2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ictim bulantım azaldı piskolojikmi bilmiyorum. Tükürügümü yine yutamıyorum ama oda gecer belki
Hepiniz cok saolun ins sifa olur karbonat.
Tükürük bayağı artış gösteriyor bu dönemde. Bende de olmuştü. lama gibi tükürüyordum sürekli. Hele geniz akıntım nasıl öğürtüyordu anlatamam. Hala bile sabahları geniz akıntımdan öğürüyorum ama normal mide bulantım, ekşimem olursa karbonatı tek geçerim.

A işin daha kolay o zaman eşinde doktorsa sürekli danisacagin biri var. İcinde B6 vitamini de olan iki çeşit bı serumdu bana takılan 6 saat falan sürmüştü iyi gelmişti.tekrardan çok şifalar canım bian önce geçer insallah

Benim en büyük derdim tükürük zaten. Tükürüyirum hep midem bulanıyo. Birtek bisey yerken iyi okadar. Akıntıda dediğin gibi var tükürnekden mi nedir. Karbonata devam edicem bakalım. Ind benimde tükürük olayım biter.
Tamam canım gelince söyliycem. Amin inşaAllah Allah razi olsun.

Kızlar bugün benim detaylı ultrasonum vardı. Her şeyi normal ve haftasına uyumlu çıktı ancak ultrason boyunca bebeğin sol eli yumruk halindeydi. Hiç açmadığı için doktor sol elini kontrol edemedi. Şimdilik bir şey Diyemeyiz ama sonraki kontrollerde de bakılması gerekir dedi. Moralim bozuldu biraz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce aranızda

Ben kurutma makinesi aldım o dertten kurtuldum. Sırf bebiş kıyafetleri hemen hazır olsun diye niyetlendim. Gerçekten hayat kurtardı.

Boy çok kararsız bizde. Baba 190, ana 163 ne çıkacak belli değil ebebek markası aldım. Hello baby dediğin gibi. Belki daha birkaç parça alırım ama çok da almak istenşyorum.
Szinki 55 cm doğar bu gidişle aynen sen çok alma

Kanguru konusunda, şahsen ben ilk sling ile başlayacağım yeni doğanlar için çok rahat oluyor. Slinge alışıp kafasını tutmaya başladıktan sonra kanguruya geçiş yaparız. Kesinlikle kullanışlı. Yani bana evde yardım edecek kimse yok o yüzden benim ilk aldığım şey sling ve kanguru idi.

Bozma moralini, eminim her şey yolundadır.

Geçecek ınsallah canım ya çok zor bulantı cidden.Ben sanki daha iyiyim ilaç aşırı mide ağrısı yapıyordu.Daha kötü oluyordum.Hafif yiyorum.Acken daha çok oluyor bulantı yoksa.

Bi sıkıntı olcağını sanmam canm sıkma canını. Bazıları hep uyuduğunu bile söylüyor. Daha önceki ultrasonlrda kendi doktorun ellerni parmaklarını inceledi mi hiç? Olsa o zamanda çıkardı bişeyler

O olayı eşimle konuştuk da, esyalsrin güneş ve ozon da görmesi lazım dedi. Doğal kurutma daha saglikliymis.
Ben kurutma makinesi aldım o dertten kurtuldum. Sırf bebiş kıyafetleri hemen hazır olsun diye niyetlendim. Gerçekten hayat kurtardı.

miniminikbirkus A azaria melike222 haberler sizde kızlarrr
Melasel hadi senin 3 saatin varr
Kızlar bebis iyi hersey yolunda elhamdülillah.
Detaylı olması gerektiği gibi gecti.
Yalniz plasentayi besleyen sag tarafta biraz sıkıntı var. Sol da hersey yolunda olduğu için takip etmek gerekiyormuş. Fazla kafama takip düsünmek istemiyorum. Evde tansiyon takibi yapacagim inşallah.
Birde aşı için doktor o kadar panik yapti ki cok kafam karışık. Yoğun bakimda yatan entübe olan cok hasta var ölen bebekler var. Anasini daha görmeyen bebekler var dedi. Cok özür diliyorum bunları yazdığım için.
Aşını mutlaka ol dedi.

Aynen bana da dedi onu. Samsun'da olmuş 2 vaka yeni. Aşınızı mutlaka olun, siz ne kadar korunsaniz da, mutlaka bir yerden patlak veriyor dedi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…