2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ne zaman bırakdın ilacı bende bırakırım insaALLAH. Bepanten merhem var bide plus, plus olanı cok iyi. Birde bepantolle karıstırıyolar o deil
Icsemde aynı icmesemde canım.2hafta oluyor.En son zofer vermişti dr.O bile yetmedi.Bi daha ilaç falan almadım.Ilacsiz daha iyiyim sanki.

Büyük meblağ tutacak ateşölçer, buhar makinesi, oda telsizi filan kaldı alınacak. İşte 6 aylık olunca yatak filan bir de.

sahi kendime bir de meme ucu için gümüş kapak aldım. Nette okudum ettim, kremler işe yaramıyor gümüş kapak kesin çözüm yazmışlar. Doğumdan birkaç hafta önce saat olarak kademeli takmaya başlamak gerekiyormuş. İlk gün 1, ikinci gün 2 saat filan şeklinde. Bu sayede meme uçlarında çatlak ya da yara olmuyormuş emzirme esnasında.

Çatlak önleyici krem alayım diyorum ama 250-350 lira bandında gidiyor fiyatları. hangi markayı önerirsiniz?

Hayra yor canım.

Aminn canım. Çok çok zormuş hayattan tad almıyor insan. Rabbim tüm bulantısı olanlara sifa versin. Anneninki gibi 9 ay sürmez umarım. Yazık ne cekmis kadıncagız. Yasamayan anlamaz piskolojiyi bozuyor resmen.

Icsemde aynı icmesemde canım.2hafta oluyor.En son zofer vermişti dr.O bile yetmedi.Bi daha ilaç falan almadım.Ilacsiz daha iyiyim sanki.
Beybiler, geçmiş olsun Ama siz beni dinleyin. Mide bulantısına da yanmasına ekşimesine de bi çay bardağına azıcık karbonat koyup için. Faydalı gelecek.

Zofer bende fayda etmedi prilamda öğleye kadar ise yarıyor. Prilamsız sabah başlıyor. Néşen nasıl ben evdeyim hep bazen cok artiyor bugun oyle bi gun bebegimin sifonyeri geldi dun kurduk. Onu hevesle bekliyodum inan yerlestirmek icin. Ama artan bulantı keyif hal bırakmadı. Yerleştirmedim bile sifonyeri cok yoruldum bu bulantidan oturup aglıyorum. Elinden birsey gelmio

Beybiler, geçmiş olsun Ama siz beni dinleyin. Mide bulantısına da yanmasına ekşimesine de bi çay bardağına azıcık karbonat koyup için. Faydalı gelecek.
Hemen deniyorum canım

ölçüyü bilmiyorum ama çok koyma karbonatı. çay bardağına suyu koy, üstüne 1 çay kaşığı koy tat bakalım nasıl gelecek tadı. Ne çok hafif ne çok keskin olacak.
Yarim cay kasigi koyup ictin gecmezse tam cay kasigı deneyeyim. Nefesimi tutup ictim cok tat gelmedi.

Yarim cay kasigi koyup ictin gecmezse tam cay kasigı deneyeyim. Nefesimi tutup ictim cok tat gelmedi.
Kokmaz zaten. Anca karbonat fazla gelirse ağzın bi garip olur. İnşallah şifa olsun. Olumlama yap kendine şimdi. İyi gelecek diye telkinde bulun.

Çene seğirmesiyle ölümün ne alakası var google amca saçmalamış bence ama neden olur onu pek bilemedim

Aminn canım. Çok çok zormuş hayattan tad almıyor insan. Rabbim tüm bulantısı olanlara sifa versin. Anneninki gibi 9 ay sürmez umarım. Yazık ne cekmis kadıncagız. Yasamayan anlamaz piskolojiyi bozuyor resmen.
İnsallah sürmez canım benim hamilelikte hepsi zor ama bulantı hayatı kısıtlayan birşey malesef duamdasin bütün hamileler bı an önce atlatır insallah.serum falan taktırdınmi üç beş gün rahatlamıştı beni.

Emziklerde numaralar var canım ufaklar yavaş akışlı oluyor. Numara büyüdükçe akış hızlılaşıyor

Kokmaz zaten. Anca karbonat fazla gelirse ağzın bi garip olur. İnşallah şifa olsun. Olumlama yap kendine şimdi. İyi gelecek diye telkinde bulun.
Kokmazsa biraz daha iceyim. Aynen öyle diorum kendime bu sifa olcak insaAllah Allah razi olsun canim.
Aminn Allah razı olsun. Serum taktırmadım bol bol yatıyorum ama. Olmazsa serumu diyim esime evde vardı. Dr um ilac önerdi serum hic demedi. Esimde dr oda ilacı cok icmemi istemedi basda ama simdi oda razı halime acıyor. Rabbim tüm darda kalanlarım yardımcısı olsun.

Bulantı çok zor bilirim. Beni de prilam sadece zombi yapmıştı. Gözüm açık uyuyordum Sadece. Onzyd çok iyi gelmişti. Şak diye kesmişti Ama korkudan çok içemedim onu da. Ben zaten ezelden beri reflüsü cartı curtu olan bir insanım. Midem normalde de kötü olsa karbonatlı su içiyorum, geçiyor hemen. asla anladığım bir konu depil ama yanılmıyorsam gavisconda filan da karbonat var.

Canım kıyafet konusunda elini çokta korkak alıştırma .kusan bı bebek olursa günde 6_7 kere üst baş değişiyor . Bnm kızım gbi kaka yapınca kafasına kadar kaka yapan bebek olursa da öyle oluyor bı de her marka Yenidoğan kalıbı bir olmuyor . Mesela e bebekte hello baby mi ne onun kalıpları bı tık büyük . Kardeşimin bebeği bugün tam bir aylık 4.5 kilo 54 cm . Hala çoğu Yenidoğan takımı giyebiliyor . Ama sizin anne baba uzunsa 55 cm dogurursan çoğu da çöp olur . Szin boyları izi da düşünerek Yenidoğan alisverisi yapın . Ama az da almanı tavsiye etmiyorum dediğim gbi zaten bı de kışta doguyolar kurutmasi falan da uzun sürer az olursa kıyafet

Boy çok kararsız bizde. Baba 190, ana 163 ne çıkacak belli değil ebebek markası aldım. Hello baby dediğin gibi. Belki daha birkaç parça alırım ama çok da almak istenşyorum.

Kızlar emaardaki e bebek mi güzel optimumdaki mi bilen acil yazarsa sevinirimmm

Ictim bulantım azaldı piskolojikmi bilmiyorum. Tükürügümü yine yutamıyorum ama oda gecer belki
Hepiniz cok saolun ins sifa olur karbonat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…