2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yeriniz varsa kurutma için hiç düşünmeden alın. Ben taşınmadan önce çok hapşırırdım toza alerjim var. Güneşte kuruyan çamaşırlarda daha fena toz birikiyor, ev içi toz oluyor. Köpeğim bile çok tıkanıyordu. Şimdi herşeyi yıkayıp kurutuyorum ve sıfır toz, hapşırma. Makinadan çıkanlara hala şaşırıyorum ama Gerçekten yaptığım en iyi yatırımlardan kurutma makinesi, hava temizleyicisi ve dyson kablosuz süpürge

Canım ne kadara hangi marka aldın, benim bir oda camasırlık nedeniyle iptal. Ben de mi alsam diyorum ama ona da yer bulabilicem mi bilmiyorum
Arçelik aldım canım 2300dü geçen sene şimdi 2500-2700 arasıdır muhtemelen. Sokacak bi yer bulabilirsen çok rahat edersin.

Canım senin ne marka? Kurutma
Arçelik aldım canım 2300dü geçen sene şimdi 2500-2700 arasıdır muhtemelen. Sokacak bi yer bulabilirsen çok rahat edersin.
Boyutlarına bi bakıyım, sıgdıracak yer bulursam, su gideri vs gerekmediği için iyiymiş

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri yaşamışız. Evdeki favorilerim benim de kurutma ve dyson

Kızlar bir de vajinal doğumda gecelik şart gibi bilhassa ilk gün. Gelip kontrol ediyorlar alttan sürekli doğumdan sonra da .dikiş olursa ona da bakarlar. Pijama altını giy çıkar zor olabilir.
Ay yok ben gecelik hayatta giyemem valla. Sevmiyorum bir de ben aşırı usuyen biriyim. Donarım gecelikle kesin.

Kendi sitesinde minnoşum

Yoo indimli halinden düştü. 99₺'den 85 e düşmüş 20₺'de indirim kodunu kullandım. 65 oldu 5₺ kargo ile 70 e geldi kuzum
Benim 50lik çek var ya, onu kullanmak istesen 99a çıkıyor

Canım senin ne marka? Kurutma

Boyutlarına bi bakıyım, sıgdıracak yer bulursam, su gideri vs gerekmediği için iyiymiş

Bosch serie 6. Biraz pahalı ama ömürlük olsun sıkıntısız kullanayım diye bosch tercih ettim. Su gideri yok üstte birikiyor suyu onu çıkarıp döküyorsun. Filtre kısmı de çift o yüzden güzel topluyor tüyü akarı. Boyutu da çok iyi ben banyoya tuvaletin yanındaki boşluğa iliştirdim

Ay yok ben gecelik hayatta giyemem valla. Sevmiyorum bir de ben aşırı usuyen biriyim. Donarım gecelikle kesin.
Bende boyle dusunuyorum ama herkes gecelik sart diyo sezeryanda dikis yerlerin acimiyo normal dogumda da alttan kontrolde rahatlik oluyo wc de ayni sekilde

Ebebekte prima bezlerinde %15 indirim vardı ya ben bide primanın uygulamasını da kullanıyorum orda da 25tl lik indirim kuponu verdi. 100 tl lik bezi 60 tlye almış oldum eşimin hesabına da indirttim ondaki kuponla bi tane daha aldım 200 tl yerine 120 tl verdim (140 tane yenidoğan bez) 1 numara almamıştım herhalde yeter diye düşünüyorum başka da almam

Yaaa yazamadım size, benim randevuyu anlatıyımm. Recep Has’ı merak edenler için yine tüm ciddiyetiyle ölçümlerini yaptı hocamız, parmaklarına tek tek baktı mı bilmiyorum açıkçası ben görmedim o gördüyse de ama kollar bacaklar normal dedi. Her şey yolunda dedi gördüğüm kadarı ile… kalbindeki delik kaybolmuş, böbreklerin parlaklığı normale dönmüş. Plasenta hala aşağıda ama takip etmeye devam edilecek o kısım.

Maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin böyle Bir sonraki randevu ne zaman kendi doktoruna

Evet canım bu .ben kızımın sararan kıyafetleri e kullanmıştım .hepsini geçirdi . Burda bı arkadas önermişti.
aa çok iyi oldu buna denk gelmem. önümüzdeki haftaiçi baza altını açıcam 0-3 3-6 ay kıyafetleri ayırıcam bi ara böyle sarı lekeler vardı nasıl geçiririm diyordum hemen alayım inşallah geçer yoksa çok üzülürüm hepsi yepyeni kıyafetler

Maşallah çok sevindim sağlıkla ilerlesin böyle Bir sonraki randevu ne zaman kendi doktoruna
İnşallah hepimizin ki 27 kasımda gideceğim şeker yüklemesini de yapacağız, detaylı raporunu bugün göndermiştim zaten kendisine o yüzden 3 hafta sonra görüşelim dedi dayanabilirsem 3 hafta

İnşallah hepimizin ki 27 kasımda gideceğim şeker yüklemesini de yapacağız, detaylı raporunu bugün göndermiştim zaten kendisine o yüzden 3 hafta sonra görüşelim dedi dayanabilirsem 3 hafta
Benimki de aynı dedi 3 hafta sonra görüşcez muhtemelen o zamanda benim şeker yüklemesi yapılcak. Onun için hastaneye yönlendirir herhalde kendi kliniklerinde yapıyolar mı acaba olmazsa asistanına sorarım onu da

Bende boyle dusunuyorum ama herkes gecelik sart diyo sezeryanda dikis yerlerin acimiyo normal dogumda da alttan kontrolde rahatlik oluyo wc de ayni sekilde
Pijama yerleri yukardaymis artık pijamalarda. Aman olmazsa eşimi yollar aldiririm bir tane. Zaten hastaneye yatınca sana ameliyathane kıyafeti giydiriyorlar bir şey olmaz

Kurutma gerçekten büyük kolaylık benim yerim olsa düşünmem alırım hatta küçük tuvalet var orayı kapatıp kurutma mı koysam oraya diyorum dyson süpürgeyi de aldıracam taktım kafaya eşim almam robot süpürge var normal süpürgende var ne gerek var diyo ama çok taktım işlemci alma süpürge al banane dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…