2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu haftalarda karın büyümesi yavaşlıyor mu sanki göbeğim sabit kaldı hiç büyümüyor bi bana mı öyle geliyor yumuşacık karnım uzanınca, ayaktayken birazcık sert sadece

Canım ben de senin gibiyim, herseyin dogalını arastırıyorum. Sadece bebek için değil kendim için 1.derece yakınlarımda 3 kanser hastası var. Genetik dru %60 büyük risk altındasın %40 çevresel etkenlere odaklan, temizle dedi. O zamandan beri şampuan, duş jeli bıraktım dogal sabun kullanıyorum. Gıdada atalık tohum ürünler arastırıyorum vs.
Ama bazen de bunalıyorum, arastırmaktan, dogal içerikli aldıgın bişey için de zararlı denilmesinden
Ben de pamuk ıslatıp kullanırım diye düşündüm. Bir arkadasım pamuk, mısır en çok tarım ilacı kullanılan ürünler dedi. Yani onun da zararı var, kusursuz olması için ya organik pamuk bulucan, ya pamuklu ince kumaş parca bezler kullanıcan eski usul
Günün sonunda kar zarar analizi yapıyorum artık, tamamen zararsız bişey olmuyor maalesef. Bi tık daha içime sineni tercih ediyorum. Sen böyle şeyler bulursan arastırmalarında yine paylaş, fikir oldu

Çok geçmiş olsun canım.Ben ilk hamilelikte tetanoz aşılarımı olmuştum.Bunda gerek kalmadı.Covid de 2.doz da oldum.Aşılar bitti çok şükür.

Kızlar bu haftalarda karın büyümesi yavaşlıyor mu sanki göbeğim sabit kaldı hiç büyümüyor bi bana mı öyle geliyor yumuşacık karnım uzanınca, ayaktayken birazcık sert sadece
Aplikasyona göre bu hafta patlıcan boyutundalar ama ne kadar büyük bir patlıcan bilemiyorum. Büyürler büyüler bazen çok şişkin oluyoruz onu göbek büyüdü sanıyoruz

Ya ben hiç tekme ile uyanamadım genelde 9 gibi oynuyor ben 7 de kalkıyorum işe gelmek için çok isterim tekme ile uyanmayı
Banada ilk defa bu sabah oldu. Uyku sersemi bi noluyoruz annecim dedim Benimkisi sabah aktif sonra uyuyo hep gün boyunca

Çok geçmiş olsun canım.Ben ilk hamilelikte tetanoz aşılarımı olmuştum.Bunda gerek kalmadı.Covid de 2.doz da oldum.Aşılar bitti çok şükür.
Ohh ne güzel atlatmışsın aşı işini şifa olsun hepimize inşallah :)
covid 2 olduğunda bi yan etki falan gördün mü ?

Banada ilk defa bu sabah oldu. Uyku sersemi bi noluyoruz annecim dedim Benimkisi sabah aktif sonra uyuyo hep gün boyunca
İnşallah Banada olur :)) benimki de öyle 9 da bi oynuyor sonra öğlen oynuyor sonra akşam 9 da bi başlıyo yatana kadar hissediyorum şükür :) Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Ben ilk bezi prima düşünüyorum.. Sonra canbebe Molfix sleepy bunlarıda denerim sirayla bir bakarım.. şampuan Dalin unu baby johnson baby ve siveno bunlari denerim.

Benimki babayla daha bağ oluşturamadı heralde ne zaman babası elini koysa tık yok üzülüyo adamcağız da yazık
kıpır kıpır oluyo gel çabuk koy elini diyorum hoop bizimkinde çıt yok konuşuyoruz ediyoruz yok anacım
sonra elini çekiyor veya ben yerime geçiyorum başlıyor yine oynamaya napcaz bilmemmm

yaaa aynı şey bizede oluyo eşim ne zaman elini karnıma koysa duruyo oynamıyo
nasıl bağ kurucaklar ya

Kızlar merhaba. Emzirme minderi almak istiyorum ben ama nasıl bir şey alacağıma karar veremedim. Bana yardımcı olur musunuz? hem doğurana kadar geceleri bana destek olsun hem de doğurunca emzirme amaçlı olsun istiyoRum. Hangisini almalıyım sizce?

Ha ha aynı durum bizde de var adam bi hevesle koşturup geliyor yanıma yok o varken hayatta yapmıyor dün akşam o işteyken çoştu video attım bende karnımın sallantısını az kaldı onlara da tepki gösterecekler şuan ayırt edemiyorlar sanırım şüpheli yaklaşıyorlar her dokunulduğun da

Biraz bakmaya başladım yenidoğan yazan ürünler lazım ilk olarak dimi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-04-10-57-54-138_trendyol.com.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2021-11-04-10-53-48-793_trendyol.com.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…