Eeee atıyorum ben 25. haftada 55 kilo, 38. haftada 63 kilo olucam. arada 8kilo ve göbek farkı olacak. 25. haftada m beden iken 38. Haftada belki l beden olacak. Neye göre almam lazım o zaman? kafamda deli sorularbenim lohusa takımı aldığım yerdeki bayan böyle şeyler en son haftalarda alınmamalı, doğumdan sonra göbek iniyor doğum sonrası haliniz ortalama 25. haftadaki haliniz gibi oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama göz önünde bulundurmak lazım
Bende ilaç kullanma taraftarı değilim kesinlikle ama yediklerim ciddi hazımsızlık yapıyor çokmçok kötü olduğum da kullanayım dedim. Elmayla bi aram düzelemedi midemi çok ağrıtıyor çocukluğumdan bu yana ama yine de sağlıklı diye yemeye çalışıyorum elimden geldiğinceAy neresiymiş orası insagramdan mı satış yapıyor biz de alalım :)
Bende de oluyor yanma yaYeşil elma yiyorum nasıl iyi geliyor anlatamam. Henüz hiç ilaç kullanmadım onun için.
Bende 160 52 kilo idim.simdi 56 4 kilo aldım 10 kilo alırsam ancak 65 olurum lohusa takımları zaten büyük oluyor s malina göre m en fazla alacağımAynen ben de takım şeklinde daha çok seviyorum. Gecelik insanın beline kadar sıyrılıyor gerçekten. ben normalde 51 kiloyum. boyum da 163. 4 ayda toplamda 2 kilo aldım. son aylarda hızlı kilo alındığını söylüyorlar. o yüzden kestiremiyorum kaç beden olur diye
Yani az çok biliriz lohusa tkm karnı dar olmuyor beli ayarlanıyor yada esnek oluyorbenim lohusa takımı aldığım yerdeki bayan böyle şeyler en son haftalarda alınmamalı, doğumdan sonra göbek iniyor doğum sonrası haliniz ortalama 25. haftadaki haliniz gibi oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama göz önünde bulundurmak lazım
Yok canım ne düzelmesiPişik için aklımda bi o var.Bi de sudocream var.Sampuan bakmadım henüz canım.Sen.nasil oldun?Biraz duzeldimi bulantılar?
Hastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasınbenim lohusa takımı aldığım yerdeki bayan böyle şeyler en son haftalarda alınmamalı, doğumdan sonra göbek iniyor doğum sonrası haliniz ortalama 25. haftadaki haliniz gibi oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama göz önünde bulundurmak lazım
Aynen Ben 2 dogumumdada ekstra sistim odem oldum. Normal doğumdu hamile gibi geldim geri eveHastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasınBence son zamanları bekleyin.
Allah yardımcın olsun canım ya.Cok zor bulantı.Ben artık ilaçsız idare ediyorum.Daha iyiyim.Insallah sende toparlarsın hemen.Bepantenin ismi mi değişti?Yok canım ne düzelmesibugün sabahdan başladı tükürük yutamamam. Ilacin etkisiyle sabah olmuyodu. Dün biraz cıkarmıstim gece ilacda çıkdi belki. Bitmiyo malesef bulantı. Bepantenin plus olanı cok iyi hmn geciriyor bolca sürünce.
Bende ilkinde sezeryan sonrası ödemden dolayı daha feci şişmiştim.O yüzden pijama falan için en azından 1ay daha beklemeyi düşünüyorum.Tamam gecelikte pek belli olmaz zaten geniş olur ama.Bi de kışa denk gelecek doğum.Hastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasınBence son zamanları bekleyin.
Evdeyken gaviscon kullanıyorum.disari Dr falan gidecegimde rennie atıyorum cantaya daha pratik oluyor.sabredemedigim zamanlarda kullanıyorum Dr günde 4 defa icebilirsin gaviscon dedi.Kızlar mide yanması için renni mi kullanıyorsunuz gaviscon mu arada çekilmez oluyor sürekli değil de ara da içmek istiyorum.
Ya ne zaman bırakdın ilacı bende bırakırım insaALLAH. Bepanten merhem var bide plus, plus olanı cok iyi. Birde bepantolle karıstırıyolar o deilAllah yardımcın olsun canım ya.Cok zor bulantı.Ben artık ilaçsız idare ediyorum.Daha iyiyim.Insallah sende toparlarsın hemen.Bepantenin ismi mi değişti?
Çok teşekkür ederimİpek Hanımın Çiftliği adı canım. Önceden sadece mail grupları vardı. Her pazar mail atıyordu haftalık sipariş veriyosun kargoyla yolluyorlardı. Şimdi İstanbul da dükkanları var. Ben Anadolu yakasındayım Bağdat caddesinde var mesela ben oradan alışveriş yapıyorum. Avrupa yakasındaysan Göktürk, beşiktaş ve maslakta var sanırım. Ya da yine kargoyla yolluyorlar. Bebek ürünleri de var bebek loru,tarhanası falan onun haricinde aklına ne geliyorsa herşey var
Ben de gecelikle hiç rahat edemiyorum toplanıyo ya deli oluyorum. Kuzenim verdi bi takım sadece 1 kez giymişti o da yepyeni. S olmasına rağmen bol biraz doğum zamanı tam olur. Yaka kısmı falan güzel fotoğraf için gayet iyi ama mutlaka normal pijama takımı da alırım.Aynen ben de takım şeklinde daha çok seviyorum. Gecelik insanın beline kadar sıyrılıyor gerçekten. ben normalde 51 kiloyum. boyum da 163. 4 ayda toplamda 2 kilo aldım. son aylarda hızlı kilo alındığını söylüyorlar. o yüzden kestiremiyorum kaç beden olur diye
Ben de şu tarz bi şey baktım ama illa ki üstünde sabahlık tarzı bi şey olmalı. Mart ayında totomuz donar vallahi kısa kollularlaÇok teşekkür ederimAvrupa yakasındayım ben ek gıda zamanı hatırlarım inşallah
Ben de gecelikle hiç rahat edemiyorum toplanıyo ya deli oluyorum. Kuzenim verdi bi takım sadece 1 kez giymişti o da yepyeni. S olmasına rağmen bol biraz doğum zamanı tam olur. Yaka kısmı falan güzel fotoğraf için gayet iyi ama mutlaka normal pijama takımı da alırım.
Bu arada boy kilo aynıyız nerdeyse ben de 1.62 yim 53 le başladım hamileliğe ben de toplam 2 kg almışım 4 ayda
Rabbim yardımcın olsun bian önce geçer inşallah.herkeste farklı oluyor bu bulantı durumu kimisi doğuma kadar devam edermis annem anlatır bizzat yaşamış 9 ay çıkardım diyor.Reflu icin birsey icmiyorum yanma içinde, bulantım saolsun hic birini önemsetmiyor
Benim vajinal doğumdu ama göbek aynı kalmış olarak eve döndümHastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasınBence son zamanları bekleyin.
Bendekinin üstü aynı böyle beyaz renk altı diz altına kadar gecelik en sevmediğim etek boyuBen de şu tarz bi şey baktım ama illa ki üstünde sabahlık tarzı bi şey olmalı. Mart ayında totomuz donar vallahi kısa kollularlaEki Görüntüle 2945861
Yazlık boy seninkiBendekinin üstü aynı böyle beyaz renk altı diz altına kadar gecelik en sevmediğim etek boyuSabahlığı da var :)
Aminn canım. Çok çok zormuş hayattan tad almıyor insan. Rabbim tüm bulantısı olanlara sifa versin. Anneninki gibi 9 ay sürmez umarım. Yazık ne cekmis kadıncagız. Yasamayan anlamaz piskolojiyi bozuyor resmen.Rabbim yardımcın olsun bian önce geçer inşallah.herkeste farklı oluyor bu bulantı durumu kimisi doğuma kadar devam edermis annem anlatır bizzat yaşamış 9 ay çıkardım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?