2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Butun grup olarak bunun setini aldık sanirim
Mart cocukları herşeyin iyisine layık bugün kart hesap kesim tarihidiydi bu ayın alışverişinide yaptım bugün aşırı mutluyum, kendime alsam para harcadım diye huzursuz olurdum konu cocuk olunca aşırı mutlu oluyorum

Bübchen aldım ben de sudocrem için içeriği hakkında bi sürü şey yazılmıştı. Mustelanın da hoşgeldin bebek seti var o güzel.

Ben dr browns aldım ama bu da aklımda bide chicconun var 2-3 tane çok mu olur bilemedim
Yeni doğan olucaksa çok olur ama 6 aylık vs. Alırsanız kullanabilirsiniz Zaten bebelak bir tanesine alıştımı başka istemiyor, biberon çok kullanmak meme reddine sebep oluyormuş

Yeni doğan olucaksa çok olur ama 6 aylık vs. Alırsanız kullanabilirsiniz Zaten bebelak bir tanesine alıştımı başka istemiyor, biberon çok kullanmak meme reddine sebep oluyormuş
Onların başlıkları değişiyor ya zaten, büyüdükçe diğer başlıkları alıp takarım diye düşündüm. Tabi memeden ayrıldıktan sonra.

Kızlar ben bi ara pamuk ılık suyla yapmıştım temizliğini ilk doğduğunda. Bilhassa kakasını yaptığında. İnce elim kadar pamuklar oluyo ya adı her neyse onlarla Onu da annem tutturdu böyle yapalım daha iyi çocuğun poposu hassas diye. Amaaaan böyle bi eziyet görmedim su ılıklığını ayarla pamuğu batır sık sil bi daha tekrar. Eğer aşırı bi hassasiyeti olmazsa bebeklerin,içinize sinen bi ıslak mendille başlayın bence. Ben ettim siz etmeyin zor oluyo zaten bi bakıyosun çocuğun beline kadar çıkıyo kaka o ara koştur su ayarla onu et bunu et her geç kalış o kakayı bi yukarıya taşıyoo

Fazla yorma kendini. 2 3e böl öyle yap. Adamın beli kopuyor yoksa. Dikkatli ol. Tekken de yapma yanında mutlaka biri olsun.
Çok yormadan yaparım ya ev temizlicem diye kendimi tehlikeye sokmak istemiyorum
Ben bez değil de ıslak mendil mi alsam diyorum ya onlarda da kampanya oluyor ama kurur diye onu da bekliyorum

Günaydınnn ay dün uyumadan önce bez konuşuldu ya rüyamda uriş doğmuş
Ay bir süt içiyo bir süt içiyo sonra yayağına bırakıyorum uyusun diye dönünce ne göreyim çocuk bezini almış içine kusuyo ayyy diyorum ne akıllı çocuk doğurmuşum bezi almış emicek diye içine kusuyo djdjeldlsls çocuğun her yerinden süt fışkırıyodu ya hayra çıksın

Son düzenleme:
Hayırlara olsun anne sütü görmüşsün bebek kötü değil rüya ama dua et suya anlat derler kuzu

Ben prima 1 numara kullandım 2 oğlumdada ilk bi hafta filan kıvırıyodum usten sonra tam oluyordu. Bu kez sleppy aldık 2 paket 1 numara adet az cünkü.
Islak mendilde huggues cok iyiydi yenidoğanı ama göremedim onu ilk yenidoğan alırım yine.
Pamuk kullanmam muhtemel ama kullanmak istenlere önerim tupperın beslenme icin kutuları var bebek icin olan dikdörtgen pamukları koyun sıcak su ile asırı olmadab ıslayın kapagı kapali kalorifer ustunde beklesin ılık kalır her defasında ıslatmazsınız.
Günaydın bu arada

Hahahahah bilinc altına nasıl islediyse artık

Günaydın kizlarr
Ilk doğduğunda bende ilik su pamukla temizledim ama aşırı zor oluyor.Bunda yenidoğan için ıslak mendil bakıcam.Biberon tommee tippee miz hazır.Set aldım bende.Oğlumda avent kullanmistim.Bunu deneyelim bi de.Şampuan vs kaldı.Henuz araştırmadayım.

Pisikde bepantene plus cok cok iyi tavsiye ederim. Sampuan johnsons baby dalin uni baby hepsini seviyorum. Bi sıkıntı hic yasamadık hiç birinde.

Sudocremi devamlı kullanmanızı önermem. Krem zaten aşırı yoğun eli yıkayınca bile zor çıkıyor. Bence daha hafif şeylerle başlayın. Elinizin altında kesin olsun ama günlük kullanılacak bi krem asla değil hem içerik, hem de etkisi açısından. Günlük kullanım için Mustelayı öneririm
Ahh ahhh insan başına gelmeden anlamıyor işte bebişler doğduğunda bi avazı yerde bi avazı gökte bağırdığında insanın zaten eli ayağına dolanıyor hele de bezinden taşmışsa oyy oyyy o sırada suyu ayarlayıp pamukla silebilen anneye alkışlarımı gönderiyorum ılık su kabı ayrı, suyunu sıkacağın kabı ayrı kesin milyon kere yere devrilir bi de onu temizlemeye uğraş yapabilene saygım sonsuz
Çok yormadan yaparım ya ev temizlicem diye kendimi tehlikeye sokmak istemiyorum

Ben bez değil de ıslak mendil mi alsam diyorum ya onlarda da kampanya oluyor ama kurur diye onu da bekliyorum
Islak mendillere bişey olmuyor. Ben koliyle alıyodum önceden de daha uygun oluyodu. Açılmadığı sürece sorun yaşamadık.

günaydın herkese
çok aktif olup yazamasam da şöyle bir göz atıp okumaya çalışıyorum bu aralar yoğunum akşamdan akşama boş vakit anca buluyorum onda da pilim bitiyor zaten
ben kızımda hiç ıslak mendil kullanmadım. tupperware ıslak mendil kabı var onlardan aldım 2 tane biri çantam için diğeri evde durması için. içine bebek temizleme pamuklarından ıslattım. kışın kalorifer üzerinde duruyordu hep ılık oluyordu zaten yaza da büyüdüğü için sıcak soğuk ayırt etmedim. bunda da yine öyle yapıcam
kızım 2 yaş 2 aylık bezi bıraktık 1.5 ay önce şükür o kurtuldu bezden

Pisikde bepantene plus cok cok iyi tavsiye ederim. Sampuan johnsons baby dalin uni baby hepsini seviyorum. Bi sıkıntı hic yasamadık hiç birinde.
Pişik için aklımda bi o var.Bi de sudocream var.Sampuan bakmadım henüz canım.Sen.nasil oldun?Biraz duzeldimi bulantılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…