Ben bundan aldım herkes önerince. Umarım bebek de memnun kalır.Emzikte Philips Avent kullanan var mı?
Bravo vallaBen dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistimbunda nasil olur bilmiyorum .
Bitkisel çamaşır sularının hiçbiri beklentini karşılamayacak hazırlıklı olBaşın sagolsun canım.. Dediğin gibi kendimizi strese sokmadan olabildiğince yapmak lazım. Yorucu olmaz mı, arastırması ayrı bir dert. Bazen sırf üşendiğimden napıyım artık bu da kimyasal olsun diyorum. Bulaşık tabletini değiştim, bitkisele gectim. Bu sefer bulaşıklar pis çıkıyorişte orta yol bulmalı, bi öyle bir böyle. Hem pamuk alırım hem ıslak mendil, arada kaçamaklar (ıslak mendil senin dediklerine bi bakıcam)
Çok iyi yapıyosun, ben de dogal arapsabunu aldım, her yeri temizliyoray şu çamaşır suyunu bırakamadım, lavoba evyesinde falan, markette satılan frochda falan bitkiseli varmış onu alıcam.
İnşallah uygularsın, ben de izledim premayı, yıkanabilir bez mi kullansam diye de düşündüm. Çok mu ütopik dedim, ilk çocuk ya biraz hayali de konuşuyor olabilirizlohusalık için prima, goon vs. Alıyım da, sonrasına bakarız. Bir, iki ay kendi psikolojimi saglam tutmak odaklıyım
Ben bundan aldım herkes önerince. Umarım bebek de memnun kalır.
Emzik kardeşliği desenize bende aldım
Ben hem gecelik hem pijama aldım. Kuzenim doğuma kadar alttan muayene ediyolar dedi gecelik daha rahat oluyor dedi doğumdan sonrada pijama giyerim diye düşündümPjama gecelik mi ?Lohusa tacı nasıl seciceksiniz ?bu konuya da ben el atıyorum
Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum
Herkes aldığını resim atsa da kararsiz olanlara fikir olsaBen hem gecelik hem pijama aldım. Kuzenim doğuma kadar alttan muayene ediyolar dedi gecelik daha rahat oluyor dedi doğumdan sonrada pijama giyerim diye düşündüm
Lohusa tacını ilk sizden öğrendimPjama gecelik mi ?Lohusa tacı nasıl seciceksiniz ?bu konuya da ben el atıyorum
Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum
Elbise güzelmiş ama mart ayi ya usutmeyelim sonraLohusa tacını ilk sizden öğrendimben hiç düşünmedim bunları ya. Alırım sabahlığımı birkaç da rahat bol ev elbiselerimden olur biter demiştim. Sadece bir tane şöyle bir elbise aldım
Oğlumda kullandım başka marka da denememiştik aventle başladık onla da bitirdikEmzikte Philips Avent kullanan var mı?
Böyle şeylere benim de takıntım çok. Bulaşık makinesinde moms green kullanıyorum yıllardır çok da güzel temizliyor. Çamaşır suyunu yıllardır kullanmıyordum taa ki covid olayları çıkana kadarBaşın sagolsun canım.. Dediğin gibi kendimizi strese sokmadan olabildiğince yapmak lazım. Yorucu olmaz mı, arastırması ayrı bir dert. Bazen sırf üşendiğimden napıyım artık bu da kimyasal olsun diyorum. Bulaşık tabletini değiştim, bitkisele gectim. Bu sefer bulaşıklar pis çıkıyorişte orta yol bulmalı, bi öyle bir böyle. Hem pamuk alırım hem ıslak mendil, arada kaçamaklar (ıslak mendil senin dediklerine bi bakıcam)
Çok iyi yapıyosun, ben de dogal arapsabunu aldım, her yeri temizliyoray şu çamaşır suyunu bırakamadım, lavoba evyesinde falan, markette satılan frochda falan bitkiseli varmış onu alıcam.
İnşallah uygularsın, ben de izledim premayı, yıkanabilir bez mi kullansam diye de düşündüm. Çok mu ütopik dedim, ilk çocuk ya biraz hayali de konuşuyor olabilirizlohusalık için prima, goon vs. Alıyım da, sonrasına bakarız. Bir, iki ay kendi psikolojimi saglam tutmak odaklıyım
Ben doğum yaptığımda dünya para verip zamanın en iyi markalarından, arabaya asmalı veya kola takılarak kullanılan çantalardan almıştım bi heves. Sonra bi baktım arabaya asınca çanta biraz fazla doluysa arabanın tutma yerini bozmaya başladı. Kola takıyım desen bi yandan çocuk bi yandan kolda çanta hiç kullanışlı değil. Sonra sırt çantasına geçmiştik. Geçen zahrada paylaşmıştı yoyko nun çantasını hepsiburadadan indirimde aldım ben de hem çok şık hem kullanışlı.Ya kızlar bir de, bebek çantası olarak kol çantası mı daha rahat olur yoksa sırt çantası mı?
Avent ürünleri Bpa falan içermediği için güvenilir güzel bence biz memnunduk. Gerçi mama takviyesi almadı oğlum ayda yılda bir kullandık. Gazlı bebeklerde içinde ince hortum gibi olan biberonlar tavsiye ediliyor genelde ama onları da temizlemek ayrı bir iş. Ben de doğmadan önce almıştım sonra su vermeye başladığımızda kullanmıştıkBen biberon philps avent aldım ama iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım nasıldır acaba
Annemler aldı bende açıp bakmadım şeklini bilmiyorum paketli duruyo kenardaHerkes aldığını resim atsa da kararsiz olanlara fikir olsa
Cam ya kaldırması zor olur mu acaba su içerken gerçi çok ağır durmadı elime aldım hafif ama bilemedimAvent ürünleri Bpa falan içermediği için güvenilir güzel bence biz memnunduk. Gerçi mama takviyesi almadı oğlum ayda yılda bir kullandık. Gazlı bebeklerde içinde ince hortum gibi olan biberonlar tavsiye ediliyor genelde ama onları da temizlemek ayrı bir iş. Ben de doğmadan önce almıştım sonra su vermeye başladığımızda kullanmıştık
Emzik de ölçü yok di mi? Dikkat etmemiz gereken bişi, bezdeki yenidoğan gibiBen bundan aldım herkes önerince. Umarım bebek de memnun kalır.
Zaten bir ara bulaşıklar kirli gibi çıkınca fairy tabletlere dönelim dedik, inanır mısın dayanamadık kokuya, bulaşık makinesini temizleyip yine bitkisele gectikBravo vallaDarısı başımıza :)
Bitkisel çamaşır sularının hiçbiri beklentini karşılamayacak hazırlıklı olAma yapacak bir şey yok hem suları çok kirletiyor hem kokusu bize zarar valla bıraktım kurtuldum :) Bulaşık tableti yıllarca frosch limonlu kullandım çok da güzel temziliyor ama fiyatı uçtu artık en son just green aldım ondan da memnunum Ofiste fairy kullanılıyor bardaklar falan kokuyor bana hele ilk yıkandığında kapağı açılıyor ya dayanamıyorum o kokuya. Ben yemeklerimi hep evden getiriyorum elimde yıkıyorum her şeyimi burda.
Ben direk plastik diye düşündümCam ya kaldırması zor olur mu acaba su içerken gerçi çok ağır durmadı elime aldım hafif ama bilemedim
Emzikler de bedenli canımEmzik de ölçü yok di mi? Dikkat etmemiz gereken bişi, bezdeki yenidoğan gibi
Zaten bir ara bulaşıklar kirli gibi çıkınca fairy tabletlere dönelim dedik, inanır mısın dayanamadık kokuya, bulaşık makinesini temizleyip yine bitkisele gectikmakineyi temizleyince daha temiz çıktı. Hangisi kampanyadaysa onu alıyorum dönüşümlü
İnşallah bu sefer çok hassas olmaz popolarBen dedigini 3 kizimda da yaptim. Cok iyi islak mendil bile alsam hassasiyet olmustu . Evet dedigin gibi cok zor ama hepsinde ugrasmistimbunda nasil olur bilmiyorum .
İki yandan tutma yeri olanlar var ya ondan düşünüyorum kendi içeceği zamanBen direk plastik diye düşündümcam kullanmadım hiç ilk 6 ay kullanırsın ama kendi tutmaya başlayınca eline cam biberon verme bence
Ben gecelik hiç sevmem o yüzden sadece pijama alacaktım ama sezeryan bile olsa ilk bir kaç saat sonda takılı oluyor yarım gün de olsa giymek için çantaya bi gecelik atmak lazımBen hem gecelik hem pijama aldım. Kuzenim doğuma kadar alttan muayene ediyolar dedi gecelik daha rahat oluyor dedi doğumdan sonrada pijama giyerim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?