- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Evet canım bu .ben kızımın sararan kıyafetleri e kullanmıştım .hepsini geçirdi . Burda bı arkadas önermişti.Eki Görüntüle 2945998 bi arkadaş sandık lekeleri VS için ürün önermişti, o bu muyduuuu inşallah doğru almışımdır
Arçelik aldım canım 2300dü geçen sene şimdi 2500-2700 arasıdır muhtemelen. Sokacak bi yer bulabilirsen çok rahat edersin.Canım ne kadara hangi marka aldın, benim bir oda camasırlık nedeniyle iptal. Ben de mi alsam diyorum ama ona da yer bulabilicem mi bilmiyorum
Ayy tamam teşekkür ederimEvet canım bu .ben kızımın sararan kıyafetleri e kullanmıştım .hepsini geçirdi . Burda bı arkadas önermişti.
Kendi sitesinde minnoşumHangi uygulama canım kendi sitesi mi yoksa trendyoldan falan mı
Yoo indimli halinden düştü. 99₺'den 85 e düşmüş 20₺'de indirim kodunu kullandım. 65 oldu 5₺ kargo ile 70 e geldi kuzumKendi uygulaması. kodları kullanayım dedim, indirimsiz halinden düşüyor vazgeçtim
Canım senin ne marka? KurutmaYeriniz varsa kurutma için hiç düşünmeden alın. Ben taşınmadan önce çok hapşırırdım toza alerjim var. Güneşte kuruyan çamaşırlarda daha fena toz birikiyor, ev içi toz oluyor. Köpeğim bile çok tıkanıyordu. Şimdi herşeyi yıkayıp kurutuyorum ve sıfır toz, hapşırma. Makinadan çıkanlara hala şaşırıyorum amaGerçekten yaptığım en iyi yatırımlardan kurutma makinesi, hava temizleyicisi ve dyson kablosuz süpürge
Boyutlarına bi bakıyım, sıgdıracak yer bulursam, su gideri vs gerekmediği için iyiymişArçelik aldım canım 2300dü geçen sene şimdi 2500-2700 arasıdır muhtemelen. Sokacak bi yer bulabilirsen çok rahat edersin.
Kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri yaşamışız. Evdeki favorilerim benim de kurutma ve dysonYeriniz varsa kurutma için hiç düşünmeden alın. Ben taşınmadan önce çok hapşırırdım toza alerjim var. Güneşte kuruyan çamaşırlarda daha fena toz birikiyor, ev içi toz oluyor. Köpeğim bile çok tıkanıyordu. Şimdi herşeyi yıkayıp kurutuyorum ve sıfır toz, hapşırma. Makinadan çıkanlara hala şaşırıyorum amaGerçekten yaptığım en iyi yatırımlardan kurutma makinesi, hava temizleyicisi ve dyson kablosuz süpürge
Ay yok ben gecelik hayatta giyemem valla. Sevmiyorum bir de ben aşırı usuyen biriyim. Donarım gecelikle kesin.Kızlar bir de vajinal doğumda gecelik şart gibi bilhassa ilk gün. Gelip kontrol ediyorlar alttan sürekli doğumdan sonra da .dikiş olursa ona da bakarlar. Pijama altını giy çıkar zor olabilir.
Benim 50lik çek var ya, onu kullanmak istesen 99a çıkıyorKendi sitesinde minnoşum
Yoo indimli halinden düştü. 99₺'den 85 e düşmüş 20₺'de indirim kodunu kullandım. 65 oldu 5₺ kargo ile 70 e geldi kuzum
Güle güle sağlıkla kullansın kuzucukk
Canım senin ne marka? Kurutma
Boyutlarına bi bakıyım, sıgdıracak yer bulursam, su gideri vs gerekmediği için iyiymiş
Bende boyle dusunuyorum ama herkes gecelik sart diyo sezeryanda dikis yerlerin acimiyo normal dogumda da alttan kontrolde rahatlik oluyo wc de ayni sekildeAy yok ben gecelik hayatta giyemem valla. Sevmiyorum bir de ben aşırı usuyen biriyim. Donarım gecelikle kesin.
MaşallahYaaa yazamadım size, benim randevuyu anlatıyımm. Recep Has’ı merak edenler içinyine tüm ciddiyetiyle ölçümlerini yaptı hocamız, parmaklarına tek tek baktı mı bilmiyorum açıkçası ben görmedim o gördüyse de ama kollar bacaklar normal dedi. Her şey yolunda dedi gördüğüm kadarı ile… kalbindeki delik kaybolmuş, böbreklerin parlaklığı normale dönmüş. Plasenta hala aşağıda ama takip etmeye devam edilecek o kısım.
aa çok iyi oldu buna denk gelmem. önümüzdeki haftaiçi baza altını açıcam 0-3 3-6 ay kıyafetleri ayırıcam bi ara böyle sarı lekeler vardı nasıl geçiririm diyordum hemen alayım inşallah geçer yoksa çok üzülürüm hepsi yepyeni kıyafetlerEvet canım bu .ben kızımın sararan kıyafetleri e kullanmıştım .hepsini geçirdi . Burda bı arkadas önermişti.
İnşallah hepimizin kiMaşallahçok sevindim sağlıkla ilerlesin böyle Bir sonraki randevu ne zaman kendi doktoruna
Benimki de aynı dedi 3 hafta sonra görüşcez muhtemelen o zamanda benim şeker yüklemesi yapılcak. Onun için hastaneye yönlendirir herhalde kendi kliniklerinde yapıyolar mı acaba olmazsa asistanına sorarım onu daİnşallah hepimizin ki27 kasımda gideceğim şeker yüklemesini de yapacağız, detaylı raporunu bugün göndermiştim zaten kendisine o yüzden 3 hafta sonra görüşelim dedi dayanabilirsem 3 hafta
Pijama yerleri yukardaymis artık pijamalarda. Aman olmazsa eşimi yollar aldiririm bir tane. Zaten hastaneye yatınca sana ameliyathane kıyafeti giydiriyorlar bir şey olmazBende boyle dusunuyorum ama herkes gecelik sart diyo sezeryanda dikis yerlerin acimiyo normal dogumda da alttan kontrolde rahatlik oluyo wc de ayni sekilde
Kurutma gerçekten büyük kolaylık benim yerim olsa düşünmem alırım hatta küçük tuvalet var orayı kapatıp kurutma mı koysam oraya diyorumYeriniz varsa kurutma için hiç düşünmeden alın. Ben taşınmadan önce çok hapşırırdım toza alerjim var. Güneşte kuruyan çamaşırlarda daha fena toz birikiyor, ev içi toz oluyor. Köpeğim bile çok tıkanıyordu. Şimdi herşeyi yıkayıp kurutuyorum ve sıfır toz, hapşırma. Makinadan çıkanlara hala şaşırıyorum amaGerçekten yaptığım en iyi yatırımlardan kurutma makinesi, hava temizleyicisi ve dyson kablosuz süpürge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?