2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar mide yanması için renni mi kullanıyorsunuz gaviscon mu arada çekilmez oluyor sürekli değil de ara da içmek istiyorum.

Ben gecelik hiç sevmem o yüzden sadece pijama alacaktım ama sezeryan bile olsa ilk bir kaç saat sonda takılı oluyor yarım gün de olsa giymek için çantaya bi gecelik atmak lazım
Normalde bende sevmem ama mantıklı geldi

Bulaşık deterjanı olarak just green kullanıyorum ben bir de frosch un parlatıcısını mis gibi oluyor bazı bulaşık makineleri asla organik tabletleri kabul etmiyor ama, ablamlar kullanamıyor mesela bilginiz olsun el bulaşığı için yine frosch kullanıyorum.Tuvalet için domolun köpüğü, domestos sıfır klor ve bingo nefes aldıran klorsuz spreyini kullanıyorum

Pamuk ve su ikilisi için şunu okumuştum. Suyla pamuğu asla bekletmemek gerekiyormuş bir kapta pratik olsun diye, bakteri ürüyormuş. Her seferinde suyu ılıtman ve kullanman gerekiyor. Bence çok yorucu ki zaten çok yorgun olacağız. Waterwipes al gitsin uğraşma mutlu ve dinlenmiş anne, mutlu bebek

Ben biberon philps avent aldım ama iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım nasıldır acaba
Ay deminki foto da gördüm, biberon ve emzik kardeşliği bizimki ben de öyle aldım.
Ama bir arkadasım da timme toppie mi ne varya, ondan verecek. Ona yeni başlık alacagım sadece. 2 biberon ilk başta yeter herhalde

Kızlar mide yanması için renni mi kullanıyorsunuz gaviscon mu arada çekilmez oluyor sürekli değil de ara da içmek istiyorum.
Ben rennie tablet veya talcid tablet kullanıyorum. Özellikle aksamları fena oluyor benim. Uyuyamıyorum bi tablet almadan

Yanma için gaviscon daha etkili oluyor, mor paketli olan. Rennie daha çok mide hazımsızlıklarında ve hafif yanmalarda işe yarıyor

Yanma için gaviscon daha etkili oluyor, mor paketli olan. Rennie daha çok mide hazımsızlıklarında ve hafif yanmalarda işe yarıyor
Çok teşekkür ederim canım doktorum bi kere renne yazmıştı rahatsız olmuştum 3 aylık hamileyken renni bi kullanayım olmadı gaviscon da denerim bazı yediklerim inanılmaz rahatsız ediyor şu 1 haftadır

Pjama gecelik mi ?Lohusa tacı nasıl seciceksiniz ?bu konuya da ben el atıyorum
Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum
Ben de dün akşam anneme sordum ne alalım diye. Annem dedi ki emzirirken geceliği komple sıyırmak Çok zor Oluyor. Üstten indirsen memelerin omzun çıplak kalıyor. Abin baban kaynın herkes orada olacak, yatarken hep sıyrılacak. sıkıntı olur o yüzden pijama alalım sana dedi. Mantıklı geldi. Şubat gibi almayı düşünüyorum ben de. Daha bedenler çok büyümedi ya, hangi beden alacağımı bilmiyorum

Ay neresiymiş orası insagramdan mı satış yapıyor biz de alalım :)
Çok teşekkür ederim canım doktorum bi kere renne yazmıştı rahatsız olmuştum 3 aylık hamileyken renni bi kullanayım olmadı gaviscon da denerim bazı yediklerim inanılmaz rahatsız ediyor şu 1 haftadır
Bende de oluyor yanma ya Yeşil elma yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam. Henüz hiç ilaç kullanmadım onun için.

Biz yeni yıl girmeden büyük şeyleri aldık. Her şey zamlanıyor, euro dolar daha ne olacak belli değil.
Mesela Bellona’dan dolap ve şifonyer (3300), ebebekten park beşik, puset, araba ve ev tipi elektrikli ana kucağı (ıvır zıvırla birlikte 5000) aldık. bim‘den küvet nevresim takımı filan aldık (o da 500 tuttu). daha doğmadan 10 bin lira uçtu ebebekten alırken satıcı çocuk dedi ki “abla, bizde Şubat indirimleri oluyor ama şu anki fiyata mutlaka 600-700 lira zam geliyor. İndirim yapsalar da şu an aldığın fiyattan en az 200 lira zamlı alıp indirimli aldığını sanıyorsun.” söylediği çok doğru. 29 ekim haftası arabasını aldık 2400’dü. İndirim filan yoktu. Aynı araba şimdi 2700 olmuş.

Ay neresiymiş orası insagramdan mı satış yapıyor biz de alalım :)

Bende de oluyor yanma ya Yeşil elma yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam. Henüz hiç ilaç kullanmadım onun için.
İpek Hanımın Çiftliği adı canım. Önceden sadece mail grupları vardı. Her pazar mail atıyordu haftalık sipariş veriyosun kargoyla yolluyorlardı. Şimdi İstanbul da dükkanları var. Ben Anadolu yakasındayım Bağdat caddesinde var mesela ben oradan alışveriş yapıyorum. Avrupa yakasındaysan Göktürk, beşiktaş ve maslakta var sanırım. Ya da yine kargoyla yolluyorlar. Bebek ürünleri de var bebek loru,tarhanası falan onun haricinde aklına ne geliyorsa herşey var

Güzel görünüyor pjama daha iyi mart soğuk ben gecelik de sevmem zaten normalde
Bende öyle diyorum da subat çok ileri tarih o zaman rahatça gidip bakamam belki diye.. üzerine tutunca kilo alacağını da varsayarak anlarsın şimdi ben olsam olsam 65 olurum oda olmaz gibi ama..ama annen hakli normalde bile pjama takım şortlu takım seviyorum yatarken

Aynen ben de takım şeklinde daha çok seviyorum. Gecelik insanın beline kadar sıyrılıyor gerçekten. ben normalde 51 kiloyum. boyum da 163. 4 ayda toplamda 2 kilo aldım. son aylarda hızlı kilo alındığını söylüyorlar. o yüzden kestiremiyorum kaç beden olur diye

Ay deminki foto da gördüm, biberon ve emzik kardeşliği bizimki ben de öyle aldım.
Ama bir arkadasım da timme toppie mi ne varya, ondan verecek. Ona yeni başlık alacagım sadece. 2 biberon ilk başta yeter herhalde
Ben bi büyük bi küçük boy aldım biberonu yeter herhalde ya

benim lohusa takımı aldığım yerdeki bayan böyle şeyler en son haftalarda alınmamalı, doğumdan sonra göbek iniyor doğum sonrası haliniz ortalama 25. haftadaki haliniz gibi oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama göz önünde bulundurmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…