- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Normalde bende sevmem ama mantıklı geldiBen gecelik hiç sevmem o yüzden sadece pijama alacaktım ama sezeryan bile olsa ilk bir kaç saat sonda takılı oluyor yarım gün de olsa giymek için çantaya bi gecelik atmak lazım
Bulaşık deterjanı olarak just green kullanıyorum ben bir de frosch un parlatıcısını mis gibi oluyorBaşın sagolsun canım.. Dediğin gibi kendimizi strese sokmadan olabildiğince yapmak lazım. Yorucu olmaz mı, arastırması ayrı bir dert. Bazen sırf üşendiğimden napıyım artık bu da kimyasal olsun diyorum. Bulaşık tabletini değiştim, bitkisele gectim. Bu sefer bulaşıklar pis çıkıyorişte orta yol bulmalı, bi öyle bir böyle. Hem pamuk alırım hem ıslak mendil, arada kaçamaklar (ıslak mendil senin dediklerine bi bakıcam)
Çok iyi yapıyosun, ben de dogal arapsabunu aldım, her yeri temizliyoray şu çamaşır suyunu bırakamadım, lavoba evyesinde falan, markette satılan frochda falan bitkiseli varmış onu alıcam.
İnşallah uygularsın, ben de izledim premayı, yıkanabilir bez mi kullansam diye de düşündüm. Çok mu ütopik dedim, ilk çocuk ya biraz hayali de konuşuyor olabilirizlohusalık için prima, goon vs. Alıyım da, sonrasına bakarız. Bir, iki ay kendi psikolojimi saglam tutmak odaklıyım
Ben avent ve bibs aldım deneme için bakalımEmzikte Philips Avent kullanan var mı?
Ay deminki foto da gördüm, biberon ve emzik kardeşliği bizimkiBen biberon philps avent aldım ama iyi mi yaptım diye sorgulamaya başladım nasıldır acaba
Ben rennie tablet veya talcid tablet kullanıyorum. Özellikle aksamları fena oluyor benim. Uyuyamıyorum bi tablet almadanKızlar mide yanması için renni mi kullanıyorsunuz gaviscon mu arada çekilmez oluyor sürekli değil de ara da içmek istiyorum.
Kızlar mide yanması için renni mi kullanıyorsunuz gaviscon mu arada çekilmez oluyor sürekli değil de ara da içmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım doktorum bi kere renne yazmıştı rahatsız olmuştum 3 aylık hamileyken renni bi kullanayım olmadı gaviscon da denerim bazı yediklerim inanılmaz rahatsız ediyor şu 1 haftadırYanma için gaviscon daha etkili oluyor, mor paketli olan. Rennie daha çok mide hazımsızlıklarında ve hafif yanmalarda işe yarıyor
Alıştırmıcam kendimi diyordum ama dayanamıcam bende kullanıcam sanırımBen rennie tablet veya talcid tablet kullanıyorum. Özellikle aksamları fena oluyor benim. Uyuyamıyorum bi tablet almadan
Ben de dün akşam anneme sordum ne alalım diye. Annem dedi ki emzirirken geceliği komple sıyırmak Çok zor Oluyor. Üstten indirsen memelerin omzun çıplak kalıyor. Abin baban kaynın herkes orada olacak, yatarken hep sıyrılacak. sıkıntı olur o yüzden pijama alalım sana dedi. Mantıklı geldi. Şubat gibi almayı düşünüyorum ben de. Daha bedenler çok büyümedi ya, hangi beden alacağımı bilmiyorumPjama gecelik mi ?Lohusa tacı nasıl seciceksiniz ?bu konuya da ben el atıyorum
Fiyatlar baya yüksek 500 e bile var nasıl secsek trendyoldan da anlayabilir miyim bilmiyorum
Ay neresiymiş orası insagramdan mı satış yapıyor biz de alalım :)Oğlumda kullandım başka marka da denememiştik aventle başladık onla da bitirdik
Böyle şeylere benim de takıntım çok. Bulaşık makinesinde moms green kullanıyorum yıllardır çok da güzel temizliyor. Çamaşır suyunu yıllardır kullanmıyordum taa ki covid olayları çıkana kadarşimdi mecbur kullanıyorum. Yiyecek içecek onlara da hep dikkat etmeye çalışıyorum marketten aldığım şeyler çok çok az. Oğluma hamileyken kk da birini tanımıştım onun vasıtasıyla da aydın nazilli de bi çiftlik varmış onu keşfetmiştim. Atalık tohumlardan üretilen ekmekler, doğal ürünler vs ek gıda sürecinde bi başladık 7 senedir birçok şeyimi ordan alıyorum. Markete gidiyoruz eşimle neye elini atsa yok alma onda şu katkı var bunu alma paketli yemeyelim diye diye onu da alıştırdım o kadının uyguladığı düzene hayranım ama biz çok fazla dışarı çıkıyoruz hiç o düzene girebileceğimi sanmıyorum. Yapabilen için çok güzel.
Ben doğum yaptığımda dünya para verip zamanın en iyi markalarından, arabaya asmalı veya kola takılarak kullanılan çantalardan almıştım bi heves. Sonra bi baktım arabaya asınca çanta biraz fazla doluysa arabanın tutma yerini bozmaya başladı. Kola takıyım desen bi yandan çocuk bi yandan kolda çanta hiç kullanışlı değil. Sonra sırt çantasına geçmiştik. Geçen zahrada paylaşmıştı yoyko nun çantasını hepsiburadadan indirimde aldım ben de hem çok şık hem kullanışlı.
Bende de oluyor yanma yaÇok teşekkür ederim canım doktorum bi kere renne yazmıştı rahatsız olmuştum 3 aylık hamileyken renni bi kullanayım olmadı gaviscon da denerim bazı yediklerim inanılmaz rahatsız ediyor şu 1 haftadır
Evet onlar çok güzel çeşit çeşit kullanmıştık. Ellerinde tutup sallayıp dökmeyi de çok seviyolarİki yandan tutma yeri olanlar var ya ondan düşünüyorum kendi içeceği zamanÇok tatlı olur tutup içerken
İpek Hanımın Çiftliği adı canım. Önceden sadece mail grupları vardı. Her pazar mail atıyordu haftalık sipariş veriyosun kargoyla yolluyorlardı. Şimdi İstanbul da dükkanları var. Ben Anadolu yakasındayım Bağdat caddesinde var mesela ben oradan alışveriş yapıyorum. Avrupa yakasındaysan Göktürk, beşiktaş ve maslakta var sanırım. Ya da yine kargoyla yolluyorlar. Bebek ürünleri de var bebek loru,tarhanası falan onun haricinde aklına ne geliyorsa herşey varAy neresiymiş orası insagramdan mı satış yapıyor biz de alalım :)
Bende de oluyor yanma yaYeşil elma yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam. Henüz hiç ilaç kullanmadım onun için.
Çay bardağına suyla karbonat koyup iç bi kere. Bende her zaman rennie ya da gaviscondan daha etkili olmuştur. Geçmiş olsun.Alıştırmıcam kendimi diyordum ama dayanamıcam bende kullanıcam sanırım
Güzel görünüyor pjama daha iyi mart soğuk ben gecelik de sevmem zaten normaldeAnnemler aldı bende açıp bakmadım şeklini bilmiyorum paketli duruyo kenardaPijama takımı böyle sabahlıkta var içinde geceliği ayrı almış üzerinde resmi yoktu bende bi takım alsam mı diye düşünüyorum
Bende öyle diyorum da subat çok ileri tarih o zaman rahatça gidip bakamam belki diye.. üzerine tutunca kilo alacağını da varsayarak anlarsın şimdi ben olsam olsam 65 olurum oda olmaz gibi ama..ama annen hakli normalde bile pjama takım şortlu takım seviyorum yatarkenBen de dün akşam anneme sordum ne alalım diye. Annem dedi ki emzirirken geceliği komple sıyırmak Çok zor Oluyor. Üstten indirsen memelerin omzun çıplak kalıyor. Abin baban kaynın herkes orada olacak, yatarken hep sıyrılacak. sıkıntı olur o yüzden pijama alalım sana dedi. Mantıklı geldi. Şubat gibi almayı düşünüyorum ben de. Daha bedenler çok büyümedi ya, hangi beden alacağımı bilmiyorum
Aynen ben de takım şeklinde daha çok seviyorum. Gecelik insanın beline kadar sıyrılıyor gerçekten. ben normalde 51 kiloyum. boyum da 163. 4 ayda toplamda 2 kilo aldım. son aylarda hızlı kilo alındığını söylüyorlar. o yüzden kestiremiyorum kaç beden olur diyeGüzel görünüyor pjama daha iyi mart soğuk ben gecelik de sevmem zaten normalde
Bende öyle diyorum da subat çok ileri tarih o zaman rahatça gidip bakamam belki diye.. üzerine tutunca kilo alacağını da varsayarak anlarsın şimdi ben olsam olsam 65 olurum oda olmaz gibi ama..ama annen hakli normalde bile pjama takım şortlu takım seviyorum yatarken
Ben bi büyük bi küçük boy aldım biberonu yeter herhalde yaAy deminki foto da gördüm, biberon ve emzik kardeşliği bizimkiben de öyle aldım.
Ama bir arkadasım da timme toppie mi ne varya, ondan verecek. Ona yeni başlık alacagım sadece. 2 biberon ilk başta yeter herhalde
benim lohusa takımı aldığım yerdeki bayan böyle şeyler en son haftalarda alınmamalı, doğumdan sonra göbek iniyor doğum sonrası haliniz ortalama 25. haftadaki haliniz gibi oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama göz önünde bulundurmak lazımGüzel görünüyor pjama daha iyi mart soğuk ben gecelik de sevmem zaten normalde
Bende öyle diyorum da subat çok ileri tarih o zaman rahatça gidip bakamam belki diye.. üzerine tutunca kilo alacağını da varsayarak anlarsın şimdi ben olsam olsam 65 olurum oda olmaz gibi ama..ama annen hakli normalde bile pjama takım şortlu takım seviyorum yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?