuyo djdjeldlsls çocuğun her yerinden süt fışkırıyodu ya hayra çıksın
Hahahahah bilinc altına nasıl islediyse artıkGünaydınnn ay dün uyumadan önce bez konuşuldu ya rüyamda uriş doğmuş
Ay bir süt içiyo bir süt içiyo sonra yayağına bırakıyorum uyusun diye dönünce ne göreyim çocuk bezini almış içine kusuyo ayyy diyorum ne akıllı çocuk doğurmuşum bezi almış emicek diye içine kusuyo djdjeldlsls çocuğun her yerinden süt fışkırıyodu ya hayra çıksın
Pisikde bepantene plus cok cok iyi tavsiye ederim. Sampuan johnsons baby dalin uni baby hepsini seviyorum. Bi sıkıntı hic yasamadık hiç birinde.Günaydın kizlarr
Ilk doğduğunda bende ilik su pamukla temizledim ama aşırı zor oluyor.Bunda yenidoğan için ıslak mendil bakıcam.Biberon tommee tippee miz hazır.Set aldım bende.Oğlumda avent kullanmistim.Bunu deneyelim bi de.Şampuan vs kaldı.Henuz araştırmadayım.
ben de multivitamin dışında bi takviye kullanmıyorum onun içinde demir var o yeter dediben hala demir d vitamini falan kullanmıyorum başka kaldı mı kullanmayan
Sudocremi devamlı kullanmanızı önermem. Krem zaten aşırı yoğun eli yıkayınca bile zor çıkıyor. Bence daha hafif şeylerle başlayın. Elinizin altında kesin olsun ama günlük kullanılacak bi krem asla değil hem içerik, hem de etkisi açısından. Günlük kullanım için Mustelayı öneririmBende pişik kremini sudocrem gerisini müstela düşünüyorum ama ıslak mendil için yeni doğduğunda yıkayıp kullanman gerekiyormuş hertürlü içinde kimyasal barındırıyor bende pamukla başlıyacağım o yüzden
Ahh ahhh insan başına gelmeden anlamıyor işteKızlar ben bi ara pamuk ılık suyla yapmıştım temizliğini ilk doğduğunda. Bilhassa kakasını yaptığında. İnce elim kadar pamuklar oluyo ya adı her neyse onlarlaOnu da annem tutturdu böyle yapalım daha iyi çocuğun poposu hassas diye. Amaaaan böyle bi eziyet görmedim su ılıklığını ayarla pamuğu batır sık sil bi daha tekrar. Eğer aşırı bi hassasiyeti olmazsa bebeklerin,içinize sinen bi ıslak mendille başlayın bence. Ben ettim siz etmeyin zor oluyo zaten bi bakıyosun çocuğun beline kadar çıkıyo kaka o ara koştur su ayarla onu et bunu et her geç kalış o kakayı bi yukarıya taşıyoo
Islak mendillere bişey olmuyor. Ben koliyle alıyodum önceden de daha uygun oluyodu. Açılmadığı sürece sorun yaşamadık.Çok yormadan yaparım ya ev temizlicem diye kendimi tehlikeye sokmak istemiyorum
Ben bez değil de ıslak mendil mi alsam diyorum ya onlarda da kampanya oluyor ama kurur diye onu da bekliyorum
Pişik için aklımda bi o var.Bi de sudocream var.Sampuan bakmadım henüz canım.Sen.nasil oldun?Biraz duzeldimi bulantılar?Pisikde bepantene plus cok cok iyi tavsiye ederim. Sampuan johnsons baby dalin uni baby hepsini seviyorum. Bi sıkıntı hic yasamadık hiç birinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?