Bunu aldım ben a101 den 45 TL idi sanırım gece şimdi kullanıyorum sonra da emzirme yastığı olarak devam dışı fermuarlı yıkanıyor beğendimKızlar merhaba. Emzirme minderi almak istiyorum ben ama nasıl bir şey alacağıma karar veremedim. Bana yardımcı olur musunuz? hem doğurana kadar geceleri bana destek olsun hem de doğurunca emzirme amaçlı olsun istiyoRum. Hangisini almalıyım sizce?
Eki Görüntüle 2945400 Eki Görüntüle 2945401 Eki Görüntüle 2945402
Yağ bilmiyorum ama pişik kremi şart annem söylüyor popolin diye birşey alıyormuş sürekli eskidenŞampuan, pişik kremi, nemlemdirici lazım bence. Bebek yağı gerekli mi nemlendirici iş görür mü bilemedim
Musteladan memnunlar genelde ama pişiği beklemeden sürekli kullanım öneriyorlarYağ bilmiyorum ama pişik kremi şart annem söylüyor popolin diye birşey alıyormuş sürekli eskiden
En baştaki mycey in yastığını almıştım ben ama hala anlamış değilim onun nesi emzirme yastığıKızlar merhaba. Emzirme minderi almak istiyorum ben ama nasıl bir şey alacağıma karar veremedim. Bana yardımcı olur musunuz? hem doğurana kadar geceleri bana destek olsun hem de doğurunca emzirme amaçlı olsun istiyoRum. Hangisini almalıyım sizce?
Eki Görüntüle 2945400 Eki Görüntüle 2945401 Eki Görüntüle 2945402
Canım ben de senin gibiyim, herseyin dogalını arastırıyorum. Sadece bebek için değil kendim için 1.derece yakınlarımda 3 kanser hastası var. Genetik dru %60 büyük risk altındasın %40 çevresel etkenlere odaklan, temizle dedi. O zamandan beri şampuan, duş jeli bıraktım dogal sabun kullanıyorum. Gıdada atalık tohum ürünler arastırıyorum vs.
Ama bazen de bunalıyorum, arastırmaktan, dogal içerikli aldıgın bişey için de zararlı denilmesinden
Ben de pamuk ıslatıp kullanırım diye düşündüm. Bir arkadasım pamuk, mısır en çok tarım ilacı kullanılan ürünler dedi. Yani onun da zararı var, kusursuz olması için ya organik pamuk bulucan, ya pamuklu ince kumaş parca bezler kullanıcan eski usul
Günün sonunda kar zarar analizi yapıyorum artık, tamamen zararsız bişey olmuyor maalesef. Bi tık daha içime sineni tercih ediyorum. Sen böyle şeyler bulursan arastırmalarında yine paylaş, fikir oldu
Canım johnsons baby alma şampuanda bence. İçeriğini sen de bir araştır ama pek önerilen bir marka değilBiraz bakmaya başladım yenidoğan yazan ürünler lazım ilk olarak dimi
Tamam canım bakicam teşekkür ederimCanım johnsons baby alma şampuanda bence. İçeriğini sen de bir araştır ama pek önerilen bir marka değil
Canım johnsons baby alma şampuanda bence. İçeriğini sen de bir araştır ama pek önerilen bir marka değil
Ben de doğal içerikli ürün konusundan çok takıntılıyım. Zaten öyle ağır kimyasal içerikli hiçbir şeyi kullanmıyorum 5 yıldır çamaşır suyu vs. Tüm deterjanlarım ve kişisel bakım ürünlerim vegan ve organik. Artık çok fazla seçenek var neyse ki. Ambalajlı içecek asla girmez eve gibi gibi. Ben de pamuk kullanıcam istikrarlı olacağıma inanıyorum zaten takıntılıyım çünkü. Evet pamukta da tarım ilacı var ama en masum görünen ıslak mendilin bile içindekiler kısmını oku bir yığın kimyasal var. Koruyucu parfüm alkol vs tonla şey. Yıkanabilir makyaj pamukları var ya belki onlarda alınabilir. Tuvalet iletişimini de başarıyla uygulayabilirsem zaten yıkanacak her seferinde poposu çok da ihtiyaç kalmaz gibi pamuğa da. Ben Prema Sundari'yi takip ediyorum bu arada onun tavsiyeleri çok iyi YouTube videolarına denk gelmediysen izle derim mutlakaCanım ben de senin gibiyim, herseyin dogalını arastırıyorum. Sadece bebek için değil kendim için 1.derece yakınlarımda 3 kanser hastası var. Genetik dru %60 büyük risk altındasın %40 çevresel etkenlere odaklan, temizle dedi. O zamandan beri şampuan, duş jeli bıraktım dogal sabun kullanıyorum. Gıdada atalık tohum ürünler arastırıyorum vs.
Ama bazen de bunalıyorum, arastırmaktan, dogal içerikli aldıgın bişey için de zararlı denilmesinden
Ben de pamuk ıslatıp kullanırım diye düşündüm. Bir arkadasım pamuk, mısır en çok tarım ilacı kullanılan ürünler dedi. Yani onun da zararı var, kusursuz olması için ya organik pamuk bulucan, ya pamuklu ince kumaş parca bezler kullanıcan eski usul
Günün sonunda kar zarar analizi yapıyorum artık, tamamen zararsız bişey olmuyor maalesef. Bi tık daha içime sineni tercih ediyorum. Sen böyle şeyler bulursan arastırmalarında yine paylaş, fikir oldu
Ben dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistimKızlar ben bi ara pamuk ılık suyla yapmıştım temizliğini ilk doğduğunda. Bilhassa kakasını yaptığında. İnce elim kadar pamuklar oluyo ya adı her neyse onlarlaOnu da annem tutturdu böyle yapalım daha iyi çocuğun poposu hassas diye. Amaaaan böyle bi eziyet görmedim su ılıklığını ayarla pamuğu batır sık sil bi daha tekrar. Eğer aşırı bi hassasiyeti olmazsa bebeklerin,içinize sinen bi ıslak mendille başlayın bence. Ben ettim siz etmeyin zor oluyo zaten bi bakıyosun çocuğun beline kadar çıkıyo kaka o ara koştur su ayarla onu et bunu et her geç kalış o kakayı bi yukarıya taşıyoo
aaa çok tatlıymış. yemin ederim bim ve a101 bereketi ya. bak aynı işlev ama benim baktıklarımın fiyatı 2 katıBunu aldım ben a101 den 45 TL idi sanırım gece şimdi kullanıyorum sonra da emzirme yastığı olarak devam dışı fermuarlı yıkanıyor beğendim
ben de 2. fotodakini almışken kasada bıraktım emin olamadığım için. 3. fotodaki ürünün üzerinde hamile desteği yazıyor ama ayrıca doğumdan sonra emzirme yastığı olarak kullanabilirsiniz yazınca ikilemde kaldım.En baştaki mycey in yastığını almıştım ben ama hala anlamış değilim onun nesi emzirme yastığıküçücük birşey alttan da el geçirme yeri var bebeğin kafasına koyarsın anca ama incecik kolu rahatlatan bişey değil. Normal yastık kullanmıştım ilk günler, sonra zaten ihtiyaç olmuyor. Sırf bu sefer merakımdan şu ikinci resimdekini alıcam bakalım üçüncü resimdeki emzirmek için değil sanırım.
Başın sagolsun canım.. Dediğin gibi kendimizi strese sokmadan olabildiğince yapmak lazım. Yorucu olmaz mı, arastırması ayrı bir dert. Bazen sırf üşendiğimden napıyım artık bu da kimyasal olsun diyorum. Bulaşık tabletini değiştim, bitkisele gectim. Bu sefer bulaşıklar pis çıkıyorÇok iyi anlıyorum canım seni. Babamı kanserden 7 sene önce kaybettim. Biz de elimizden geldiğince güzel beslenmeye ve yaşamaya çalışıyoruz ailecek ama bazen cidden çok yorucu oluyor. O zamanlar da akışına bırakıyorum. Köpeğimi bile çiğ beslenmeye geçirdim 2 sene önce sırf köpek mamaları katkılı ve kansere sebep oluyor diye. Dediğin gibi kar zarar yapıp içe sinenle devam etmek gerek, çok delirmeden5 senedir en çok dikkat ettiğim şey hayvan deneyi yapan ürünleri almamak ve kullanmamak. Bu da doğalı araştırmaya sebep oluyor ister istemez
Çok iyi yapıyosun, ben de dogal arapsabunu aldım, her yeri temizliyorBen de doğal içerikli ürün konusundan çok takıntılıyım. Zaten öyle ağır kimyasal içerikli hiçbir şeyi kullanmıyorum 5 yıldır çamaşır suyu vs. Tüm deterjanlarım ve kişisel bakım ürünlerim vegan ve organik. Artık çok fazla seçenek var neyse ki. Ambalajlı içecek asla girmez eve gibi gibi. Ben de pamuk kullanıcam istikrarlı olacağıma inanıyorum zaten takıntılıyım çünkü. Evet pamukta da tarım ilacı var ama en masum görünen ıslak mendilin bile içindekiler kısmını oku bir yığın kimyasal var. Koruyucu parfüm alkol vs tonla şey. Yıkanabilir makyaj pamukları var ya belki onlarda alınabilir. Tuvalet iletişimini de başarıyla uygulayabilirsem zaten yıkanacak her seferinde poposu çok da ihtiyaç kalmaz gibi pamuğa da. Ben Prema Sundari'yi takip ediyorum bu arada onun tavsiyeleri çok iyi YouTube videolarına denk gelmediysen izle derim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?