Anlaşmalı laboratuarları vardır muhtemelenn. İnşalllahh güzel sonuçlar veririz hepimizBenimki de aynı dedi 3 hafta sonra görüşcez muhtemelen o zamanda benim şeker yüklemesi yapılcak. Onun için hastaneye yönlendirir herhalde kendi kliniklerinde yapıyolar mı acaba olmazsa asistanına sorarım onu da
Canım ben önce kıyafetleri ıslatıp sonra tek tek bu tozla citiledim . Üst üste büyük bı kovaya doldurdum .üstüne biraz daha tozdan boca ettim .bastım sıcak suyu üstüne gelecek kadar . Ben bı gce beklettim ama 5 saaat yeterli bnce . Biraz yoruyor insanı ama işe yaradı .yalnız renk verebilecek kıyafetlere dikkat et kırmızı koyu pembeler falan . Bnm bı tane kırmızılı beyazlı badi vardı renk vermiistiaa çok iyi oldu buna denk gelmem. önümüzdeki haftaiçi baza altını açıcam 0-3 3-6 ay kıyafetleri ayırıcam bi ara böyle sarı lekeler vardı nasıl geçiririm diyordum hemen alayım inşallah geçer yoksa çok üzülürüm hepsi yepyeni kıyafetler
Turkiyede var galiba bilmiyorum ki , burada simdiki kurallari bilmiyorumHastanede ziyarete izin veriyorlar mı? Bizim burada sadece eşe izin var.
Ebebekte prima bezlerinde %15 indirim vardı ya ben bide primanın uygulamasını da kullanıyorum orda da 25tl lik indirim kuponu verdi. 100 tl lik bezi 60 tlye almış oldumeşimin hesabına da indirttim ondaki kuponla bi tane daha aldım 200 tl yerine 120 tl verdim (140 tane yenidoğan bez) 1 numara almamıştım herhalde yeter diye düşünüyorum başka da almam
Letonya eşe bile zorla izin veriyor 100tane belge istiyor gelmeden eşten kaldı ki anne babamız gelicekTurkiyede var galiba bilmiyorum ki , burada simdiki kurallari bilmiyorumsorayim bari dogum yapanlara bende zaten tek erkek kayinpeder gelir . Oda haber verip gelir , bebegi gorup hemen gider
tamamdır bende bi gece önceden yaparım. çoğu beyaz üstü somon, pudra karısık falan. yani daha doğrusu sararmalar hep takımların üstündeydi. üstler de genelde böyle beyaz ici az renkli. sağolasın dikkat ederimCanım ben önce kıyafetleri ıslatıp sonra tek tek bu tozla citiledim . Üst üste büyük bı kovaya doldurdum .üstüne biraz daha tozdan boca ettim .bastım sıcak suyu üstüne gelecek kadar . Ben bı gce beklettim ama 5 saaat yeterli bnce . Biraz yoruyor insanı ama işe yaradı .yalnız renk verebilecek kıyafetlere dikkat et kırmızı koyu pembeler falan . Bnm bı tane kırmızılı beyazlı badi vardı renk vermiisti
Hemen kaptım bende çoksağol canımEbebekte prima bezlerinde %15 indirim vardı ya ben bide primanın uygulamasını da kullanıyorum orda da 25tl lik indirim kuponu verdi. 100 tl lik bezi 60 tlye almış oldumeşimin hesabına da indirttim ondaki kuponla bi tane daha aldım 200 tl yerine 120 tl verdim (140 tane yenidoğan bez) 1 numara almamıştım herhalde yeter diye düşünüyorum başka da almam
Nurcan Dalan iyi diye biliyorum hakkında yorumları güzel ben yarın Avrasya Hastanesi çiğdem yavuz yurtsever e gideceğim enerjisi çok güzel ama beğenmezsem, Nurcan Dalan a geçicem
Merhaba belki gitmişsinizdir acaba hangi doktor daha iyi sizce bende oraya gidicemde sizden fikir almak istedimBende 2 öneri aldim biri avrasya hastanesi zeytinburnu nurcan dalan digeri hizmet hastanesi bahcelievler huseyin mutlu
Bilgisi olan var mi arkadaslar
Bana direk 75 mg lık olanı içirmişlerdi en sağlıklı sonucu o veriyormuş. Şimdi ki doktorumla daha konuşmadık cmts detaylımız var muhtemelen o zaman söyler. Tercihe bırakacak olursa yine 75 i tercih ederim.Anlaşmalı laboratuarları vardır muhtemelenn. İnşalllahh güzel sonuçlar veririz hepimizşeker yüklemesi için iki seçenek var demişti benim doktorum, 50mg yükleme yapıp sıkıntı varsa 100mg daha verilip test detaylandırılıyormuş. Yada direkt 75mg ile test sonucuna göre yol alınıyormuş. Bilgisi fikri tercihi olan var mı acaba
Canım ben kanguru aldım. 2.el Baby björn cotton mini aldım letgodan, zaten az kullanılıyor max 1 yıl. çok baktım bu yenidogan kangurunun bel destekli modeli de var, ama fiyatı 2 katıydı. Aldıgım modelde bel desteği olmaması dezavantaj, belim ağrıyabilir ama idare ederim dedimaklıma takılan birkaç şey var size de sorayım hem de fikirlerimi yazayım:
1) kanz mila model park beşik aldık biz. Taşıması kolay, özellikle tatile giderken, annemlere giderken filan çocuk beşiğinde yatsın diye ama 70-110 ölçülerinde çok büyükmüş. Odadan odaya bile taşınması zor olacak gibi. Bilerek tahta ya da anne yanı beşiklerden almadım. Hem o beşikler 1-2 ay sonra çöp oluyormuş hem de 3-4 ay sonra ayaklanınca dönünce filan emniyetli değilmiş.
2)biberon ve emzik kısmı için annem abimin de benim de ne biberon ne emzik tuttuğumuzu söyler durur. O yüzden ilk etapta pahalı şeyler değil daha uygun şeyler aldım. Mesela wee baby cam biberon 2’li, 1 emzik, bir de baby plus kolik bebe biberonu aldım. Kulplu ve plastik biberonu kendi tutacağı zaman almayı düşünüyorum. belki bana çeker, hiç emzik istemez.
3)kiraz çekirdekli reflü yatağı aldık park beşik içine. ilk 6 ay reflü olmasın diye reflü yatağında yatırmak gerekiyormuş. henüz normal yatak(döşek) almadık. 6 aydan sonra almayı düşündük ama markasında karar kılamadık. Ebebektekilere çok olumsuz yorun yazmışlar. belki yataş marka olabilir
4)arabasını büyük travel konseptinde değil de daha böyle bacakları sallanır tarzda yani ileride o travel sistemin fermuarlı yeri ayaklarını kesmesin diye klasik tarzda araba almış olduk Ama oto koltuğu filan var yine pakette.
5)ana kucağını ev tipi elektrikli baby plus marka aldık. Kumandalı pilli filan. Elektrikli olması anneye büyük kolaylık sağlıyormuş. Yine de çok pahalıya kaçmaya gerek yokmuş (2000 TL’ye filan da var çünkü) bebek en fazla 6-7 ay takılıyormuş ana kucağında .
6)yenidoğan kıyafetlefini abartmadım desem yeridir. 1 Hastane çıkışı, 2 de normal takım, 3-4 tane de beyaz atlet aldım. Çok hızlı büyüdükleri için daha çok 3-6 ay arası alacağım.
7)oyun halısı aldım piyanolu. Ayakları ile piyano kısmına basıp eğleniyorlarmış.
8)çocuk odası zaten boş bir odaydı. Renkli bir jel vardı yerde. halısını perdesini değiştirmeyi düşünmüyorum. avize, duvar stickerı, tablo ile eğlenceli hale getiririm diye düşündüm.
9)bir de kanguru alayım diyorum. Puset etabını geçtikten sonra 1 yaşına kadar taşıması kolay olur gibime geliyor ama kullanışlı olur mu bilemedim.
sizler ne yorum yaparsınız?
Recep Has kesin parmaklara bakmıştır canımYaaa yazamadım size, benim randevuyu anlatıyımm. Recep Has’ı merak edenler içinyine tüm ciddiyetiyle ölçümlerini yaptı hocamız, parmaklarına tek tek baktı mı bilmiyorum açıkçası ben görmedim o gördüyse de ama kollar bacaklar normal dedi. Her şey yolunda dedi gördüğüm kadarı ile… kalbindeki delik kaybolmuş, böbreklerin parlaklığı normale dönmüş. Plasenta hala aşağıda ama takip etmeye devam edilecek o kısım.
Canım hiç üzülme bazen bebekler doğduğunda da çok sıkı kapatırlar açmazlar uzun süre büyük ihtimal öyle birşey olmuştur.Kızlar bugün benim detaylı ultrasonum vardı. Her şeyi normal ve haftasına uyumlu çıktı ancak ultrason boyunca bebeğin sol eli yumruk halindeydi. Hiç açmadığı için doktor sol elini kontrol edemedi. Şimdilik bir şey Diyemeyiz ama sonraki kontrollerde de bakılması gerekir dedi. Moralim bozuldu biraz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce aranızda
Annemde öyle diyor canım. Ben doğduğumda 1 gün boyunca hiç açmamışım elimi ama doktorun tepkileri moralimi bozdu. Adam bi gerildi şimdiden bir şey diyemeyiz ama filan dedi. Bende ne olabilir diye sordum nörolojik bir sorun olabilir dediCanım hiç üzülme bazen bebekler doğduğunda da çok sıkı kapatırlar açmazlar uzun süre büyük ihtimal öyle birşey olmuştur.
zaten kanguruyu ben değil, eşim kullanır daha çok gibime geliyorCanım ben kanguru aldım. 2.el Baby björn cotton mini aldım letgodan, zaten az kullanılıyor max 1 yıl. çok baktım bu yenidogan kangurunun bel destekli modeli de var, ama fiyatı 2 katıydı. Aldıgım modelde bel desteği olmaması dezavantaj, belim ağrıyabilir ama idare ederim dedim1 saatlik yürüyüş yapamam bebekle zaten, mutlaka dinlenme olur.
Bak senin hamilelik günlüğünde de yazıyor, bebeğimizin el kavrama refleksi iyice gelişmiş. Demek ki seninki o an sıkıca kavradı. Doktorlar bizim kadar hassas olamıyor bazen maalesef. Senin için çok özel olan bir duygu onlar için günde atıyorum 30 hastanın duygusu. Yani alışmışlar pat pat konuşmaya. Bir sonraki muayenede gösterir parmaklarını minnak yavruAnnemde öyle diyor canım. Ben doğduğumda 1 gün boyunca hiç açmamışım elimi ama doktorun tepkileri moralimi bozdu. Adam bi gerildi şimdiden bir şey diyemeyiz ama filan dedi. Bende ne olabilir diye sordum nörolojik bir sorun olabilir dedi
Yarım saat falan sürdü, çikolata ye demediler bana bizim yavrucak uygun pozisyondaydı zaten muayene sırasında, benden önceki kişi bir şeyler yiyordu dışarıda ama bebeğin dönmesini bekliyormuş, zaten uygun olmayınca bekliyorlar canım. İnşallah sende güzel haberler verirsinCanım ben kanguru aldım. 2.el Baby björn cotton mini aldım letgodan, zaten az kullanılıyor max 1 yıl. çok baktım bu yenidogan kangurunun bel destekli modeli de var, ama fiyatı 2 katıydı. Aldıgım modelde bel desteği olmaması dezavantaj, belim ağrıyabilir ama idare ederim dedim1 saatlik yürüyüş yapamam bebekle zaten, mutlaka dinlenme olur.
Recep Has kesin parmaklara bakmıştır canımiçin rahat olsun, çok sevindim güzel haberlerine. Kaç dk sürdü? Benim de haftaya heyecanlıyım. Çikolata ye dediler mi
Ya bu doktorlar da bazen gerçekten çok pat diye söylüyorlar.hiç için rahat edemicekse günlerini zindan edeceksen kendine canım biann önce kendi doktoruna gidip bir gör bebeğini rahatlaAnnemde öyle diyor canım. Ben doğduğumda 1 gün boyunca hiç açmamışım elimi ama doktorun tepkileri moralimi bozdu. Adam bi gerildi şimdiden bir şey diyemeyiz ama filan dedi. Bende ne olabilir diye sordum nörolojik bir sorun olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?