2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah canım
Ya bu doktorlar da bazen gerçekten çok pat diye söylüyorlar.hiç için rahat edemicekse günlerini zindan edeceksen kendine canım biann önce kendi doktoruna gidip bir gör bebeğini rahatla
Pazartesi gideceğim kontrole canım. İnşallah orada ellerini açarda rahat Bi nefes alırım

Ben park yatağın içine işbir den almıştım yaylı değil bebeklere uygun çok güzeldi hala saklıyodum şimdi aldığımız beşiğe koydum İlk önce park yataklarla birlikte satılan ince yataklardan almıştım ama hiç memnun kalmadım bebek de rahat edemiyor içinde. İşbir in tek kusuru fiyatı

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri yaşamışız. Evdeki favorilerim benim de kurutma ve dyson
Robot süpürge mi Dyson dikey Süpürge mi
İnşallah canım

Pazartesi gideceğim kontrole canım. İnşallah orada ellerini açarda rahat Bi nefes alırım
Bencede o an kapanmıştır bebekler hep kapalı tutar akşama kadar bekleme şansın olsa açtığını gorecektin evham yapma annesi onuda uzuyorsun hissediyor sakin ol

Z zahrada dün yazcaktım nerelerde bu kız diye de sonradan görünce tamam dedim hadi güzel haberlerle git gel hemen
Ayy eşimin doğum günüydü yemeğe çıkarttım sonra gelince de heyecandan 3 muayene bilgisini bile girmemişim düşün büyük rezalett
bu arada benim e bebekte kuponla aldığım hiçbir şey kargoya verilmemiş ya 5 gün oldu insafff

11.30da balım tok gel tüm ultrason fotoları getir yarım saat inceleme planlıyorum ama 2 saat klinikte kalacak şekilde planlamanı yap falan diye mesaj atmış bunlar benim hoşuma gider
Ooo daha ne olsun bizde hiç böyle bişiler yoktu sadece tok çikolata ye dediler bide 2li tarama testine baktılar

Nice sağlıklı yaşları olsun canım
Benimkini kargolamışlar da daha gelmedi. Biraz uzun sürüyo galiba beleş olunca

Sen bakma onlara en kotu senaryoyu söylüyorlar hakli olarak. Bir dahakine açar belki. Hiç bozma moralini.

ebebek kargoları uzun sürüyor, bende dün kuponu prima indiriminde kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…