2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bana da o biberonu veren arkadaşımdan geldi babybjörn kanguru bi de sling. İlk aylar sling daha kullanışlı oluyormuş :)
Heyecandan bayılcammm resmennn
Kızz senin doğum günün ne zamandı

Kızlar dün trendyoldan ebebeğin anne yanı beşiğini aldım 699'du 70 lira da kupon veriyodu Trendyol 629'a geldi. Yorumları epey iyi e-bebeğin sitesinde. Bizden de Z zahrada ve dejavuh almıştı sanırım ebebekte 750 ye ama kupon da vermişti e-bebek. Düşünen varsa bi baksın :)

Pijama yerleri yukardaymis artık pijamalarda. Aman olmazsa eşimi yollar aldiririm bir tane. Zaten hastaneye yatınca sana ameliyathane kıyafeti giydiriyorlar bir şey olmaz
Ben doğuma ameliyathane kıyafetiyle girmedim vajinal olduğundan doktorum senin rahat ediceğin bi elbiseyle yapalım ameliyat değil güle oynaya doğum yapıyoruz dedi Önünden tamamen çıtçıtlı bi gecelik giymiştim elbiseye benziyordu ama pek gecelik gibi değildi. Şimdi kısmet olursa bu miniğimde de aynısını giyicem. Doğduktan sonra ten tene temas yapılırken o elbiseyle fotoğrafımız var kızımla. Kardeşiyle de aynısı olsun istiyorum

Kızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????

Onceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmek

Kızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????
Bende ilk dönemler oluyordu da şimdilerde pek etkisi kalmadı canım yada artık ben hissetmiyorum

Oluyo kuzum regl olcakmış gibi sancı bel ağrısı yüzde sivilce yoğunluğu hepsini yaşıyorum doktor normal demiştiii
Bana da o biberonu veren arkadaşımdan geldi babybjörn kanguru bi de sling. İlk aylar sling daha kullanışlı oluyormuş :)

Kızz senin doğum günün ne zamandı
Pazar fındıkk

Üst kisımda yattıgı dönemde ince yatak , alt katta yattıgı dönemdede yaylı yatak. Ben 2 oğlumda park yatak kullandım 1 yasinda onun icin ust katinı kullanmamistim. Simdi yeniden psrk yatak aldim ustte ince kullanıcam asagıya gecince yaylı alıcam.

Günaydın herkese. Bugün dünden iyi bulantım. Gribim ilerledi ama. Dün karbonatlı su 100 de 40 etki etti diyebilirimki dün agır bulantilı günümdü tesekkürediyorum arkadasa tükürmeden uyudum. Bugünde içicem ins daha cok etki edicek

Yaa muhteşemmiş Doktorun da aynı mı?
Oluyor evet çok çok normal hatta bugün yine yaşıyorum :)
Beni daha hamileliğimin başında etrafımdaki nerdeyse tüm anneler uyarmıştı adet dönemlerinde aynı ağrı olacak sakın panik yapma diye

Oluyo kuzum regl olcakmış gibi sancı bel ağrısı yüzde sivilce yoğunluğu hepsini yaşıyorum doktor normal demiştiii

Pazar fındıkk

Ay teşekkür ederim kızlar bilgiler için..
Benimde başından bu yana hep bu belirtiler oluyordu hani suruntum oldu ya o zaman da bu donemden geçiyordum yine olur mu diye korktum huzursuzluk ağrı şuan iyi ki varsınız

Canım ikisinde de iyisi de var kötüsü de . Ama sen hiç kötü düşünme. Ben hiç korkmadım ne sezaryenden ne vajinal doğumdan.hangisi olsa kabulümdü. Çok rahat geçti doğumum. Biraz da kafada büyütünce kendimizi ona göre hazırlıyoruz sanırım. İnan ikisi de gelip geçiyo miniğini gördüğün an her şey bitiyo zaten

Aynı canım . Gider gitmez 6 yıl önceki doğumumu hatırladı ne rahat doğurmuştun sen inşallah bu da öyle olur diyo ee inşallah

İnşallah canım sağlıkla gelsinler tek dileğim hepimiz için..ilk olunca oluyor böyle tuhaf düşünceler

Merhabalar mesajınızı şimdi okudum. Benim de değerim 0.005 çıktı siz ilaç kullanmaya başladınız mı ve şu an ne durumda acaba Tsh değeriniz
1 ay sonra 005ti sanrm azıcık yükselmişti ilaç yazmadı bi daha baktıracgm inşşlh yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…