2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bunu aldım ben a101 den 45 TL idi sanırım gece şimdi kullanıyorum sonra da emzirme yastığı olarak devam dışı fermuarlı yıkanıyor beğendim

Eklentiler

• IMG_20211104_110059.webp
    39 KB · Görüntüleme: 76
Pişik kremini mustela kullandım, günlük altını her açtığımda ince bir tabaka olacak şekilde sürdüm 2,5 sene bez maceramız oldu sadece bir kere hafif pişik oluyor gibi oldu onda da sudocrem ile geçirdik. Krem sürmek için kızarmasını beklememek lazım. Pişik çok hızlı yayılan bişey ve ciddi sonuçlar doğurabiliyor.

En baştaki mycey in yastığını almıştım ben ama hala anlamış değilim onun nesi emzirme yastığı küçücük birşey alttan da el geçirme yeri var bebeğin kafasına koyarsın anca ama incecik kolu rahatlatan bişey değil. Normal yastık kullanmıştım ilk günler, sonra zaten ihtiyaç olmuyor. Sırf bu sefer merakımdan şu ikinci resimdekini alıcam bakalım üçüncü resimdeki emzirmek için değil sanırım.

Ben bez olarak goon kullanicam . Kızımda ilk 4_5 ay Prima kullanmıştım ama premium olanlardan değil . Hiç memnun kalmamıştır poposunu hep ıslak bırakıyordu . Daha sonra goon geçmiştim çok daha iyi. Tabi heryerde bulunmuyor tek sıkıntısı o . Islak mendil kızımda üni baby ilk üç ay sonra da sleepy kullanmıştım ama sonra çok pişman oldum çünkü bir sürü para gitti onlara baby me marka bin zeytinyagli yeni doğan ıslak mendili de gayet iyi .pişik kremine daha karar vermedim ama evde kesinlikle mor desitin bulundurucam .sadece eğer çok pişik olursa kullanicam . Aşırı iyi geçiriyor pisigi tavsiye ederim

Çok iyi anlıyorum canım seni. Babamı kanserden 7 sene önce kaybettim. Biz de elimizden geldiğince güzel beslenmeye ve yaşamaya çalışıyoruz ailecek ama bazen cidden çok yorucu oluyor. O zamanlar da akışına bırakıyorum. Köpeğimi bile çiğ beslenmeye geçirdim 2 sene önce sırf köpek mamaları katkılı ve kansere sebep oluyor diye. Dediğin gibi kar zarar yapıp içe sinenle devam etmek gerek, çok delirmeden 5 senedir en çok dikkat ettiğim şey hayvan deneyi yapan ürünleri almamak ve kullanmamak. Bu da doğalı araştırmaya sebep oluyor ister istemez

Ayrıca bı arkadaş yazmıştı haturlamiyorum bı paket bez almıştı bı numara günde beş tane kullansak bi hafta yeter demişti . Ama o öyle olmuyor bazen aynı anda üç temiz bez gidiyor maalesef . Hele kardeşimin bebeği gerinirken bile ufacık kaka yaprdi tertemiz beze .biz bunu çözene kadar yeğenim pişik oldu hemde baya nerdeyse kanayan ppisik olucakti . Bezi on beş dk da bı kontrol edelim dedik bı de ne görelim her baktığımızda ufacık ufacık kaka. Bu yüzden çocuk pişik olmuş . Normalde ıslak mendil kullanıyorduk pişik olunca pamukla sildik yarım saatte bı alt değiştirdik ve dönüşümlü olarak sarı hametan ,sudocrem ama en en etkilisi desitin kullanarak bir haftada ancak geçirdik pisigi

Canım johnsons baby alma şampuanda bence. İçeriğini sen de bir araştır ama pek önerilen bir marka değil

Hangisi bütçeme uyarsa bunlardan seciyim o zaman Dalin unu baby vazgeçtim sen öyle deyince bu yazı denk geldi

Ben de doğal içerikli ürün konusundan çok takıntılıyım. Zaten öyle ağır kimyasal içerikli hiçbir şeyi kullanmıyorum 5 yıldır çamaşır suyu vs. Tüm deterjanlarım ve kişisel bakım ürünlerim vegan ve organik. Artık çok fazla seçenek var neyse ki. Ambalajlı içecek asla girmez eve gibi gibi. Ben de pamuk kullanıcam istikrarlı olacağıma inanıyorum zaten takıntılıyım çünkü. Evet pamukta da tarım ilacı var ama en masum görünen ıslak mendilin bile içindekiler kısmını oku bir yığın kimyasal var. Koruyucu parfüm alkol vs tonla şey. Yıkanabilir makyaj pamukları var ya belki onlarda alınabilir. Tuvalet iletişimini de başarıyla uygulayabilirsem zaten yıkanacak her seferinde poposu çok da ihtiyaç kalmaz gibi pamuğa da. Ben Prema Sundari'yi takip ediyorum bu arada onun tavsiyeleri çok iyi YouTube videolarına denk gelmediysen izle derim mutlaka

Ben dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistim bunda nasil olur bilmiyorum .

Bunu aldım ben a101 den 45 TL idi sanırım gece şimdi kullanıyorum sonra da emzirme yastığı olarak devam dışı fermuarlı yıkanıyor beğendim
aaa çok tatlıymış. yemin ederim bim ve a101 bereketi ya. bak aynı işlev ama benim baktıklarımın fiyatı 2 katı
ben de 2. fotodakini almışken kasada bıraktım emin olamadığım için. 3. fotodaki ürünün üzerinde hamile desteği yazıyor ama ayrıca doğumdan sonra emzirme yastığı olarak kullanabilirsiniz yazınca ikilemde kaldım.

Kızlar dün akşam iş çıkışı ilk defa bana toplu taşımada yer verildi ay nasıl duygulandım. Metroda 50'li yaşlarda bi kadındı 2 yanında gencecik erkekler oturuyordu göz göze geldik hamile misin dedi evet dedim hemen fırladı istemedim hiç yanındaki öküzler de duydu hani onlar teklif eder dedim ama yok kadının halinden yine kadın anladı.
Bu arada bugün tetanoz ilk dozu oldum bi aletle kalp atışını da dinledik çuf çuf tren gibiydi Kan ve idrar da aldılar yarın çıkacak sonuçlar.

Başın sagolsun canım.. Dediğin gibi kendimizi strese sokmadan olabildiğince yapmak lazım. Yorucu olmaz mı, arastırması ayrı bir dert. Bazen sırf üşendiğimden napıyım artık bu da kimyasal olsun diyorum. Bulaşık tabletini değiştim, bitkisele gectim. Bu sefer bulaşıklar pis çıkıyor işte orta yol bulmalı, bi öyle bir böyle. Hem pamuk alırım hem ıslak mendil, arada kaçamaklar (ıslak mendil senin dediklerine bi bakıcam)
Çok iyi yapıyosun, ben de dogal arapsabunu aldım, her yeri temizliyor ay şu çamaşır suyunu bırakamadım, lavoba evyesinde falan, markette satılan frochda falan bitkiseli varmış onu alıcam.

İnşallah uygularsın, ben de izledim premayı, yıkanabilir bez mi kullansam diye de düşündüm. Çok mu ütopik dedim, ilk çocuk ya biraz hayali de konuşuyor olabiliriz lohusalık için prima, goon vs. Alıyım da, sonrasına bakarız. Bir, iki ay kendi psikolojimi saglam tutmak odaklıyım

ya ne güzel aşılarınızı olmuşsunuz. ben de 19 haftanın içindeyim ama sağlık ocağı daha bir arama yapmadı. covid aşımın da ilk dozunu haziranda olrum, temmuzda gebeliği öğrenince doktorum bekletti. o gün bugündür bekliyorum. ilk 3 ay kanamam olmuştu herhalde emin olamadı doktor. bi yandan 2. dozu olmayı çok istiyorum bi yandan da korku sardı içimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…