2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistim bunda nasil olur bilmiyorum .
Bravo valla Darısı başımıza :)
Bitkisel çamaşır sularının hiçbiri beklentini karşılamayacak hazırlıklı ol Ama yapacak bir şey yok hem suları çok kirletiyor hem kokusu bize zarar valla bıraktım kurtuldum :) Bulaşık tableti yıllarca frosch limonlu kullandım çok da güzel temziliyor ama fiyatı uçtu artık en son just green aldım ondan da memnunum Ofiste fairy kullanılıyor bardaklar falan kokuyor bana hele ilk yıkandığında kapağı açılıyor ya dayanamıyorum o kokuya. Ben yemeklerimi hep evden getiriyorum elimde yıkıyorum her şeyimi burda.

Pjama gecelik mi ?Lohusa tacı nasıl seciceksiniz ?bu konuya da ben el atıyorum
Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-04-13-04-41-546_trendyol.com.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
Ya kızlar bir de, bebek çantası olarak kol çantası mı daha rahat olur yoksa sırt çantası mı?

Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum
Ben hem gecelik hem pijama aldım. Kuzenim doğuma kadar alttan muayene ediyolar dedi gecelik daha rahat oluyor dedi doğumdan sonrada pijama giyerim diye düşündüm

Ben biberon philps avent aldım ama iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım nasıldır acaba

Lohusa tacını ilk sizden öğrendim ben hiç düşünmedim bunları ya. Alırım sabahlığımı birkaç da rahat bol ev elbiselerimden olur biter demiştim. Sadece bir tane şöyle bir elbise aldım

Lohusa tacını ilk sizden öğrendim ben hiç düşünmedim bunları ya. Alırım sabahlığımı birkaç da rahat bol ev elbiselerimden olur biter demiştim. Sadece bir tane şöyle bir elbise aldım
Elbise güzelmiş ama mart ayi ya usutmeyelim sonra

Emzikte Philips Avent kullanan var mı?
Oğlumda kullandım başka marka da denememiştik aventle başladık onla da bitirdik
Böyle şeylere benim de takıntım çok. Bulaşık makinesinde moms green kullanıyorum yıllardır çok da güzel temizliyor. Çamaşır suyunu yıllardır kullanmıyordum taa ki covid olayları çıkana kadar şimdi mecbur kullanıyorum. Yiyecek içecek onlara da hep dikkat etmeye çalışıyorum marketten aldığım şeyler çok çok az. Oğluma hamileyken kk da birini tanımıştım onun vasıtasıyla da aydın nazilli de bi çiftlik varmış onu keşfetmiştim. Atalık tohumlardan üretilen ekmekler, doğal ürünler vs ek gıda sürecinde bi başladık 7 senedir birçok şeyimi ordan alıyorum. Markete gidiyoruz eşimle neye elini atsa yok alma onda şu katkı var bunu alma paketli yemeyelim diye diye onu da alıştırdım o kadının uyguladığı düzene hayranım ama biz çok fazla dışarı çıkıyoruz hiç o düzene girebileceğimi sanmıyorum. Yapabilen için çok güzel.
Ya kızlar bir de, bebek çantası olarak kol çantası mı daha rahat olur yoksa sırt çantası mı?
Ben doğum yaptığımda dünya para verip zamanın en iyi markalarından, arabaya asmalı veya kola takılarak kullanılan çantalardan almıştım bi heves. Sonra bi baktım arabaya asınca çanta biraz fazla doluysa arabanın tutma yerini bozmaya başladı. Kola takıyım desen bi yandan çocuk bi yandan kolda çanta hiç kullanışlı değil. Sonra sırt çantasına geçmiştik. Geçen zahrada paylaşmıştı yoyko nun çantasını hepsiburadadan indirimde aldım ben de hem çok şık hem kullanışlı.

Ben biberon philps avent aldım ama iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım nasıldır acaba
Avent ürünleri Bpa falan içermediği için güvenilir güzel bence biz memnunduk. Gerçi mama takviyesi almadı oğlum ayda yılda bir kullandık. Gazlı bebeklerde içinde ince hortum gibi olan biberonlar tavsiye ediliyor genelde ama onları da temizlemek ayrı bir iş. Ben de doğmadan önce almıştım sonra su vermeye başladığımızda kullanmıştık

Herkes aldığını resim atsa da kararsiz olanlara fikir olsa
Annemler aldı bende açıp bakmadım şeklini bilmiyorum paketli duruyo kenarda Pijama takımı böyle sabahlıkta var içinde geceliği ayrı almış üzerinde resmi yoktu bende bi takım alsam mı diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG-20211103-WA0007.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 75
Cam ya kaldırması zor olur mu acaba su içerken gerçi çok ağır durmadı elime aldım hafif ama bilemedim

Ben bundan aldım herkes önerince. Umarım bebek de memnun kalır.
Emzik de ölçü yok di mi? Dikkat etmemiz gereken bişi, bezdeki yenidoğan gibi
Zaten bir ara bulaşıklar kirli gibi çıkınca fairy tabletlere dönelim dedik, inanır mısın dayanamadık kokuya, bulaşık makinesini temizleyip yine bitkisele gectik makineyi temizleyince daha temiz çıktı. Hangisi kampanyadaysa onu alıyorum dönüşümlü

Cam ya kaldırması zor olur mu acaba su içerken gerçi çok ağır durmadı elime aldım hafif ama bilemedim
Ben direk plastik diye düşündüm cam kullanmadım hiç ilk 6 ay kullanırsın ama kendi tutmaya başlayınca eline cam biberon verme bence
Emzikler de bedenli canım 0-6 ay 6-18 ay diye hatta bazılarında direk yenidoğan da var

Ben dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistim bunda nasil olur bilmiyorum .
İnşallah bu sefer çok hassas olmaz popolar gerçekten yorucu oluyo hele ki ilk zamanlar sürekli kaka yaptıkları düşünülünce

Ben direk plastik diye düşündüm cam kullanmadım hiç ilk 6 ay kullanırsın ama kendi tutmaya başlayınca eline cam biberon verme bence
İki yandan tutma yeri olanlar var ya ondan düşünüyorum kendi içeceği zaman Çok tatlı olur tutup içerken

Ben hem gecelik hem pijama aldım. Kuzenim doğuma kadar alttan muayene ediyolar dedi gecelik daha rahat oluyor dedi doğumdan sonrada pijama giyerim diye düşündüm
Ben gecelik hiç sevmem o yüzden sadece pijama alacaktım ama sezeryan bile olsa ilk bir kaç saat sonda takılı oluyor yarım gün de olsa giymek için çantaya bi gecelik atmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…