2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada yeni randevu 25 Kasım 20.00, 26si sabahı da şeker yüklemesi ve kan testleri yapılacak

Benimki de aynı dedi 3 hafta sonra görüşcez muhtemelen o zamanda benim şeker yüklemesi yapılcak. Onun için hastaneye yönlendirir herhalde kendi kliniklerinde yapıyolar mı acaba olmazsa asistanına sorarım onu da
Anlaşmalı laboratuarları vardır muhtemelenn. İnşalllahh güzel sonuçlar veririz hepimiz şeker yüklemesi için iki seçenek var demişti benim doktorum, 50mg yükleme yapıp sıkıntı varsa 100mg daha verilip test detaylandırılıyormuş. Yada direkt 75mg ile test sonucuna göre yol alınıyormuş. Bilgisi fikri tercihi olan var mı acaba

Canım ben önce kıyafetleri ıslatıp sonra tek tek bu tozla citiledim . Üst üste büyük bı kovaya doldurdum .üstüne biraz daha tozdan boca ettim .bastım sıcak suyu üstüne gelecek kadar . Ben bı gce beklettim ama 5 saaat yeterli bnce . Biraz yoruyor insanı ama işe yaradı .yalnız renk verebilecek kıyafetlere dikkat et kırmızı koyu pembeler falan . Bnm bı tane kırmızılı beyazlı badi vardı renk vermiisti

Hastanede ziyarete izin veriyorlar mı? Bizim burada sadece eşe izin var.
Turkiyede var galiba bilmiyorum ki , burada simdiki kurallari bilmiyorum sorayim bari dogum yapanlara bende zaten tek erkek kayinpeder gelir . Oda haber verip gelir , bebegi gorup hemen gider

Sağolasın valla sayende ilk bez siparişimi verdim

Turkiyede var galiba bilmiyorum ki , burada simdiki kurallari bilmiyorum sorayim bari dogum yapanlara bende zaten tek erkek kayinpeder gelir . Oda haber verip gelir , bebegi gorup hemen gider
Letonya eşe bile zorla izin veriyor 100tane belge istiyor gelmeden eşten kaldı ki anne babamız gelicek

tamamdır bende bi gece önceden yaparım. çoğu beyaz üstü somon, pudra karısık falan. yani daha doğrusu sararmalar hep takımların üstündeydi. üstler de genelde böyle beyaz ici az renkli. sağolasın dikkat ederim

Hemen kaptım bende çoksağol canım

Nurcan Dalan iyi diye biliyorum hakkında yorumları güzel ben yarın Avrasya Hastanesi çiğdem yavuz yurtsever e gideceğim enerjisi çok güzel ama beğenmezsem, Nurcan Dalan a geçicem
Bende 2 öneri aldim biri avrasya hastanesi zeytinburnu nurcan dalan digeri hizmet hastanesi bahcelievler huseyin mutlu
Bilgisi olan var mi arkadaslar
Merhaba belki gitmişsinizdir acaba hangi doktor daha iyi sizce bende oraya gidicemde sizden fikir almak istedim

Bana direk 75 mg lık olanı içirmişlerdi en sağlıklı sonucu o veriyormuş. Şimdi ki doktorumla daha konuşmadık cmts detaylımız var muhtemelen o zaman söyler. Tercihe bırakacak olursa yine 75 i tercih ederim.

Canım ben kanguru aldım. 2.el Baby björn cotton mini aldım letgodan, zaten az kullanılıyor max 1 yıl. çok baktım bu yenidogan kangurunun bel destekli modeli de var, ama fiyatı 2 katıydı. Aldıgım modelde bel desteği olmaması dezavantaj, belim ağrıyabilir ama idare ederim dedim 1 saatlik yürüyüş yapamam bebekle zaten, mutlaka dinlenme olur.
Recep Has kesin parmaklara bakmıştır canım için rahat olsun, çok sevindim güzel haberlerine. Kaç dk sürdü? Benim de haftaya heyecanlıyım. Çikolata ye dediler mi

Canım hiç üzülme bazen bebekler doğduğunda da çok sıkı kapatırlar açmazlar uzun süre büyük ihtimal öyle birşey olmuştur.

Canım hiç üzülme bazen bebekler doğduğunda da çok sıkı kapatırlar açmazlar uzun süre büyük ihtimal öyle birşey olmuştur.
Annemde öyle diyor canım. Ben doğduğumda 1 gün boyunca hiç açmamışım elimi ama doktorun tepkileri moralimi bozdu. Adam bi gerildi şimdiden bir şey diyemeyiz ama filan dedi. Bende ne olabilir diye sordum nörolojik bir sorun olabilir dedi

zaten kanguruyu ben değil, eşim kullanır daha çok gibime geliyor babyplus var, 89 TL. Onu almayı düşünüyorum ama dün akşam yine ebebekteydik. Satış danışmanı “ilk 3 ay kesinlikle kullanmayın, 3 aydan sonra da çok sık kullanmayın” dedi. cenin pozisyonu önemliymiş ya, kanguruda O pozisyon yokmuş. İlk 3 ayda da bebeklerin kemik gelişimini olumsuz etkiliyormuş.

Bak senin hamilelik günlüğünde de yazıyor, bebeğimizin el kavrama refleksi iyice gelişmiş. Demek ki seninki o an sıkıca kavradı. Doktorlar bizim kadar hassas olamıyor bazen maalesef. Senin için çok özel olan bir duygu onlar için günde atıyorum 30 hastanın duygusu. Yani alışmışlar pat pat konuşmaya. Bir sonraki muayenede gösterir parmaklarını minnak yavru

Yarım saat falan sürdü, çikolata ye demediler bana bizim yavrucak uygun pozisyondaydı zaten muayene sırasında, benden önceki kişi bir şeyler yiyordu dışarıda ama bebeğin dönmesini bekliyormuş, zaten uygun olmayınca bekliyorlar canım. İnşallah sende güzel haberler verirsin

Ya bu doktorlar da bazen gerçekten çok pat diye söylüyorlar.hiç için rahat edemicekse günlerini zindan edeceksen kendine canım biann önce kendi doktoruna gidip bir gör bebeğini rahatla

Gunaydinnn park yatak kullanan tecrübeli annelerden yardim isteyecegim. Bizim park beşiğimiz var içine yatak konusunda karar veremedim yataş cottony ya da twiny aliniyor genelde ama yayli yatak mi daha iyi olur bu ince yataklar mi bilmiyorum. Park beşiğin içinde çökmesin diye demirler var bu yatak ince olduğu icin bebegin sirtini agritmasin onlar? Kalın yayli yatak alsak o da ara katina koyunca kullanisli olmuyormuş.
Park beşik için yaylı yatak mi iyi olur ince sünger yatak mı? Fotodakini almayi dusundum emin olamiyorum help meee

Eklentiler

• 20211105_085956.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…