Geçecek ınsallah canım ya çok zor bulantı cidden.Ben sanki daha iyiyim ilaç aşırı mide ağrısı yapıyordu.Daha kötü oluyordum.Hafif yiyorum.Acken daha çok oluyor bulantı yoksa.
Benim çamaşır astığım oda bebek odası olacak çamaşırları napıcam bilemiyorum Balkona assam her yer toz çok kötü kokuyo asınca kurutucu alıp koyacak yer benim evde yok ama üst kata koyabilirim
Kızlar e bebekte primalarda indirim var. Bi de bana yine kod geldi kargo ile birlikte 70 tl ye geldi gecen 85 e aldim diye seviniyodum bu sefer 2 numara aldim hayirlisi
Evet ya , bir kere islayip koyayim bir kaba dedim baktim buz gibi olmus devamli da zaten bezleri dolduruyorlar annelik cok zor , simdi hareketleri say , dogunca çişli bezleri say bitmiyor annelerin endiseleri
Ben gecelik hiç sevmem o yüzden sadece pijama alacaktım ama sezeryan bile olsa ilk bir kaç saat sonda takılı oluyor yarım gün de olsa giymek için çantaya bi gecelik atmak lazım
Bende senin gibi dusunuyordum. Ilk dogumda pijama giydim . Digerlerinde ilk gunler elbise giydim. Tuvalete gitmek kolay oluyordu . Cok rahat ettim bencede ikisi de olmali .
Anladım canım ama önceki kontrollerde nasıldı hatırlamıyorum. Elini oynatıyırdu evet ama sağ mı sol mu inan bilmiyorum. Doktor muayenede ara verdi çikolata ye gel dedi yine açmayınca elini şüphelendi aslında
Ben de dün akşam anneme sordum ne alalım diye. Annem dedi ki emzirirken geceliği komple sıyırmak Çok zor Oluyor. Üstten indirsen memelerin omzun çıplak kalıyor. Abin baban kaynın herkes orada olacak, yatarken hep sıyrılacak. sıkıntı olur o yüzden pijama alalım sana dedi. Mantıklı geldi. Şubat gibi almayı düşünüyorum ben de. Daha bedenler çok büyümedi ya, hangi beden alacağımı bilmiyorum
Evet oda mantikli , ama erkekler uzun sure durmazlar ve emzirirken üserine muslin battaniye birsey atarsin. Nasil rahat edersen onu al bence de . Herkes farkli rahat eder
Hastanedeyken göbek kesinlikle inmiyor. Hatta sezaryen de ödem gibi bir yan etki var. Her tarafım daha çok şişmişti benim. Normal doğumu bilmiyorum onu bilenler cevaplasın Bence son zamanları bekleyin.
Ben normal dogum yaptim ama gece tuvalete gittigimde kadinlar bana sezaryen mi olacaksin , onu mu bekliyorsun demislerdi bayagi şişti yani . Bana kalsa inmisti karnim
Evet oda mantikli , ama erkekler uzun sure durmazlar ve emzirirken üserine muslin battaniye birsey atarsin. Nasil rahat edersen onu al bence de . Herkes farkli rahat eder
Kızlar e bebekte primalarda indirim var. Bi de bana yine kod geldi kargo ile birlikte 70 tl ye geldi gecen 85 e aldim diye seviniyodum bu sefer 2 numara aldim hayirlisi
Eveeet geldik doktordan. Bizim sıpa baya hareketli. Hareket etmesi çok iyiymiş kizlar, korkmayın yani. 28 cm 499 Gr olmuşuz. 23+5 iz şu an. Ultrasonda paso tekme attı gene
Kızlar bir de vajinal doğumda gecelik şart gibi bilhassa ilk gün. Gelip kontrol ediyorlar alttan sürekli doğumdan sonra da .dikiş olursa ona da bakarlar. Pijama altını giy çıkar zor olabilir.
Kızlar bir de vajinal doğumda gecelik şart gibi bilhassa ilk gün. Gelip kontrol ediyorlar alttan sürekli doğumdan sonra da .dikiş olursa ona da bakarlar. Pijama altını giy çıkar zor olabilir.