bilmem hiç görmedim bu bilgiyi denedim kabul etti kullandım bende :) hatta 50 tl kuponumu ve 25 tl prima kulubü kuponunu birlikte kullandım bir paket bedavaya geldiAaa bezlerde ve mamalarda geçmiyor yazmıştı
Off çok iyi sağlıkla kullan canımbilmem hiç görmedim bu bilgiyi denedim kabul etti kullandım bende :) hatta 50 tl kuponumu ve 25 tl prima kulubü kuponunu birlikte kullandım bir paket bedavaya geldi
Bana da o biberonu veren arkadaşımdan geldi babybjörn kanguru bi de sling. İlk aylar sling daha kullanışlı oluyormuş :)Canım ben kanguru aldım. 2.el Baby björn cotton mini aldım letgodan, zaten az kullanılıyor max 1 yıl. çok baktım bu yenidogan kangurunun bel destekli modeli de var, ama fiyatı 2 katıydı. Aldıgım modelde bel desteği olmaması dezavantaj, belim ağrıyabilir ama idare ederim dedim1 saatlik yürüyüş yapamam bebekle zaten, mutlaka dinlenme olur.
Recep Has kesin parmaklara bakmıştır canımiçin rahat olsun, çok sevindim güzel haberlerine. Kaç dk sürdü? Benim de haftaya heyecanlıyım. Çikolata ye dediler mi
Kızz senin doğum günün ne zamandıHeyecandan bayılcammm resmennn
Ben doğuma ameliyathane kıyafetiyle girmedim vajinal olduğundan doktorum senin rahat ediceğin bi elbiseyle yapalım ameliyat değil güle oynaya doğum yapıyoruz dediPijama yerleri yukardaymis artık pijamalarda. Aman olmazsa eşimi yollar aldiririm bir tane. Zaten hastaneye yatınca sana ameliyathane kıyafeti giydiriyorlar bir şey olmaz
Onceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmekBen doğuma ameliyathane kıyafetiyle girmedim vajinal olduğundan doktorum senin rahat ediceğin bi elbiseyle yapalım ameliyat değil güle oynaya doğum yapıyoruz dediÖnünden tamamen çıtçıtlı bi gecelik giymiştim elbiseye benziyordu ama pek gecelik gibi değildi. Şimdi kısmet olursa bu miniğimde de aynısını giyicem. Doğduktan sonra ten tene temas yapılırken o elbiseyle fotoğrafımız var kızımla. Kardeşiyle de aynısı olsun istiyorum
Bende ilk dönemler oluyordu da şimdilerde pek etkisi kalmadı canım yada artık ben hissetmiyorumKızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????
Oluyo kuzum regl olcakmış gibi sancı bel ağrısı yüzde sivilce yoğunluğu hepsini yaşıyorum doktor normal demiştiiiKızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????
Pazar fındıkkBana da o biberonu veren arkadaşımdan geldi babybjörn kanguru bi de sling. İlk aylar sling daha kullanışlı oluyormuş :)
Kızz senin doğum günün ne zamandı
Üst kisımda yattıgı dönemde ince yatak , alt katta yattıgı dönemdede yaylı yatak. Ben 2 oğlumda park yatak kullandım 1 yasinda onun icin ust katinı kullanmamistim. Simdi yeniden psrk yatak aldim ustte ince kullanıcam asagıya gecince yaylı alıcam.Gunaydinnnpark yatak kullanan tecrübeli annelerden yardim isteyecegim. Bizim park beşiğimiz var içine yatak konusunda karar veremedim yataş cottony ya da twiny aliniyor genelde ama yayli yatak mi daha iyi olur bu ince yataklar mi bilmiyorum. Park beşiğin içinde çökmesin diye demirler var bu yatak ince olduğu icin bebegin sirtini agritmasin onlar? Kalın yayli yatak alsak o da ara katina koyunca kullanisli olmuyormuş.
Park beşik için yaylı yatak mi iyi olur ince sünger yatak mı? Fotodakini almayi dusundum emin olamiyorum help meee
inşallah canımm. Hep birlikteOff çok iyi sağlıkla kullan canım
Yaa muhteşemmişBen doğuma ameliyathane kıyafetiyle girmedim vajinal olduğundan doktorum senin rahat ediceğin bi elbiseyle yapalım ameliyat değil güle oynaya doğum yapıyoruz dediÖnünden tamamen çıtçıtlı bi gecelik giymiştim elbiseye benziyordu ama pek gecelik gibi değildi. Şimdi kısmet olursa bu miniğimde de aynısını giyicem. Doğduktan sonra ten tene temas yapılırken o elbiseyle fotoğrafımız var kızımla. Kardeşiyle de aynısı olsun istiyorum
Oluyor evet çok çok normal hatta bugün yine yaşıyorum :)Kızlar regl olan günüme yaklaşınca regl olacak gibi huzursuzluk ağrı sanki olucak gibi hisler alt tarafta anlayın tam ifade edemiyorum neden böyle oluyor sizde benzer şeyler oluyor mu????
Oluyo kuzum regl olcakmış gibi sancı bel ağrısı yüzde sivilce yoğunluğu hepsini yaşıyorum doktor normal demiştiii
Pazar fındıkk
Ay teşekkür ederim kızlar bilgiler için..Yaa muhteşemmişDoktorun da aynı mı?
Oluyor evet çok çok normal hatta bugün yine yaşıyorum :)
Beni daha hamileliğimin başında etrafımdaki nerdeyse tüm anneler uyarmıştı adet dönemlerinde aynı ağrı olacak sakın panik yapma diye
Canım ikisinde de iyisi de var kötüsü de . Ama sen hiç kötü düşünme. Ben hiç korkmadım ne sezaryenden ne vajinal doğumdan.hangisi olsa kabulümdü. Çok rahat geçti doğumum. Biraz da kafada büyütünce kendimizi ona göre hazırlıyoruz sanırım. İnan ikisi de gelip geçiyo miniğini gördüğün an her şey bitiyo zatenOnceden sezeryan normal doğum asla yapamam diyordum şimdi tam tersi ikisinden de korkar oldum ama sezeryanla ilgili burda birkaç şey okuyunca olumsuz etkiledi beni sanırım okumak etkilenmek yanlış bence.. dediğin gibi doktor önemli huzurlu hissetmek
Aynı canım . Gider gitmez 6 yıl önceki doğumumu hatırladıYaa muhteşemmişDoktorun da aynı mı?
Oluyor evet çok çok normal hatta bugün yine yaşıyorum :)
Beni daha hamileliğimin başında etrafımdaki nerdeyse tüm anneler uyarmıştı adet dönemlerinde aynı ağrı olacak sakın panik yapma diye
İnşallah canım sağlıkla gelsinler tek dileğim hepimiz için..Canım ikisinde de iyisi de var kötüsü de . Ama sen hiç kötü düşünme. Ben hiç korkmadım ne sezaryenden ne vajinal doğumdan.hangisi olsa kabulümdü. Çok rahat geçti doğumum. Biraz da kafada büyütünce kendimizi ona göre hazırlıyoruz sanırım. İnan ikisi de gelip geçiyo miniğini gördüğün an her şey bitiyo zaten
1 ay sonra 005ti sanrm azıcık yükselmişti ilaç yazmadı bi daha baktıracgm inşşlh yakın zamandaMerhabalar mesajınızı şimdi okudum. Benim de değerim 0.005 çıktı siz ilaç kullanmaya başladınız mı ve şu an ne durumda acaba Tsh değeriniz
Kız kaçak sen nerelerdesiin gittin mi kontroleee1 ay sonra 005ti sanrm azıcık yükselmişti ilaç yazmadı bi daha baktıracgm inşşlh yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?