Benim evin güneş gören yerinde balkon olmadığı için asamıyomO olayı eşimle konuştuk da, esyalsrin güneş ve ozon da görmesi lazım dedi. Doğal kurutma daha saglikliymis.
Kurutma makinesi bana çok lazım çünkü balkonum yok zaten evin içinde kuruyo ama benim de koyucak yerim yok çok muzdaribim bu durumdan çokO olayı eşimle konuştuk da, esyalsrin güneş ve ozon da görmesi lazım dedi. Doğal kurutma daha saglikliymis.
Ahhaha en azından camasirliga as, görsünler.Benim evin güneş gören yerinde balkon olmadığı için asamıyomüstüne giydirip gezince güneş ve ozonu alır bence
Aynı şey bende de vardı merdivenlerin altına koydum. banyo ufak çamaşır makinasının üstüne de koyamadım eğer bi yer ayarlayabilirsen çok büyük bi dertten kurtulmuş olursun.Kurutma makinesi bana çok lazım çünkü balkonum yok zaten evin içinde kuruyo ama benim de koyucak yerim yok çok muzdaribim bu durumdan çok
Kız kim görcek üst kattaAhhaha en azından camasirliga as, görsünler.
Bizde de durum aynıBenim evin güneş gören yerinde balkon olmadığı için asamıyomüstüne giydirip gezince güneş ve ozonu alır bence
Aynen öyle bir çok yönden epey kullanışlı şuan kendi kıyafetlerimi bile hemen atıyorum bitince katla koy dolaba anında hazırBizde de durum aynıbalkonum iç kısımda kalıyor dışarı asma olayımız zaten yok. Oğlum doğduktan sonra kurutma makinesi almıştım iyi ki de almışım diyorum çünkü ilk doğduğu zamanlar makinemiz yoktu banyo yaptırırdım mesela havluya kurularken başlardı hapşırmaya veya kıyafetlerini giydirirken de hapşırırdı. Kurutma makinesi alınca hiç hapşırmadı. Çıkan tozları görünce anladım meğer toza hapşırıyormuş belki öyle devam etsek alerjiye dönüşecekti.
Açıksa boşver. Ben de salona asıyorum güneş alıyor. Dışarı asmadim hiç. Karşıda soba yakiyorlar çünküKız kim görcek üst kattadışarının tozunu pisliğini mi alsın hijyene atıp kuruttun mu ütüye bile gerek yok
Ya evet bide o mesele var is kokusu yapıştımı korkunçAçıksa boşver. Ben de salona asıyorum güneş alıyor. Dışarı asmadim hiç. Karşıda soba yakiyorlar çünkü
Parmakları oluşmuş dediğini hatırlıyorum canım. Bu doktorda parmakları oluşmuş diyor zaten bende gördüm. Ama yumruk yapıyor sürekliBi sıkıntı olcağını sanmam canm sıkma canını. Bazıları hep uyuduğunu bile söylüyor. Daha önceki ultrasonlrda kendi doktorun ellerni parmaklarını inceledi mi hiç? Olsa o zamanda çıkardı bişeyler
Kurutucu olayı dediğin gibi mantıklı da, almış başını gitmiş. En ucuzu 2bin liraYa evet bide o mesele var is kokusu yapıştımı korkunç
Yaa önceden düşünseydim aslında, bu evin ebeveyn banyosu sonradan yapıldı, duşakabin taktirmaz yerine kurutucu koyarsım , ama işte yeni akıl ettim kurutucuyuAynı şey bende de vardı merdivenlerin altına koydum. banyo ufak çamaşır makinasının üstüne de koyamadım eğer bi yer ayarlayabilirsen çok büyük bi dertten kurtulmuş olursun.
İşte belki hareket ettirmek istememiştir. Önceki kontrollerde ellerini açıp kapıyosa o an anlık bişeydir diye dedim canım.Parmakları oluşmuş dediğini hatırlıyorum canım. Bu doktorda parmakları oluşmuş diyor zaten bende gördüm. Ama yumruk yapıyor sürekli
Ben banyolarımı yaptırıcaktım 2sinde de koca küvet varYaa önceden düşünseydim aslında, bu evin ebeveyn banyosu sonradan yapıldı, duşakabin taktirmaz yerine kurutucu koyarsım , ama işte yeni akıl ettim kurutucuyu
Anladım canım ama önceki kontrollerde nasıldı hatırlamıyorum. Elini oynatıyırdu evet ama sağ mı sol mu inan bilmiyorum. Doktor muayenede ara verdi çikolata ye gel dedi yine açmayınca elini şüphelendi aslındaİşte belki hareket ettirmek istememiştir. Önceki kontrollerde ellerini açıp kapıyosa o an anlık bişeydir diye dedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?